livi bočni napisao:WITSCHGE napisao:PAGO napisao:
VELIK SI ČOVIK,OSTANI MIRAN.Ako se vec imas oko cega zivcirat neka to bude samo to,netreba jos razbijat glavu oko baluna,i tuđih optužbi,ja ti virujem jer sam bija u istoj crti ka ti i mogu te razumit.Izvinija si se ljudima pa ako to mogu razumit i prihvatit super ako ne onda je to neki drugi problem....OSTANI PONOSAN DO KRAJA.....
PUMPLE
znat ces ko sam kad ti se javim ali isto tako ces vrtit glavom kad ti budem nabraja situacije di si mene odnosno moje ekipe zakida...bilo pa prošlo ali tvoje ponašanje jučer nije bilo dostojno suca i kolege...to ti je moja zamjerka a niko ne tvrdi da ti lažeš za faul ali iz moje perspektive gledano kontakt jre bija poslje pa zato razumin i njega...
BEZ LJUTNJE....
Za mene je isto tako Miketek dobar i pošten čovik, bez obzira na tu pogrešku. Ipak je ljudski griješiti i tako mogu i ja već sutra napraviti još veću pogrešku. Samo na našu žalost, tu pogrešku smo osjetili na vlastitoj koži pa je reakcija takva kakva je. Ne slažem se s bratom i nekima koji misle da te neki sudac namjerno zakida i osuđujem njegove uvrede na račun kolege. Svaki sudac će doniti odluku onakvu kakvu smatra ispravnom, ali isto tako nema svaki sudac jednako dobar osjećaj za igru. Livi bočni, jedva čekam da te upoznam pa da popričamo o tom mom zakidanju, ako ga je bilo. Postoje ekipe koje su mi više i koje su mi manje drage, ali kad sam u ulozi suca na parketu, trudim se koncentrirat isključivo na igru. Tada za mene ne postoje ni prijatelji, ni imena ekipa, već samo npr. bijeli i plavi. Trudim se to odraditi maksimalno korektno, a sad uvijek je moguća pogreška.