FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

DON FABIO

VIP član

Post 15 tra 2011, 19:01

Bangladesh za bolju Hrvatsku :))
F-OFF!!!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 15 tra 2011, 19:44

Meni je tuzno da se nakon onakve utakmice samo komentira sudjenje, ka sta mi je smetalo i za vrime utakmice, sta sam odma i reka Cvari. Sta je reka Matija, mi smo svojim trudom i zalaganjem kroz cilu sezonu zasluzili priliku da u jednoj utakmici medjusobno odlucujemo o prvaku. I dali smo sve od sebe i u ovih po ure ciste igre (koji su meni na klupi parili dan i po...) pokazali sve sta mozemo. Da smo izdrzali jos 10 sekundi i da mi je poslin neko omalovazava nasu pobjedu zbog sudaca posla bi ga u tri krasna ...
Opcenito, mislim da je plakanje zbog sudaca samo pokazatelj vlastite nemoci i trazenje alibija.
Smrdecija je na parketu skupila najvise bodova i zasluzeno su prvi. Dobit cemo ih dogodine!
<<

TH14

Novi član

Post 15 tra 2011, 23:51

bangladesh napisao:
big brother1 napisao:NIJE ONAKVU UTAKMICU LAKO SUDIT ALI MENIN OSOBNO JE NAJDRAŽI DOGAĐAJ 3 GOL COLA KAD SE WITSCHGE VRATIJA ČOVIK SE TOLIKO RADOVA DA SAN GA JA TIJA ZAGRLIT A TIM GOLOM SMO GUBILI PRVENSTVO

postajete jedna od najmrskijih ekipa u gradu. kad vodite i dobijate sve je pet kad vam voda nije na mlin onda prigovarate pizdite pritite. jučer ste osvojili ligu ali ste se osramotili. pita bi te ja bi li ovo pisa da niste izjednaćili. zasluženo ste prvi nisu vam suci jućer ništa poklonili ali svi osin onih vaših primitivnih navijaća su navijali za čileance. suci nisu bili loši i ni jedna strana se ne može reć da je oštećena. aj možda mihoviloviću oni crveni karton je moga bit žuti. a penal koji pišete da je bija nije bija. ćovik ćuva prsa i pogodilo ga u ruku dok je ruka na prsima. to ni colina ne bi sudija.

sinko nauci citat, ja nisan nigdi napisa da je ono bija penal nego san napisa da je meni onakva dva sudilo u jednoj utakmici
<<

bangladesh

Novi član

Post 15 tra 2011, 23:59

Vice ColoColo napisao:Smrdecija je na parketu skupila najvise bodova i zasluzeno su prvi. Dobit cemo ih dogodine!

nećete u nekulturi i vulgarnom ponašanju. tu su favoriti i da se tu skupljaju bodovi osvojili bi i 1.ligu dogodine.
bangladesh za bolju hrvatsku
<<

Vidoviti Milan

Novi član

Post 16 tra 2011, 12:27

all stars team:
N.SIMUNIĆ(Orbico), M.KERAN(Colo Colo), VUČICA(Zlatarija), M.P.SIMUNIĆ(Orbico), ALEBIĆ(Rotondo)
...............
PAGO(Rotondo), PREDOVAN(Artem), KESIĆ(Rotondo), MIHOVILOVIĆ(Orbico), BUZOV(Artem), GANJTO(Colo Colo), BANIĆ(Colo Colo)
MVP je MATIJA PETAR SIMUNIĆ

Ima tu još jako dobrih igrača koji ili nisu bili redoviti ili nisu pokazali dovoljno ove sezone(Balov, Luketin, Radman, Lemo, Malvasija, Jurić, Subotić, Smoljo...)
Zadnja izmjena: Vidoviti Milan; 16 tra 2011, 12:27; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 16 tra 2011, 13:46

Evo petorka po mom gustu:
BALOV(Colo Colo), M. KERAN(Colo Colo), KESIĆ(Rotondo), M.P.SIMUNIĆ(Orbico), MIHOVILOVIĆ(Orbico)

Svi igraju u oba smjera, timski igraci koji daju kvalitet vise, zbog kojih suigraci izgledaju bolje, svaki moze rijesit utakmicu.

