FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

dalEr 1

Česti član

Post 03 ruj 2010, 18:02

koji gušt igrat protiv bege...ajmo svi protiv bege....heheheheehehehheeheh
<<

DON FABIO

VIP član

Post 03 ruj 2010, 18:28

Nema frke Torres,ja vas ne znam pa ne mogu prognozirat nista,sve je moguce,imas pravo,neka pobijedi bolji,ako to budete vi na fer i sportski nacin,budi uvjeren da cu ti ja prvi cestitat.Mi cemo bit favoriti u fair-playu,to nam je u 15 godina postojanja uvijek bilo vazno,a ulogu favorita lige necu stavljat na ledja svojoj ekipi.Mozda jesmo,a mozda zagucamo.Ipak startamo s -3 boda i necu se upustat u prognoze,ta tri boda mogu bit kljucna,sezona je duga i ima puno utakmica i kvalitetnih ekipa.Bolje da o nama lipo pricaju drugi,a ne mi sami.Dobijte Begu,imate pice,pokupia nam je dobrog igraca..Bego,Bego..:P
F-OFF!!!
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 03 ruj 2010, 18:31

torres19 napisao:Bego sa zadovoljstvom može reč da su svi igrači ostali ,to je tako zločesta izjava da mi je zlo od nje.kad si zaboravija čovika s kim si odrasta šta ti ja značim.a ovi iz kmana su najjači rasturaju upute 20 udaraca na gol i protivnik kukavičkom igrom iz 2 udarca da 2gola dobije i tako 26puta.e pa gospodo tribate vidit našeg golmana i njegove obrane pa bi više cijenili svoga.

Slusaj toress ne pravi se glup kad znamo oboje da to nisi...... a u privatne odnose odredenih ljudi nije nikako dobro ulazit a pogotovo ne na forumu.....neke stvari se ne zaboravljaju al kad vuces za jezik sta se tice IGRACKE STRANE taj igrac nije odigra 3 utakmice proslu sezonu za nas tako da opce nemoj pricat o nekim stvarima. STA SE TICE LJUDSKE STRANE svako moze birat di mu je naj bolje i s kim a on je ima izbor i moga je dovoljno vrimena razmislit o svemu ali ocito je da nije.....

a sta se tice privatnih odnosa mene i njega ili mene i bilo koga to nisu cakule za forum ....oni koji bi trebali sve znat znaju a ovako ispada da sam ja ko znak kakav...

zato ti sad lipo kazem......postoji bezopasna zajebancija ....sale ruganja bez ikakve zle namjere ali ipak nekad malo pretjerujes a problem je sta je ovo vise nego malo...tako da....
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 03 ruj 2010, 18:33

dalEr 1 napisao:koji gušt igrat protiv bege...ajmo svi protiv bege....heheheheehehehheeheh

izbusili smo te u 5 ligi dok si bija za marinero igra 7+3 tako da ne brini opet ces s gustom vadit balun iz mrize hahhaha :):)
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 03 ruj 2010, 18:36

DON FABIO napisao:Nema frke Torres,ja vas ne znam pa ne mogu prognozirat nista,sve je moguce,imas pravo,neka pobijedi bolji,ako to budete vi na fer i sportski nacin,budi uvjeren da cu ti ja prvi cestitat.Mi cemo bit favoriti u fair-playu,to nam je u 15 godina postojanja uvijek bilo vazno,a ulogu favorita lige necu stavljat na ledja svojoj ekipi.Mozda jesmo,a mozda zagucamo.Ipak startamo s -3 boda i necu se upustat u prognoze,ta tri boda mogu bit kljucna,sezona je duga i ima puno utakmica i kvalitetnih ekipa.Bolje da o nama lipo pricaju drugi,a ne mi sami.Dobijte Begu,imate pice,pokupia nam je dobrog igraca..Bego,Bego..:P

A UZEJA SAM DVOJICU BABIJA I KEKA (on moze posluzit a obeca je posvetit se nogometu smrsavija je 10 kila ) a sta se tice ovog pica ....hm prije bi volija da dva puta dobijemo LIVERPOOL nego da budemo prvaci,,,,,
Zadnja izmjena: BEGO- STAKLO MAAS; 03 ruj 2010, 18:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

