FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladih

<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 30 lis 2012, 17:34

debeli predstavi se napisao:
najvjerniji napisao:
torres19 napisao:Nemože ni Šunjić sve znat ,jasno.
Uć ka 10. u prvu ligu je sam po sebi presedan ,srića i uspjeh ,krivit suca za gotovo svaki poraz je osobni neuspjeh i nećete pobrat puno simpatija na takvim komentarima.Možda će vam se deplasirano ćinit da spominjem vaš prošlogodišnji uspjeh ili neuspjeh ,ali triba hladne glave sagledat neke stvari i bit zadovoljan s onim šta činiš a vi bar ja tako mislim možete bit zadovoljni ,uvik komentirat sudačke odluke ne vodi na dobro jer nekad si u pravu nekad nisi i više vas ljudi ne doživljavaju ozbiljno kad često kukate .
Najvjerniji ti si tzv. petokolonaš iz svojih uđeš u tuđe redove ,malo pometeš pa onda tobože spašavaš ,meni si osobno uzor mogu samo učit od tebe ali ka sudac si jako jako loš samo iz jednog razloga ,pljuješ po kolegi.

Kolega samo sam realan ja priznam kad nisam u pravu nije ih se oštetilo namjerno to je sto posto sigurno ali gol je regularan počašćen sam što sam ti uzor i nadam se tvom suđenju u višim ligama!

I to ti je realnost. Prozivaš kolegu Mikulića, Radića. Kažeš da mu se uvlači, a opet tvrdiš da ih se nije namjerno oštetilo. Daj budi dosljedan!!!!!!!!!!!!!!!!! ovo se odnosi na najvjernijeg
Zadnja izmjena: croatia_kman_fan; 30 lis 2012, 17:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

grga11

Član

Post 30 lis 2012, 18:23

Gosp. Radiću morate donekle razumit napade na vas, ne znam udrugu u kojoj predsjednik nije sluzbena osoba, a obavljate vise od dvije duznosti, sto po pravilniku koji je donijela skupstina ili vec koje tijelo udruge nije dozvoljeno, mislin da to nije u redu, koliko god vi to osporavali..

Sportski pozdrav
<<

josip_radic

Stari član

Post 30 lis 2012, 20:17

grga11 napisao:Gosp. Radiću morate donekle razumit napade na vas, ne znam udrugu u kojoj predsjednik nije sluzbena osoba, a obavljate vise od dvije duznosti, sto po pravilniku koji je donijela skupstina ili vec koje tijelo udruge nije dozvoljeno, mislin da to nije u redu, koliko god vi to osporavali..

Sportski pozdrav

Krivo interpretirate ovaj detalj vezan za službene osobe. Ta odluka je donesena na prijedlog predstavnika sudaca, delegata i mjeritelja vremena i ljudi koji ih vode i to jedino i isključivo radi lakšeg i boljeg delegiranja i kao takva odnosi se samo na gore navedene. Kako ne obavljam niti jednu od tih dužnosti, mogu biti registriran za po jednu ekipu unutar svake lige isto i jednakopravno kao i Vi i svi ostali članovi naše Udruge koji nisu suci, delegati ili mjeritelji vremena.

Lijepi pozdrav.
<<

Vidoviti Milan

Novi član

Post 30 lis 2012, 21:09

Lakše mi se javit sad kad smo napokon dobili nekog, a Strožanac nije bilo ko. Posli ovog nadam se pozitivnim rezultatima i boljem plasmanu na tablici.
Samo da se dataknem i ovoga o greški suca Mikulića: gleda sam utakmicu i Mikula je 100% falia, sam je odma prizna počea mavat rukama i ispričavat se al jbg. Rotondo je ima čistu pobjedu, a na kraju su ostali i bez tog jednog boda u zadnjim sekundama. Artema očito mazi srića ove sezone.
<<

ZORZI

Novi član

Post 03 stu 2012, 14:01

Prodajem patike joma top flex broj 43-44 299 kn
099/707 87 27

http://www.prodirectsoccer.com/us/produ ... /48763.jpg
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 05 stu 2012, 11:31

