2. liga mladi
AUTO SIMPET napisao:Oxa_Jere napisao:nije prošao bez kartona,nego je dobia crveni.
Imenjače, crveni je dobija Tomislav jer se krenija tuć, a Mate je inicirao sukob. Mislim da sam u pravu...
Prijatelju,ako ako vec prozivas ljude onda budi objektivan. Broj 18 (forza marocco) je napravia faul tj.na neki nacin me isprovocira višanjem po meni i prosa je isto bez kartona..Nebitno je uopce,al nemojte dodavat ulje na vatru ako smo nas 2 ekipe to vec rijesili..iskreno bi volia da se ponovi utakmica jer nam ne triba 3 "prljava" boda,imat cemo termin vise
oxa_mate napisao:AUTO SIMPET napisao:Oxa_Jere napisao:nije prošao bez kartona,nego je dobia crveni.
Imenjače, crveni je dobija Tomislav jer se krenija tuć, a Mate je inicirao sukob. Mislim da sam u pravu...
Prijatelju,ako ako vec prozivas ljude onda budi objektivan. Broj 18 (forza marocco) je napravia faul tj.na neki nacin me isprovocira višanjem po meni i prosa je isto bez kartona..Nebitno je uopce,al nemojte dodavat ulje na vatru ako smo nas 2 ekipe to vec rijesili..iskreno bi volia da se ponovi utakmica jer nam ne triba 3 "prljava" boda,imat cemo termin visei virujemo da ih opet mozemo dobit...
Sve znam Mate. Koliko ja znam, on je dobio žuti karton koji nije unesen u zapisnik, a to sam i napisao. Njegov faul je nesportski i za žuti karton. Nakon toga je uslijedila vaša reakcija... Tribalo je ostat samo na faulu i žutom kartonu, odigrate do kraja utakmicu i bog. Jbg...
gužva je više manje nebitna, jebiga dešava se često da se izgube živci, nije bilo ništa strašno na kraju, malo potezanja i guranja i aj ča... al da "službene osobe" nakon 3 minute igre prekinu igru i tek onda traže da izađe igrač oxe jer je one bija u terenu to je brate lakrdija.. ne znan drugu prikladniju rič nego tu... a pošto je utakmica bila "živa" , 2 razlike 5 minuti do kraja, red je da se ponovi jer ipak je to materijalna povreda pravila, i stvarno mi nije jasno kako se to može dogodit kraj 2 suca i delegata..
artem2 napisao:AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - ARTEM = 9:1 (3:1)
Evo vidim da je Pago još sinoć bija aktivan i dao kratki osvrt, kao i da je Oxa_Jere obvjavio Alebićev show.
Artem je 1.poluvrime bio bolji,opasniji, ali nedorečen u završnici. S druge strane mi smo iz kontre poveli preko Alebića u 4.minuti, a minutu kasnije na poklon njihovog golmana Alebić postavlja 2:0! Artem se brzo vraća na 2:1, a do kraja smo preko Alebića otišli na 3:1, s tim da je Artem bio opasniji, no golovi su ono što se broji.
U nastavku se Artem nakon novih golova Alebića potpuno raspao, pokušali su i s golmanom-igračem no naša je mreža ostala čista. Istina, imao je i Artem prilika, no za njih kao da je naša branka bila začarana, a Alebić zabija ukupno 8 golova, a Miko zadnji gol za konačnih 9:1!
Rezultat predobar, igrali smo jako dobro no Artem nije zaslužio ovako visok poraz. Eto, utakmica je i snimana od strane Udruge i jedva čekam da to još malo pogledam. Ponosan sam što sam voditelj HOTEL ROTONDA!
Čestitke na pobjedi, rezultat sve govori i ako kako kažeš nije realan. Mi smo imali svoje šanse u 1. pol ali nismo ih iskoristili a vi ste zabili sve šta je išlo u branku. U 2. pol smo se otvorili i zasluženo dobili 9 komada. I moram se ispričat za nesportski potez mog igrača koji očito nezna podnit poraz, a porazi su sastavni dio svakog sporta.