DON FABIO

VIP član

Post 03 ruj 2010, 18:58

A kod vas je otisa Keko?Smrsavia je?Ko bi reko cuda da se dese!!Ako cemo gledat na ovaj nacin onda si sebe pojaca,a nas oslabia,ali nadam se da smo mi te nedostatke pokrili.Oni su dobri igraci i ako ce vam dolazit i bit ozbiljni mogu vam puno pomoc,nazalost,kod nas nisu bili bas najredovitiji,a od njih sam ocekiva puno,i to je bia jedan od razloga nase proslosezonske kalvarije,imali smo ih samo na papiru,a malo na terenu.Srecom,mi smo rijesili kronicni problem vratara (Bube iz Geniusa) i realizatora (S.Džafić,bivsi igrac Splita 1700 i Gospica,ex SLO reprezentativac),tako da se nadam da necemo bas bit kanta za napucavanje,donekle ravnopravni ostalim ekipama.Bit ce zanimljivo u svakom slucaju.Ova koga je zasad najzanimljivija bar na forumu :)
F-OFF!!!
<<

Član

Post 03 ruj 2010, 21:33

ne daj se torres..zbog tvojih komentara iz Rijeke citan forum :)
<<

torres19

VIP član

Post 03 ruj 2010, 22:10

***** napisao:ne daj se torres..zbog tvojih komentara iz Rijeke citan forum :)

Ti si naša svoju rijeku snova ,falit ćeš nam.Bego bezveze si uša u nepotrebnu raspravu.ako već spominješ roster onda nisu svi igrači ostali napišeš fali jedan i to je to.zašto fali nije bitno a ti pišeš ka da čovik ne postoji i to što je igra 3 utakmice nije bitno on je dinosaur vaše ekipe.a obojica ste mi iznimno dragi ,nitko se netriba lizat ali se mora poštivat.mislim da se tu slažemo i šta god da napišeš na ovu temu ja sam svoje reka a znaš da sam jedan od rijetkih šta me duša boli radi ovakve situacije.isto tako nisam jedan od lešinara koji boga moli da se raspadnete pa da vam uzmem soču ili tebe.bija bi najsritniji (ti znaš zbog čega) da sam ti sponzor.ja ti bar rečen istinu čuvaj se onih šta te ližu.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

kun1gic

Česti član

Post 04 ruj 2010, 00:37

ovo bi mogla bit najzanimljivija liga ako ne na terenu onda na forumu. fale samo još da tu šimci igraju. don fabio, 10, bego, torres sve redom kraljevi foruma.
moja prognoza:prvak: millenium ribari paytonovci ili pismon zvati
ispadaju veseli mornari hsp ili liverpool
<<

kun1gic

Česti član

Post 04 ruj 2010, 00:39

ja ne znan šta je ovima iz nakića da nisu tili uć u ligu više a govorili cilo lito ako in se otvori misto daće ić u 3.ligu.
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 04 ruj 2010, 07:00

Nema baš Milleniuma
Dvornik...since 1474
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 04 ruj 2010, 11:00

torres19 napisao:
***** napisao:ne daj se torres..zbog tvojih komentara iz Rijeke citan forum :)

Ti si naša svoju rijeku snova ,falit ćeš nam.Bego bezveze si uša u nepotrebnu raspravu.ako već spominješ roster onda nisu svi igrači ostali napišeš fali jedan i to je to.zašto fali nije bitno a ti pišeš ka da čovik ne postoji i to što je igra 3 utakmice nije bitno on je dinosaur vaše ekipe.a obojica ste mi iznimno dragi ,nitko se netriba lizat ali se mora poštivat.mislim da se tu slažemo i šta god da napišeš na ovu temu ja sam svoje reka a znaš da sam jedan od rijetkih šta me duša boli radi ovakve situacije.isto tako nisam jedan od lešinara koji boga moli da se raspadnete pa da vam uzmem soču ili tebe.bija bi najsritniji (ti znaš zbog čega) da sam ti sponzor.ja ti bar rečen istinu čuvaj se onih šta te ližu.

Bravo Torres! Potpisujem svaku tvoju rijec!!!
<<

10

VIP član

Post 04 ruj 2010, 12:22

opa, imamo i navijacicu, a pogotovo Dinko

Bionda, znan da triban,ali me ovako teže zaobic :)
<<

10

VIP član

Post 04 ruj 2010, 13:06

trudit cemo se opravdat tvoju miru

jos da tvoj pulen Don Fabio slusa vise mene, bilo bi bolje, i da nauci nesto osin rici PRESING hahaha :)
<<

DON FABIO

VIP član

Post 04 ruj 2010, 13:26

Moga bi ti laganini na klupu budes li zuga i osporava moje znanje i odluke, "decko".Kad nadjes boljeg voditelja samo reci i ozdravit ce dusa moja :P
F-OFF!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011