2. liga mladi
hehe, a vidi pile naopako...igrate lip balun sa dosta kombinatorike...hotelijeri igraju više individualno zbog pojedinačne kvalitete, tako da će ovo bit sudar momčadske kontra individualne kvalitete... a vi in možete parirat samo ako Witschgeu date bar 15 minuti i free role.... + Vice na branku, jer bit će 1 na 1
:):)
futsal fanatik napisao:husref musemić napisao:tridesetsedma napisao:utisci nakon 1/3 prvenstva ??????
pogled na tablicu govori više od tisuću riječi.......samo je jedna killing maschine
pogled na forum govori samo jedno:niko ne doživljava husrefa
pozdrav futsal luzeru.....
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
odabrao Đelo Hadžiselimović
ČETVRTAK 25.11.
17:15 Hotel Rotondo - Colo Colo 1
18:10 MNK Oliva - Grm & Tunj 1
19:10 Antipiros - Orbico ?????
20:10 Oxa tisak - Artem 1
21:10 Credo banka - Forza Morocco 2
22:10 Zlatarija Dvornik - Klinika Sućidar 2
NEDJELJA 28.11.??
__:__ Ambasador nekretnine - Pivnica Karlo Mika Putz x
SUBOTA 04.12.
18:40 Antipiros - Colo Colo - 5. KOLO??????
17:15 Hotel Rotondo - Colo Colo 1
18:10 MNK Oliva - Grm & Tunj 1
19:10 Antipiros - Orbico ?????
20:10 Oxa tisak - Artem 1
21:10 Credo banka - Forza Morocco 2
22:10 Zlatarija Dvornik - Klinika Sućidar 2
NEDJELJA 28.11.??
__:__ Ambasador nekretnine - Pivnica Karlo Mika Putz x
SUBOTA 04.12.
18:40 Antipiros - Colo Colo - 5. KOLO??????
Zadnja izmjena: Antipiros_šile; 24 stu 2010, 11:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
ČETVRTAK 25.11.
17:15 Hotel Rotondo - Colo Colo 1 sve je drugo za mene iznenađenje
18:10 MNK Oliva - Grm & Tunj x skoro pa skoz isti učinak dosad
19:10 Antipiros - Orbico 2 jedino da ona dvojica ne dođu, a da antipiros shvati da je prvenstvo počelo
20:10 Oxa tisak - Artem 2 po meni je artem bolji
21:10 Credo banka - Forza Morocco 2 iako ovdi igraju sva tri znaka jer previše ovise o raspoloženju i jedni i drugi
22:10 Zlatarija Dvornik - Klinika Sućidar 1 ne možeš kontra sebe
23:59 Futsal Fanatik- Husref Musemić 2 ovo ne da je zicer ,nego bi stavija i hendikep
17:15 Hotel Rotondo - Colo Colo 1 sve je drugo za mene iznenađenje
18:10 MNK Oliva - Grm & Tunj x skoro pa skoz isti učinak dosad
19:10 Antipiros - Orbico 2 jedino da ona dvojica ne dođu, a da antipiros shvati da je prvenstvo počelo
20:10 Oxa tisak - Artem 2 po meni je artem bolji
21:10 Credo banka - Forza Morocco 2 iako ovdi igraju sva tri znaka jer previše ovise o raspoloženju i jedni i drugi
22:10 Zlatarija Dvornik - Klinika Sućidar 1 ne možeš kontra sebe
23:59 Futsal Fanatik- Husref Musemić 2 ovo ne da je zicer ,nego bi stavija i hendikep
Hotel Rotondo - Colo Colo 3:2
Vodili smo 1:0 i 2:1, Rotondo izjednacuje s igracem golmanom iz krivo dosudjenog penala (nek se niko ne naljuti. Ulozit cemo prigovor na sudjenje, utakmica je snimljena pa nek strucna komisija odluci triba li se Divic malo oladit...) Na kraju smo odigrali pre riskantno i Alebic uspiva provuc jedan balun kroz sumu nogu uza samu stativu.
Steta sta na 2:1 nismo rijesili utakmicu, Rotondo se skroz izgubija nakon naseg vodstva, ali opet nam nedostaje mirnoce u zadnjem pasu...
Da se nebi krivo shvatilo, ne osporavam zasluzenost pobjede Rotonda, samo mi je zaj da nam sudac upropasti veliki trud svirajuci nesto sta nije vidija.
Vodili smo 1:0 i 2:1, Rotondo izjednacuje s igracem golmanom iz krivo dosudjenog penala (nek se niko ne naljuti. Ulozit cemo prigovor na sudjenje, utakmica je snimljena pa nek strucna komisija odluci triba li se Divic malo oladit...) Na kraju smo odigrali pre riskantno i Alebic uspiva provuc jedan balun kroz sumu nogu uza samu stativu.
Steta sta na 2:1 nismo rijesili utakmicu, Rotondo se skroz izgubija nakon naseg vodstva, ali opet nam nedostaje mirnoce u zadnjem pasu...
