FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

fabiofabio

Česti član

Post 06 stu 2010, 09:24

Mario sta se dogada ocekiva sam vas uvjerljivo na vrhu ( nisam pogleda ni jednu utakmicu ali niste valjda zaboravili igrat balun..haha )?
Hajduk Split
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 06 stu 2010, 11:19

fabiofabio napisao:Mario sta se dogada ocekiva sam vas uvjerljivo na vrhu ( nisam pogleda ni jednu utakmicu ali niste valjda zaboravili igrat balun..haha )?

Pozdrav Fabo. Ne možeš zaboravit ono što nikad nisi ni zna, hahaha ....

Ma stvar je da smo, kao i prethodnih nekoliko sezona, tanki s igračkim kadrom. Ostali smo bez 3-4 standardna i najbolja igrača - pogledaj na našem blogu listu strijelaca kroz zadnjih par sezona pa ćeš vidit koliko smo zapravo hendikepirani:
Robert Milanović (odselio) - 57 golova,
Mladen Ljubičić (nedavno odselio) - 66 golova,
Frane Orošnjak (teže ozljeđen) - 15 golova,
Ivan Gotovac (van forme i zbog privatnih obaveza često odsutan) - 51 gol,
Robert Ljubičić (van forme i također često odsutan) - 41 gol,

tako da zapravo zadnjih godinu dana igramo sa nekom drugom postavom, koja očigledno još uvijek nije toliko uigrana. A i ta druga postava često nije kompletna zbog posla i drugih obaveza koji ljudi imaju ... i zato smo tu di jesmo. Ma nema veze, bit će bolje ... sve šta smo izgubili je bilo u gusto (jedan razlike) tako da smo mi tu negdi.

Ali zato ste vi krenili dobro ovu sezonu ... rekao bi čak iznenađujuće dobro. Bit će zanimljiva sezona ... izgleda da su sve ekipe dosta izjednačene.
Živia Fabo!!!
Zadnja izmjena: pivnica_karlo; 06 stu 2010, 11:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

husref musemić

Član

Post 06 stu 2010, 13:06

iskrene čestitke igračim i stručnom stožrtu hoteljera...samo tako i put u najviši rang je trasiran........samo je jedna killing maschine...
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

Vidoviti Milan

Novi član

Post 06 stu 2010, 15:44

pivnica_karlo napisao:Danas:
Rotondo dobia Credo Banku ... ne znam točan rezultat jer je palo masu golova.

Gušt je gledat utakmice Rotonda, igraju atraktivan i napadači futsal i uvik je na njihovin utakmicama masu golova. Još kad bi malo ozbiljnije igrali obranu bili bi ozbiljan kandidat za naslov, po igračima su sigurno među prvih 5 ekipa
Zadnja izmjena: Vidoviti Milan; 06 stu 2010, 15:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 06 stu 2010, 16:42

Colo Colo ima termin nediljom navecer u 8 u Spaladiumu. Kako sutra igramo ligu propada nam trening (i 300kn).
Ako je koja ekipa (od ovih sta su igrali ligu u cetvrtak) zainteresirana za sutrasnji termin neka mi se slobodno jave na mob: 091 552 78 44.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 07 stu 2010, 09:57

forza morocco napisao:Bravo Marokanci!

Čestitke na povijesnoj pobjedi u 2. ligi :)

a šta sam ja reka .... još sam vam doda balun na zagrijavanju i eto ti... sve se spojilo ...
čestitam ....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

