2. liga veterana
dado_SB napisao:Tesko protiv Zorzi,ali prema prilikama,drzim realno..pobjeda. .naravno Zorzi je u pitanju 1:0..
Nebi se složija oko prilika, mislim da smo mi imali konkretnije šanse, pogotovo na početku. Vi ste imali dvi situacije iz kornera di me pogodilo iz bliza, osim toga nisam triba branit ništa... Gol je uša izvanka, mom igraču u bloku kroz noge - ja sam osta na krivu nogu.
Da ne bi bilo zabune, mislim da ste zasluženo pobjedili. Puno više ste držali balun, bolje kombinirali i više pokušavali napadat, ali šanse baš i niste stvarali, uglavnom ste zapinjali blizu 6m.
dado_SB napisao:Balun je zanimljiv iz razloga sta ga svi vide iz razlicite perspektive..vi ste se pokazali kao cvrsta ekipa,ali osim prvih 5 minuta prelazak na nasu stranu terena je bio zbilja rijedak..Cestitke na fair play igri..
Je, Zorzi je rjeđe bija na vašoj strani ali je ima puno izglednije prilike koje nije realizira! Vi ste više držali balun. Imaš snimku pa pogledaj...
Svejedno, pobjeda je zaslužena.
PUSD-KB 2:2, KB vodija 2:1 ali primija naivan gol za remi koji je po prikazanom najrealniji. Par puta sam gleda policiju i mislim da nisu kvalitet za ulazak u 1.ligu,po meni favoriti Mickey Mause i SB , zorzi da je iskoristija deseti dio šansi koje imaju na utakmicama bi također konkurira za vrh ovako bojin se da su in pobigli previše. A šta se tiče opstanka sloga loša iako je na par utaknica imala egal pa primala gol u zadnjoj minuti,Kb me ugodno iznenađuje svojim rezultatima ka i Mikrofon i još bi u momčadi koje će se borit za opstanak pribrojija Issu i Adinga.
COSMOS - FIRULE ----------------------------- x2
PUSD - SPLITSKA BANKA--------------------- x
MNK GALLO - ADING HR ---------------------- x2
K.B. SPLIT - SLOGA --------------------------- x
POLIKLINIKA MATULIĆ - MICKEY MOUSE UNIQA OSIGUR. ------- 2
ISSA - CAFFE BAR TANA - MIKROFON ----- 1
ZORZI - ZEWA -------------------------------- x
PUSD - SPLITSKA BANKA--------------------- x
MNK GALLO - ADING HR ---------------------- x2
K.B. SPLIT - SLOGA --------------------------- x
POLIKLINIKA MATULIĆ - MICKEY MOUSE UNIQA OSIGUR. ------- 2
ISSA - CAFFE BAR TANA - MIKROFON ----- 1