FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladih

<<

st kmica

VIP član

Post 27 tra 2012, 22:08

st kmica napisao:
UNH Sud.Dom.Rata. napisao:Izvučeni parovi kupa U.N. Hajduka S.D.R. igra s pobjednikom Kacunar-Krempij
Sljedeći tjedan se igra među kolo a ima 13 parova !HŽV

...i ko dobije ide na spinut-radunica...
<<

st kmica

VIP član

Post 27 tra 2012, 22:10

WITSCHGE napisao:
st kmica napisao:nista od toga igraci spinuta igraju samo za spinut

ala njega,tako bi svaki kvart i ekipa rekla.Osim toga ovo je bilo samo mišljenje o tome da bi se od svih aktera složila momčad koja bi visoko kotirala

bilbao
<<

Stari bek

Novi član

Post 28 tra 2012, 01:16

st kmica napisao:nista od toga igraci spinuta igraju samo za spinut

jednoga ste zaboravili...u trećoj je...M&M :D
VAR :D
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 29 tra 2012, 17:53

Andora - ENT 7:2
Oni igrali čvrsto zada i usporili nas (ko šta mi inače radimo :D )...izgleda uvjerljivo al smo ih tek 7-8min prije kraja slomili.
Fer i korektno sve...

Spinut - Bili As 4:4
Etiri - Jack 3:3
Kacunar - Trščanska 4:3 (čini mi se)
Gt - Lav 4:5
Metojak dobija OPS
Zadnja izmjena: BobyThePoliceman; 29 tra 2012, 18:06; ukupno mijenjano 1 put/a.
Dvornik...since 1474
<<

ŽIVIMO HAJDUK

Novi član

Post 30 tra 2012, 09:53

Čestitke momcima iz Spinuta i iz Bilog asa,stvarno su odigrali pravi derbi,puno golova preokreta i borbe...S moje strane Spinut može žalit šta je propustia šansu jer zaslužili su tri boda,dok bili as zadnjih par utakmica samo dovodi neka nova lica(neznan ćemu to,al ok)svako ima svoje viđenje,bilo bi pošteno da se bori s istin igračima od početka do kraja,al nema veze to je samo moje mišljenje...Duo iz spinuta još jednom pokazuje da je najbolji tandem lige,momci kapa do poda,da nema njih dvojice neznan gdje bi se ekipa Spinuta nalazila na tablici...a bili as rutinski iskoristio greške spinuta uzeo sta mu se pružilo...ŽIVILI
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 30 tra 2012, 10:09

Čak ne i bez njih dvojice, nego samo bez Čome. Keca puno ovisi o Comi, dok obrnuto i nije baš.
Al nastranu gatanje, gušt ih je gledat i zasluženo su di jesu...samo s malo manje dernjave (pogotovo ona 14-ka :P )
Dvornik...since 1474
<<

BILI AS

Novi član

Post 30 tra 2012, 17:25

Prvo pozdrav od ekipe Bili As, fala na čestitkama, novi igrači su registrirani samo zbog nemogućnosti dolaska ostalih igrača, što zbog posla, šta zbog ozljeda, da ih nismo registrirali nebi se mogli ni skupit za utakmice s GTom i Spinutom, po meni najpoštenije x imali smo i mi i oni svoje prilike, zahvaljujemo još jednom ekipama Andore i Ericssona šta su nam ustupili svoj termin u nedilju, pogotovo Spinutu koji je to sportski prihvatio.
<<

FRAFO

VIP član

Post 01 svi 2012, 08:58

Borba za prvaka: BILI AS - 75%
SPINUT - 25%
BILI AS ima 2 boda prednosti i utakmicu manje, i mislim ako nju dobiju da su 99% prvaci. Momci iz Spinuta su svjesni da su svoje izglede za naslov prokockali u zadnjem kolu... Dakle, uz Bilog Asa kao prvake u 3.ligu će ući i sigurno drugoplasirani SPINUT, ali i trećeplasirani KACUNAR, budući da sam iz povjerljivih izvora načuo kako se jedna ekipa iz više lige gasi... Čak onda nije isključeno i da 4.mjesto vodi u višu ligu, a njemu su najbliže MNK ŠOLTA(39) i ANDORA(37), ali i posrnuli MERTOJAK(34) se može nadati 4.mjestu ukoliko dobije u zaostaloj utakmici.

