5B liga mladih
FC_Kavana_Club napisao:Ožujci napisao:FC_Kavana_Club napisao:26.02.2012. 15:45 VOLE GRADELE F. F. K....................duja na kolodvor zicer kola
ZICERČINA
Lako je bit general poslije bitke, di su ti prognoze kad si pametan???
nisan general , i kakve to ima veze sa pameti ? šta se pališ na ono ZICERČINA nemogu virovat !! Šta san ja triba odma skakat na tvoju prognozu i nač se uvriđen jer ti smatraš da je Kolodvor bolji ?!
MNK VOLE GRADELE
GOF-CB Vatra 3:1
Danas je na našim vratima stajao veteran i kapiten Dejo Nacionale.Bio je nepremostiva prepreka momcima iz Vatre.Možda smo mogli dobit i uvjerljivije ali moglo je na kraju bit i neriješeno.Vrlo sam zadovoljan i igrom i zalaganjem svojih igrača.Pohvala i Vatri na zaista super ponašanju.Danas nisu imali sreće.Kako vidim favoriti su izgubili tako da je situacija na vrhu vrlo zanimljiva.Gradele vrlo uvjerljivo sa čak 6:1 razbile Kolodvor Krempi ELL cLASICA SA 8:4.
Pozdrav!
Danas je na našim vratima stajao veteran i kapiten Dejo Nacionale.Bio je nepremostiva prepreka momcima iz Vatre.Možda smo mogli dobit i uvjerljivije ali moglo je na kraju bit i neriješeno.Vrlo sam zadovoljan i igrom i zalaganjem svojih igrača.Pohvala i Vatri na zaista super ponašanju.Danas nisu imali sreće.Kako vidim favoriti su izgubili tako da je situacija na vrhu vrlo zanimljiva.Gradele vrlo uvjerljivo sa čak 6:1 razbile Kolodvor Krempi ELL cLASICA SA 8:4.
Pozdrav!
gof-vatra 3:1
gof bia puno pametniji i iskoristia svoje prilike,ka sta garrykaze zalaganjen su dobili utakmicu...
gradele-ffk 6:1
gradele razbili fast fudase ko panta pitu
) kolodvor skroz razocara,vrime je da se rijese samsona ili da se osisa pa da pocne igrat pametnije....
krtica-uzaludan trud 2:1
krtice danas skroz lose odigrale da nije bilo golmana vjerovatno bi ovu utakmicu glatko izgubile...sve u svemu uzaludan trud pokaza zasto se ekipa tako zove
)
gof bia puno pametniji i iskoristia svoje prilike,ka sta garrykaze zalaganjen su dobili utakmicu...
gradele-ffk 6:1
gradele razbili fast fudase ko panta pitu
krtica-uzaludan trud 2:1
krtice danas skroz lose odigrale da nije bilo golmana vjerovatno bi ovu utakmicu glatko izgubile...sve u svemu uzaludan trud pokaza zasto se ekipa tako zove
Ožujci napisao:FC_Kavana_Club napisao:Ožujci napisao:ZICERČINA
Lako je bit general poslije bitke, di su ti prognoze kad si pametan???
nisan general , i kakve to ima veze sa pameti ? šta se pališ na ono ZICERČINA nemogu virovat !! Šta san ja triba odma skakat na tvoju prognozu i nač se uvriđen jer ti smatraš da je Kolodvor bolji ?!
Igra san protiv jednih i drugih a i pogled na tablicu bija bi dosta da mislin za vas da ste autsajderi u toj utakmici. Drago mi je da ste ih dobili gleda san utakmicu i cestitan vam na pobjedi.
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
Nemojte tako, FFK je dobra ekipa, nisu se nikad hvalili 'vamo na forumu sa svojih 12 pobjeda za redon i samo 1 porazom dok su se drugi pretrgli da svi na forumu znaju kako njihova ekipa ima samo po tri poraza i sl. Pola kola dosad ljudi nisu ni znali ko su oni dok nisu došli do vrha, čak i tada dok su bili na drugon/trećen mistu su ljudi po tribini pitali "a koji su ovo?" jer se nikad nisu izdvajali ni davali svoje komentare ni bavili se nebitnin stvarima.
Svaku igru prvih 15 kola su bile prazne tribine a sad se pravite pametni ko in je dobar igrač a koji loš?
Momci su super i svaka in čast. Nikog ne podcjenjuju, fer su i meni osobno favoriti.
Svaku igru prvih 15 kola su bile prazne tribine a sad se pravite pametni ko in je dobar igrač a koji loš?
