2. liga mladi
Sve te ekipe koje si nabrojao mi smo dooobrano nadigrali sto su ljudi i sami priznali,osim Dalera,samo nam je problem realizacija,pitaj Radica,Paju,sami su rekli da smo ih ubili,ali nama fali pola ekipe,najbolji igrac Frane Barac nam je isa ca,nemamo strijelca.Ja sam predugo u balunu i znam koji su kapaciteti koje ekipe pa tako mogu procijenit i Kman,a tvoje tlapnje su samo..tlapnje nekoga ko nema iskustva i koji zna samo prepisat tablicu.Realista sam opcenito u zivotu pa tako i u balunu,Artem sigurno piza vise nego di je sad,Credo je dobra ekipa,Klinika je momcad od par odlicnih igraca koje ti i ne znas,a brusili su beton samnom jos prije 15-ak godina,braca Fradelic,Huljev,Jadric,ali ne pate za nekim plasmanom kao ni mi,a uz njih je Kman ekipa s najduzim stazom u ligi,a i opcenito,traju vec 15 g.,igrali su ligu kad je vecina drugih igrala na franje.
F-OFF!!!
pismon zvati - garaža 4:2!
Čestitke našim protivnicima na pobjedi. Unatoč porazu, ja sam zadovoljan igrom svoje ekipe, borbenošću do zadnje sekunde kao i ponašanjem jednih prema drugima. Nama ostaje tugovati zbog po mom sudu nesretnog poraza u utakmici u kojoj smo imali stalnu inicijativu a protivnici nam s(p)retno zabijali golove. Očito nam je fortuna uzela ono što nam je davala u protekloj polusezoni i zbog toga ne treba dramatizirati.
Ništa, prvenstvo se skroz zakompliciralo, opet sve ispočetka, prednosti više nemamo, moći uzastopnog dobivanja utakmica također, čini se da su u pravu bili oni koji su prognozirali da nećemo izdržati, sada je i našim protivnicima jasno da smo itekako ranjivi. Ipak, Garaža kao Garaža, nikad se ne predajemo i dalje ćemo davati sve od sebe na terenu, a bolji neka nas pobijedi... A oni pri dnu će očito imati itekako burnu borbu za opstanak.
Reklo bi se ono pravo tek počima...
Čestitke našim protivnicima na pobjedi. Unatoč porazu, ja sam zadovoljan igrom svoje ekipe, borbenošću do zadnje sekunde kao i ponašanjem jednih prema drugima. Nama ostaje tugovati zbog po mom sudu nesretnog poraza u utakmici u kojoj smo imali stalnu inicijativu a protivnici nam s(p)retno zabijali golove. Očito nam je fortuna uzela ono što nam je davala u protekloj polusezoni i zbog toga ne treba dramatizirati.
Ništa, prvenstvo se skroz zakompliciralo, opet sve ispočetka, prednosti više nemamo, moći uzastopnog dobivanja utakmica također, čini se da su u pravu bili oni koji su prognozirali da nećemo izdržati, sada je i našim protivnicima jasno da smo itekako ranjivi. Ipak, Garaža kao Garaža, nikad se ne predajemo i dalje ćemo davati sve od sebe na terenu, a bolji neka nas pobijedi... A oni pri dnu će očito imati itekako burnu borbu za opstanak.
Reklo bi se ono pravo tek počima...
˝SKUPINA INVALIDA˝, kako nas je jedan sinocnji rival nazvao, je rasturila prvoplasiranu Garažu
garaza pukanke - pismon zvati 2:4
Zaslužena naša pobjeda, čitavu utakmicu smo odigrali vrhunsku obranu, a protivniku smo prepustili inicijativu u napadu. Odigrali smo vrhunsku kučicu, a tada smo nezgodan protivnik i mnogo boljim ekipama od garaže. Zatvorili smo drugu stativu, šta je garazino jako oruzje, blokirali smo popriličan broj šuteva, a ono što nismo, večeras raspoloženi vratar, je sjajno obranija. Pobjeda je mogla biti izražena i sa još većom razlikom, ali tome su kumovali po tko zna koji put suci jer kod 3:0 tako očiti penal nije sviran da je to sramota, ali sa sucima iz nase udruge to nije ništa čudno, ali nećemo dirati bolne rane! Našim greškama Garaža se uspila smanjit na 2:3, ali na pokušaj igrača vratara smo dobro reagirali i dali pobjedonosni gol u zadnjoj minuti. Inace, moram još jedanput reći da smo danas izdržali pritisak u obrani, a za razliku od mnogih ovogodišnjih utakmica u kojima nismo iskoristili šanse danas smo zabili golove i došli do neočekivane pobjede.
