2. liga mladi
wonderkid napisao:dado_forza napisao:wonderkid napisao:ma nema veze, zato ćemo opet vas s guštom!
Na te bodove,sada već u borbi za opstanak,ne računajte...
tako je.... a međusobni skor od 0-6 (mislim) vam i daje pravo da se nadate... pozdrav.
Da..upravo to i činjenica da nikad niste dobili s više od 1 razlike...e da...dobili ste prošli put...pošteno...
dado_forza napisao:wonderkid napisao:dado_forza napisao:Na te bodove,sada već u borbi za opstanak,ne računajte...
tako je.... a međusobni skor od 0-6 (mislim) vam i daje pravo da se nadate... pozdrav.
Da..upravo to i činjenica da nikad niste dobili s više od 1 razlike...e da...dobili ste prošli put...pošteno...
pobjeda se i postiže tako da daš uvik gol više od protivnika! a moj dečko, ako ti neznaš podnit poraz to je tvoja sramota!
nije vam oxa kriva šta su suci falili, mi smo i tili ponovit utakmicu, da se ne vuku repovi, a ti provociraš sa nekakvim kletvama! neću uopće više
ulazit u rasprave s tobom, al mislin da sramotiš svoju ekipu ovim, jer su tvoji suigrači svi reagirali fer. ako neko nije shvatio našu reakciju na terenu, (iako nismo tribali) potrudili smo se objasnit vam o čemu se radi i korektno smo se ispričali svi, čak i više puta. stoga ovo šta ti pišeš nema smisla...
dado_forza napisao:wonderkid napisao:dado_forza napisao:Na te bodove,sada već u borbi za opstanak,ne računajte...
2005/2006 Oxa tisak Forza Marocco 6 2
2005/2006 Oxa tisak Forza Marocco 4 1
2008/2009 Oxa tisak Forza Marocco 3 1
2008/2009 Forza Marocco Oxa tisak 2 3
2010/2011 Oxa tisak Forza Morocco 5 3
Nije Oxa kriva sta su suci napravili katastrofalnu gresku i time ostetili Vasu ekipu!!
Prihvati to vise...
Zadnja izmjena: D_ino; 21 pro 2010, 20:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
wonderkid napisao:dado_forza napisao:wonderkid napisao:tako je.... a međusobni skor od 0-6 (mislim) vam i daje pravo da se nadate... pozdrav.
pobjeda se i postiže tako da daš uvik gol više od protivnika! a moj dečko, ako ti neznaš podnit poraz to je tvoja sramota!
nije vam oxa kriva šta su suci falili, mi smo i tili ponovit utakmicu, da se ne vuku repovi, a ti provociraš sa nekakvim kletvama! neću uopće više
ulazit u rasprave s tobom, al mislin da sramotiš svoju ekipu ovim, jer su tvoji suigrači svi reagirali fer. ako neko nije shvatio našu reakciju na terenu, (iako nismo tribali) potrudili smo se objasnit vam o čemu se radi i korektno smo se ispričali svi, čak i više puta. stoga ovo šta ti pišeš nema smisla...
Zašto bi nepodnošenje poraza bila sramota..pa Dražen Petrović poslije izgubljene utakmice je bio polulud čovjek...što to znači?da je to njegova sramota...koja glupost......
Ta kletva je već postala baza jer se u protekle tri godine dešava da kad nam se u nekoj utakmici nešto "otkine" te ekipe ne mogu dobiti iza te utakmice nikoga....pogledaj malo o forumima....nema veze s vama,samo ste naletili...
Da vam nije neugodno zbog takve pobjede uopće ne bi reagirali ovako...
A što se tiče ekipe,ja ne izražavam mišljenje ekipe nego osobno...nemamo sindrom kolektivne odgovornosti za akcije pojedinca što je popularno danas....
Forza Morocco - Credo banka 4:3
Vrlo dobra utakmica, ali za neutralne promatrače kojih nije bilo na tribinama (zato je meni sad još koja dlaka manje i koja sida više), odlična na momente i na kraju apsolutno zaslužena pobjeda za vrlo važna 3 boda u borbi za titulu
Bankari u možda najjačem sastavu ove sezone, čak su i Jozu doveli za rezervnog golmana
, ali nismo se dali...
Dovoljno je vidit kretanje rezultata... 1:0...1:1...2:1....2:2....3:2.....3:3..... i na kraju 4:3...
Čestitke bankarima na izrazito fer i korektnoj utakmici...
BRAVO!
Vrlo dobra utakmica, ali za neutralne promatrače kojih nije bilo na tribinama (zato je meni sad još koja dlaka manje i koja sida više), odlična na momente i na kraju apsolutno zaslužena pobjeda za vrlo važna 3 boda u borbi za titulu
Dovoljno je vidit kretanje rezultata... 1:0...1:1...2:1....2:2....3:2.....3:3..... i na kraju 4:3...
Čestitke bankarima na izrazito fer i korektnoj utakmici...
BRAVO!
Zadnja izmjena: forza morocco; 22 pro 2010, 22:16; ukupno mijenjano 1 put/a.