FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladi

<<

10

VIP član

Post 10 ruj 2010, 17:46

ako je to onaj sta je brania za garazu i koliko san ga prosle godine vida i igra protiv njega u ligi, tesko da moze bit prvi vratar repke ili branit u ozbiljnijen prvoligasu
<<

svilaja1508

VIP član

Post 10 ruj 2010, 19:36

mali je dobar samo treba još puno učiti i raditi,mlad je ,,još nije ni punoljetan,po meni važnije mu je da se posveti velikome balunu,,
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

josip

VIP član

Post 11 ruj 2010, 10:17

torres19 napisao:Čitan tek sad i neznam bili se smija ili plaka.josipe ovo sa sponzorom pari neka patka.kako je moguće da čovik odlučuje a vi nemate pojma o ničemu.
Mi smo uspili nać sponzora.gosp. Mario Sičić i njegov millenium game shop je u cjelosti riješio ligu.nas sponzorira a bego mu nosi ime. Ha ha ha.

E moj torres tuci se nogom u guzicu šta vam je sudba doniila nas - božica Fortuna vam je stvarno naklonjena još otkad ste se razigravali za 4. ligu prije koju godinu... sad opet su vas vile prenijele u rang više s 5. mista. A ako češ nam platit ''patku'' od kojih 9 tisućica kuna - samo izvoli :) :)
<<

torres19

VIP član

Post 11 ruj 2010, 12:42

Nemogu se požalit na sriću iako mi nismo opterećeni di ćemo igrat ,bitno da je parket.
Zovni nas digod na trening bilo bi se lipo opet srest bar neslužbeno.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

kun1gic

Česti član

Post 11 ruj 2010, 14:34

nemoj da te ko cuje napisao:koliko ja znan taj isti je branija prvi dio fenomenalno a drugi sve zasra šta je branija. svi su ga falili i govorili da može branit 1.hrvatsku ligu a bogami još ne može a govori se da je ispa govno prema ekipi u kojoj je igra. ipak ode se ne govori ko je kakav ćovik nego igrać a on bi moga bit prvi vratar i reprezentacije malog baluna za koju godinu ali za k.... ti to kad nisi ćovik.

a koje ti gluposti pišeš. da prvi golman repke? jel ti znaš koju kvalitetu trib aš imat za bit prvi vratar repke? a to šta je on otiša iz ekipe kako je otiša to je njegova i njihova stvar. svi nešto komentiraju i pizde a od ovih iz garaže nisam čuja da govore grubo o svom bivšem golmanu pa šta onda svi mi seremo. njima je najteže jer su ostali na onome starom (ne)golmanu a ako se gleda 1.kolo nisu nikoga doveli.
<<

jebako

Član

Post 11 ruj 2010, 16:12

ova liga vise nikad nece bit ista previse je glavnih glumaca otislo a ostale same falsete i polovnjaci,jos da su huligani iz nakica otisli ne bi ima koga gledat.najvise mi za ca vise nema garya pa necemo vise gledat njegovo takticko nadmudrivanje sa iskusnim vikovim strategom brhanovicem.sad se najvise ocekuje od huliganskog derbia nakic-vik obe ekipe pucaju na prvo misto.nema vise ni bege otisa on u trecu ligu a za njim ode i tores da mu se opet naruga pa ce ovaj tesko do prvog mista kad starta sa sest bodi minusa.ja cu drukat za rezernu ekipu kmana uzeli su neke igrace koje san nudia leu a ovaj ni cut.
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

10

VIP član

Post 11 ruj 2010, 17:15

ma koje si ti to meni nudia jebako?
<<

VIK

Član

Post 12 ruj 2010, 13:22

ViK:Crni at(ex nakić trade)1:0
zaslužena pobjeda djelatnika vodovoda.
bilo je šansi na obe strane.
pristup dobar.
bp
<<

VIK

Član

Post 12 ruj 2010, 14:09

zaboravia sam reć prvi out u dvorani ulazimo u sezonu sa pobjedom.idemo dalje
bp
<<

josip

VIP član

Post 12 ruj 2010, 14:42

VIK napisao:ViK:Crni at(ex nakić trade)1:0
zaslužena pobjeda djelatnika vodovoda.
bilo je šansi na obe strane.
pristup dobar.

čestitke.. zasluženo... nastavljate nam bit crna mačka: 3 utakmice s vama i samo jedan iks i dva poraza.. idemo dalje.. CRNI AT :)
<<

Gianluigi

Novi član

Post 12 ruj 2010, 15:15

DŠR Kman - Ericsson Nikola Tesla 2:1 (1:1)
Cestitke Kmanu, izvukli su vise u tvrdoj utakmici neizvjesnoj do samoga kraja.
Mi smo tri minute prije kraja falili udarac sa 6m ... a za nesto vise, falilo je i malo force.

Prije nas igrali su
MNK Zrnovnica - Splitska banka mladi 2:3
<<

GT Trade

Česti član

Post 12 ruj 2010, 17:30

Kao prvo pozdrav svim ekipama s malim zakašnjenjem od penzića koji u istom sastavu ulaze u još jednu sezonu.
Nadamo se da ćemo mirnije broditi 4. ligaškim vodama nego prošle godine.
Dobra vijest da su nam se u današnjoj utakmioci vratili Gire i Glumac a i Maras je najavija svoj povratak od slijedećeg kola.
I onda prvo pa muško! Dobili smo na otvaranju LE MERIDIEN LAV sa 5:2. Tri boda su u džepu, igra vrlo dobra uz male black out-e, al sve u svemu super jer smo se danas prvi put sastali u punom sastavu nakon litnje pauze.
<<

jmijac-4

VIP član

Post 12 ruj 2010, 17:41

Mnk 'Etiri - Zara : 7-4
Zaslužena pobjeda protiv ekipe koja će se što prije morat naviknit na bržu igru u dvorani.
Poslije nas je OPS Split vodija 3-1 protiv el classica 9 minuta prije kraja
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

rivaldo

Novi član

Post 12 ruj 2010, 17:41

Stare podrtine su opet u sedlu...vratia se Glumac,Gire...moran spomenut joker-a s klupe,ubojiti Mrsa je sa svojim lucidnim potezima potopia Le Meridien Lav...odma na početku su nas neki otpisali ali opet smo pokazali da su se malo zeznili,ipak nisu neki stručnjaci na prognozama...proud to be GT!!!!!!
<<

E4

Član

Post 12 ruj 2010, 18:12

Mnk 'Etiri - Zara : 7-4

da zasluzena pobjeda mada smo primili dosta golova iz nasih pogreski to se treba poboljsati ali veseli ovako ozbiljan ulazak u sezonu

cestitam GT na pobjedi mada i dalje mislim da smo mi i oni kandidati za opstanak veselim se 5 kolu

i jos nesto na utakmici klasiko-ops kod rezultata 1-3 u drugom poluvremenu je doslo do prekida nazalost ne zbog glupost igraca nego je delegat najvjerovatnije pao u nesvist tako da je dosla hitna pomoc
nadam se da ce sa delegatom utakmice biti sve uredu ali nisam siguran da ce se utakmica nastaviti tako da molim vas ako je utakmica prekinuta ili zavrsena da se objavi i ako ko ima vijesti o delegatu neka takodjer objavi hvala
Etiri 4ever
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011