forza morocco

VIP član

Post 07 stu 2010, 15:06

WITSCHGE spielmeister...fantazista...play i kad ne igra :):)
<<

niđo

Član

Post 07 stu 2010, 22:46

Disciplinski sudac donia odluku da me suspendira jer me prijavila curica po imenu Dino Đogaš za udaranje bez obzira što to niko od službenih osoba nije vidio niti takozvani svjedok (pozdrav Jeri) a moju izjavu još nije ni vidia.
Ta ista curica je prijatelj našeg prešidenta i ažurira stranicu umn-a (svi znamo kako je to obavlja lani) plačen od naših novaca 4000 kn.
Znamo kakve su odluke disciplinskog suca bile protiv igrača koji su bliski našem prešidentu...
Zamisli u izjavi navodi da sam ga opali jer mi je iša dat ruku... smješno jer da je to istina onda bi išla prijava na policiju za teške tjelesne ozljede
Radiću bez obzira što si veliki zaljubljenik u futsal ovo liči sve više na HNS a ti na Vlatka Markovića jer niti jedna odluka nije donesena kontra tebe i tvojih.
Dino stvarno si prava zloča
LCD Soundsystem-All My Friends
<<

blackDevil

Novi član

Post 07 stu 2010, 23:02

Niđo moj jedina curica u ovoj priči si ti i misto ti je izvan terena i to na duže vrime. I ne s... po ljudima koji časno obavljaju poslove i gube svoje vrime da bi curica kao ti s mozgon oraha moga lupat balun i maltretirat ljude okolo.
<<

artem2

Česti član

Post 07 stu 2010, 23:04

KLINIKA SUĆIDAR - ARTEM 4 : 10 (1 : 4) napokon se otvorilo i ako je moglo bit još golova i s jedne i druge strane....
<<

josip_radic

Stari član

Post 07 stu 2010, 23:27

niđo napisao:Disciplinski sudac donia odluku da me suspendira jer me prijavila curica po imenu Dino Đogaš za udaranje bez obzira što to niko od službenih osoba nije vidio niti takozvani svjedok (pozdrav Jeri) a moju izjavu još nije ni vidia.
Ta ista curica je prijatelj našeg prešidenta i ažurira stranicu umn-a (svi znamo kako je to obavlja lani) plačen od naših novaca 4000 kn.
Znamo kakve su odluke disciplinskog suca bile protiv igrača koji su bliski našem prešidentu...
Zamisli u izjavi navodi da sam ga opali jer mi je iša dat ruku... smješno jer da je to istina onda bi išla prijava na policiju za teške tjelesne ozljede
Radiću bez obzira što si veliki zaljubljenik u futsal ovo liči sve više na HNS a ti na Vlatka Markovića jer niti jedna odluka nije donesena kontra tebe i tvojih.

