UNH Sud.Dom.Rata. napisao:Ian Rush napisao:Torres boysi - DSR Kman 10-2
Nakon nas pismom zvati - veseli mornari 2-1
Forza Dino Šimić!!!!!
Čestitke i našim prijateljima iz Liverpoola na pobjedi evo da i mi njima pomognemo u utrci za treću poziciju s kojom će vjerojatno i dogodine igrati s nama ali u 2.ligi što je neprocjenjivo za obje ekipe!RIVALSTVO SE NASTAVLJA !
Ne znam koje konkretno imate prijatelje iz naše ekipe ???
Jesu li to oni šta ste ih ( ne osobno Vi, nego Vaši određeni suigrači ) na stranicama foruma 38,39, itd. onako krasno ispljucali sa morem izrečenih uvreda ?!?!?!
Ili su to oni šta ste ih ( ne osobno Vi, nego Vaši određeni suigrači) na stranicama foruma 43,44 itd. osobno napali , vezano za pamet, suđenje, brzinu osobne manjkavosti ?!?!?!
Ili su to oni šta ste ih oprali na zadnjih par stranica pod "nickovima" "Zero, stručnjakipo,najvjerniji " ( ne osobno Vi, a ni ne znam ko bi to moga i bit od Vaših , a i ne briga me baš) ?!?!?
Taj Vaš prijatelj iz Liverpoola mora bit da ili je neki poremećeni ( za kojeg trenutno Uprava naša ne zna ), ili je neki šta mu je sado-mazo ušla u krv, i ne da se isprat......a sve se bojim da je taj vAŠ friend plod mašte....Nikakvo rivalstvo nakon onakvih uvreda Vaših pojedinaca niti ne postoji....niti će postojat....
Usput rečeno, čestitke svim korektnim momcima iz Vaše ekipe i naravno kolegi voditelju Šimcu na plasmanu u višu ligu.
Također čestitke i Maxu na njihovom uspjehu.....