FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

bangladesh

Novi član

Post 19 tra 2011, 11:30

šta se vriđaš. ja sam ti reka da si triba uvatit 28. a ti imaš 24 ako se ne varam. znaći do 28 doći nećeš. 3.liga 3.liga nije ni to loše. dobri ste u 2 godine iz 1. u 3. a da dogodine krenete od pete? možda uvatite koju pobjedu?
bangladesh za bolju hrvatsku
<<

forza morocco

VIP član

Post 19 tra 2011, 11:30

bagladesh

matematika je egzaktna nauka... 100% je egzaktna vrijednost... 200% nije... al' to je već neka druga tema....

pa ti padaj iz aviona koliko oćeš... i tu ti je 100% da ćeš doć do zemlje... kako god okreneš
<<

bangladesh

Novi član

Post 19 tra 2011, 11:34

100 ili 200 isto je. bitno da vi ostanete jer onda dogodine ispada samo jedna naravno uz vas
bangladesh za bolju hrvatsku
<<

Pojišan

Česti član

Post 19 tra 2011, 12:45

bangladesh napisao:100 ili 200 isto je. bitno da vi ostanete jer onda dogodine ispada samo jedna naravno uz vas

Gadno se rugaš s ekipama s obzirom da si se registrira prije 5 dana. To si dobia komp.?
<<

tigar uskrsli

Novi član

Post 19 tra 2011, 13:29

Pojišan napisao:
bangladesh napisao:100 ili 200 isto je. bitno da vi ostanete jer onda dogodine ispada samo jedna naravno uz vas

Gadno se rugaš s ekipama s obzirom da si se registrira prije 5 dana. To si dobia komp.?

proša s 5 na polugodištu pa mu mama kupila komp
<<

miho

VIP član

Post 19 tra 2011, 15:19

izlizala se kartica na 12 rata, jebiga tuga u hrvata
Alistair McCoist
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 19 tra 2011, 16:36

Antipiros_šile napisao:ma jebes postotke..mi i pivnica imamo najmanje sanse za ostat,bit ce cudo ako ostane jedan od nas..
najvise sansi imaju marokanci jer im igra i bod u zadnjem kolu,credo banka u slucaju tri boda iz zadnje dvi utakmice ima 27 bodova i ostaje i ona jer je bolja u medjusobnim od nas(ako mi dobijemu pivnicu imamo i mi 27)..grm isto ovisi sam od sebi ali mu triba pobijeda zadnje kolo..sve u svemu bit ce ludo to zadnje kolo a posebno ako artem dobije bankare sutra u zaostaloj..nemozes virovat da mozda 27 bodova nece bit dovoljno za ostat u ligi

ne bi se složia Šile ... za pretpostavit je da ćemo ili mi ili vi izać kao pobjednici u toj utakmici ... nikome bod ništa ne znači tako da će se u slučaju nerješenog rezultata, sigurno igrat maksimalno otvoreno i riskantno u zadnjim minutama, a to otvara puno prostora i jednima i drugima.
Grm i Tunj i Credo Banka će ipak puno teže pobijedit u zadnjem kolu (vjerujem da će Artem pobijedit Credo u srijedu). Njima niti bod ne igra, već moraju pobijedit ... i jedni i drugi.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 19 tra 2011, 16:39

Ne mogu ne primjetit kako smo i mi i Antipiros lani ispali iz 1.lige, a eto moguće je da baš i mi i oni i ove godine ispadnemo i iz 2.lige. Stvarno nas ide !!!! A ne tako davno smo gazili sve !!!! Čudno je to.
<<

Antipiros_šile

Novi član

Post 19 tra 2011, 17:25

pivnica_karlo napisao:Ne mogu ne primjetit kako smo i mi i Antipiros lani ispali iz 1.lige, a eto moguće je da baš i mi i oni i ove godine ispadnemo i iz 2.lige. Stvarno nas ide !!!! A ne tako davno smo gazili sve !!!! Čudno je to.

