05 svi 2011, 22:58 Postao/la fools and horses
Mate Vukorepa napisao:fools and horses napisao:o ovoj ligi se prica ko da je sve gotovo ali ipak ceka nas zanimljivo zadnje kolo
14.05.2011. 13:00 MNK KMAN-FOTOKOP. TEMPERA GRADSKA
Moze li Kman dobit zakuhtalu Gradsku?? Moze li Don imat svoje prste u borbi za drugo misto?? Moze li Kman napokon nekog pobjedit?

14.05.2011. 13:55 VESELI MORNARI RIBARI
Ribari su imali komodnu situaciju ali sada im pusemo za vratom ovo moraju dobit. Mogu li Veseli na krilima navijaca izvuc barem bod? Mogu li Ribari past pod pritiskom ? Moze li se desit cudo? Kakav utjecaj ce imat stimulacije u vidu 30ak litara pive alkosima iz veselih?
14.05.2011. 14:55 BILI 9 FOOLS AND HORSES
Oce li ovo bit revijalna utakmica ili ce Bajda i njegovi skinit skalp i ostavit nas u 3 ligi ovisi o utakmici prije...
Iako su svi smatrali da je ode gotovo jos nije... sve je moguce 3 ekipe u 2 boda ... mi u najgoroj poziciji ali sportski se nadat iako su nam sanse minimalne ali bar ce bit napetost i zajebancija na vrhuncu a to ce se uvjerit svi koji budu u dvorani

ako se ljutiš ili ljutite ne znan ni kome pišen ali nije ni bitno, sam si napisa da je sportski se nadat, svaka čast, ja živin za u nadi da ću svaku utakmicu dobit al nekad jednostavno ima boljih od nas. prićaš o napetosti i zajebanciji na vrhuncu a smeta te jedna obična anketa za koju se izjašnjavaš da je smišna, a ljudi samo kliknili na svoje mišljenje, možda da je bilo više klikova na SVAKAKO bi napisali odlična anketa.... ne razumin
fools and horses napisao:torres19 napisao:next year we will play in split segunda division if somebody odustane or ne plati.
ja se držim ove izreke od prije par tjedana.
javija mi se predstavnik ekipe koji bi jos igra u 5 ligi da neko nije odusta ili platija... jel te ko sad pita kako si dospija do 3 lige? ajde.... bija si u petoj 8 pa si slucajno usa isto tako u cetvrtoj...
.. a sta se nas tice i ove glupe ankete koja je smisna ali nema veze .... ako udemo u ligu vise bit ce zasluzeno isto tako ako ne udemo to je samo zbog nas i nikog vise.....
ajde budite osmi jer kakve ste srice mogli bi i vi u drugu ligu...
na ovo ću ti odgovorit samo pročitaj svoj prijašnji post, ne moj....
nije vas niko ni proziva kako je ko doša do koje lige i di igra, bila je samo zajebancija mogu li fools-i u drugu ligu, ako ste svi takvi, ja bi iskreno volija da uvik budete ligu više samo da nemoramo igrat sa vama!!!!!!
reka sam svoje misljenje da mi je smisna i glupa jer me ne zanima sta ko misli .. rezultati govore za sebe i nema tu pretjerivanja... ali ovo nisu zasluzili je glup odgovor............. mi smo ove sezone previse kiksavali to stoji ali isto tako stoji cinjenica da jedino PRVAK MONTY I BATERIJA OD svih ekipa u ligi ima bolji medusobni score s nama tako da teza o niste zasluzili i oni su vise ne stoji!!! 2 boda je razlike pa sta bude ako Ribari udu bit ce zasluzeno a isto tako ako i mi udemo bit ce zasluzeno ....
This time next year we'll be play in Split second league