2. liga mladi
Antipiros_šile napisao:ma jebes postotke..mi i pivnica imamo najmanje sanse za ostat,bit ce cudo ako ostane jedan od nas..
najvise sansi imaju marokanci jer im igra i bod u zadnjem kolu,credo banka u slucaju tri boda iz zadnje dvi utakmice ima 27 bodova i ostaje i ona jer je bolja u medjusobnim od nas(ako mi dobijemu pivnicu imamo i mi 27)..grm isto ovisi sam od sebi ali mu triba pobijeda zadnje kolo..sve u svemu bit ce ludo to zadnje kolo a posebno ako artem dobije bankare sutra u zaostaloj..nemozes virovat da mozda 27 bodova nece bit dovoljno za ostat u ligi
ne bi se složia Šile ... za pretpostavit je da ćemo ili mi ili vi izać kao pobjednici u toj utakmici ... nikome bod ništa ne znači tako da će se u slučaju nerješenog rezultata, sigurno igrat maksimalno otvoreno i riskantno u zadnjim minutama, a to otvara puno prostora i jednima i drugima.
Grm i Tunj i Credo Banka će ipak puno teže pobijedit u zadnjem kolu (vjerujem da će Artem pobijedit Credo u srijedu). Njima niti bod ne igra, već moraju pobijedit ... i jedni i drugi.
pivnica_karlo napisao:Ne mogu ne primjetit kako smo i mi i Antipiros lani ispali iz 1.lige, a eto moguće je da baš i mi i oni i ove godine ispadnemo i iz 2.lige. Stvarno nas ide !!!! A ne tako davno smo gazili sve !!!! Čudno je to.
a cudno ili ne tako je,sta ces...tako je bod neigra nikome iz nase utakmice ali moguc je,isto tako je moguce da nasi konkurenti dobiju svoje utakmice i mi opet ispadamo,zato sam i reka da smo u najgoroj poziciji jer neovisimo samo o nasoj utakmici..
Najgora momcad lige
ljubetic-artemu je bolje kad brani neki igrac neg ovaj invalid,ima ga bokun na branci a pusi odakle god mu se pucalo
cvare-sramota za ligu da ekipa di ovi igra ce bit prvaci,ozbiljne ekipe nemaju sumoborce
keza-lik je uzasan igrac,a jos losije izgleda na terenu sa onim stucnama
zanko-za njega ima mista u artemu samo zbog sponzorstva
fabio-momak luta od ekipe do ekipe,al nikako da dojde medu svoju celavu bracu iz maroka
ljubetic-artemu je bolje kad brani neki igrac neg ovaj invalid,ima ga bokun na branci a pusi odakle god mu se pucalo
cvare-sramota za ligu da ekipa di ovi igra ce bit prvaci,ozbiljne ekipe nemaju sumoborce
fabio-momak luta od ekipe do ekipe,al nikako da dojde medu svoju celavu bracu iz maroka
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
jebako napisao:Najgora momcad lige
sinko ne budi retardiran i ostavi ljude na miru! ako si ti iskompleksiran krivi su ti mama i tata, niko drugi!
pivnica_karlo napisao:Antipiros_šile napisao:ma jebes postotke..mi i pivnica imamo najmanje sanse za ostat,bit ce cudo ako ostane jedan od nas..
najvise sansi imaju marokanci jer im igra i bod u zadnjem kolu,credo banka u slucaju tri boda iz zadnje dvi utakmice ima 27 bodova i ostaje i ona jer je bolja u medjusobnim od nas(ako mi dobijemu pivnicu imamo i mi 27)..grm isto ovisi sam od sebi ali mu triba pobijeda zadnje kolo..sve u svemu bit ce ludo to zadnje kolo a posebno ako artem dobije bankare sutra u zaostaloj..nemozes virovat da mozda 27 bodova nece bit dovoljno za ostat u ligi
ne bi se složia Šile ... za pretpostavit je da ćemo ili mi ili vi izać kao pobjednici u toj utakmici ... nikome bod ništa ne znači tako da će se u slučaju nerješenog rezultata, sigurno igrat maksimalno otvoreno i riskantno u zadnjim minutama, a to otvara puno prostora i jednima i drugima.
Grm i Tunj i Credo Banka će ipak puno teže pobijedit u zadnjem kolu (vjerujem da će Artem pobijedit Credo u srijedu). Njima niti bod ne igra, već moraju pobijedit ... i jedni i drugi.
dosta je nama i bod protiv pivnice ako credo izgubi, a igraju prije nas zadnje kolo (naravno pod pretpostavkom da izgube od artema sutra)
još malo pa u veterane
jebako napisao:Najgora momcad lige
Sinko pogledaj svoju statistiku, nisi da više od 2 gola ovu sezonu. i nemoj mislit da neznam ko si, nastavi vriđat i tvoje ime će izać na forumu. Stvarno si jadan......