FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

blackDevil

Novi član

Post 05 vel 2010, 02:06

Oxa opet iznenađuje "kladioničare".... Ambasador - Oxa 2:3
drugi put pametnije ;)
<<

Toma

Član

Post 05 vel 2010, 11:32

Vice ColoColo napisao:Colo Colo - Credo banka 7:1
Obrnuta situacija nego u prvom dijelu prvenstva. Ovaj put smo mi bili prakticki kompletni, a oni s trecom postavom.
Duje nam se polako vraca u formu, kad nam igra i Bajamic onda imamo vise rjesenja u napadu.

Po meni, prva pobjeda u drugom dijelu prvenstva ostvarena je iz vrlo jednostavnih razloga: Ozbiljniji pristup cile ekipe, dobar odaziv u ovom nezgodnom terminu, dobro vođenje ekipe i nedovoljna motiviranost protivnika. Nipošto ne smatram da su pojedinci zaslužni za ova tri boda. Svi jučerašnji dobri potezi su rezultat timske igre koja nam inače fali. Suprotno tome, najlošiji trenutci u utakmici su upravo napravljeni zbog pojedinačnog forsiranja i sebičnosti...
Slažem se da Duje "diže" igru. Vice, svaka čast na 3 obranjena akumulirana... ;)
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 05 vel 2010, 11:36

10 napisao:cestitan daleru na pobjedi,ali ne mogu virovat kako mi opet sami sebe dobijemo

cudo jedno

nisam gleda utakmicu ali ako ste igrali bez zamjene cilu utakmicu i s obzirom na velik poraz nekako se čini da niste mogli parirat,iskreno govoreci trenutno najboljem protivniku pa mi je još čudnije to da ste sami sebe dobili . razumljivo je da primaš golove kad si umoran,noge su teške onda i ono šta znaš neznaš
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 05 vel 2010, 11:46

di po
Toma napisao:
Obrnuta situacija nego u prvom dijelu prvenstva. Ovaj put smo mi bili prakticki kompletni, a oni s trecom postavom.
Duje nam se polako vraca u formu, kad nam igra i Bajamic onda imamo vise rjesenja u napadu.

Po meni, prva pobjeda u drugom dijelu prvenstva ostvarena je iz vrlo jednostavnih razloga: Ozbiljniji pristup cile ekipe, dobar odaziv u ovom nezgodnom terminu, dobro vođenje ekipe i nedovoljna motiviranost protivnika. Nipošto ne smatram da su pojedinci zaslužni za ova tri boda. Svi jučerašnji dobri potezi su rezultat timske igre koja nam inače fali. Suprotno tome, najlošiji trenutci u utakmici su upravo napravljeni zbog pojedinačnog forsiranja i sebičnosti...
Slažem se da Duje "diže" igru. Vice, svaka čast na 3 obranjena akumulirana... ;)

BRAVO COLO COLO ALI BRAVO I OLDTAJMERU,TRI AKUMULIRANA
voila magistre živ bio još 100 god. drago mi je šta ste pobjedili i sad mi je lakše šta nisam s vama,puno bi teže bilo da su rezultati slabi a da ja još ne mogu nikako pomoć.Sad marljivo skupljajmo bodove i vratimo se tamo di po meni colo colo pripada u SAM VRH MEĐU 5
Zadnja izmjena: WITSCHGE; 05 vel 2010, 11:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Toma

Član

Post 05 vel 2010, 11:48

10 napisao:cestitan daleru na pobjedi,ali ne mogu virovat kako mi opet sami sebe dobijemo

cudo jedno

Šta je ovo!? Pođen s tribina u kafić na 2:1 za Kman, vratin se za 5 minuti a na semaforu 2:7 ?!? Pala roleta?!
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 05 vel 2010, 11:50

Toma napisao:

cudo jedno

Šta je ovo!? Pođen s tribina u kafić na 2:1 za Kman, vratin se za 5 minuti a na semaforu 2:7 ?!? Pala roleta?!

bilo je zamračenje ili je prodana utakmica,ako ih vidimo negdi na večeri onda je to to
<<

10

VIP član

Post 05 vel 2010, 11:52

ma witschge skuzia bi ja to da je to kraj i sve,ali na pocetku drugog poluvremena damo gol za 2-1 i u slijedecih 45 sekundi mi dobijemo 3 gola, penal napravimo i crveni karton!!!!! i to sva 3 puta je kratko dodan balun, netocan i onda prisicu i daju gol. nije to niti umor ni koncentracija nego bit glup, jel tako?
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 05 vel 2010, 11:55

10 napisao:ma witschge skuzia bi ja to da je to kraj i sve,ali na pocetku drugog poluvremena damo gol za 2-1 i u slijedecih 45 sekundi mi dobijemo 3 gola, penal napravimo i crveni karton!!!!! i to sva 3 puta je kratko dodan balun, netocan i onda prisicu i daju gol. nije to niti umor ni koncentracija nego bit glup, jel tako?

ma nije bit glup,sad si ljut pa je to razumljivo,ali teške su noge krivo se doda,ja sam igra i nakon operacije ozljeđen i nisam tija nikome govorit ali napravin fintu u akciji i onda krivo dodan ili pucam u aut jer live noge nema,isto ti je ili bol ili umor ali noge ne slušaju ono šta bi pamet ili srce tilo... :(
<<

