18 svi 2012, 10:56 Postao/la D-ex 15
Pozdrav svima i cestitke svim ekipama na ostvarenom plasmanu,u zadnjem kolu moja ekipa(GOF) treba pobjedu uz nadu da jedna od dvije ekipe koje su u borbi za ostanak(vole gradele i ka'1) kiksaju,sta je iskreno tesko za ocekivati isto kao i da mi pobijedimo kolodvor,moram priznat da ove sezone i nismo igrom zadovoljili ali nije se moglo bolje ni ocekivati s obzirom da zbog raznih obaveza nismo trenirali i nismo takvi mogli konkurirat za bolji plasman,sta naravno nije opravdanje,ali sta je tu je-ako se ostvare predviđanja o jedinstvenoj 5ligi,to bi mogla bit odlicna stvar jer bi se koncentrirala kvaliteta i bilo bi puno dobrih utakmica,samim time i kvaliteta lige bi se digla,kako mi najverovatnije necemo ostvarit plasman,iako bi volija da ostanemo,jer realno imamo kvalitetne pojedince,nece bit sramota ni igrat u 6 ligi.Šta se tice dream tima lige,smatram da tu ima mista za Ružića iako mi ka ekipa nismo igrali dobro,momak nas je vuka cilu sezonu i zaslužija je da ga se spomene u tom kontekstu,jer ima kvalitetu,šta se drugih tice svi više manje spominju iste igrače sta bi značilo da nisu bez razloga u tim kombinacijama,iako ima i dosta drugih momaka koji su dobri ali valjda su ovi najbolji-za kraj pozivam ekipe da u zadnjem kolu u duhu fair playa odigraju najbolje sta mogu da se odmaknemo od špekulacija da bi neko nekome moga pustit zbog ovoga i onoga.Zakljucak je da je prvenstvo bilo zanimljivo do samog kraja pa nek zadnje kolo svak odigra za svoj gušt-pozdrav svima...