2. liga mladi
Jebako ajde u k.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! previse si pocea zajebavat i ljudi me doslovno mole da im otkrijem ko si...... nisi u redu ,ok sam s tobom ali me toga kad ovo vidim sram ( nije u redu ,je da se zajebajes ali ovo je previse) zato ti lipo zadnji put kazem izbrisi ove komentare zadnje i okani se i artema i bajde a i kmana .................. previse je ipak previse....
Zadnja izmjena: fools and horses; 20 tra 2011, 13:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
This time next year we'll be play in Split second league
PAGO napisao:jebako = bangladesh
Imaju bar 5,6 nickova ta ekipa koja se ruga, neki od njih su zaposlenici udruge jer toliko informacija nitko normalan ne moze znat, ne bi se cudia da je i placen da site i forum imaju vise klikova, ali neko mocan sve to vodi, ovo su samo njegovi tj njihovi sateliti, jaci su od cosa nostre, bolje ustrojeni od KGB, jebako bangladesh husref sve su to samo kuriri... neke od njih prepoznat cete po istom stilu pisanja, mala slova, nepoznavanje gramatike i opcenito jedan priglupi stil pisanja... haha jedna enigma je rjesena tko je FRAFO... brzo ocekujemo i ovo, a onda polijevanje katranom i paljenje krnje JEBAKA
http://www.youtube.com/watch?v=JDZBgHBHQT8
Zadnja izmjena: josip; 20 tra 2011, 15:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
Ma ljudi moji šta je vama? Čak i da otkrijete ko je jebako, pojavit će se opet s nekim drugim nickom on ili neko njegov i tako opet sve iznova. Evo vam sad ovog bangladesha i sličnih. Zato ostavite lika na miru, moram priznat da je meni čak u neku ruku i drag, ne bi forum bia isti bez njega. Njegov humor često pređe granice dobrog ukusa, ali bar nikom nije pritia ili mu spominja rodbinu i slično. Drž se kralju!
Poštovani,
šale su dobrodošle, i podržavam ih. Konkretno, u šaljivom tonu bez izrugivanja komentirati igrače, ekipe, voditelje, suce, delegate nije loše. Veselo je što su se i neki naši veterani (2.liga) aktivno uključili u forum i jedni se predstavljaju kao drugi i pišu u njihovo ime, pa smo eto dobili na forumu i suca Taraša u čije ime netko piše u šaljivom tonu. Sve je to ok i nema problema za to jer to i daje draž forumu, ali iako je forum tzv. otvorena knjiga i neslužbeni oblik komunikacije vrijeđanje, izrugivanje ili omalovažavanje nije korektno niti pošteno prema bilo kome. Pojedince spominjati neću, tražiti "krivce" zasigurno neću, ali nadam se i vjerujem da nećemo biti prisiljeni zbog pojedinaca, obustaviti ovakav oblik komunikacije niti blokirati pisanje na ovom našem forumu koji daje dodatnu draž našim natjecanjima. Apeliram na sve da se suzdržite komentara nakon kojih bi se neki ljudi mogli osjetiti uvrijeđeni ili osramoćeni bez ikakvog razloga.
Molim vas za malo kulture. Šteta bi bilo da ovo izgubimo i da i ovim putem ne možemo čuti vašu kritiku ili pitanje.
Srdačan pozdrav!
šale su dobrodošle, i podržavam ih. Konkretno, u šaljivom tonu bez izrugivanja komentirati igrače, ekipe, voditelje, suce, delegate nije loše. Veselo je što su se i neki naši veterani (2.liga) aktivno uključili u forum i jedni se predstavljaju kao drugi i pišu u njihovo ime, pa smo eto dobili na forumu i suca Taraša u čije ime netko piše u šaljivom tonu. Sve je to ok i nema problema za to jer to i daje draž forumu, ali iako je forum tzv. otvorena knjiga i neslužbeni oblik komunikacije vrijeđanje, izrugivanje ili omalovažavanje nije korektno niti pošteno prema bilo kome. Pojedince spominjati neću, tražiti "krivce" zasigurno neću, ali nadam se i vjerujem da nećemo biti prisiljeni zbog pojedinaca, obustaviti ovakav oblik komunikacije niti blokirati pisanje na ovom našem forumu koji daje dodatnu draž našim natjecanjima. Apeliram na sve da se suzdržite komentara nakon kojih bi se neki ljudi mogli osjetiti uvrijeđeni ili osramoćeni bez ikakvog razloga.
Molim vas za malo kulture. Šteta bi bilo da ovo izgubimo i da i ovim putem ne možemo čuti vašu kritiku ili pitanje.
Srdačan pozdrav!
ljudi moji ... nije mi jasno zašto uopće komentirate i odgovarate na očite provokacije .... dokazano najbolji lijek za takve likove je totalni ignore.
Odustat će takvi brzo ako budu sami sa sobom pisali .... a i administrator bi tu trebao reagirati pa brisati uvredljive postove. Evo na brzinu ste naspamali temu sa glupostima.
Čestitam Artemu na pobijedi ... čujem da je teško ostvarena. Sad je stvarno sve otvoreno na dnu u zadnjem kolu ...
Odustat će takvi brzo ako budu sami sa sobom pisali .... a i administrator bi tu trebao reagirati pa brisati uvredljive postove. Evo na brzinu ste naspamali temu sa glupostima.
Čestitam Artemu na pobijedi ... čujem da je teško ostvarena. Sad je stvarno sve otvoreno na dnu u zadnjem kolu ...
26 kolo
27.04.2011. 18:50 OXA TISAK HOTEL ROTONDO 1,,teško,,navijački
27.04.2011. 19:40 ARTEM OLIVA 1
28.04.2011. 17:00 COLO COLO AMBASADOR NEKRETNINE 1
28.04.2011. 17:55 KLINIKA SUĆIDAR CREDO BANKA 2
28.04.2011. 18:55 FORZA MAROCCO ORBICO 2,potvrda opstanka i titule
28.04.2011. 19:50 PIVNICA KARLO - MIKA PUTZ ANTIPIROS 1
28.04.2011. 20:50 GRM & TUNJ ZLATARNA DVORNIK x
uvijek č
27.04.2011. 18:50 OXA TISAK HOTEL ROTONDO 1,,teško,,navijački
27.04.2011. 19:40 ARTEM OLIVA 1
28.04.2011. 17:00 COLO COLO AMBASADOR NEKRETNINE 1