2. liga mladi
Evo i moj prvi post.Utakmica Artem-Kman,podjednaka,Kman po obicaju ne koristi zicere,primaju glupi gol,odbijanac iz slobodnjaka za 1-1,potom imaju igru i sanse za pobjedu ali se onda kao i bezbroj puta do sada uplecu suci sa svojim "znanjem" i jos jednom su najlosiji dio utakmice,Vukovicu nije dovoljna bila ni kava prije utakmice da se probudi..mladjahni sudac svira nepostojeci penal 15 sekundi prije kraja za Artem iz kojega dolaze do pobjede.Naravno,30 sekundi prije toga je "zaboravio" svirati akumulirani za Kman.Realno mozda i najblize x,posto Kmanu treba 100 sansi za 1 gol,a isto tako ih bzvze primaju.Ali suci..to je rak rana cile udruge koje sam i sam clan vise od 20 g.
F-OFF!!!
DON FABIO napisao:Evo i moj prvi post.Utakmica Artem-Kman,podjednaka,Kman po obicaju ne koristi zicere,primaju glupi gol,odbijanac iz slobodnjaka za 1-1,potom imaju igru i sanse za pobjedu ali se onda kao i bezbroj puta do sada uplecu suci sa svojim "znanjem" i jos jednom su najlosiji dio utakmice,Vukovicu nije dovoljna bila ni kava prije utakmice da se probudi..mladjahni sudac svira nepostojeci penal 15 sekundi prije kraja za Artem iz kojega dolaze do pobjede.Naravno,30 sekundi prije toga je "zaboravio" svirati akumulirani za Kman.Realno mozda i najblize x,posto Kmanu treba 100 sansi za 1 gol,a isto tako ih bzvze primaju.Ali suci..to je rak rana cile udruge koje sam i sam clan vise od 20 g.
Sinko ne budali Kmanu je sviran 5. nepostojeći faul, a pravilo o klizećem startu pročitaj u papirima šta si dobia na prvom kolu!!!!!! A koliko još faulova za guranje s leđa i klizeći start na 7 metara nije svirano!!!????
Moj Arteme,nisam ja za tebe "sinko" i ne obracaj mi se na takav nacin,sam Vas igrac je prizna da nije penal,a mene nemoj ucit pravilima jer sam tu puno duze od tebe.Pobjeda Vam je poklonjena ali nije uopce stvar u tome,imaj malo respekta i ne kurci se bez veze.Nadam se da cete ostat u ligi pa da i dogodine ukrstimo koplja,provukli ste se prvi dio i uzeli bod,sad 3.Kman po kvaliteti spada sigurno medju 3-4 prve ekipe ali ima pola ozljedjene momcadi.Da budem posten do kraja,i Vi ste nezasluzeno nisko,a neke ekipe koje nit smrde nit mirisu visoko.Suci su ocajni,a prozivanje Lea Ruzica i tvoje obracanje meni s visoka ipak vise govori o tebi nego o meni.
F-OFF!!!
DON FABIO napisao:Moj Arteme,nisam ja za tebe "sinko" i ne obracaj mi se na takav nacin,sam Vas igrac je prizna da nije penal,a mene nemoj ucit pravilima jer sam tu puno duze od tebe.Pobjeda Vam je poklonjena ali nije uopce stvar u tome,imaj malo respekta i ne kurci se bez veze.Nadam se da cete ostat u ligi pa da i dogodine ukrstimo koplja,provukli ste se prvi dio i uzeli bod,sad 3.Kman po kvaliteti spada sigurno medju 3-4 prve ekipe ali ima pola ozljedjene momcadi.Da budem posten do kraja,i Vi ste nezasluzeno nisko,a neke ekipe koje nit smrde nit mirisu visoko.Suci su ocajni,a prozivanje Lea Ruzica i tvoje obracanje meni s visoka ipak vise govori o tebi nego o meni.
Onda piši realno, penal je bia po svim pravilima futsala jer klizeći start na igrača koji ima balun u posjedu je faul a kad je u šestercu onda je penal, a moj igrač ti sigurno nije reka da nije penal. Pobjedu nam niko nije poklonija i ne omolovažavaj mene i moju ekipu pa ću i ja se prema tebi i tvojoj ekipi obračat "sa zemlje"!!!
Sportski pozdrav i ne želim se prepucavat, za mene je ova priča završena!!!!
evo kad me se vec proziva i spominje da i ja kazen komentar na ono.
prvo, artem ne govori gluposti jer je tvoj igrac usa u mene ka sivonja dok san bia u zraku i nisan ima di sletit nego na njegovo stopalo, a faul cisti
pod drugo, jos jedna tvoja glupost sta pricas jer je moj vratar posli reka da je onaj momak sam reka da ne moze virovat sta mu je sviralo.
toliko o tome, a mene ne prozivaj bezveze jer je minut prije vaseg penala i klizeceg vas igrac isto to napravia na vasih 10 metara i tu suci nisu svirali, o tome nisi niti rici reka i u prvome poluvremenu isto
prvo, artem ne govori gluposti jer je tvoj igrac usa u mene ka sivonja dok san bia u zraku i nisan ima di sletit nego na njegovo stopalo, a faul cisti
pod drugo, jos jedna tvoja glupost sta pricas jer je moj vratar posli reka da je onaj momak sam reka da ne moze virovat sta mu je sviralo.
toliko o tome, a mene ne prozivaj bezveze jer je minut prije vaseg penala i klizeceg vas igrac isto to napravia na vasih 10 metara i tu suci nisu svirali, o tome nisi niti rici reka i u prvome poluvremenu isto
ja san primjetija da jedna od ekipa šta se najviše buni je artem. oni su biće mislili da će lako u ovoj ligi pa od tud ta nervoza. kad njih gledan najčešće se bune. po meni penal koji je sudilo za artem danas je dobro dosuđen jer je to bija klizeći start koji nije više dozvoljen.
pola prvog poluvrimena san gleda garažu i dobri su mora se to priznat. ja prvi nisan virova da će oni ovoliko trajat pri vrhu.
pola prvog poluvrimena san gleda garažu i dobri su mora se to priznat. ja prvi nisan virova da će oni ovoliko trajat pri vrhu.
pipinjo napisao:MNK OLIVA-GARAŽA 1 nekako slutim pobjedu domačina !!
a jbga nije slutnja dosla do izrazaja !
garaza razbila olivu 5-2!!!!!
baš mi je drago,, KAKO TI MOŽEŠ STAVITI POBJEDU PROTIVNIČKE EKIPE PROTIV SVOJE ,
čestitke GARAŽISTIMA na pobjedi ,,prva liga se smješi
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR