FAQ  •  Registracija  •  Login

5B liga mladih

<<

baneno

Novi član

Post 27 ožu 2012, 07:39

Voodoo i Ryan.
1. zaebajem se

2. pustite djecu neka pricaju.
vidite da su nabrijani - pa neka gustaju!
<<

FC_Kavana_Club

Novi član

Post 27 ožu 2012, 20:25

Evo vas tri iz Ka1 ako ste za, u nedilju mi donosimo 2 gajbe pive na utakmicu, donesite i vi. Ko dobije nosi sve, bude li nerjeseno eto ih vama.
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
<<

Ryan Giggs

Član

Post 27 ožu 2012, 23:14

Ko kaže da san ja iz Ka'1??? a ti donesi gajbu ko ti brani
<<

Voodoo Vince

Član

Post 28 ožu 2012, 01:22

Nisan ni ja iz Ka1 (nisan ni pomislia na prvu da je ono meni i giggsu upuceno ??)
Sta se gajbi tice nek se nosi samo da koja boca ne doleti opet u teren pa da jos koju "ljudinu" ne izgubimo na sezonu, dvi ;)
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

FC_Kavana_Club

Novi član

Post 28 ožu 2012, 12:01

Ryan Giggs napisao:Ko kaže da san ja iz Ka'1??? a ti donesi gajbu ko ti brani

Tvoji prijasnji komentari govore
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
<<

Ryan Giggs

Član

Post 28 ožu 2012, 14:12

FC_Kavana_Club napisao:
Ryan Giggs napisao:Ko kaže da san ja iz Ka'1??? a ti donesi gajbu ko ti brani

Tvoji prijasnji komentari govore

Da ti nisi vidoviti Milan???
<<

baneno

Novi član

Post 28 ožu 2012, 14:17

[quote="FC_Kavana_Club"][/quote]
kad vidiš u nedilju čovika sa pivom u ruci,
znaj da ti je to glavom i bradom Ryan Giggs
<<

alvaro recoba

Član

Post 28 ožu 2012, 19:01

Ala ovih iz ka1 i kavane,zauzeli su cili forum.....ko ce kome prekinit seriju pobjeda?ko ovo ko ono.Cita san malo najave kavane sa pocetka sezone-mi mislimo osvojit,najbolji smo!cinjenica je da jesu mlada i poletna momcad i da imaju potencijala,ali daleko daleko su oni od vrha i ako malo smanje bahatost u izjavama i pokazu malo bolje igre onda bi mogli dogodine i bit dobri u 5 ligi ako se plasiraju.A sta se tice Ka1:prvo cestitke za igre u zadnjih par kola,ali vi ste obicna prosjecna momcad i ekipe koje su od vas izgubile,trebale bi ozbiljno razmislit o rasformiranju i odustajanju od lige s obzirom da su izgubili od ekipe koja je javno izjavljivala da se ne podnose i neki odlaze pa se vracaju-nije se znalo ko pije ko placa,a sad su odjednom pronasli zajednistvo-valjda su ga narucili priko interneta iz sjeverne koreje,pa je tribalo proc pola lige dok nije stiglo poštom-iskreno mislin da tu nesto smrdi.trebate se ugledat na ekipu kolpo morto-tamo su svi svjesni da neznaju al se isto trude svaku utakmicu i ne sekiraju se posli poraza-a sta se tice ekipe krenpija koja da imaju malo vise mozga bi se prosetala ovom ligom,njima bi porucija da ko visoko leti nisko pada,ali za njih ima vrimena i dogodine bi trebali osvojit-za ekipu gofa bi moga rec da je ovo sezona trazenja,jednu utakmicu odlicni drugu prelosi,kako cujem izgleda da placaju danak netreniranju-ako izbore 8misto,predviđam za sljedecu sezonu ako ostanu u ovom sastavu i sa dva pojacanja vodice ljutu bitku sa krenpijen za vrh,pod uvjetom da treniraju normalno-to je sve za sada,a drugi dio opservacije citajte uskoro...pozdrav svima!
recoba-bog nogometa
<<

Voodoo Vince

Član

Post 28 ožu 2012, 21:54

alvaro recoba napisao:Ala ovih iz ka1 i kavane,zauzeli su cili forum.....ko ce kome prekinit seriju pobjeda?ko ovo ko ono.Cita san malo najave kavane sa pocetka sezone-mi mislimo osvojit,najbolji smo!cinjenica je da jesu mlada i poletna momcad i da imaju potencijala,ali daleko daleko su oni od vrha i ako malo smanje bahatost u izjavama i pokazu malo bolje igre onda bi mogli dogodine i bit dobri u 5 ligi ako se plasiraju.A sta se tice Ka1:prvo cestitke za igre u zadnjih par kola,ali vi ste obicna prosjecna momcad i ekipe koje su od vas izgubile,trebale bi ozbiljno razmislit o rasformiranju i odustajanju od lige s obzirom da su izgubili od ekipe koja je javno izjavljivala da se ne podnose i neki odlaze pa se vracaju-nije se znalo ko pije ko placa,a sad su odjednom pronasli zajednistvo-valjda su ga narucili priko interneta iz sjeverne koreje,pa je tribalo proc pola lige dok nije stiglo poštom-iskreno mislin da tu nesto smrdi.trebate se ugledat na ekipu kolpo morto-tamo su svi svjesni da neznaju al se isto trude svaku utakmicu i ne sekiraju se posli poraza-a sta se tice ekipe krenpija koja da imaju malo vise mozga bi se prosetala ovom ligom,njima bi porucija da ko visoko leti nisko pada,ali za njih ima vrimena i dogodine bi trebali osvojit-za ekipu gofa bi moga rec da je ovo sezona trazenja,jednu utakmicu odlicni drugu prelosi,kako cujem izgleda da placaju danak netreniranju-ako izbore 8misto,predviđam za sljedecu sezonu ako ostanu u ovom sastavu i sa dva pojacanja vodice ljutu bitku sa krenpijen za vrh,pod uvjetom da treniraju normalno-to je sve za sada,a drugi dio opservacije citajte uskoro...pozdrav svima!

Smiješan si...
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

4.liga

Novi član

Post 28 ožu 2012, 22:14

FC_Kavana_Club-ja te podržajem u svemu jer ovo je takva liga di se triba samo guštat i rugat (nije bitno na čiji račun),a ti svojim komentarima samo to i radiš... :)

gajba pive je sve :)
<<

Ožujci

Česti član

Post 28 ožu 2012, 22:23

uzaludno napisao:ekipa Uzaludnog truda opet ima problema skupiti dovoljan broj igrača za nedjeljnu utakmicu protiv ekipe Vole gradela, pa stoga molimo ekipu Vole gradela za odgodu utakmice (već smo odgodili utakmicu protiv ekipe Ballantienes),
jer po sadašnjem stanju stvari nećemo moć skupit ni 4 igrača, tako da najvjerojatnije ne bi ni dolazili (uz nekoliko ozljeda i jednog kartoniranog igrača, dva BiH internacionalca ce ovaj vikend povodon Cvjetnice ici u domovinu) tako da smo prisiljeni traziti odogodu

ako se ekipa Vole gradela slaze s našim zahtjevom, uputili bi zahtjev za odgodu upravi UMNa

unaprijed zahvaljemo

Javite se u udrugu podnesite zahtjev i nema problema kad je takva situacija .
MNK VOLE GRADELE
<<

alvaro recoba

Član

Post 29 ožu 2012, 09:51

Voodoo Vince napisao:
alvaro recoba napisao:Ala ovih iz ka1 i kavane,zauzeli su cili forum.....ko ce kome prekinit seriju pobjeda?ko ovo ko ono.Cita san malo najave kavane sa pocetka sezone-mi mislimo osvojit,najbolji smo!cinjenica je da jesu mlada i poletna momcad i da imaju potencijala,ali daleko daleko su oni od vrha i ako malo smanje bahatost u izjavama i pokazu malo bolje igre onda bi mogli dogodine i bit dobri u 5 ligi ako se plasiraju.A sta se tice Ka1:prvo cestitke za igre u zadnjih par kola,ali vi ste obicna prosjecna momcad i ekipe koje su od vas izgubile,trebale bi ozbiljno razmislit o rasformiranju i odustajanju od lige s obzirom da su izgubili od ekipe koja je javno izjavljivala da se ne podnose i neki odlaze pa se vracaju-nije se znalo ko pije ko placa,a sad su odjednom pronasli zajednistvo-valjda su ga narucili priko interneta iz sjeverne koreje,pa je tribalo proc pola lige dok nije stiglo poštom-iskreno mislin da tu nesto smrdi.trebate se ugledat na ekipu kolpo morto-tamo su svi svjesni da neznaju al se isto trude svaku utakmicu i ne sekiraju se posli poraza-a sta se tice ekipe krenpija koja da imaju malo vise mozga bi se prosetala ovom ligom,njima bi porucija da ko visoko leti nisko pada,ali za njih ima vrimena i dogodine bi trebali osvojit-za ekipu gofa bi moga rec da je ovo sezona trazenja,jednu utakmicu odlicni drugu prelosi,kako cujem izgleda da placaju danak netreniranju-ako izbore 8misto,predviđam za sljedecu sezonu ako ostanu u ovom sastavu i sa dva pojacanja vodice ljutu bitku sa krenpijen za vrh,pod uvjetom da treniraju normalno-to je sve za sada,a drugi dio opservacije citajte uskoro...pozdrav svima!

Smiješan si...

sigurno nisan smjesniji od tvoje ekipe,-kad budes u futsalu osvojia sve sta i ja ,onda budes i ti SMIJEŠAN-mamlaze bijedni 5toligaški i to doživotno
recoba-bog nogometa
<<

koloćini

Novi član

Post 29 ožu 2012, 10:07

kako je proteka derbi kupa leone-kolodvor ako je ko gleda?
<<

golman14

Član

Post 29 ožu 2012, 11:24

Siera ubila kolodvor 5:1
<<

Voodoo Vince

Član

Post 29 ožu 2012, 12:59

alvaro recoba napisao:
Voodoo Vince napisao:

Smiješan si...

sigurno nisan smjesniji od tvoje ekipe,-kad budes u futsalu osvojia sve sta i ja ,onda budes i ti SMIJEŠAN-mamlaze bijedni 5toligaški i to doživotno

1. tako "mudar" covik, pun znanja o malom balunu, a tako lako plane na dvi rici? :)
2.za koju ja to ekipu igran, molin te reci mi da mogu i doc igrat?
3.mozes ti osvojit sta god oces u futsalu, al "malo" teze je bit covik ;)

Pozdrav tebi (bez ikakvog cilja za uvredom)!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012