FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

dado

Novi član

Post 23 sij 2010, 22:08

Gradska protiv nas povela 3:0...nemoguća jest činjenica da smo tri ta gola primili u razmaku od 31 sekunde...vratili smo se na 4:3 i imali zicer za 4:4,ali nismo bili koncentrirani..utakmica je bila odlična i fair,ali nažalost Gradska je danas bila bolja...čestitam im na pobjedi...
<<

forza morocco

VIP član

Post 23 sij 2010, 22:32

PAGO napisao:...Po meni najozbiljnija ekipa lige je Forza Morocco,mislim da treniraju 1 ili 2 puta tjedno i snimaju svaku svoju utakmicu,gledaju snimke i nešto iz toga nauče...svaka im čast!A njima uz bok je i ekipa Zlatarija Dvornik.

Hvala, ali to nažalost više nije tako... istina je da snimamo utakmice, ali snimku vidin ja i još jedan igrač.... treninzi 1- 2 puta u misecu, a i tad dođe nas 5...toliko o ozbiljnosti...

a kao posljedica toga je i rezultat Forza Morocco - Gradska 3:7 di smo prva 3 gola primili u, virovali ili ne 31 sekundu... nakon toga uspijevamo doć do 3:4, ali na kraju padamo sa igračem golmanom..., ali ono šta je dobro da nakon ta tri gola nismo totalno potonili i doživili još goru katastrofu. Svaka čast momcima iz Gradske na zasluženoj pobjedi koja nas ipak nije omela da se pošteno najedemo i napijemo malo kasnije... a da je koja stativa ušla...bilo bi još veselije... ili da npr. nisu doveli onog momka koji im igra zadnjega, ne znan mu ime, ali koliko san čuo ima iza sebe sezona u 1. i 2. HMNL i mnoštvu turnira...

Liga nikad neizvjesnija...u prvih 8 svak svakog može dobit...

mislin da je Zagora izgubila 10:5...mornari su držali 2:2 dugo...
Zadnja izmjena: forza morocco; 23 sij 2010, 22:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

delp

Česti član

Post 23 sij 2010, 23:21

vm2 bili9 isto2
<<

lorko11

Novi član

Post 24 sij 2010, 00:29

NAPOKON POBJEDA, BILO JE I VRIME..... Evo par riječi o utakmici....

Početak oprezan s obe strane s obzirom na to da smo bili bez zamjene tj. prvi vratar je bija jedina, a oni bez... Mi malo bolji iako ni oni nisu bez šansi... Nakon desetak minuta igre mi iz jeftine akcije na povratni balun dolazimo u vodstvo i tako ostaje do poluvrimena,,,... Pocetak drugog oni izlaze u lagani presing u kojem se mi u početku ne snalazimo najbolje ali nakon par napada napokon konsolidiramo redove i igra ima glavu i rep... Iz jednog takvog izlaska radimo vjerovatno najbolju akciju ove sezone i dajemo lip gol za povećanje vodstva na 2-0... Oni nas stiskaju jer ima par min do kraja i postižu gol na drugu stativu vrlo jeftino, i opet voda u usi... Jos je ostalo 30 sekundi do kraja i mi imamo balun na centru i 4 prekrsaja, a onda sudac( neki novi ) uzima stvar u svoje ruke.. Ja s balunom krecem u kantun zadrzat vrime, a dva igraca bronxa krecu na mene i rukama me guraju na pod i balun izlazi u aut... Sudac umisto da svira cisti faul on daje balun njima i meni zuti karton zbog prigovora.. Da stvar bude gora to mi je treći i nema me u možda najbitnijom utakmici sezone.... A tada mikulic stupa na snagu... Aut za njih i 10 sek do kraja, izvode aut do prvog igraca a ovaj uz bolan jauk se baca na pod i sudac svira 5 faul 8 sek prije kraja... strasno iako neman nista protiv bronxa ali suci su smijesni... Oni izvode akomulaciju i nas vratar brani prva tri boda u sezoni... Bilo je i vrime.....

pozdrav svima
GO BLUES
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 24 sij 2010, 03:26

HOTEL ROTONDO - HSP = 6:3 (3:1)
Utakmica koju smo rezutatski trebali znato uverljivije dobit. Svaka čast "pravašima", ali ruku na srce uz šanse koje smo stvorili tribali smo zabit desetak komada...
Od ostalih rezultata osvrnija bi se na novu pobjedu GRADSKE koja je u velikom naletu i ozbiljan su kandidat za vrh. Iduće kolo igramo veliki derbi s BRONXOM gdje bi valjalo pobijedit za mirniji nastavak sezone.
<<

forza morocco

VIP član

Post 24 sij 2010, 10:09

Zagora promet- MNK Neorić 5:10
Baterija- Pekara Babić 2 mislin da nije odigrana utakmica
Forza Morocco - Gradska 3:7
Bili 9 - Veseli mornari 2:2
Šetač Bronx - Skalice 1:2
Max & Moris - Zlatarija Dvornik 4:5
Hotel Rotondo - HSP 6:3
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 24 sij 2010, 10:10

