goghi napisao:Vinnie Jones napisao:Opet s tobom isti problemi!!!
Elementarno nepoznavanje hrvatskog pravopisa(NEPISMENOST)!!!
Tendenciozno ponavljanje vulgarnih riječi(VRIJEĐANJE)!!!
P.S.Mi osim šta se bavimo humanitarnim radom(ne samo davanjem krvi) uz to i pomažemo svima kojima je pomoć potrebna.Obrati nam se i vrlo rado ćemo ti održat koju lekciju iz pravopisa i lijepog ponašanja!!!
A prijatelju dragi, nek si mi ti pismen i KULTURAN, kad ja nisam. Meni je odmah lakše!
Napisao sam na kakvom je glasu ekipa DDK Lokve, zbog POJEDINACA! To nije na forumu vec tako se prica okolo, raspitaj se malo.
Nije fer da tako pisete o sudcima i UO. Ako iti malo pratite mali balun vidjet cete da je sve jako, jako puno napredovalo zadnjih godina i to sve zahvaljujuci gospodinu Radicu i ekipi...
Sve najbolje i tebi i tvojoj ekipi!
Pozdrav!
Aj ne uvlači se...!!!
Uostalom uvlači se Radiću ali nama nemoj jer ovo nisi pravi TI!!!
Em si počeo kulturno komunicirat ,em ti je ovo prvi post bez pravopisnih grešaka.Razočara si me!
A šta se tiče rekla-kazala okolo,to niti zanima mene a niti koga drugoga iz naše ekipe.Kao šta ste svi mogli primjetit Lokve se ne zamaraju sa drugim momčadima niti ih komentiraju a ne daj Bože vriđaju.Mi komentiramo druge(nama bitne) stvari i u većini smo u pravu.Za neke smo se stvari uspili izborit a za neke se još borimo.Ako pritom i neke druge momčadi profitiraju,tim bolje!Ako se je situacija popravila i ako se napredovalo,opet dobro.Na šta je to onda ličilo nazad par godina???
Uglavnom mi u Lokvama znamo ko smo i šta smo a ako se neko poželi bavit nama i u budućnosti,samo naprid.
Nama ne smeta ,pa čak ne morate zadržavat ni najmanju razinu dostojanstva u pisanju!!!
Pozdrav tebi i svim "dušebrižnicima"!!!