Da se nebi krivo shvatilo, ne osporavam zasluzenost pobjede Rotonda, samo mi je zaj da nam sudac upropasti veliki trud svirajuci nesto sta nije vidija.
Vice ColoColo napisao:Hotel Rotondo - Colo Colo 3:2
Problem je veci sto smo izgubili glavu (ja i Mario) i bez veze dobili crvene kartone, ali sve kao posljedic katastrofalnog sudjenja...
colocolo izgubija utakmicu u kojoj je bija bolji. kod 2:1 nekoliko šansi za 3:1 koje su falili i onda sudac svira poklon penal za rotonda na 2-3minuta do kraja. čilenci popizdili s pravon i dobili crveni karton i kpće sad tome igraću vratit taj karton. niko a oni će i daljke sudit.
gleda san antipirosa i smrdećiju i neznan jeli onog taraša sram. ćovik se cilu utakmicu nije zatrća. cile tribine se smijale jer je još i cota. prošli put suci zasrali utakmicu marokancima. kad će više ti suci poćet sudit normalno? molin odgovor! ćini mi se da udruga sve bolji radi i sve na vrime znamo ali da su suci sve gori i gori.
gleda san antipirosa i smrdećiju i neznan jeli onog taraša sram. ćovik se cilu utakmicu nije zatrća. cile tribine se smijale jer je još i cota. prošli put suci zasrali utakmicu marokancima. kad će više ti suci poćet sudit normalno? molin odgovor! ćini mi se da udruga sve bolji radi i sve na vrime znamo ali da su suci sve gori i gori.
Zadnja izmjena: kun1gic; 26 stu 2010, 00:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
Dino napisao:Vice ColoColo napisao:Hotel Rotondo - Colo Colo 3:2
Problem je veci sto smo izgubili glavu (ja i Mario) i bez veze dobili crvene kartone, ali sve kao posljedic katastrofalnog sudjenja...
S tribine se nije vidilo di je pogodilo igrača a ruke mu nisu bile maknute od tijela (sa strane), ako je bia penal to ovaj sudac do tribina nije smia svirat jer nije moga vidit di je pogdilo igrača, nego onaj do zapisničkog stola koji je treba vidit šta se desilo.
artem2 napisao:S tribine se nije vidilo di je pogodilo igrača a ruke mu nisu bile maknute od tijela (sa strane), ako je bia penal to ovaj sudac do tribina nije smia svirat jer nije moga vidit di je pogdilo igrača, nego onaj do zapisničkog stola koji je treba vidit šta se desilo.
ne može ono bit penal. utakmica se snimala. zanima me oće li se dat snimka ekipama da se vidi jeli sudac falija? a falija je i oće li se ponovit utakmica i onima šta su pokradeni izbrisat kartoni. i da je ovoga iz colocolo pogodilo u ruku nemoš ono svirat jer je ruka bila uz tilo!
HOTEL ROTONDO - COLO COLO = 3:2 (1:1)
Dobili smo utakmicu i to je ono šta se piše. Protivnik je vodio 1:0, mi smo brzo izjednačili i tako se otišlo na odmor. U nastavak ulazimo puno bolje, a protivnik iz prvog udarca na naš gol zabija za 1:2. Primljeni gol nas je dobro uzdrmao jer Colo Colo ima inicijativu i propuštaju jednu odličnu priliku. Na 4 minute do kraja vadimo golmana i onda iz penala dolazimo do izjednačenja, a u zadnjoj minuti i do pobjede.
Što se tiče penala, sudac Divić je 3-4 minute ranije svirao i našem igraču istu ruku na 7-8 metara od gola. Držao je isti kriterij, jer meni su i jedna i druga ruka bile više uz tijelo i ja to ne bi svirao, ali kad je svirao ono nama, tribao je i taj penal. Protivnički igrači su dobili crvene kartone tek nakon našeg gola za 3:2, na pola minute do kraja.
Dobili smo utakmicu i to je ono šta se piše. Protivnik je vodio 1:0, mi smo brzo izjednačili i tako se otišlo na odmor. U nastavak ulazimo puno bolje, a protivnik iz prvog udarca na naš gol zabija za 1:2. Primljeni gol nas je dobro uzdrmao jer Colo Colo ima inicijativu i propuštaju jednu odličnu priliku. Na 4 minute do kraja vadimo golmana i onda iz penala dolazimo do izjednačenja, a u zadnjoj minuti i do pobjede.
Što se tiče penala, sudac Divić je 3-4 minute ranije svirao i našem igraču istu ruku na 7-8 metara od gola. Držao je isti kriterij, jer meni su i jedna i druga ruka bile više uz tijelo i ja to ne bi svirao, ali kad je svirao ono nama, tribao je i taj penal. Protivnički igrači su dobili crvene kartone tek nakon našeg gola za 3:2, na pola minute do kraja.