FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

dena

Česti član

Post 21 tra 2011, 16:47

ostavimo se toga ko plače koga suci kradu ko je dobar ko loš a ko zao jer se ulazi u zadnje kolo. ove 2 utakmice koje ništa nikome ne znaće se igraju u sridu a ove važne sve u četvrtak. pohvala udrugi na tome. u najboljoj situaciji su orbiko i maroko jer i jedni i drugi sa nerješenim u toj utakmici dobijaju šta oće. ovi postaju prvaci a ovi siguran opstanak ali ako credo ne dobije kliniku prije njih maroko može ić na pobjedu bez straja jer su sigurni u opstanak i zagorčat život orbiku ako colocolo dobije. grmovi će možda u zadnjoj utakmici umirat od straja i igrat. uglavnom pivnica i antipiros će igrat utakmicu koja opstanak znaći a možda im neće znaćit ništa ali teško će to bit tako jer će teško da će se dogodit da će marokanci uvatit bod i grmovi i bankari uvatiti po 3 boda. pobjednik utakmice pivnice i antipirosa neće igrat 3.ligu dogodine.
<<

dena

Česti član

Post 21 tra 2011, 16:49

ja mislin da je to tako nekako i da nisan šta falija. vidićemo sve u sljedeći četvrtak.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 22 tra 2011, 10:05

Zna li itko (Smrdecija?) radi li Spaladium u ponediljak? Renco je nedostupan, a u dvorani se nitko ne javlja na fiksni...
<<

big brother1

Član

Post 22 tra 2011, 12:28

Vice ColoColo napisao:Zna li itko (Smrdecija?) radi li Spaladium u ponediljak? Renco je nedostupan, a u dvorani se nitko ne javlja na fiksni...

Vice nema baluna u ponediljak zva san ja Antu šta radi doli
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 22 tra 2011, 12:56

big brother1 napisao:
Vice ColoColo napisao:Zna li itko (Smrdecija?) radi li Spaladium u ponediljak? Renco je nedostupan, a u dvorani se nitko ne javlja na fiksni...

Vice nema baluna u ponediljak zva san ja Antu šta radi doli

Hvala
<<

FAUST

Član

Post 22 tra 2011, 13:46

27.04.2011. 18:50 OXA TISAK HOTEL ROTONDO............................2
27.04.2011. 19:40 ARTEM OLIVA...................................................1
28.04.2011. 17:00 COLO COLO AMBASADOR NEKRETNINE..............1
28.04.2011. 17:55 KLINIKA SUĆIDAR CREDO BANKA 2
28.04.2011. 18:55 FORZA MAROCCO ORBICO................................2
28.04.2011. 19:50 PIVNICA KARLO - MIKA PUTZ ANTIPIROS...........2
28.04.2011. 20:50 GRM & TUNJ ZLATARNA DVORNIK......................2
Zadnja izmjena: FAUST; 22 tra 2011, 13:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
...i don't have a drinking problem.. i drink...i get drunk...i pass out...no problem...

...Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra!...
<<

fabiofabio

Česti član

Post 24 tra 2011, 22:23

jebako napisao:Najgora momcad lige
ljubetic-artemu je bolje kad brani neki igrac neg ovaj invalid,ima ga bokun na branci a pusi odakle god mu se pucalo
cvare-sramota za ligu da ekipa di ovi igra ce bit prvaci,ozbiljne ekipe nemaju sumoborce
keza-lik je uzasan igrac,a jos losije izgleda na terenu sa onim stucnama
zanko-za njega ima mista u artemu samo zbog sponzorstva
fabio-momak luta od ekipe do ekipe,al nikako da dojde medu svoju celavu bracu iz maroka

Fala puno gospođo sta ste me svrstali u najgoru momcad lige.Mozda i jesmo najgori igraci ali smo bar dobri ljudi.
Bog nam nije da talent,ali fala mu sta je tebi podaria "iznimnu inteligenciju" pa da ove lopate ka sta sam ja uveseljavas svojim komentarima.
A sta se tice maroka i mojih lutanja,ona se nastavljaju a pregovori su u zavrsnoj fazi ( od iduce sezone igram za celavu bracu).
A ako ikad skupis malo hrabrosti predstavi se,u sta osobno sumljam jer s predstavljanjem nestaje i cila hrabrost.
Jebiga uzivaj bit supak,a ovo ti je moj broj pa se javi 095 865 3321. Ante Fabjanac Vijugasta 8.Split.
Zivia papcino
Hajduk Split
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 25 tra 2011, 13:53

fabiofabio napisao:
ljubetic-artemu je bolje kad brani neki igrac neg ovaj invalid,ima ga bokun na branci a pusi odakle god mu se pucalo
cvare-sramota za ligu da ekipa di ovi igra ce bit prvaci,ozbiljne ekipe nemaju sumoborce
fabio-momak luta od ekipe do ekipe,al nikako da dojde medu svoju celavu bracu iz maroka

