FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 25 lis 2011, 23:18

goghi napisao:
Vinnie Jones napisao:Opet s tobom isti problemi!!!
Elementarno nepoznavanje hrvatskog pravopisa(NEPISMENOST)!!!
Tendenciozno ponavljanje vulgarnih riječi(VRIJEĐANJE)!!!

P.S.Mi osim šta se bavimo humanitarnim radom(ne samo davanjem krvi) uz to i pomažemo svima kojima je pomoć potrebna.Obrati nam se i vrlo rado ćemo ti održat koju lekciju iz pravopisa i lijepog ponašanja!!!

A prijatelju dragi, nek si mi ti pismen i KULTURAN, kad ja nisam. Meni je odmah lakše!

Napisao sam na kakvom je glasu ekipa DDK Lokve, zbog POJEDINACA! To nije na forumu vec tako se prica okolo, raspitaj se malo.

Nije fer da tako pisete o sudcima i UO. Ako iti malo pratite mali balun vidjet cete da je sve jako, jako puno napredovalo zadnjih godina i to sve zahvaljujuci gospodinu Radicu i ekipi...

Sve najbolje i tebi i tvojoj ekipi!

Pozdrav!

Aj ne uvlači se...!!!
Uostalom uvlači se Radiću ali nama nemoj jer ovo nisi pravi TI!!!
Em si počeo kulturno komunicirat ,em ti je ovo prvi post bez pravopisnih grešaka.Razočara si me!
A šta se tiče rekla-kazala okolo,to niti zanima mene a niti koga drugoga iz naše ekipe.Kao šta ste svi mogli primjetit Lokve se ne zamaraju sa drugim momčadima niti ih komentiraju a ne daj Bože vriđaju.Mi komentiramo druge(nama bitne) stvari i u većini smo u pravu.Za neke smo se stvari uspili izborit a za neke se još borimo.Ako pritom i neke druge momčadi profitiraju,tim bolje!Ako se je situacija popravila i ako se napredovalo,opet dobro.Na šta je to onda ličilo nazad par godina???
Uglavnom mi u Lokvama znamo ko smo i šta smo a ako se neko poželi bavit nama i u budućnosti,samo naprid.
Nama ne smeta ,pa čak ne morate zadržavat ni najmanju razinu dostojanstva u pisanju!!!
Pozdrav tebi i svim "dušebrižnicima"!!!
Zadnja izmjena: Vinnie Jones; 25 lis 2011, 23:21; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

aedes2

Novi član

Post 26 lis 2011, 07:35

Suđenje je u globalu loše...malo bolje nego prošlih godina ali svejedno loše. Najveći je problem šta se suci najviše uče na 5 -im ligama i onda svaku utakmicu imaš novog suca na praksi. Kad sudac postane napokon bolji tj. nešto nauči onda ide sudit tzv. "pravim nogometašima" u dvoranu a nama na ledinu dođe novi iz klupe. To nije pošteno jer meni je već dopizdilo svaki put se nervirat radi nekog novog lika. Osim toga bahatost je najveći problem... on kad zajuni da je u pravu nema te sile kojom bi ti njemu išta objasnija. Bija je prošle godine jedan sudac ne znam kako se zove ali čovik bi svaki put kad bi falija reka stari falija sam i šta ću, mogu i ja nekad falit i niko mu ne bi rić reka već bi mu dali ruku na kraju.
Primjer lošeg suca... mislim da je bilo protiv ekipe Tika Taka... 4 faula na semaforu, lik me na centru sa leđa ka sikirom poravna, ja na podu brojim do 5 da se oladim i izlazim vani da nam uđe igrač šta puca akumulirane a sudac me vraća i govori da je bija INDIREKT SA LEĐA i da nema petog faula... svi zavarili, voditelj dobija crveni,utakmica otišla u 3pm a on i dalje govori kako je u pravu...mlad je naučit će
<<

trtamrta

Novi član

Post 26 lis 2011, 14:37

Ajde ljudi bogati igrajte i sutite, ovo je ipak 5a neka tamo liga. Sta bi bilo da se igraju ozbiljnije utakmice majketi.....
1. il 2. isto je! ma je moj k.... !
<<

Antuntus

Novi član

Post 26 lis 2011, 14:39

Tako je... svak je nekad zakinut nekad mu malo bude dano. Jbga ka u zivotu. Mislin da je smisno ovde se vadit na sudce. Prognoze za iduce kolo?
Arista
<<

trtamrta

Novi član

Post 27 lis 2011, 15:09

29.10.2011. 12:00 POSA ČELOPEK 1
29.10.2011. 12:55 MNK NEVERA POSTIRA D.D.K. LOKVE x
29.10.2011. 13:55 STARI PLAC - ADOREA TIKA TAKA x
29.10.2011. 14:50 LAVANDIN ZA UMIVANJE TIRO DURO x
29.10.2011. 15:50 AEDES MAGLA 02 x
29.10.2011. 16:45 ARISTA KMANCESTER x
29.10.2011. 17:45 ISPOD PELE ZARA 07 1
29.10.2011. 18:40 SUBOVCI F.C. UNITED MOTO CITY 2
<<

