FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladih

<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 22 ruj 2011, 19:02

HOTEL ROTONDO-EGBERT - FORZA MOROCCO = 2:1 (0:0)
Sve je brat reka. Naša igra je puno bolja od rezultata. Bodovi se pišu, igra dobra, a virujem da će bit još bolje. Prinove su odigrale zadovoljavajuće (Perajica i Katalinić) i mislim da će bit dobra pojačanja.
U ovoj sezoni cilj je biti u vrhu, takav smo si imperativ zadali plasmanom u prošloj sezoni. Po meni 1.favorit lige je MONTY PAYTON...
<<

VIK

Član

Post 22 ruj 2011, 19:09

kataliniću lapane
bp
<<

Zlatarevo zlato

Novi član

Post 22 ruj 2011, 22:05

ZLATARNA DVORNIK - L.C. MONTY PAYTON 6:1

čini mi se da uopće nismo loši. Kad se kompletiramo opstanak neće biti ugrožen. Odlično smo odigrali, a čini mi se da nas je Payton malo i podcijenio.
<<

ruzno_pace

Novi član

Post 22 ruj 2011, 22:09

Zlatarevo zlato napisao:ZLATARNA DVORNIK - L.C. MONTY PAYTON 6:1

čini mi se da uopće nismo loši. Kad se kompletiramo opstanak neće biti ugrožen. Odlično smo odigrali, a čini mi se da nas je Payton malo i podcijenio.

Odlicna partija! Payton je dobio po piksi sto je i zasluzio! :lol:
Curo, operi sise Schaumom, mozda dobiju volumen!!!
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 22 ruj 2011, 22:17

<<

Vidoviti Milan

Novi član

Post 22 ruj 2011, 22:22

Kad sam najavio da Zlatarija ide po naslov, sigurno me mnogi nisu shvačali ozbiljno... Eto vam sad! Pogledajte semafor, pogledajte semafor !!!
Ove sezone nema kompromisa. Jedini cilj je TITULA !!!
<<

artem2

Česti član

Post 22 ruj 2011, 22:46

ARTEM - AMBASADOR NEKRETNINE 7 : 5 (2 : 3), u 6. minuti gubili 0:3 iz 3 kontre al smo se uspili vratit i dobit......
<<

josip_radic

Stari član

Post 23 ruj 2011, 01:02

Odlično kolo. Očekivao sam jaku Zlatariju, to se i potvrdilo. Artemovci vjeruju da su kvalitetom u samom vrhu, ja mislim da ima tu boljih ekipa od Artema. Kao i uvijek, nakon 26.kola sve ćemo znati. Moja prognoza: Zlatarija, Payton (ako budu dodali gasa jer ne može se u ovoj ligi sve podcijeniti) i Dujmovača - kandidati za prva dva mjesta. Možda i Rotondo! nakon njih dolaze Artem, danas izvrsna i spremna Oliva i još pojačana sa Kajom Kalinićem, tu je negdje i Klinika - svatko sa svojim šansama i nadama. Od Ribara sam više očekivao, još mislim da i oni mogu u gornji dio tablice. Ostalih 6 ekipa, sve mogu iznenaditi bilo koga, osim Domusa koji trenutno izgleda najslabiji. Forza Morocco je svakako puno jači nego lani (dobar posao na "mercatu"), čeka nas i više nego zanimljivo prvenstvo 2.lige mladih.
Prošle godine drama iz kola u kolo, ove godine čini se da bi moglo biti još stresnije, a sucima vrlo teško...
<<

Antipiros_šile

Novi član

Post 23 ruj 2011, 08:28

A di je Antipiros u toj vasoj prici o eventualnim kandidatima za ispadanje jer jucer kad uspijemo prosut 3:1 i jos imamo akumulirani za povecat vodstvo,bogami smo i mi tu negdi svakako..
mislim da je liga puno kvalitetnija nego prosle godine,ima dosta ekipa koje kandidiraju za vrh,duga je sezona,bit ce oscilacija u svakoj ekipi..mislim da nas ceka jako uzbudljiva sezona sta je pokazalo vec prvo kolo
<<

Pojišan

Česti član

Post 23 ruj 2011, 13:07

Zlatarija, Payton (ako budu dodali gasa jer ne može se u ovoj ligi sve podcijeniti) i Dujmovača - kandidati za prva dva mjesta

A di si Dujmovaču naša, iako ako ne budu igrali Maldini i Druga stativa ima nade za njih.
<<

kikiriki

Novi član

Post 23 ruj 2011, 14:04

Koji je ono lik šta je brania za Forzu protiv Rotonda????
Nikad ga nisan vidia i odakle su oni došli do njega jer ono šta san jučer vidia na utakmici momak je klasa jebena....
Jedino šta san čua o njemu je da igra za Konobu Tomić al niko nema pojma kako se zove ni odakle je! (valjda negdi s brača)
<<

FAUST

Član

Post 23 ruj 2011, 15:41

kikiriki napisao:Koji je ono lik šta je brania za Forzu protiv Rotonda????
Nikad ga nisan vidia i odakle su oni došli do njega jer ono šta san jučer vidia na utakmici momak je klasa jebena....
Jedino šta san čua o njemu je da igra za Konobu Tomić al niko nema pojma kako se zove ni odakle je! (valjda negdi s brača)

supetranin je,,,,znam da igra za konobu tomic,,,i da je prije igra veliki balun,,,al prvi put cujen da brani,,,
...i don't have a drinking problem.. i drink...i get drunk...i pass out...no problem...

...Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra!...
<<

PAGO

Član

Post 23 ruj 2011, 16:11

kikiriki napisao:Koji je ono lik šta je brania za Forzu protiv Rotonda????

Ne znam jel inače onako dobar, ali ako je onda je momak po meni materijal za reprezentaciju. Iskreno, NIKAD nisan vidia da neko onako dobro brani, a nagleda sam se milijun utakmica...
<<

forza morocco

VIP član

Post 23 ruj 2011, 23:29

odličan je nasljednik....odličan... :)

Pjer je dovea svoj dva pulena, Bilić je doša krajem zadnje sezone, još mu ostaje da skine 5-6 kila...Jozu iz Nakića/Crnog ata smo nakon par godina nagovaranja ipak uspili slomit...

Sad je sve na voditelju da to dobro složi i šta je najbitnije, uigra i mislin da onda opstanak neće doć' u pitanje...

Bravo Marokanci...
<<

kikiriki

Novi član

Post 24 ruj 2011, 06:12

Uglavnom dobar posa Force tj. Malvasije ali mislin da se neće tamo puno zadržat!!

Tia bi još reć da mi se svidila Zlatarija, po meni ove godine oni idu na vrh!
Drago mi je šta je razbila one "paytonovce"!!! Momci su me oduševili, skidan kapu samo tako naprid
Zadnja izmjena: kikiriki; 28 ruj 2011, 08:10; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012