FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

kaka09

Novi član

Post 29 ožu 2011, 22:00

forza morocco napisao:Forza Morocco - Credo banka 5:3 :)

važna 3 boda u borbi za opstanak sa direktnim konkurentima...moja prva za mlade u povratku nakon teške ozljede i 4 miseca pauze i prva cila utakmica u sezoni uopće...moran bit zadovoljan bez obzira na jedan moj srknuti...jbga zajebana je psiha...

čestitke mojin marokancima na dobroj igri, samo tako naprid... isto tako i bankarima na fer igri...

aj mozes li mi dat broj mobitela od vaseg voditelja Marka Bekavca,ako nije problem,triba ga Pricuva
<<

forza morocco

VIP član

Post 29 ožu 2011, 22:09

mogu, aj javi se na mail, ne bi ovako ostavlja...
<<

kaka09

Novi član

Post 29 ožu 2011, 22:46

posalji na marin09@net.hr
<<

Antipiros_šile

Novi član

Post 31 ožu 2011, 08:32

ČETVRTAK 31.03.

16:00 Pivnica Karlo Mika Putz - Artem 2 iako pivnici trebaju bodovi tesko ce protiv artema
16:55 Klinika Sućidar - Oxa tisak 1 klinika je bolja ekipa i trebali bi dobit
17:55 Antipiros - Ambasador nekretnine 1 utakmica godine za nas i ako mislimo uvatit prikljucak ovo MORAMO dobit
18:50 Forza Morocco - Zlatarija Dvornik 2 zlatarna je bolja ekipa ali moglo bi bit svega s obzirom da su marokancima bodovi potrebniji
19:50 Orbico - Hotel Rotondo 2 sa pobijedom su jos u igri za prva dva mista

NEDJELJA 03.04.

19:30 Grm & Tunj - Colo Colo 2 i jednima i drugima bodovi trebaju ali colo je bolji
20:30 Credo banka - MNK Oliva 2 jos jedna utakmica u kojoj su bodovi potrebni i jednima i drugima
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 01 tra 2011, 07:29

HOTEL ROTONDO - ORBICO = 2:6 (0:3)
Odigrali smo možda najlošiju svoju utakmicu ove sezone. Orbico je bio puno bolji i zasluženo slavio. Mi smo u zadnje 2 utakmice koje su nam mogle donit puno upisali 2 poraza i nema se šta više kazat. Orbico i Colocolo zasluženo idu u 1.ligu i između sebe će odlučiti o prvaku. Nama ostaje borba za 3.mjesto, a dogodine ćemo se nastojat pojačat pa u borbu za vrh. Ove godine smo ionako završili iznenađujuće visoko.
Još jednom čestitke Orbicu na zasluženoj pobjedi. Nakon utakmice sam svakom od njih pružio ruku i čestitao jer su nas ubili ka niko ove sezone...
<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 01 tra 2011, 08:03

AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - ORBICO = 2:6 (0:3)
Odigrali smo možda najlošiju svoju utakmicu ove sezone. Orbico je bio puno bolji i zasluženo slavio. Mi smo u zadnje 2 utakmice koje su nam mogle donit puno upisali 2 poraza i nema se šta više kazat. Orbico i Colocolo zasluženo idu u 1.ligu i između sebe će odlučiti o prvaku. Nama ostaje borba za 3.mjesto, a dogodine ćemo se nastojat pojačat pa u borbu za vrh. Ove godine smo ionako završili iznenađujuće visoko.
Još jednom čestitke Orbicu na zasluženoj pobjedi. Nakon utakmice sam svakom od njih pružio ruku i čestitao jer su nas ubili ka niko ove sezone...

Mi smo ušli motivirani u utakmicu i odigrali smo čvrsto (kontakti na rubu prekršaja). Nama se otvorilo sa dva gola Matije (ono šta nam nije ulazilo protiv Antipirosa sad se vratilo) tako da smo dosta lako došli na 3:0. Drugo poluvrime je tribalo privest mirno utakmicu kraju.
Čestitke Rotondu na fer igri, ali mislim da sa 2 ili 3 prekršaja teško se može dobit utakmica između dvi slične ekipe.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 01 tra 2011, 08:21

Smrdecija 29 napisao:
AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - ORBICO = 2:6 (0:3)

Mi smo ušli motivirani u utakmicu i odigrali smo čvrsto (kontakti na rubu prekršaja). Nama se otvorilo sa dva gola Matije (ono šta nam nije ulazilo protiv Antipirosa sad se vratilo) tako da smo dosta lako došli na 3:0. Drugo poluvrime je tribalo privest mirno utakmicu kraju.
Čestitke Rotondu na fer igri, ali mislim da sa 2 ili 3 prekršaja teško se može dobit utakmica između dvi slične ekipe.