Ovim rezultatom ostajemo još uvik ostajemou igri za opstanak u ligi, nisu nam se direktni rivali odvojili, mada našu veteransku ekipu svi već vide u nižoj ligi!
Zaslužena naša pobjeda, čitavu utakmicu smo odigrali vrhunsku obranu, a protivniku smo prepustili inicijativu u napadu. Odigrali smo vrhunsku kučicu, a tada smo nezgodan protivnik i mnogo boljim ekipama od garaže. Zatvorili smo drugu stativu, šta je garazino jako oruzje, blokirali smo popriličan broj šuteva, a ono što nismo, večeras raspoloženi vratar, je sjajno obranija. Pobjeda je mogla biti izražena i sa još većom razlikom, ali tome su kumovali po tko zna koji put suci jer kod 3:0 tako očiti penal nije sviran da je to sramota, ali sa sucima iz nase udruge to nije ništa čudno, ali nećemo dirati bolne rane! Našim greškama Garaža se uspila smanjit na 2:3, ali na pokušaj igrača vratara smo dobro reagirali i dali pobjedonosni gol u zadnjoj minuti. Inace, moram još jedanput reći da smo danas izdržali pritisak u obrani, a za razliku od mnogih ovogodišnjih utakmica u kojima nismo iskoristili šanse danas smo zabili golove i došli do neočekivane pobjede.
Ovim rezultatom ostajemo još uvik ostajemou igri za opstanak u ligi, nisu nam se direktni rivali odvojili, mada našu veteransku ekipu svi već vide u nižoj ligi!
Zadnja izmjena: yanakiss; 31 sij 2010, 07:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
DON FABIO napisao:Sve te ekipe koje si nabrojao mi smo dooobrano nadigrali sto su ljudi i sami priznali,
Bez ljutnje ali nebi se slozia s tobom (nisi se predstavia) mi smo uredno kman dobivali svake godine izuzev nase zadnje utakmice.Inace nisam od nekakvih prognoza jer ne zelim nekog uvridit svojim razmisljanjem ali ekipa Kmana sigurno nije medu ne prvih cetri nego ni blizu prvih sedam.
Mozes sad pisat i ovo i ono ali ako pogledas rezultate proteklih par godina misljenja sam da ti je to pravi pokazatelj.
Hajduk Split
yanakiss napisao:˝SKUPINA INVALIDA˝, kako nas je jedan sinocnji rival nazvao, je rasturila prvoplasiranu Garažu
JESTE RASTURILI STE NASE BABE A NE GARAZU,i ljudi od 40 i kusur godina mogu bit bezobrazni i nepriznavat ni aut ni korner stvarno sramotno!tri puta ste prisli centar i zapucali tri puta na gol i dali 4gola!za sljedecu utakmicu kupite novi autobus za parkirat u sesterac je je ovaj potrosen skroz diskovi gume lezajevi,itd............!
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
pipinjo napisao:JESTE RASTURILI STE NASE BABE A NE GARAZU,i ljudi od 40 i kusur godina mogu bit bezobrazni i nepriznavat ni aut ni korner stvarno sramotno!tri puta ste prisli centar i zapucali tri puta na gol i dali 4gola!za sljedecu utakmicu kupite novi autobus za parkirat u sesterac je je ovaj potrosen skroz diskovi gume lezajevi,itd............!
