2. liga mladi
Vice ColoColo napisao:zaostala Colo Colo : Antipiros 5:4
Gubili 0:2, pa preokrenili na 5:2 i onda na kraju nepotrebno primamo dva gola i tresemo se zadnje 3 sek.
Opet smo falili gomilu sansi, ali pisu se tri boda. Antipiros nije toliko los da bi gubija sve odreda, pitanje je samo oce li doc sebi navrime.
Antipiros uopće nije bija loš prvo poluvrime. Dapače! Ipak, drugo su malo pali...
Utakmica fer i korektna!
Gleda sam i ovu utakmicu do 4-2, igrala se nakon nase,Colo-Colo bolji, brzi i nezgodni, a Antipiros nije ni sjena momcadi od prije dvije godine.Nisam vidio to za 0-2 i nakon 4-2, ono izmedju sta sam vidio je dobri cileanci i Antipiros u totalnoj defanzivi, oslanjajuci se na individualne pokusaje g. Siska, ali nekako mi se cini da ni on nije onaj "stari" Grgo.Uz to, kratka klupa crnih.
F-OFF!!!
Forza Morocco - Oliva 5:4
Imali smo 2:0 pa gubili 2:4 pa na kraju dobili iz akumuliranog... na kraju Paladina velika obrana za važna 3 boda...
Imali smo 2:0 pa gubili 2:4 pa na kraju dobili iz akumuliranog... na kraju Paladina velika obrana za važna 3 boda...
Zadnja izmjena: forza morocco; 05 pro 2010, 22:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
forza morocco napisao:Forza Morocco - Oliva 5:4
Nakon svih prognoza za ovo kolo sve mi se čini da smo u onoj seriji "Otpisani"...ali dati ćemo papra onda kada se najmanje nadaju ekipe...
dado_forza napisao:forza morocco napisao:Forza Morocco - Oliva 5:4
Nakon svih prognoza za ovo kolo sve mi se čini da smo u onoj seriji "Otpisani"...ali dati ćemo papra onda kada se najmanje nadaju ekipe...
Po tablici ste u ravnopravnoj borbi za pozicije do 9. mista (3 boda manje i utakmica manje) tako da vas ja ne bi otpisiva.
ČETVRTAK 09.12.
15:30 Zlatarija Dvornik - Hotel Rotondo.................1x al dosta ovisi o sastavu rotonda
16:25 Forza Morocco - Pivnica Karlo Mika Putz........2 morocco slab za ovu ligu
17:25 Klinika Sućidar - Grm & Tunj........................2
18:25 Ambasador nekretnine - MNK Oliva...............1
19:25 Orbico - Colo Colo.......................................X ovo ce bit gust za gledat.mozda mala prednost orbicu iako mi drazi colo colo
NEDJELJA 12.12.
20:45 Oxa tisak - Antipiros....................................1 zicer
21:45 Credo banka - Artem...................................2 artem i colo colo po meni jedini igraju pravi maali balun
15:30 Zlatarija Dvornik - Hotel Rotondo.................1x al dosta ovisi o sastavu rotonda
16:25 Forza Morocco - Pivnica Karlo Mika Putz........2 morocco slab za ovu ligu
17:25 Klinika Sućidar - Grm & Tunj........................2
18:25 Ambasador nekretnine - MNK Oliva...............1
19:25 Orbico - Colo Colo.......................................X ovo ce bit gust za gledat.mozda mala prednost orbicu iako mi drazi colo colo
NEDJELJA 12.12.
20:45 Oxa tisak - Antipiros....................................1 zicer
21:45 Credo banka - Artem...................................2 artem i colo colo po meni jedini igraju pravi maali balun
15:30 Zlatarija Dvornik - Hotel Rotondo 1 neće se kovačija predat tako lako
16:25 Forza Morocco - Pivnica Karlo Mika Putz x vrime je marokancima za x
17:25 Klinika Sućidar - Grm & Tunj 2 ali ako klinika bude vodila igru onda...........
18:25 Ambasador nekretnine - MNK Oliva 1 mislim da je ambasador bolji
19:25 Orbico - Colo Colo x teško je ovdi prognozirat
NEDJELJA 12.12.
20:45 Oxa tisak - Antipiros 1
21:45 Credo banka - Artem 2
16:25 Forza Morocco - Pivnica Karlo Mika Putz x vrime je marokancima za x
17:25 Klinika Sućidar - Grm & Tunj 2 ali ako klinika bude vodila igru onda...........
18:25 Ambasador nekretnine - MNK Oliva 1 mislim da je ambasador bolji
19:25 Orbico - Colo Colo x teško je ovdi prognozirat
NEDJELJA 12.12.
20:45 Oxa tisak - Antipiros 1
21:45 Credo banka - Artem 2