Bilo kako bilo, vi ka prava i ozbiljna ekipa ne možete sebi dozvolit da vam bilo ko ukrca 9 golova! Žaj mi je bilo ono gledat... Može se dogodit i loš dan i pegula i ovo i ono ali triba "muški umrit" na terenu!
Nije moje da se mišan ali eto, kad san već pogleda tu utakmicu, usuđujen se ovako komentirat... Dobronamjerno naravno. Uostalom, znate da vas doživljavam ka odličnu ekipu!
guily napisao:je ali ni nakon te tri minute nije izasa ni jedan od oxe !! Izgleda da nema nista od ponavljanja utakmice, kako kazu sluzbene osobe to nije utjecalo na rezultat !!!!!!
kako nije uticalo na rezultat??? pa nije bilo 5 razlike minut do kraja, nego 5-3 6 minuti do kraja??????????????????????
Jučer san malo pogleda utakmice ove lige i vidin komentare koje san i očekiva.Ono šta je bilo na ovoj utakmici je lakrdija,al valjda če to rješit s novon utakmicon.Svidili su mi se ovi colocolo,momci igraju lipo,brzo.A čua san da je zadnja utakmica derbi pa san osta i to pogledat iako je bila kasna ura,pa kad san isa doma nigdi ni pasa.Al vridilo je i to vidit.Ovi hotel igra dobro,ima discipline,voditelj cilo vrime na nogama viče,vodi ekipu i odlično je vodija,vuka prave poteze.Ima je igrača koji je neumoljivo trpa golove,al bit je da su ka ekipa odigrali dobro,pogotovo u obrani.Vidi se da tu ima kemije,dobri su.
Vodi se živa rasprava o obje utakmice i bolje da je tako:
1. Ekipa Forza Morocco je uputila službenu žalbu. Ne znam od kuda informacija bilo kome da će se utakmica ponoviti ili neće jer ako je podnijeta žalba po protokolu, na istu morate dobiti i pismeno rješenje. Slažem se da je kudikamo moralo biti više crvenih kartona. Suci su napravili ozbiljan previd i vrlo loše reagirali. Što se tiče takse za uložene žalbe, ona je nekad iznosila 500kn, a od kada egzistira ovaj UO (od 2006.godine) iznosi 100kn. Kako nikada ne lažem, niti spletkarim, mogu kazati da smo nekoliko ljudi iz malog nogometa kontaktirali i mišljenja su različita, jer ovo je ipak nesvakidašnja situacija. Utakmica će se ponoviti ili neće, to ne znam, ali znam da se odluka neće donijeti na temelju "ja mislim da bi..." nego jedino i isključivo na temelju tumačenja Pravila malonogometne igre. Možda će to i trajati jer ću pokušati doći do službenog mišljenja mnogo kompetentnijih ljudi (po pitanju Pravilnika), neka se nitko ne uvrijedi, od nas laika.
2. Na utakmici Artem i Hotel Rotondo svi spominju nesportsko ponašanje igrača Artema. Ja sam gledao utakmicu i nije to bilo tako strašno. Čovjek se borio, gubi puno, pokušava na sve načine spriječiti protivnika da mu da gol za 8:1. Sudac mu daje žuti karton i sve ok... Nije lijepo za vidjeti, najbitnije je da ste jedni drugima na kraju dali ruke, vidim da se Artem ispričao i sve ok jer nikakvog niti najmanjeg incidneta nije bilo, bilo da se radi o vrijeđanju, pokušaju ili samom udaranju, već samo o jednom malom nesportskom činu.
Barem ja to tako gledam.
Lijepi, pozdrav!
1. Ekipa Forza Morocco je uputila službenu žalbu. Ne znam od kuda informacija bilo kome da će se utakmica ponoviti ili neće jer ako je podnijeta žalba po protokolu, na istu morate dobiti i pismeno rješenje. Slažem se da je kudikamo moralo biti više crvenih kartona. Suci su napravili ozbiljan previd i vrlo loše reagirali. Što se tiče takse za uložene žalbe, ona je nekad iznosila 500kn, a od kada egzistira ovaj UO (od 2006.godine) iznosi 100kn. Kako nikada ne lažem, niti spletkarim, mogu kazati da smo nekoliko ljudi iz malog nogometa kontaktirali i mišljenja su različita, jer ovo je ipak nesvakidašnja situacija. Utakmica će se ponoviti ili neće, to ne znam, ali znam da se odluka neće donijeti na temelju "ja mislim da bi..." nego jedino i isključivo na temelju tumačenja Pravila malonogometne igre. Možda će to i trajati jer ću pokušati doći do službenog mišljenja mnogo kompetentnijih ljudi (po pitanju Pravilnika), neka se nitko ne uvrijedi, od nas laika.