Borba za ostanak: ERICSSON N.T 18bodova(-1)
MNK ETIRI 19 bodova (-1)
LE MERIDIEN LAV 22 boda
TRŠĆANSKA 22 boda(-1)
JACK DANIELS 23 boda
Borba za ostanak je puno kompliciranija, ispadaju 3 ekipe i nezahvalno je bilo što prognozirati. Po meni ERICSSON N.T i MNK ETIRI gotovo sigurno ispadaju ako izgube u zaostalim utakmicama, a ako dobiju tek onda bi se sve zakompliciralo i praktički pola lige bi strahovalo od "umjetne trave"...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

Voodoo Vince

Član

Post 01 svi 2012, 09:14

"budući da sam iz povjerljivih izvora načuo kako se jedna ekipa iz više lige gasi.."

Nesto slicno je i meni receno, al ako je istina to onda bi to bila ekipa koja ionako ispada iz lige tako da nebi utjecalo na ulazak u visi rang ekipa iz 4. lige (cisto komadic informacije ako je istina sta je meni receno)
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

PUMPLE

Član

Post 01 svi 2012, 12:29

Nisi u pravu! Ekipa koja svojim plasmanom ispada iz lige ne može izbjeć ispadanje, pa ulazi ekipa iz niže lige koja je prva ispod crte.
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 01 svi 2012, 14:56

PUMPLE napisao:Nisi u pravu! Ekipa koja svojim plasmanom ispada iz lige ne može izbjeć ispadanje, pa ulazi ekipa iz niže lige koja je prva ispod crte.

tako je
Puni sve...
<<

Voodoo Vince

Član

Post 01 svi 2012, 21:00

PUMPLE napisao:Nisi u pravu! Ekipa koja svojim plasmanom ispada iz lige ne može izbjeć ispadanje, pa ulazi ekipa iz niže lige koja je prva ispod crte.

Ali ako ekipa odustane na kraju sezone kad je vec ispala znaci doslo je do zamjene (dva gore iz 4. tri dole iz 3.). Logicno mi je da u tom slucaju ulazi u 4. ligu dodatna ekipa, a ne iz 4. u 3. (??)
Previše me zbunjuje sve ovo pa se nebi čudia da totalno krivo govorin :lol: , al i nakon par citanja cini mi se logicno
Zadnja izmjena: Voodoo Vince; 01 svi 2012, 21:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

riri

Član

Post 02 svi 2012, 10:42

zna li itko da li se dodjeljuju medalje za osvojena druga mjesta u ligama ili se nagrađuju samo prvaci. i kakve su nagrade uopće.ako itko zna neka pojasni
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 02 svi 2012, 12:30

Ako ekipa odustane za vrijeme natjecanja, onda iz lige ispada jedna ekipa manje (dakle ako odustanu dvi ekipe ne ispada nitko).
Kad je završilo natjecanje formira se rang lista ekipa, pri čemu ekipe koje ispadaju idu na kraj niže lige.
Dakle prvak prve lige je 1. na listi pa drugoplasirani pa sve tako do 12. mista. Na 13. misto ide prvak druge lige, na 14. drugoplasirani itd. Ekipe koje su u završenoj sezoni bile 13. i 14. u prvoj ligi ispadaju u drugu i zauzimaju 25. i 26. misto na rang listi (dakle sve ekipe koje su ostale u drugoj ligi su ispred njih). Na isti način se rangiraju i ekipe u nižim ligama.
Ukoliko neka ekipa odustane nakon sezone, a prije početka nove, ona se briše sa liste i sve ekipe ispod nje se pomiču jedno misto prema gore.

Za drugo misto se na početku nove sezone dile diplome.
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 02 svi 2012, 12:33; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

st kmica

VIP član

Post 02 svi 2012, 15:54

jebeš diplome
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012