Momci su super i svaka in čast. Nikog ne podcjenjuju, fer su i meni osobno favoriti.
04.03.2012. 10:00 U. B. B. - GOF.........................................X1 - mala prednost UBB-a
04.03.2012. 10:55 UZALUDAN TRUD - JEL NEĆEŠ.................1 - bolji je uzaludni trud
04.03.2012. 11:55 VOLE GRADELE - BALLANTINES...............1 - bolje gradele
04.03.2012. 12:50 F. F. K. - RIVA BOL.................................1 - nece lako FFK dobit
04.03.2012. 13:50 KRTICA - KA´1.......................................X2 - tvrda utakmica
04.03.2012. 14:45 KREMPIJ - CORPO MORTO........................1 - H1
04.03.2012. 15:45 CAFFE BAR VATRA - F.C. KAVANA CLUB.....X - neznan sta bi reka
04.03.2012. 16:40 ELCLASICO - MNK PETRIČEVO.................1 - triba bi bit as
04.03.2012. 10:55 UZALUDAN TRUD - JEL NEĆEŠ.................1 - bolji je uzaludni trud
04.03.2012. 11:55 VOLE GRADELE - BALLANTINES...............1 - bolje gradele
04.03.2012. 12:50 F. F. K. - RIVA BOL.................................1 - nece lako FFK dobit
04.03.2012. 13:50 KRTICA - KA´1.......................................X2 - tvrda utakmica
04.03.2012. 14:45 KREMPIJ - CORPO MORTO........................1 - H1
04.03.2012. 15:45 CAFFE BAR VATRA - F.C. KAVANA CLUB.....X - neznan sta bi reka
04.03.2012. 16:40 ELCLASICO - MNK PETRIČEVO.................1 - triba bi bit as
Tracy24 napisao:Nemojte tako, FFK je dobra ekipa, nisu se nikad hvalili 'vamo na forumu sa svojih 12 pobjeda za redon i samo 1 porazom dok su se drugi pretrgli da svi na forumu znaju kako njihova ekipa ima samo po tri poraza i sl. Pola kola dosad ljudi nisu ni znali ko su oni dok nisu došli do vrha, čak i tada dok su bili na drugon/trećen mistu su ljudi po tribini pitali "a koji su ovo?" jer se nikad nisu izdvajali ni davali svoje komentare ni bavili se nebitnin stvarima.
Sve što si napisao stoji.Super su ekipa i odlični momci počevši od voditelja pa dalje.Ipak,najbolju formu pokazuje Krempi a kako će bit do kraja vidit ćemo.Moja prognoza je 1.FFK;2.Krempi itd,mi GOF između 5.i 8.mista.
Pozdrav!
slažem se da krempij pokazuje najbolju formu i nakon kiksa prvih dviju ekipa u lizi slijedi zanimljiva borba za prvaka ( po meni su u igri 4 trenutno najbolje rangirane ekipe u lizi)
šteta što samo prvoplasirani ima siguran plasman u viši rang i ostale ekipe bi mogle izgubiti motiv u narednim utakmicama
šteta što samo prvoplasirani ima siguran plasman u viši rang i ostale ekipe bi mogle izgubiti motiv u narednim utakmicama
rooney napisao:Pozz ako ima koja ekipa za neki termin preko tjedna utorak ili srida neka ostavi br pa mu se javim.. Mi smo ok ekipa koja se okuplja nakon 2 godine stanke pa ako je ko za treninge dobro bi doslo... ,
evo pošto se ekipa uzaludnog truda odlučila igrati samo ligaške utkamice bez nekih prijateljskih utakmica, moramo to obavezno prominit
tako da se mozes javit na 098 933 14 97
04.03.2012. 10:00 U. B. B. - GOF.........................................x
04.03.2012. 10:55 UZALUDAN TRUD - JEL NEĆEŠ.................1
04.03.2012. 11:55 VOLE GRADELE - BALLANTINES.............1
04.03.2012. 12:50 F. F. K. - RIVA BOL.................................1
04.03.2012. 13:50 KRTICA - KA´1.....................................x
04.03.2012. 14:45 KREMPIJ - CORPO MORTO........................1
04.03.2012. 15:45 CAFFE BAR VATRA - F.C. KAVANA CLUB....2
04.03.2012. 16:40 ELCLASICO - MNK PETRIČEVO.................x
04.03.2012. 10:55 UZALUDAN TRUD - JEL NEĆEŠ.................1
04.03.2012. 11:55 VOLE GRADELE - BALLANTINES.............1
04.03.2012. 12:50 F. F. K. - RIVA BOL.................................1