FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

DON FABIO

VIP član

Post 04 ruj 2010, 13:30

Bionda,oko moje lipo slavonsko,sta ovo znaci,da i ja moram smrsavit?Pa malo skembe ne skodi,a nije mi vise ni 20,skoro duplo.Majko moja,star li sam!!!Kog vraga vidis u meni skovaci?
F-OFF!!!
<<

dalEr 1

Česti član

Post 04 ruj 2010, 13:32

AUTO SIMPET napisao:
torres19 napisao:
***** napisao:ne daj se torres..zbog tvojih komentara iz Rijeke citan forum :)

Ti si naša svoju rijeku snova ,falit ćeš nam.Bego bezveze si uša u nepotrebnu raspravu.ako već spominješ roster onda nisu svi igrači ostali napišeš fali jedan i to je to.zašto fali nije bitno a ti pišeš ka da čovik ne postoji i to što je igra 3 utakmice nije bitno on je dinosaur vaše ekipe.a obojica ste mi iznimno dragi ,nitko se netriba lizat ali se mora poštivat.mislim da se tu slažemo i šta god da napišeš na ovu temu ja sam svoje reka a znaš da sam jedan od rijetkih šta me duša boli radi ovakve situacije.isto tako nisam jedan od lešinara koji boga moli da se raspadnete pa da vam uzmem soču ili tebe.bija bi najsritniji (ti znaš zbog čega) da sam ti sponzor.ja ti bar rečen istinu čuvaj se onih šta te ližu.

Bravo Torres! Potpisujem svaku tvoju rijec!!!

ko kome liže...:P
<<

BaJdA

Član

Post 04 ruj 2010, 15:04

a di je delp.....
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
<<

ribar do boli

Novi član

Post 04 ruj 2010, 15:41

jedino šta se sigurno može reč za ovu ligu je to - da će bit najviše ispisanih stranica na forumu
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 04 ruj 2010, 15:55

torres19 napisao:
***** napisao:ne daj se torres..zbog tvojih komentara iz Rijeke citan forum :)

Ti si naša svoju rijeku snova ,falit ćeš nam.Bego bezveze si uša u nepotrebnu raspravu.ako već spominješ roster onda nisu svi igrači ostali napišeš fali jedan i to je to.zašto fali nije bitno a ti pišeš ka da čovik ne postoji i to što je igra 3 utakmice nije bitno on je dinosaur vaše ekipe.a obojica ste mi iznimno dragi ,nitko se netriba lizat ali se mora poštivat.mislim da se tu slažemo i šta god da napišeš na ovu temu ja sam svoje reka a znaš da sam jedan od rijetkih šta me duša boli radi ovakve situacije.isto tako nisam jedan od lešinara koji boga moli da se raspadnete pa da vam uzmem soču ili tebe.bija bi najsritniji (ti znaš zbog čega) da sam ti sponzor.ja ti bar rečen istinu čuvaj se onih šta te ližu.

sve ja znam....a postoji razlog zasto sam ja to napisa a ti si ga moga jednostavno saznat kad me vidis ili ako te bas zanimalo nazvat.....neke stvari ipak nisu za forum......
<<

jebako

Član

Post 04 ruj 2010, 20:22

BaJdA napisao:a di je delp.....

prizivas delpa ali tu san ja!
ova liga godinama je najdosadnija a tako ce ocito bit i ove sezone jerbo svi znamo da je prvo misto rezervirano za mocni kman a zadnje misto ne gine bajdi i on je toga svjestan.sam je napisa da je liga jaca neg prosle sezone a lani se jedva provuka.sad jedva cekan sesto kolo da im napunimo mrizu a odma najavljujem da ce bit i ruganja,tuneli i dodavanja u kolo ole ole ole,,,,,publika ce gustat.uglavnom mogla bi bit napeta bitka za drugo i predzadnje misto,mi vec pakiramo kofere za povratak di nan je i misto
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

zagor

Član

Post 04 ruj 2010, 20:57

Jebaka nitko ne doživljava ozbiljno ime mu je redikulozno i piše ko redikul a jedini tunel za koji on zna je onaj u dubrovačkoj.moja prognoza za vrh:
1.gradska
2.neorić
3.bego united
4.monty
5.ribari
6.liverpoolOpstanak:
11.veseli mornari
12.batarija
13.pismon zvati
14.bili 9
ŽIVI URU ,ALI ŽIVI POŠTENO!!!!!
<<

