2. liga mladi
wonderkid napisao:TH14 napisao:wonderkid napisao:kralju ubili ste nas 3-2. a dali smo autogol i poklonili vam dva.
dobit današnju oxu bez 4 bitna igrača sa jednom rezervom 3-2, sa vaših 5 rezervi i dva vrhunska igrača,
nije ti nešto na čast veliki brate... svejedno ne umanjujem vašu pobjedu, al da ste nas uništili i niste.
a budimo sad i realni, da vam nije skocka, svaka cast pricuvi, al vi bi ste bili
ispodprosjecna ekipa u ovoj ligi. zato, ako se nismo mi bahatili pobjedom nad
tom istom smrdecijom prosle sezone, nemoj ni ti sad umanjivat naš današnji trud.
budimo realni, da Jordan nije igra u Chicago Bullse, svaka cast Pippenu, bili bi ispodprosječna ekipa
aj budi ti sad realan pa priznaj koliko ti je tribalo da na google nađeš kako se piše Chicago Bulls.
ma bullse san zna ali san mora pogledat kako se pippen pise
TH14 napisao:wonderkid napisao:TH14 napisao:budimo realni, da Jordan nije igra u Chicago Bullse, svaka cast Pippenu, bili bi ispodprosječna ekipa
aj budi ti sad realan pa priznaj koliko ti je tribalo da na google nađeš kako se piše Chicago Bulls.
ma bullse san zna ali san mora pogledat kako se pippen pise
hahahaha
TATA 4 napisao:wonderkid napisao:big brother1 napisao:je jedva smo ih dobili
kralju ubili ste nas 3-2. a dali smo autogol i poklonili vam dva.
dobit današnju oxu bez 4 bitna igrača sa jednom rezervom 3-2, sa vaših 5 rezervi i dva vrhunska igrača,
nije ti nešto na čast veliki brate... svejedno ne umanjujem vašu pobjedu, al da ste nas uništili i niste.
a budimo sad i realni, da vam nije skocka, svaka cast pricuvi, al vi bi ste bili
tom istom smrdecijom prosle sezone, nemoj ni ti sad umanjivat naš današnji trud.
Nemoj molin te govorit o časti,jucer kad je vas igrac leza na terenu mi smo imali kontru al smo ipak zaustavili igru,a onda kad je bila obrnuta situacija niste stali nego ste nastavili igrat i umalo dali gol ali sricom je nas golman obrania,sta se tice gore navedenog niko nije reka da vas je unistilo ali smo vise nego zasluzeno dobili jer smo vodili skoro cilu utakmicu sa min dva gola,vi ste golove dali u kraju utakmice.
Tko o čemu...Oxa o časti i poštenju...već postaje špranca...
dado_forza napisao:TATA 4 napisao:wonderkid napisao:kralju ubili ste nas 3-2. a dali smo autogol i poklonili vam dva.
Nemoj molin te govorit o časti,jucer kad je vas igrac leza na terenu mi smo imali kontru al smo ipak zaustavili igru,a onda kad je bila obrnuta situacija niste stali nego ste nastavili igrat i umalo dali gol ali sricom je nas golman obrania,sta se tice gore navedenog niko nije reka da vas je unistilo ali smo vise nego zasluzeno dobili jer smo vodili skoro cilu utakmicu sa min dva gola,vi ste golove dali u kraju utakmice.
Tko o čemu...Oxa o časti i poštenju...već postaje špranca...
naporan si sinko... priboli...
josip_radic napisao:Budimo realni, još je puno bodova u igri. Ako Smrdečija izgubi sve do kraja, možda može i ispast iz lige.:):);)
sve će im ovisit o zadnjem kolu sa COLO-COLOM,jer budimo realni koliko se puta inventura može dogodit na dan derbija u istoj godini,to ni Big brother ne vidi....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
HOTEL ROTONDO - CREDO BANKA = 3:5 (1:2)
Poveli smo već u 1.minuti, a onda stali. Pri kraju u 2 minute primamo 2 gola za 1:2. U prvom poluvremenu i mi i oni smo igrali sporo, niko se oznojia nije. U nastavku igramo bolje, gol visi u zraku, protivnički golman brani sve živo, a onda primamo naivni gol nakon auta za 1:3 i raspadamo se. U zadnjoj minuti dolazimo na 3:4, al u ho-ruk pokušaju za izjednačenjem primamo još jedan gol za konačnih 3:5!
Čestitke protivniku. Borili su se, željeli su ovu pobjedu, a mi nastavljamo s blijedim izdanjima... Umjesto da iskoristimo kiks ColoCola i uhvatimo priključak, novim posrtajem gubimo korak za 2.misto, a Orbica više ni ne vidimo koliko je daleko. A na polusezoni smo bili bodovno poravnati...
Poveli smo već u 1.minuti, a onda stali. Pri kraju u 2 minute primamo 2 gola za 1:2. U prvom poluvremenu i mi i oni smo igrali sporo, niko se oznojia nije. U nastavku igramo bolje, gol visi u zraku, protivnički golman brani sve živo, a onda primamo naivni gol nakon auta za 1:3 i raspadamo se. U zadnjoj minuti dolazimo na 3:4, al u ho-ruk pokušaju za izjednačenjem primamo još jedan gol za konačnih 3:5!
Čestitke protivniku. Borili su se, željeli su ovu pobjedu, a mi nastavljamo s blijedim izdanjima... Umjesto da iskoristimo kiks ColoCola i uhvatimo priključak, novim posrtajem gubimo korak za 2.misto, a Orbica više ni ne vidimo koliko je daleko. A na polusezoni smo bili bodovno poravnati...
Artem - Klinika 6:2.Cestitke na zasluzenoj pobjedi,bolji za klasu ako ne i dvi.
Zivila borba za opstanak...haha
Zane = dug od dvi pive
Luka = dug od dvi pive
Skocko = dug od dvi pive
Zivila borba za opstanak...haha
Zane = dug od dvi pive
Luka = dug od dvi pive
Skocko = dug od dvi pive
Zadnja izmjena: fabiofabio; 28 vel 2011, 14:49; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
WITSCHGE napisao:josip_radic napisao:Budimo realni, još je puno bodova u igri. Ako Smrdečija izgubi sve do kraja, možda može i ispast iz lige.:):);)
sve će im ovisit o zadnjem kolu sa COLO-COLOM,jer budimo realni koliko se puta inventura može dogodit na dan derbija u istoj godini,to ni Big brother ne vidi....
za drugi dio sezone imamo novu taktiku čvari smo nabavili bile patike pa od tebe nema ništa
ČETVRTAK 03.03.
15:30 Ambasador nekretnine - Forza Morocco 1, ambasador bolji
16:25 Orbico - Artem 2, uvik na pobjedu
17:25 Zlatarija Dvornik - MNK Oliva x, sve moguće
18:25 Pivnica Karlo Mika Putz - Grm & Tunj 1, prednost pivnici
19:25 Colo Colo - Klinika Sućidar 1, ako plate fabi dvi pive
prije utakmice 
NEDJELJA 06.03.
19:35 Antipiros - Hotel Rotondo 2, rotondo bolji
20:30 Credo banka - Oxa tisak x, sve moguće
15:30 Ambasador nekretnine - Forza Morocco 1, ambasador bolji
16:25 Orbico - Artem 2, uvik na pobjedu