MAX MORIS : ZLATARIJA DVORNIK 4 : 5 VIDEO NA BLOGU
<<

goldenko

Novi član

Post 24 sij 2010, 11:21

Max & Moris - Zlatarija Dvornik 4:5
ovo je bila odlična utakmica. Bilo je tu svega od nervoze, rezultatskog preokreta, izvarednih poteza i lipih golova. Sve se to dešavalo uz veliku borbenost ,a obadvi ekipe su forsirale brzi tempo tako da su se i dešavale greške koje su ipak bile minorne.
Drago mi je da se pokazalo da svak svakoga može dobit i da je skoro pa svaka utakmica derbi bez obzira na tablicu.
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 24 sij 2010, 11:52

goldenko napisao:Max & Moris - Zlatarija Dvornik 4:5
ovo je bila odlična utakmica. Bilo je tu svega od nervoze, rezultatskog preokreta, izvarednih poteza i lipih golova. Sve se to dešavalo uz veliku borbenost ,a obadvi ekipe su forsirale brzi tempo tako da su se i dešavale greške koje su ipak bile minorne.
Drago mi je da se pokazalo da svak svakoga može dobit i da je skoro pa svaka utakmica derbi bez obzira na tablicu.

goldenko na koga si uložia pare?
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 24 sij 2010, 14:36

REZULTATI I TABLICA NA BLOGU
<<

neprimjetni

Novi član

Post 24 sij 2010, 14:58

Je li itko pogodia sve rezultate? Ili bar većinu? Ja većinu falija, šta najbolje govori koliko je liga izjednačena i nepredvidiva. Čestitke Skalicama na prvoj (skoro prosutoj) pobjedi. Lorko oba su bila faula, i na tebi i za akumulaciju (barem sa trbina), ali tvoja greška je velika: ne biži se prema svojoj branci čuvat rezultat 10 sekundi pri kraja, slažeš se?
<<

husref musemić

Član

Post 24 sij 2010, 15:12

Dobar dan dragi moji forumaši...Evo da i ja dam svoj osvrt na jučerašnji dan i utakmice koje su odigrane...Kao i u svojoj najavi i najavama večine forumaša bilo je dosta toga za oćekivat ali i par velikih iznenađenja...Neorić dobija šta je bilo i za oćekivat...derbi zaćelja bez pobijednika...hoteljeri dobili pravaše potpuno zasluženo i oćekivano, ponovno si hoteljeri mogu priskrbiti epitet killing maschine...gradska dobila marokance što je možda i malo iznenađenje, koliko vidim bilo je neizvjesno do samog kraja....zlatari dobili max moris očekivani rezultat mada teže nego su zlatari oćekivali......i iznenađenje vikenda je ponovni posrtaj šetaća od momčadi skalica, ipak šetaći ne mogu bez svog najboljeg haklera Darka ili Kristijana Novačića....stvarno isprika štovanom gospodinu al zaista sam u dilemi jer ne znam kako mu je pravo ime...Pozdrav do iduće subote od Vašeg Husrefa Musemića Huse.
Zadnja izmjena: husref musemić; 24 sij 2010, 17:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

husref musemić

Član

Post 24 sij 2010, 15:16

forza morocco napisao:
PAGO napisao:...Po meni najozbiljnija ekipa lige je Forza Morocco,mislim da treniraju 1 ili 2 puta tjedno i snimaju svaku svoju utakmicu,gledaju snimke i nešto iz toga nauče...svaka im čast!A njima uz bok je i ekipa Zlatarija Dvornik.

Hvala, ali to nažalost više nije tako... istina je da snimamo utakmice, ali snimku vidin ja i još jedan igrač.... treninzi 1- 2 puta u misecu, a i tad dođe nas 5...toliko o ozbiljnosti...

a kao posljedica toga je i rezultat Forza Morocco - Gradska 3:7 di smo prva 3 gola primili u, virovali ili ne 31 sekundu... nakon toga uspijevamo doć do 3:4, ali na kraju padamo sa igračem golmanom..., ali ono šta je dobro da nakon ta tri gola nismo totalno potonili i doživili još goru katastrofu. Svaka čast momcima iz Gradske na zasluženoj pobjedi koja nas ipak nije omela da se pošteno najedemo i napijemo malo kasnije... a da je koja stativa ušla...bilo bi još veselije... ili da npr. nisu doveli onog momka koji im igra zadnjega, ne znan mu ime, ali koliko san čuo ima iza sebe sezona u 1. i 2. HMNL i mnoštvu turnira...

Liga nikad neizvjesnija...u prvih 8 svak svakog može dobit...

mislin da je Zagora izgubila 10:5...mornari su držali 2:2 dugo...

JELI TO ONAJ VISOKI MOMAK SA BROJEM 15...NE ZNAM KAKO SE ZOVE.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 24 sij 2010, 15:20

tek sljedece koliko koliko ce biti zanimljivo
Bili 9 : Forza Morocco
Zlatarija Dvornik : Gradska sigurnost
MNK Neorić : HSP
Veseli mornari : Skalice 2
Max & Moris : Pekara Babić