10

VIP član

Post 05 vel 2010, 12:04

evo prvi gol vratar ide dugu, prisice mu i kontra, gol, nasi pustaju umisto faula

2. gol, vratar obrani i sa poda ide dat balun, oda njima na 6 metara i bumbo ga zakuca

3. gol, izvedemo sa centra, nas zadnji ide dodat meni kraj crte, doda priko neke stvari, lagano, oni prisicu na po puta, ide na vratara, vratar uklizuje, crveni karton i penal

to ti je 3. gol i to sve u 45 sekundi. to nije pad koncentracije i umor nego ono sta san reka
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 05 vel 2010, 12:27

Toma napisao:

Je Toma sve stoji, ali kad Duje i/ili Baja prodju igraca dva puta onda se protivnicka obrana drukcije postavlja (gusce prema njima...) i onda ostaje prostor koji se moze iskoristit sa dva kvalitetna dodavanja i pravovremene kretnje oli ti ga timskom igrom.
Bez njih dvojice napadacke opcije su nam znacajno slabije pogotovo na postavljenu obranu. A naravno da soliranje ne donosi nista dobroga...
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 05 vel 2010, 14:36

vatamo intertoto kup a iz prikrajka se pokušavamo ubacit u uefa natjecanje :D:D:D
<<

Toma

Član

Post 05 vel 2010, 16:23

Vice ColoColo napisao:
Toma napisao:

Je Toma sve stoji, ali kad Duje i/ili Baja prodju igraca dva puta onda se protivnicka obrana drukcije postavlja (gusce prema njima...) i onda ostaje prostor koji se moze iskoristit sa dva kvalitetna dodavanja i pravovremene kretnje oli ti ga timskom igrom.
Bez njih dvojice napadacke opcije su nam znacajno slabije pogotovo na postavljenu obranu. A naravno da soliranje ne donosi nista dobroga...

Ma ovo je balun a ne skijanje!! ;)
Skijanje je lakše, nema obrane (osim od lavine!)...
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 06 vel 2010, 12:20

Toma napisao:
Vice ColoColo napisao:
Toma napisao:Po meni, prva pobjeda u drugom dijelu prvenstva ostvarena je iz vrlo jednostavnih razloga: Ozbiljniji pristup cile ekipe, dobar odaziv u ovom nezgodnom terminu, dobro vođenje ekipe i nedovoljna motiviranost protivnika. Nipošto ne smatram da su pojedinci zaslužni za ova tri boda. Svi jučerašnji dobri potezi su rezultat timske igre koja nam inače fali. Suprotno tome, najlošiji trenutci u utakmici su upravo napravljeni zbog pojedinačnog forsiranja i sebičnosti...

Ma ovo je balun a ne skijanje!! ;)
Skijanje je lakše, nema obrane (osim od lavine!)...

a nemojte mi prijatelja Banu izostavljat,on se malo pritaji ali ....kad zaTRIBA
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 06 vel 2010, 13:53

WITSCHGE napisao:a nemojte mi prijatelja Banu izostavljat,on se malo pritaji ali ....kad zaTRIBA

Bane je timski igrac, jedino moze doc do izrazaja kad se podredi ekipi. Ako pokusa solirat onda je ajme meni.
Sta je s tobom? Jel bila operacija ili nije?

Inace, gledam rezultate u drugom dijelu: Oxa remi s Dalerom i Garazom, pobjede protiv Smrdecije i Ambasadora.
Bravo Dino! 'ko ce vas zaustavit?
S druge strane Smrdecija tri poraza i zaostala sa Parnom... Srica da iducu igraju protiv nas, tu su im zadnje dvi godine bodovi sigurni ;)
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 07 vel 2010, 12:47

Vice ColoColo napisao:
WITSCHGE napisao:a nemojte mi prijatelja Banu izostavljat,on se malo pritaji ali ....kad zaTRIBA

Bane je timski igrac, jedino moze doc do izrazaja kad se podredi ekipi. Ako pokusa solirat onda je ajme meni.
Sta je s tobom? Jel bila operacija ili nije?

Inace, gledam rezultate u drugom dijelu: Oxa remi s Dalerom i Garazom, pobjede protiv Smrdecije i Ambasadora.
Bravo Dino! 'ko ce vas zaustavit?
S druge strane Smrdecija tri poraza i zaostala sa Parnom... Srica da iducu igraju protiv nas, tu su im zadnje dvi godine bodovi sigurni ;)

operiran sam i ozljeda je teža nego šta se mislilo,prvi put je napravljena atroskopija i bilo je dobro,ali kasnije peh i to veliki.oštečena mi je hrskavica i medijalni meniskus mi je puka,meniskus je sada osta na 1 trečinu hrskavica je obrađena ali doktor je reka da ne divljan u oporavku jer po njemu kolino nije više za nogomet.malo me je bacilo u tupilo ali prva kontrola je pokazala da su šanse za oporavak 55-45 i da sve ovisi o mišićima i kako ce se ostatak hrskavice prilagodit na prve pokrete,osjećam se dobro,punte skidam 10 dana nakon operacije i naravno NE ODUSTAJEM.Naša sam priko veze nekoga ko ce samnom radit svaki dan i to jt to.cilj je oporavak a onda na parket,ma kad to bilo :lol::lol: 5 % za početak i nije loše a ??
Zadnja izmjena: WITSCHGE; 07 vel 2010, 12:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010