Dragi moj pipinjo, pobjednici pišu povijest, stoga ne govori gluposti. Ekipa Pismon zvati je jučer po mome sudu imala sreće i pobijedila utakmicu, čime nikako ne želim umanjit njihovu pobjedu, pogotovo jer mi smo odigrali vrlo dobro... To o priznavanju auta, o tome ne bih, jer te stvari apsolutno ne utječu na ishod utakmice to su tolike sitnice koje nisu vrijedne spomena, a vi se uhvatili toga. Ja od vas tražim da takve stvari uvijek priznate, što ne znači da treba očekivati od drugih isto, ali naglašavam da su to sitnice koje ne utječu ni na što bitno na utakmici.
Učim vas, ali očito neke od vas se ne može naučiti, da svaku ekipu i stil igre treba poštivati... A što bi samo rekle ekipe koje su protiv nas imale inicijativu pa izgubile, da smo imali u šestercu autobus na kat. Sve je to sport, činjenica je da je utakmica bila odlična, borbena, da su obje ekipe igrale najbolje što su mogle i treba shvatiti da je i poraz sastavni do sporta, a ne se bahatiti. Još ste vi mladi, pokušavam vas neke stvari naučiti, naravno o ponašanju najviše...
Zadnja izmjena: josip_radic; 31 sij 2010, 12:33; ukupno mijenjano 1 put/a.
To o priznavanju auta, o tome ne bih, jer te stvari apsolutno ne utječu na ishod utakmice to su tolike sitnice koje nisu vrijedne spomena, a vi se uhvatili toga. Ja od vas tražim da takve stvari uvijek priznate
svaka cast Josipe na tome. evo ja na utakmici sa credon priznan sam korner, minut nakon toga poluvrime i cilu pauzu deranje na mene kako san moga priznat!!!!! po obicaju nisan ni ja osta duzan
ali uvik san to priznava i uvik cu to priznat
svaka cast Josipe na tome. evo ja na utakmici sa credon priznan sam korner, minut nakon toga poluvrime i cilu pauzu deranje na mene kako san moga priznat!!!!! po obicaju nisan ni ja osta duzan
i ja bivam često napadnut od svojih kad priznam korner ili aut, ali ne mogu ja protiv sebe. da bude još gore u dvije utakmice do sad smo primili golove iz tih mojih priznatih kornera i izgubili utakmice, što mi tek onda sve izgovore, ali ne dam se. jučer sam izgubio balun i čovjek išao sam 1 na 1 na golmana a mogao sam ga povući malo za dres i problem riješen, a nisam želio (dobio bi samo žuti da jesam po novim pravilima koja su glupa, ali su takva) jer sam budala. e to nema veze s zdravom pameću na tome mi nije svaka čast jer to nema veze sa fair playom, tu nisam kad sad gledam napravio pametan potez. ali dobro što je tu je, idemo dalje, nema kukanja...
Zadnja izmjena: josip_radic; 31 sij 2010, 12:33; ukupno mijenjano 1 put/a.
yanakiss napisao:˝SKUPINA INVALIDA˝, kako nas je jedan sinocnji rival nazvao, je rasturila prvoplasiranu Garažu
ZANIMLJIVO RAZMISLJANJE AL OVO DA STE NAS RASTURALI NEBI SE SLOZIA U VAS OKVIR JE ISLO 50 SUTEVA U NAS 3 A od TA 3 VI STE DALI 4 GOLA AL SVAKA CAST VI STE DOBILI NE BROJE SE SANSE NI SUTEVI VEC GOLOVI SAMO MOGU REC DA SE OVAJ PUT SRECA NASMJESILA VAMA A NE NAMA.....
stina7 napisao:dena napisao:uzbudljivo i u vrhu i u dnu. ćini se nakon ovog lošeg rezultata za garažu da oni gube korak kako smo svi i mislili da će bit. njihova kvaliteta igraća mala je kad usporediš sa dalerom grmom parnom ambasadorom. svaka in ćast na 1.mistu za sad. ja bi volija da tu i ostanu ali teško će to bit.
NE GUBI GARAZA KORAK GARAZA NIJE OD DAVNO IGRALA OVAKO OVO STA SMO IZGUBILI OD PISMOM ZVATI JE JEDNO VELIKO CUDO AL NEMA VEZE STA JE TU JE