Kad sam zadnji put dobro pogađa ( 6 od 7 ) evo i za ovo kolo moja prognoza

16:00 COLO COLO - GRAĐEVNO ZEC DUJMOVAČA D.O.O. ........1x ( mora se i Colu otvorit ako dođu barem približno kompletni)
16:55 PB SPLIT ZLATARNA DVORNIK .......... 1 ( neizvjesna utakmica, mala prednost PB na iskustvo)
17:55 ARTEM PARNA MASTIONA ............ 1 ( do sada uvjerljiviji Artem )
18:50 IS DEUTSCHE KIDAN ŽILE .......... x2 ( više šansi žilama jer su konstanta, borbeni. "Nijemci" kvalitetni ali u igri neozbiljni)
19:50 HERCEGOVAC VISOKO POTKR. MNK U.N. HAJDUKA S.D.R. .......... 1 ( čista jedinica, sve drugo veliko iznenađenje )
20:45 DOMUS - Croatia Kman 83 ORBICO ........... 1x ( utakmica koja Domusu može dobro približiti opstanak u ligi)
21:45 STROŽANAC MNK ZLATKO CELENT ......... 2 ( bez Perišića teško će Strožanac do bodova)

Komentar uz prognozu samo je moje razmišljanje . Ne volim i ne želim o tome baš polemizirat, a i ne želim nikoga uvrijediti svojim komentarom.
<<

FRAFO

VIP član

Post 05 stu 2012, 15:50

COLO COLO - DUJMOVAČA X2
-derbi začelja; prednost dajem Dujmovači koja po imenima ima vrlo dobru ekipu, ali i kratku klupu.
PB SPLIT - ZLATARNA DVORNIK 1
-PB za sad igra vrlo dobro, čak bi rekao iznad svih očekivanja. Zlatarna je u ligu ušla kao prvak 2.lige i osvajač liga-kupa, ali za sada su njihove igre ispod prošlogodišnje razine.
ARTEM - PARNA MASTIONA 1
-Artem možda ne oduševljava svojom igrom, ali iz kola u kolo tijesno pobjeđuju i skupljaju bodove. Vjerojatno ih nitko nije očekivao ovako visoko, a s novim bodovima rastu izgledi da se tamo i zadrže. Parna Mastiona za sada stoji dobro na tablici, ali po meni je donji dom tablice njihova realnost.
IS DEUTSCHE - KIDAN ŽILE 1
-"švabe" su uoči sezone figurirale kao glavni protukandidat Hercegovcu za naslov, ali su ih rana 3 poraza gurnula od vrha. Očekujem da se serijom pobjeda približe vodećim ekipama.
HERCEGOVAC - MNK U.N.HAJDUKA S.D.R 1
-zicer kola! Samo je nekoliko ekipa u ligi koji mogu otkinuti bodove Hercegovcu, a teško da su to novaci u ligi. Sve osim čiste pobjede prvaka bilo bi veliko iznenađenje.
DOMUS - ORBICO 1
-Domus je uoči sezone slovio za sigurnog putnika u 2.ligu, ali su serijom dobrih utakmica prikupili bodove i sad ih se gleda drugačije. Orbico će biti oslabljen izostankom Simunića, a s obzirom na njihove dosadašnje igre nisam siguran da bi i sa njime bili favoriti u ovoj utakmici.
STROŽANAC - MNK ZLATKO CELENT 2
-do prije 2 sezone ovo je bio derbi jedinih kandidata za naslov, a onda se "pojavio" Hercegovac i krenulo je neko novo vrijeme... Strožanac je već skupio nekoliko kikseva i bliže je dnu nego vrhu, a s obzirom na izostanak Perišića teško da će se nakon ovoga kola stvari promijeniti nabolje za njih...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 05 stu 2012, 22:22

MNK U.N.HAJDUKA S.D.R - HERCEGOVAC = 0:3 (0:2)
Šta reći? Niz poraza se nastavlja i nije lako vadit se na lideru. Bili su bolji i čestitam im na pobjedi. Mi smo imali svoje šanse koje nismo iskoristili. Naivno primamo gol za 0:1, pa nepotrebnim faulom u zadnjoj minuti poluvremena dajemo im akumulaciju za 0:2. Propustili smo teški zicer za 1:2, pa primamo iz kontre za 0:3.
Idemo dalje, a s ovakvim pristupom bit će bolje...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 06 stu 2012, 10:14