MVP definitivno Matija, ali kad bi moga birat jedno pojacanje za moju ekipu ja bi ipak uzea Pricuvu.
Iz Artema nisam stavija nikoga, mada po meni imaju najvise kvalitetnih igraca. Buzov je (ka i Alebic iz Rotonda) fenomenalan put naprid ali nema volje igrat obranu.
<<

PAGO

Član

Post 16 tra 2011, 14:01

Balov je odličan golman (vidi se da je iz mog sela :P ), ali mislim da nije brania niti 50% utakmica pa samim time ga ne bi stavia u konkurenciju. Alebić je uvjerljivo najbolji strijelac lige i on triba bit u idealnoj momčadi, bez obzira na slabiju igru u obrani...

Moj izbor je SIMUNIĆ, KERAN, M.SIMUNIĆ, MIHOVILOVIĆ, ALEBIĆ
Zadnja izmjena: PAGO; 16 tra 2011, 14:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

PAGO

Član

Post 16 tra 2011, 14:27

DON FABIO napisao:Oli si i ti Pago iz Primorskog Doca?
Ma sta je ovo, oformit cu ja ekipu našeg sela, braća Simac, Balov , ti, ja, nacemo jos koga, ima doli poletaraca ka mladih partizana :P

Jesan, ali pari mi da ti ne znaš ko sam. Moje ime je Mario Šimac, golman Rotonda i jedan od braće :)
<<

DON FABIO

VIP član

Post 16 tra 2011, 15:07

A ne znam te, u biti sam te vidia s bratom, njega sritnem kad vodi Begine otpadnike. Ja sam ti Ukic
F-OFF!!!
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 16 tra 2011, 17:52

Evo i moja idealna postava. Kao i brat, mislim da igrač triba imat bar 50% nastupa da bi mogao biti u konkurenciji.

N.Simunić, M.Keran, M.P.Simunić, Vučica, Alebić

Tu su još Mihovilović, Kesić, Predovan, Buzov... Igrača dosta, al samo ih 5 ide u "dream-team.
<<

Zlatarevo zlato

Novi član

Post 16 tra 2011, 20:47

evo i mog odabira :
N.SIMUNIĆ(Orbico), M.KERAN(Colo Colo), VUČICA(Zlatarija), M.P.SIMUNIĆ(Orbico), ALEBIĆ(Rotondo)

voditelj : jedan i neponovljivi J. Škalic
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 16 tra 2011, 21:50

Zlatarevo zlato napisao:evo i mog odabira :

voditelj : jedan i neponovljivi J. Škalic

viva la voditelj
<<

PUMPLE

Član

Post 17 tra 2011, 14:16

Moja idealna momčad:
Simunić (ORB) - Keran (COL), Kesić (ROT) - Mihovilović (ORB), Simunić (ORB)
klupa: Šimac (ROT) - Milošević (ZLA), Ganjto (COL), Alebić (ROT), Buzov (ART), Predovan (ART), Vučica (ZLA)

...i to je to... taman 12 igraća koliko stane u zapisnik. Nisam stavljao igraće koji su odigrali premalen br. utakmica, iako svojom kvalitetom tu zaslužuju biti. Dok je večina vas stavljala "zlatara" Vučicu, mislim da je njegov suigrać Mate Milošević ove sezone pokazao više, ali obojica su zaslužila biti tu. Pozz :)
<<

georgebest

Član

Post 17 tra 2011, 17:44

dolac united..
<<

FRAFO

VIP član

Post 18 tra 2011, 09:23

Idealna momčad:
SIMUNIĆ(Orbico), KERAN(Colo), M.SIMUNIĆ(Orbico), MIHOVILOVIĆ(Orbico), ALEBIĆ(Rotondo)
klupa: PAGO(Rotondo), PREDOVAN(Artem), BUZOV(Artem), KESIĆ(Rotondo), VUČICA(Zlatarna Dvornik)

mvp: MATIJA PETAR SIMUNIĆ
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011