2. Na utakmici Artem i Hotel Rotondo svi spominju nesportsko ponašanje igrača Artema. Ja sam gledao utakmicu i nije to bilo tako strašno. Čovjek se borio, gubi puno, pokušava na sve načine spriječiti protivnika da mu da gol za 8:1. Sudac mu daje žuti karton i sve ok... Nije lijepo za vidjeti, najbitnije je da ste jedni drugima na kraju dali ruke, vidim da se Artem ispričao i sve ok jer nikakvog niti najmanjeg incidneta nije bilo, bilo da se radi o vrijeđanju, pokušaju ili samom udaranju, već samo o jednom malom nesportskom činu.
Barem ja to tako gledam.
Lijepi, pozdrav!
Meni je jasno da je ekipa forzza marocco oštećena, iako vjerojatno i da nije, nebi se ništa promjenilo. Al ponavljanjem utakmice oštećen bi opet bija netko, a to je Oxa..a zašto...jer su sudci debili...Koliko je sudac puta svojon odlukon zasra cilu utakmicu i odvea je u drugi kolosjek...pa se ti j***..nema ponavljanja...jer sudac može falit i to je sastavni dio igre i samo on odgovara tome, a ekipu koja je izgubila bodove ko j***....a sad ode druga priča. Ode bi se moglo ponavljat onda ko zna koliko utakmica. Sudce treba kaznit te igrače u ovom neredu i to je to.
O čemu mi pričamo? Pa ne ponavlja se utakmica zbog svakog propusta i pogreške suca. Utakmica se jedino i isključivo ponvalja zbog materijalne povrede pravila malonogometne igre. Ukoliko je to ovdje slučaj utakmica će se ponoviti, ali se sigurno neće niti može ponoviti zbog toga što sudac nije dao crveni karton, nije dao žuti, nije dosudio penal, dosudio nepostojeći penal, nije sudio prekšaj, pogrešno procijenio out i sl (članak 62. našeg Pravilnika kojeg možete pronaći na našoj web stranici). U tim slučajevima BI SUDAC TREBAO biti kažnjen, ali se utakmica ne ponavlja. Kada bi se utakmice zbog toga ponavljale, onda bi se ponavljala velika većina utakmica u svim natjecanjima svih liga u svakom sportu. Nažalost svjedoci smo često da se službene osobe nisu nekada sankcionirale, danas se ipak i na tome radi u našoj Udruzi.
U jučerašnjoj utakmici se radi ipak o nečemu drugom. Strpimo se svi, pokušati ću doći do mišljenja, ponavljam, kometentnijih ljudi nego što smo mi sami vezano za ovu problematiku. Bili živi pa vidjeli.
U jučerašnjoj utakmici se radi ipak o nečemu drugom. Strpimo se svi, pokušati ću doći do mišljenja, ponavljam, kometentnijih ljudi nego što smo mi sami vezano za ovu problematiku. Bili živi pa vidjeli.
blackDevil napisao:Meni je jasno da je ekipa forzza marocco oštećena, iako vjerojatno i da nije, nebi se ništa promjenilo. Al ponavljanjem utakmice oštećen bi opet bija netko, a to je Oxa..a zašto...jer su sudci debili...Koliko je sudac puta svojon odlukon zasra cilu utakmicu i odvea je u drugi kolosjek...pa se ti j***..nema ponavljanja...jer sudac može falit i to je sastavni dio igre i samo on odgovara tome, a ekipu koja je izgubila bodove ko j***....a sad ode druga priča. Ode bi se moglo ponavljat onda ko zna koliko utakmica. Sudce treba kaznit te igrače u ovom neredu i to je to.
materijalna - povreda - pravila... mišaš kruške i jabuke dragi...