Nike, moram se na ovo osvrnuti. Dosta smo zajedničkih treninga odigrali, dosta puta pričali i vjerujem da mi zamjeriti nećeš na sljedećem jer ništa ni u kojem slučaju nije upućeno protiv tebe:
1.) Nije ti u redu da mene provlačiš kroz ovu priču. Iako istina je, Dino je moj prijatelj.
2.) Temeljem naših pravilnika koje je usvojila Skupština svaki član Udruge može prijaviti bilo kojeg drugog člana. Prijava, automatski ne znači suspenziju već o osnovanosti iste odlučuje Disciplinski sudac koji je može odbaciti ako smatra da nema elemenata za pokretanje disciplinskog postupka. U ovom slučaju Disciplinski sudac je (čini se) pokrenuo disciplinski postupak i donio odluku o tvojoj suspenziji. Što se točno dogodilo, ne znam, jer tom incidentu nisam nazočio, tako da ne dolazi uopće u obzir da se ja miješam ili sugeriram Disciplinskom sucu bilo kakovu odluku. Nikada do sada nisam sugerirao istome, ništa jer to nije moj posao, ali da sam nešto vidio sigurno bih to zapisao i u pismenoj formi dostavio uredu. Jedino što sam ja vidio jesu očiti i jasni tragovi nečijeg udaranja po Dinovom licu.
3.) O kakvim kaznama pričaš za ljude koji su meni osobno bliski? Osobno ne znam za niti jedan slučaj izuzev moga igrača kada sam se prvi put umiješao i poništio odluku Disciplinskog suca, tražeći da se donešena kazna drastično poveća i tako je i bilo.
4.) Očito je da si potpuno krivo informiran što se tiče tih 4000kn, tako da onaj od kojeg si dobio informaciju ili nema pojma o čemu govori ili je informacija izokrenuta. Žalosno!
5.) Daleko je ova Udruga i njeno rukovođenje od HNS i gore spomenutog gospodina, a tome u prilog valjda i idu činjenice sve ono što smo u posljednjih 5 godina učinili za Udrugu, kao i to da uživamo veliku podršku naših ekipa i natjecatelja bez obzira na neka sitna negodovanja kojih uvijek ima i kojih će uvijek biti jer jednostavno jako puno ljudi je tu unutar naše Udruge. također ne znam zašto bi bilo koja odluka bila donesena kontra mene osobno ili "mojih", ne znam čime smo se to ogriješili o bilo koji pravilnik? Za preko 95%ekipa nije doneseno ništa protiv njih (niti protiv tvoje ekipe), pa zašto bi bilo protiv moje? Možda jedino ono kada sam donio odluku da ekipa koja je ispala sigurno ispada bez obzira na odustajanje neke ekipe i time u istoj sezoni naštetio i sebi (mi ispali u 2.ligu) i Oxi (oni ispali u 3.), a da sam se pravio "blesav" i primjenjivao pravilnikekako je meni pasalo, tada ni mi ni oni ne bi ispali.
6.) Nisam skužio ovo o policiji, ali da sam ja udaren od bilo koga, zasigurno bih incident prijavio policiji jer Republika Hrvatska je ipak pravna država koja će postepeno i s vremenom uspostaviti (kao i svaka normalna država) ustavni poredak i njega striktno primjenjivati. Nitko mi ne može oduzeti pravo da u to vjerujem, samo treba vremena za sve to.
7.) Temeljem svega navedenog (a i doživljenog u Udruzi), moralo bi ti biti jasno da niti ja osobno niti moj UO nije nikoga niti će protežirati bilo da se radi o našim prijateljima, poznanicima, simaptičnim ljudima, nesimpatičnim... Svatko mora imati isti tretman, bez obzira na ime i prezime i svatko mora odgovarati i snositi posljedice svoga čina.

Mislim da smo tu svi jedinstveni. Što se točno dogodilo između tebe i Dina, ne znam, niti ću ikad znati, a Disciplinski sudac neka prema svome nahođenju donese odluku i u ovom i u bilo kojem drugom slučaju.

Pozdrav, Josip
Zadnja izmjena: josip_radic; 07 stu 2010, 23:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

josip_radic

Stari član

Post 07 stu 2010, 23:39

Isprika ekipama Colo colo i Antipiros. Ozren je očito napravio pogrešku. Iako vam ni jednima ni drugima to ne može izbrisati vjerojatnu ljutnju zbog toga što ste "izvisili" na način da je Ozren u vrijeme vaše delegirane utakmice, delegirao još jednu, tako da vi niste igrali, mogu se jedino ovim putem ja kao Predsjednik Udruge ispričati, a isto očekujem i od njega prema jednoj i drugoj ekipi službenim priopćenjem. Baš malo gruba i neugodna situacija, ali tako je kako je. Nemojte puno zamjeriti.
<<

oxa_mate

Novi član

Post 07 stu 2010, 23:48

pocelo je...
<<

eric_cantona_7

Novi član

Post 07 stu 2010, 23:52

niđo napisao:Disciplinski sudac donia odluku da me suspendira jer me prijavila curica po imenu Dino Đogaš za udaranje bez obzira što to niko od službenih osoba nije vidio niti takozvani svjedok (pozdrav Jeri) a moju izjavu još nije ni vidia.

inace ne pisem cesto ali na ovo se mora osvrnit.
moj sinko i malo te kaznilo koliko te tribalo kaznit...
<<

kun1gic

Česti član

Post 08 stu 2010, 01:06

neman pojma šta je bilo. niti znan toga niđu niti toga dina ali sve one koji tuču i udaraju bilo koga i bilo di triba istirat iz baluna. neka balun igraju oni koji ga vole i neka uživaju a ne da se boje nekih tučara koje ste dosad dobro kažnjavali i dalje činite isto
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011