a cudno ili ne tako je,sta ces...tako je bod neigra nikome iz nase utakmice ali moguc je,isto tako je moguce da nasi konkurenti dobiju svoje utakmice i mi opet ispadamo,zato sam i reka da smo u najgoroj poziciji jer neovisimo samo o nasoj utakmici..
<<

DON FABIO

VIP član

Post 19 tra 2011, 17:28

Gutat ćete treceligasku prašinu . To će Papac rijesit hat-trickom :P
F-OFF!!!
<<

jebako

Član

Post 19 tra 2011, 18:00

Najgora momcad lige
ljubetic-artemu je bolje kad brani neki igrac neg ovaj invalid,ima ga bokun na branci a pusi odakle god mu se pucalo
cvare-sramota za ligu da ekipa di ovi igra ce bit prvaci,ozbiljne ekipe nemaju sumoborce
keza-lik je uzasan igrac,a jos losije izgleda na terenu sa onim stucnama
zanko-za njega ima mista u artemu samo zbog sponzorstva
fabio-momak luta od ekipe do ekipe,al nikako da dojde medu svoju celavu bracu iz maroka
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

wonderkid

Član

Post 19 tra 2011, 18:54

jebako napisao:Najgora momcad lige
ljubetic-artemu je bolje kad brani neki igrac neg ovaj invalid,ima ga bokun na branci a pusi odakle god mu se pucalo
cvare-sramota za ligu da ekipa di ovi igra ce bit prvaci,ozbiljne ekipe nemaju sumoborce
fabio-momak luta od ekipe do ekipe,al nikako da dojde medu svoju celavu bracu iz maroka

sinko ne budi retardiran i ostavi ljude na miru! ako si ti iskompleksiran krivi su ti mama i tata, niko drugi!
<<

piva je zakon

Novi član

Post 19 tra 2011, 20:18

pivnica_karlo napisao:
Antipiros_šile napisao:ma jebes postotke..mi i pivnica imamo najmanje sanse za ostat,bit ce cudo ako ostane jedan od nas..
najvise sansi imaju marokanci jer im igra i bod u zadnjem kolu,credo banka u slucaju tri boda iz zadnje dvi utakmice ima 27 bodova i ostaje i ona jer je bolja u medjusobnim od nas(ako mi dobijemu pivnicu imamo i mi 27)..grm isto ovisi sam od sebi ali mu triba pobijeda zadnje kolo..sve u svemu bit ce ludo to zadnje kolo a posebno ako artem dobije bankare sutra u zaostaloj..nemozes virovat da mozda 27 bodova nece bit dovoljno za ostat u ligi

ne bi se složia Šile ... za pretpostavit je da ćemo ili mi ili vi izać kao pobjednici u toj utakmici ... nikome bod ništa ne znači tako da će se u slučaju nerješenog rezultata, sigurno igrat maksimalno otvoreno i riskantno u zadnjim minutama, a to otvara puno prostora i jednima i drugima.
Grm i Tunj i Credo Banka će ipak puno teže pobijedit u zadnjem kolu (vjerujem da će Artem pobijedit Credo u srijedu). Njima niti bod ne igra, već moraju pobijedit ... i jedni i drugi.

dosta je nama i bod protiv pivnice ako credo izgubi, a igraju prije nas zadnje kolo (naravno pod pretpostavkom da izgube od artema sutra)
još malo pa u veterane
<<

artem2

Česti član

Post 19 tra 2011, 20:27

jebako napisao:Najgora momcad lige

Sinko pogledaj svoju statistiku, nisi da više od 2 gola ovu sezonu. i nemoj mislit da neznam ko si, nastavi vriđat i tvoje ime će izać na forumu. Stvarno si jadan......
<<

DON FABIO

VIP član

Post 19 tra 2011, 20:43

Daj bogati učini me sritnim, a i većinu i reci nam ko je. Pun nam je pišo vise njegova provociranja,blacenja i pljuvanja po ljudima. Sta je najgore svi misle da igra i da je jedan od nas, MNK Kman , a nije, napali ekipe pa protiv nas ginu, a onda nas pljuje. Reci ko je!
F-OFF!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011