DON FABIO

VIP član

Post 04 ruj 2010, 21:02

Ajme Jebako,pomalo,samo dodatno ljude napaljujes na nas.Ne,ne,ne,svasta moze bit.Nadam se da cemo bit dobri ali da obecajen nesto,a pogotovo prvo misto ne dolazi u obzir.Zaboravljas na Millenium,Gradsku,Neoric,Monty,Ribare..,a Bili 9 uvazavam i respektiram jos ka stare znance iz 2,tadasnje 1 lige.Ako vec jesi nas navijac onda budi kako triba,pusti tunele i ole,ole,a rugat se sigurno necemo nikome.Bajda,skuzaj,ovo nema veze s nama,mi jednostavno nismo takvu tipovi,a ko kaze da se mozda nece dogodit da mi ispadnemo predmet sprdnje.Vrime ce pokazat koliko smo mocni,triba spustit balun na zemlju,imamo nelosu ekipu ali isto tako relativno neuigranu i nespremnu.Triba bit realan.Objektivno,mislim da su neki zasad ispred nas,bar sta se tice tog segmenta uigranosti i fizicke spreme,a ne triba zaboravit da mi startamo iz boxa,dakle sa zacelja.Jebako,budi uz nas ali nemoj tako govorit ni o nama ni o protivnicima.Isprika ekipi Bili 9,ali jebakova izjava nije odraz naseg razmisljanja,ja se ispricavam u njegovo ime.
F-OFF!!!
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 04 ruj 2010, 21:13

Bego united ne postoji...
Dvornik...since 1474
<<

zagor

Član

Post 04 ruj 2010, 21:28

BobyThePoliceman napisao:Bego united ne postoji...

Nezna se ime pa je za mene bego united jer je bego predsjednik,sportski direktor,voditelj i najbolji igrač a sve koji su u pitanje dovodili njegov autoritet je riješija.način vodjenja mu je sličan kao rushu iz liverpoola.
<<

jebako

Član

Post 04 ruj 2010, 21:54

fabio se mene srami malo je u kurcu to al neda se tu nista napravit.ja san uvjeren da ce vrime pokazat da san bi u pravu,triba postavit visoko letvicu jer drukcije ne more samo cemo tako se uspit vratit.znaci ako ja kontam da cemo naguzit bajdu 15-0 ne mora tako bit nek bude 7-0 i ja opet siguran a valjda i on.nije sramota gubit od nas
ni zagora ne dozivljava niko ozbiljno ka i ostale iz liverpola al isto mie oni njihov tores jak lik samo zbog njega bi volia da ostanu u ligi od bajde su sigurno bolji a za druge ne znan
<<

zagor

Član

Post 04 ruj 2010, 22:09

Jedino Jebakova cura zagora doživljava ozbiljno a osim fabija srami ga se sva rodbina.Torress je redikul ka i jebako liči svoje frustracije na forumu tu ga nemože nitko potirat.
<<

torres19

VIP član

Post 04 ruj 2010, 22:20

Ljudi nemojmo se pripirat ako ništa bar radi bionde nije lipo vidit.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

jebako

Član

Post 04 ruj 2010, 22:56

ne se sekirat tores,pokusaj svatit zagora nije previ put da je pobiga iz umobolnice
<<

Drle-huligan

Član

Post 04 ruj 2010, 23:01

zagor napisao:
BobyThePoliceman napisao:Bego united ne postoji...

Nezna se ime pa je za mene bego united jer je bego predsjednik,sportski direktor,voditelj i najbolji igrač a sve koji su u pitanje dovodili njegov autoritet je riješija.način vodjenja mu je sličan kao rushu iz liverpoola.

Zagor je uvik ima vrhunske komentare :)
Krasan nam je izbornik!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011