Fala puno gospođo sta ste me svrstali u najgoru momcad lige.Mozda i jesmo najgori igraci ali smo bar dobri ljudi.
Bog nam nije da talent,ali fala mu sta je tebi podaria "iznimnu inteligenciju" pa da ove lopate ka sta sam ja uveseljavas svojim komentarima.
A sta se tice maroka i mojih lutanja,ona se nastavljaju a pregovori su u zavrsnoj fazi ( od iduce sezone igram za celavu bracu).
A ako ikad skupis malo hrabrosti predstavi se,u sta osobno sumljam jer s predstavljanjem nestaje i cila hrabrost.
Jebiga uzivaj bit supak,a ovo ti je moj broj pa se javi 095 865 3321. Ante Fabjanac Vijugasta 8.Split.
Zivia papcino

nedaj se isprovocirat.... ŽIVIMO HAJDUK..... ŽIVIJA BALUN...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 26 tra 2011, 07:56

S malim zakašnjenjem, svim forumašima, igračima, voditeljima i ljudima dobre volje želim sretan i blagoslovljen Uskrs! ;)
<<

Brzi desni

Novi član

Post 26 tra 2011, 08:02

Nema veze Fabijanko, ne jidi se, upa si u momčad lige. To triba proslavit pa ti donesi pivo u ovi četvrtak. Ha, nije to mala stvar....
fabiofabio napisao:

Zivia papcino
<<

FRAFO

VIP član

Post 26 tra 2011, 15:23

OXA TISAK - HOTEL ROTONDO 2
-Rotondo kvalitetniji, iako ova utakmica nema nikakvog značenja pa je tu sve moguće. Rotondo je zacimentan na 4.mjestu, a Oxa je čvrsto u sredini
ARTEM - OLIVA 1
-ovdje vrijedi isto kao i u Rotonda; Artem je kvalitetnija ekipa i vjerujem da će pobjedom zaključiti sezonu
COLO COLO - AMBASADOR NEKRETNINE 1
-"čileanci" moraju ovdje pobjediti i čekati kiks Orbica.
KLINIKA SUĆIDAR - CREDO BANKA X2
-Klinika je odlična u drugom dijelu sezone i nedvojbeno su favoriti u ovom dvoboju, ali sve je tu moguće. "Bankarima" gori pod nogama i sigurno će se pojaviti u najjačem mogućem sastavu kako im ostanak u ligi ne bi došao u pitanje...
FORZA MAROCCO - ORBICO 2
-iako oslabljeni, vjerujem da će Orbico pobjedom osigurati naslov, a "marokancima" će i ovih 27 bodova biti dovoljno za ostanak u ligi
PIVNICA KARLO - ANTIPIROS 2
-Antipiros igra preporođeno u zadnje vrijeme i s obzirom na formu obiju ekipa očekujem njihovu pobjedu. Pitanje je samo hoće li im to biti dovoljno za ostat u ligi s obzirom na to da ne ovise samo o sebi. Neriješeno sigurno neće biti, jer to ne odgovara nijednoj ekipi...
GRM & TUNJ - ZLATARNA DVORNIK 2
-"zlatari" pobjedom osiguravaju 5.mjesto, a "grmovi" će do ove utakmice već znati koji im je rezultat potreban za ostanak u ligi...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

artem2

Česti član

Post 27 tra 2011, 22:25

ARTEM - MNK OLIVA 2 : 1 (0 : 0)
<<

PUMPLE

Član

Post 28 tra 2011, 07:24

HOTEL ROTONDO - OXA TISAK 5:3 (3:1)
Pobjedom smo zaključili uspješnu sezonu. Bez Alebića, Subotića i Kesića odigrali smo borbeno i zasluženo pobjedili. U 1.poluvremenu smo bili dosta bolji i rezultat je mogao biti i uvjerljiviji, ali u nastavku smo puno pali, a protivnik koristi 2 od 5-6 prilika i dolazi do izjednačenja. Ipak uspili smo opet povesti, ali Bokan u zadnjim minutama dobiva 2. žuti karton (crveni), pa smo bili 2 min. na mukama... Oxa tada pokušava i sa vratarom odigrati 5 na 3, ali bez uspijeha. U zadnjim sekundama utakmice Šimović postavlja konačan rezultat udarcem sa svoje polovice.
Da nam je netko prije početka sezone ponudio 4. mjesto, sigurno bi odmah prihvatili. S obzirom da smo tokom cijele sezone bili 1.,2.,3., ostaje dojam da se moglo više, ali ipak trebamo biti zadovoljni sa sezonom.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 28 tra 2011, 19:18

Zanimljivo popodne na Gripama, mi smo ga otvorili porazom od Ambasadora 2:5. Cestitam protivniku na zasluzenoj pobjedi i Smrdeciji na zasluzenoj tituli.
Nakon nas drama u borbi za ostanak. Credo banka je povela 2:0 protiv Klinike, medjutim tada nemilosrdni Sasa Fradelic stupa na scenu i preokrece rezultat. Antipiros je vodija 4:1 protiv Pivnice 7 minuti prije kraja, ja sam mora ic vecerat rucak - nisam moga vise o gladi...
<<

Artem

Novi član

Post 28 tra 2011, 20:47

artem2 napisao:ARTEM - MNK OLIVA 2 : 1 (0 : 0)

bravo kapetane!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011