U svemu se slažem. Kod vašeg prvog i trećeg gola, moglo se daleko prije faulom zaustavit Pričuvu i Matiju. Vi oba poluvremena završite s 4 faula, a mi sa 1-2... Suci su imali takav kriterij da su vam dozvolili takvu igru i mi smo tribali pooštrit svoju igru. Ali jučer nismo imali ni jednog raspoloženog pojedinca, a tako se ne može dobit utakmica.
<<

guily

Česti član

Post 01 tra 2011, 08:31

Forza Morocco - Zlatarija Dvornik 2:4

cestitke zlatarima na zasluzenoj pobjedi , a nama grcevita borba za opstanak koji cemo tesko izborit sa samo 6 igraca jer nan je savez kaznija ostali igrace do kraja prvenstva a pogotovo ce bit tesko bez pjera

p.s. a danas jos i kup
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

Antipiros_šile

Novi član

Post 01 tra 2011, 08:43

ANTIPIROS-AMBASADOR NEKRETNINE 6:2
bili smo bolji i pari mi se da smo vise zelili dobit nego nasi protivnici..brzo dolazimo do 3:0 i onda nam je bilo lakse igrat..prijeko potrebna tri boda za uvatit prikljucak..da smo ovako barem pola utakmica odigrali odnosno bili kompletni mislim da nebi imali ovakvih problema ali sta je tu je i idemo se probat izvuc..
<<

artem2

Česti član

Post 01 tra 2011, 08:59

PIVNICA KARLO MIKA PUTZ - ARTEM 1 : 3 (0 : 1)
<<

kun1gic

Česti član

Post 02 tra 2011, 00:17

ka šta je u prvoj ligi rješeno sve za opstanak tako je ode za 2 prva koja idu naprid. al ode je zato vruće koće bit prvak a još paklenije ko će ispast. antipiros se probudija iz jesensko-zimskog sna i da su igrali od poćetka ka ovu zadnju bili bi možda i prvi. ako odigraju ovako do kraja ja mislin da će opstat. koliko će bodova bit potriba teško je prognozirat ovi sa dna imaju igrat puno međusobnih utakmica.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 02 tra 2011, 11:56

Cestitam Smrdeciji na osiguranom ulasku u prvu ligu. Uspjeh je tim veci kad se zna da su se cilu sezonu grcevito borili za opstanak ;)
Za titulu prvaka tribaju jos ne izgubit od nas. S obzirom da su nas dobili 6 puta zaredom (ukupni omjer 6:1) jos uvik im priznajem ulogu favorita.
Nama fale jos 4 boda za osigurat prvu ligu (Artem ima bolji medjusobni omjer). Nadam se da cemo to ostvarit kroz ovih sedam dana, a onda bi derbi direktno odlucija o prvaku (to je i najzanimljivije i najpostenije).
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 02 tra 2011, 19:22

Vice ColoColo napisao:Cestitam Smrdeciji na osiguranom ulasku u prvu ligu. Uspjeh je tim veci kad se zna da su se cilu sezonu grcevito borili za opstanak ;)
Za titulu prvaka tribaju jos ne izgubit od nas. S obzirom da su nas dobili 6 puta zaredom (ukupni omjer 6:1) jos uvik im priznajem ulogu favorita.
Nama fale jos 4 boda za osigurat prvu ligu (Artem ima bolji medjusobni omjer). Nadam se da cemo to ostvarit kroz ovih sedam dana, a onda bi derbi direktno odlucija o prvaku (to je i najzanimljivije i najpostenije).

čvare ponesi patike obećao si :rolleyes:
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 03 tra 2011, 12:09

video protiv marokanaca na blogu
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 03 tra 2011, 20:25

Grm i tunj - Colo Colo 2:2
Jedva smo izvukli bod, prvenstveno zbog izvrstne partije naseg golmana. Grmovi su letili po terenu, a ni tunjevi nisu zaostajali, prvih 20 min su nas pojili. Drugo poluvrime kad smo i mi ubacili u brzinu vise bilo je zanimljivo prid obe branke. Na kraju smo izjednacili iz akumuliranog u zadnjoj minuti.
Cestitam protivniku na izvrsnoj utakmici i na fer igri. Nama sad treba pobjeda protiv Credo banke u iducem kolu.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011