Colo Colo : Dujmovača 1:4
Festival naših promašaja se nastavlja... Dujmovača iz prve prilike daje gol, mi upiremo do kraja, stvaramo šanse ali nismo u stanju zabit. U zadnje dvi minute primamo još 3 na praznu branku. Šteta, zadnje tri utakmice dominiramo, ali gubimo. Dobra stvar je da vidim da ekipa ima volje i želje - dobit ćemo nekoga do kraja kud puklo da puklo... :)
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 06 stu 2012, 15:55

yanakiss napisao:Prvi favorit lige je Hercegovac, koji je doveo jedno pojačanje, ali pravo - BUMBA, iz kameleona
Ali kao šta se zna,puno je teze obraniti nego osvojit, zato ce pravu konkurenciju imat prvenstveno u ekipama IS DEUTCHE i STROZANAC.
ZLATKO CELENT ove godine mislim da neće bit u samoj borbi za vrh jer im ipak neće biti Kraljevića i Martinca koji moraju na operaciju, a bez njih dvojice igra im je, pogotovo u kontinuitetu, na lošijih razini
U vrhu lige definitivno ce biti ZLATARIJA DVORNIK koja ima izniveliran igrački kadar sa 10tak dobrih igraca, šta je bitno za ligaska natjecanja.
Bez obzira na prethobne izjave,UNHSDR ce biti takodjer u vrhu lige, jer su privukli na raznolike nacine nekolicinu kvalitetnih pojedinaca.
Odmah poslije njih bi trebao biti PB SPLIT, a i DUJMOVACA kojoj za nešto više ipak fali širina klupe.
KIDAN ZILE, ARTEM, COLO COLO i PARNA MASTIONA bi ipak trebali osigurat opstanak, a kao glavne favorite za ispadanje vidim ORBICO i DOMUS, koji ako se nije bitno pojacao nebi triba uhvatiti dvoznamenkasti broj bodova

Pozdrav yanakissu od Domusa. Zahvaljujemo na dodatnoj motivaciji. Sada nam je prvi cilj uhvatit dvadeset bodova da oni koji su se kladili na nas mogu s guštom pojesti večeru. I da se zna : sve bodove su osvojili igrači koji su igrali drugi dio u drugoj ligi ( znači da se nismo bitno pojačali). Momcima svaka čast na ozbiljnosti i pristupu . Najbitnije je biti svjestan svojih sposobnosti, dati sve ( i više od toga ) od sebe i uz mali poljubac sreće dolaze i rezultati.
Zadnja izmjena: croatia_kman_fan; 06 stu 2012, 16:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

torres19

VIP član

Post 06 stu 2012, 20:48

croatia_kman_fan napisao:
yanakiss napisao:Prvi favorit lige je Hercegovac, koji je doveo jedno pojačanje, ali pravo - BUMBA, iz kameleona
Ali kao šta se zna,puno je teze obraniti nego osvojit, zato ce pravu konkurenciju imat prvenstveno u ekipama IS DEUTCHE i STROZANAC.
ZLATKO CELENT ove godine mislim da neće bit u samoj borbi za vrh jer im ipak neće biti Kraljevića i Martinca koji moraju na operaciju, a bez njih dvojice igra im je, pogotovo u kontinuitetu, na lošijih razini
U vrhu lige definitivno ce biti ZLATARIJA DVORNIK koja ima izniveliran igrački kadar sa 10tak dobrih igraca, šta je bitno za ligaska natjecanja.
Bez obzira na prethobne izjave,UNHSDR ce biti takodjer u vrhu lige, jer su privukli na raznolike nacine nekolicinu kvalitetnih pojedinaca.
Odmah poslije njih bi trebao biti PB SPLIT, a i DUJMOVACA kojoj za nešto više ipak fali širina klupe.
KIDAN ZILE, ARTEM, COLO COLO i PARNA MASTIONA bi ipak trebali osigurat opstanak, a kao glavne favorite za ispadanje vidim ORBICO i DOMUS, koji ako se nije bitno pojacao nebi triba uhvatiti dvoznamenkasti broj bodova

