2. liga mladi
Oxa tisak - Zlatarija Dvornik 1:2
odlična utakmica ekipa koje su fizički dosta jake. Po mome mišljenju smo bili bolji( pogotovo 1.poluvrime) ali kad ne zabiješ onda se moraš trest i protiv lošijih ,a kako onda nečeš protiv odličnih ekipa. Nakon današnjeg kola se dobro zagužvalo na tablici pa bi moglo biti vrlo veselo do kraja
odlična utakmica ekipa koje su fizički dosta jake. Po mome mišljenju smo bili bolji( pogotovo 1.poluvrime) ali kad ne zabiješ onda se moraš trest i protiv lošijih ,a kako onda nečeš protiv odličnih ekipa. Nakon današnjeg kola se dobro zagužvalo na tablici pa bi moglo biti vrlo veselo do kraja
Pivnica Karlo - Klinika Sućidar 4:1
dugo je utakmica bila u egalu da bi tek u drugoj polovici drugog poluvremena poveli sa 2:1 i pred sam kraj utakmice kada se Klinika otvorila uspili povećat vodstvo. I mi i oni igramo neku sličnu igru (sporiju igru) tako da utakmica vjerovatno nije bila baš gledljiva.
dugo je utakmica bila u egalu da bi tek u drugoj polovici drugog poluvremena poveli sa 2:1 i pred sam kraj utakmice kada se Klinika otvorila uspili povećat vodstvo. I mi i oni igramo neku sličnu igru (sporiju igru) tako da utakmica vjerovatno nije bila baš gledljiva.
Oxa_Jere napisao:prvo poluvrime zlatarija bolja,drugo potpuno otvoreno, ostaje žal za 3 izvrsne sanse sa igracem golmanom..borbena utakmica,cestitke zlatarima na pobjedi i korektnoj igri.
po meni ste zaslužili taj bod ... imali ste mislim 2 akumulirana i nekoliko zicera sa igračem više ... štaš, takav je balun ...
Evo ja preuzimam ulogu Maldinija na forumu...
Tablica 2. liga
1 HOTEL ROTONDO 23
2 ORBICO 23
3 ZLATARNA DVORNIK 22
4 ARTEM 22
5 COLO COLO 19 (utakmica manje)
6 AMBASADOR NEKRETNINE 19
7 OXA TISAK 16 (utakmica manje)
8 PIVNICA KARLO - MIKA PUTZ 14
9 GRM & TUNJ 12
10 OLIVA ?
11 KLINIKA SUĆIDAR 10 (utakmica manje)
12 CREDO BANKA 9 (utakmica manje)
13 FORZA MAROCCO ? (utakmica manje)
14 ANTIPIROS 4 (utakmica manje)
Tablica 2. liga
1 HOTEL ROTONDO 23
2 ORBICO 23
3 ZLATARNA DVORNIK 22
4 ARTEM 22
5 COLO COLO 19 (utakmica manje)
6 AMBASADOR NEKRETNINE 19
7 OXA TISAK 16 (utakmica manje)
8 PIVNICA KARLO - MIKA PUTZ 14
9 GRM & TUNJ 12
10 OLIVA ?
11 KLINIKA SUĆIDAR 10 (utakmica manje)
12 CREDO BANKA 9 (utakmica manje)
13 FORZA MAROCCO ? (utakmica manje)
14 ANTIPIROS 4 (utakmica manje)
Antipiros_šile napisao:OFARF napisao:koja guzva pri vrhu jos kad colo colo dobije zaostalu bit ce 5 ekipa u bodbit ce napeto
![]()
![]()
mozda i mi koga dobijemo ali veliko MOŽDA...
A nemojte sad bas nas. Cilo vrime gledan kako gubite i sve se mislim da vas mora krenit prije ili poslin, a ova nasa utakmica iz odgode u odgodu. Evo od iduce sedmice pocnite pobijedjivat...