4. liga veterani
Zašto se pokrivate ušima? Opet ponavljam i stalno ću tako: pitajte, interesirajte se, pomozite, dajte ideje, prijedloge, napišite sve ono za što mislite da nije dobro jer nikada neće biti sve idealno, puno je tu liga, službenih osoba, igrača. Samo tako možemo još bolje i to svi skupa!!! Svi pušimo u isti rog da bi nam bilo ljepše i ugodnije igranje!!!
garry napisao:GT Trade napisao:VIK - Mišo ... i dogodi se čudo --- 1:2
Jeli se ovo meni čini ili ti ovo pričaš sam sa sobom?Ipak su ovo prijatelju veterani a njima je tražit slova po tastaturi baš tlaka.
Drž se i pozdrav!
Ha ha ha, moj Garry tako izgleda, il me svi slušaju i šute

Zadnja izmjena: GT Trade; 30 lis 2010, 23:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
4. liga - zanimljivost
Snimka kraja utakmice GT Trade - Splitska Banka mladi, koja uključuje potragu za izgubljenom lećom
je na blogu, pa ko voli nek izvoli.
Napadač GT-a je izgubio leću, nakon šta je pogodio prečku glavom, a onda su obe ekipe i suci par minuti
tražili izgubljenu leću.
Za svaku pohvalu, svaka čast na fer playu momci.
Snimka kraja utakmice GT Trade - Splitska Banka mladi, koja uključuje potragu za izgubljenom lećom
je na blogu, pa ko voli nek izvoli.
Napadač GT-a je izgubio leću, nakon šta je pogodio prečku glavom, a onda su obe ekipe i suci par minuti
tražili izgubljenu leću.
Za svaku pohvalu, svaka čast na fer playu momci.
13.11.2010. 10:30 MNK PROMET SPLIT VODOVOD I KANALIZACIJA 1
13.11.2010. 11:20 GEOSONDA - D PROJEKT CROATIA OSIGURANJE 1
13.11.2010. 12:10 MIŠO LANČIĆ SO.CAP ORIGINAL 1
zaključak: ovo je definitivno kolo domaćina!!!
uf, imam problema s jekom ......
13.11.2010. 11:20 GEOSONDA - D PROJEKT CROATIA OSIGURANJE 1
13.11.2010. 12:10 MIŠO LANČIĆ SO.CAP ORIGINAL 1
uf, imam problema s jekom ......
Ne znam kako je MIŠO ostao, ali si se malo zajeba...
10:30 MNK PROMET SPLIT VODOVOD I KANALIZACIJA 0:4 ili 1:4 nisam siguran
13.11.2010. 11:20 GEOSONDA - D PROJEKT CROATIA OSIGURANJE 3:4
13.11.2010. 12:10 MIŠO LANČIĆ SO.CAP ORIGINAL ???
Ne znam što se Prometu dogodilo, djelovali su kao raštimani orkestar, a i klupa im je bila malena koliko ih je bilo...
GEOSONDA je izgubila utakmicu u drugoj minuti, već je bilo 0:3. Još je na kraju dobro ispalo. Ali, moram priznati da ovoliko žući nisam odavno vidio. Njihov voditelj je kandinat za nagradu najglasnijeg voditelja. Sucima nedostaje autoriteta...
Kako ste vi ostali...
10:30 MNK PROMET SPLIT VODOVOD I KANALIZACIJA 0:4 ili 1:4 nisam siguran
13.11.2010. 11:20 GEOSONDA - D PROJEKT CROATIA OSIGURANJE 3:4
13.11.2010. 12:10 MIŠO LANČIĆ SO.CAP ORIGINAL ???
Ne znam što se Prometu dogodilo, djelovali su kao raštimani orkestar, a i klupa im je bila malena koliko ih je bilo...
GEOSONDA je izgubila utakmicu u drugoj minuti, već je bilo 0:3. Još je na kraju dobro ispalo. Ali, moram priznati da ovoliko žući nisam odavno vidio. Njihov voditelj je kandinat za nagradu najglasnijeg voditelja. Sucima nedostaje autoriteta...
Kako ste vi ostali...
Nikad se ne raspravljam s glupanima. Kad god se spustim na njihov nivo, uvijek me pobijede iskustvom!!!