FRAFO

VIP član

Post 27 lis 2011, 15:17

POSA - ČELOPEK 1
-"matanovci" bolji
MNK NEVERA POSTIRA - DDK LOKVE 1
-bračani jači
STARI PLAC ADOREA - TIKA TAKA 1
-derbi kola; Stari plac je po meni favorit za naslov
LAVANDIN ZA UMIVANJE - TIRO DURO X
-izjednačena utakmica, ako dođe Sočo Tiro Duro bi moga i do sva 3 boda
AEDES - MAGLA 02 2
-Magla bolja
ARISTA - KMANCESTER 2
-Arista je slabija...
ISPOD PELE - ZARA 07 2
-Ispod pele je još uvik bez pobjede, a Zara je neporažena
SUBOVCI - FC UNITED MOTO CITY 2
-derbi začelja, Subovci su do sada najmanje pokazali...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

tonino

Novi član

Post 27 lis 2011, 17:40

U subotu predigra MNK NEVERA POSTIRA - DDK LOKVE a onda derbi kola STARI PLAC ADOREA - TIKA TAKA! Pozivaju se navijači da dođu u što većem broju, Vakula je reka da će bit lipo vrime!
da je dobro nije, ali uvik može bolje!!!
<<

degen

Član

Post 27 lis 2011, 18:26

nebo (broj 9) uzima kapetansku traku u subotu i vodi maglu do nova 3 boda
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 27 lis 2011, 22:57

tonino napisao:U subotu predigra MNK NEVERA POSTIRA - DDK LOKVE a onda derbi kola STARI PLAC ADOREA - TIKA TAKA! Pozivaju se navijači da dođu u što većem broju, Vakula je reka da će bit lipo vrime!

Utakmica DDK LOKVE - NEVERA POSTIRA se odgađa do daljnjeg!!!
29.10.2011.g.(subota) u prostorijama gradskog kotara Lokve(Šižgorićeva 5) u trajanju od 09-13h održat će se akcija dragovoljnog darivanja krvi u organizaciji društva davalaca krvi Lokve.
Pozivamo sve ljude dobre volje da se odazovu ovoj akciji.
HVALA!!!
Zadnja izmjena: Vinnie Jones; 27 lis 2011, 22:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

CANTONA KING

Novi član

Post 28 lis 2011, 07:39

NOGOMETNI SUDAC

Sudac je najmoćnija osoba u nogometnoj igri. Potpuno je ovlašten da poštuje i tjera igrače da poštuju sva nogometna pravila tijekom utakmice koju taj sudac sudi. Odluka koju sudac donese tijekom utakmice je konačna i ne može je nitko poništiti. No, poslije završetka utakmice, službena tijela mogu donijeti naknadne odluke i/ili kazne sudionicima utakmice.

Da se i ja malo uklucim oko tih sudaca o kojima BRUJE cijela nasa 5A

Kao sta vidite na pocetku teksta, ako ga niste dobro procitali i ne razumjete, e onda je bolje da se ne bavite aktivnim nogometom !!!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Keane: "Cantona se ušeta na prepuni Old Trafford kao da posjeduje to jebeno mjesto." :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
<<

CANTONA KING

Novi član

Post 28 lis 2011, 07:51

trtamrta napisao:Ajde ljudi bogati igrajte i sutite, ovo je ipak 5a neka tamo liga. Sta bi bilo da se igraju ozbiljnije utakmice majketi.....

DOBRO KAZES, AL KAKO OBJASNITI USIJANIM GLAVAMA, KOJI DODU NA UTAKMICU NALOKANI I U SEDMOM NEBU !!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: CANTONA KING; 28 lis 2011, 07:53; ukupno mijenjano 1 put/a.
Keane: "Cantona se ušeta na prepuni Old Trafford kao da posjeduje to jebeno mjesto." :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
<<

trtamrta

Novi član

Post 28 lis 2011, 13:59

CANTONA KING napisao:
trtamrta napisao:Ajde ljudi bogati igrajte i sutite, ovo je ipak 5a neka tamo liga. Sta bi bilo da se igraju ozbiljnije utakmice majketi.....

DOBRO KAZES, AL KAKO OBJASNITI USIJANIM GLAVAMA, KOJI DODU NA UTAKMICU NALOKANI I U SEDMOM NEBU !!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahahahah, to nešto ka Cantona????!!!!
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 29 lis 2011, 14:55

stari plac - tika taka 3 : 6
<<

degen

Član

Post 29 lis 2011, 16:28

aedes - magla 02 1:2
<<