Pozdrav yanakissu od Domusa. Zahvaljujemo na dodatnoj motivaciji. Sada nam je prvi cilj uhvatit dvadeset bodova da oni koji su se kladili na nas mogu s guštom pojesti večeru. I da se zna : sve bodove su osvojili igrači koji su igrali drugi dio u drugoj ligi ( znači da se nismo bitno pojačali). Momcima svaka čast na ozbiljnosti i pristupu . Najbitnije je biti svjestan svojih sposobnosti, dati sve ( i više od toga ) od sebe i uz mali poljubac sreće dolaze i rezultati.

e moj Yanakiss šta Nikos Galissa nisi pita za mišljenje kad si dava prognoze. Sad si naljutija čovika i sve će pobjede posvetit tebi.Čekaj da se ovi iz Orbica jave.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

torres19

VIP član

Post 06 stu 2012, 20:53

josip_radic napisao:
grga11 napisao:Gosp. Radiću morate donekle razumit napade na vas, ne znam udrugu u kojoj predsjednik nije sluzbena osoba, a obavljate vise od dvije duznosti, sto po pravilniku koji je donijela skupstina ili vec koje tijelo udruge nije dozvoljeno, mislin da to nije u redu, koliko god vi to osporavali..

Sportski pozdrav

Krivo interpretirate ovaj detalj vezan za službene osobe. Ta odluka je donesena na prijedlog predstavnika sudaca, delegata i mjeritelja vremena i ljudi koji ih vode i to jedino i isključivo radi lakšeg i boljeg delegiranja i kao takva odnosi se samo na gore navedene. Kako ne obavljam niti jednu od tih dužnosti, mogu biti registriran za po jednu ekipu unutar svake lige isto i jednakopravno kao i Vi i svi ostali članovi naše Udruge koji nisu suci, delegati ili mjeritelji vremena.

Lijepi pozdrav.

Predsjedniče mogli bi se solidarizirat s nama sucima ,delegatima i mjeriteljima kojima je teško pala ta odluka većina smo tu prvenstveno da bi igrali i guštali sad smo uskraćeni jer moramo birat i zato šta provodite takovu odluku Liverpool će vas namazat u četvrtak jer smo ljuti na vas a ja iz prosvjeda neću igrat ćuvam se za Montija ,meni je to utakmica godine.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 06 stu 2012, 21:12

torres19 napisao:
josip_radic napisao:

Sportski pozdrav

Lijepi pozdrav.

Predsjedniče mogli bi se solidarizirat s nama sucima ,delegatima i mjeriteljima kojima je teško pala ta odluka većina smo tu prvenstveno da bi igrali i guštali sad smo uskraćeni jer moramo birat i zato šta provodite takovu odluku Liverpool će vas namazat u četvrtak jer smo ljuti na vas a ja iz prosvjeda neću igrat ćuvam se za Montija ,meni je to utakmica godine.

Diko,skupa ćemo pogledat taj derbi!!!HŽV
KUKAVICA UMIRE TISUĆU PUTA HEROJ SAMO JEDNOM !
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 06 stu 2012, 21:16

Prijatelju,ovde rat tek počinje ima utakmica još ko u priči evo vidim da mi otvaramo osmo kolo,pa bolji nek pobjedi!Hajdučki pozdrav
KUKAVICA UMIRE TISUĆU PUTA HEROJ SAMO JEDNOM !
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 06 stu 2012, 22:10

UNH Sud.Dom.Rata. napisao:

Prijatelju,ovde rat tek počinje ima utakmica još ko u priči evo vidim da mi otvaramo osmo kolo,pa bolji nek pobjedi!Hajdučki pozdrav

O kojem ratu pričaš čovječe. Mi pokušavamo igrat nogomet, a rat je iza mene već 17 godina. Moj komentar je napisan na yanakisov račun. A što se tiče našeg susreta prošli su bili fer i korektni, ne vidim razlog da bi ovaj bio imalo drukčiji. A pobijedit će onaj koji bude bolji taj dan , ili možda sretniji. Nije važno , sve je to igra.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2012/2013