odabrao Đelo Hadžiselimović
3. liga mladi
Dragi moj administratore, korisnik Husref kako ga Vi oslovljavate u svojim komentarima nikad nikome nije uputija ružnu rijeć a ne daj Bože da je koga povrijedio...Priznajem možda sam malo prijetjerao u svom naumu da odam priznanje za rad trud i entuziazam poštovanog gospodina o kojem sam pisao...Ne znam jeste li primjetili da sam se ja ispričao štovanom gospodinu i u budučnosti više neće bit tema mojih citata....Još za kraj da Vam uputim jednu konstruktivnu kritiku jer vidim da ste mlako i sa dosta zakašnjenja reagirali na citat gdje goldenko koristi jednu jako pogrdnu rijeć za jedan dio naših sugrađana, sunarodnjaka, prijatelja ili susjeda kako već tko uzme.....Vaša kritika je zakašnjela i vrlo mlaka i nije primjerena poslu koji obnašate...Nadam se da u budućnost neče ni bit potrebe za Vašom intervencijom jer ovaj post služi za driuženje, da suprostavimo svoja mišljenja, a ne za nekakvo neargumentirano prepucavanje....U znak dobre volje ja ću reducirat svoja javljanja na minimum...Uz dužno štovanje Vaš Husref Musemić Huso.
Zadnja izmjena: husref musemić; 19 sij 2010, 16:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
RASPORED 15.KOLA 23.01.2010
bija san se maka s foruma al eto bar prognoza posto se problemi izgleda rijesavaju
13:00 Zagora promet - MNK Neoric 1 ko smi protiv sponzora
13:55 Baterija - Pekara Babic 1 neugodna baterija al nije nemoguc x
14:55 Forza Morocco - Gradska 1 sve moguce al mrocco jedna od boljih momcadi
15:50 Bili 9 - Veseli mornari 2 ajmo delp
16:50 Šetac Bronx - Skalice 2 1 nadan se da cu falit ovaj par
17:45 Max & Moris - Zlatarija Dvornik 2 zlatarija bolja
18:45 Hotel Rotondo - HSP 1 ka i uvik nadan se pobjedi
bija san se maka s foruma al eto bar prognoza posto se problemi izgleda rijesavaju
13:00 Zagora promet - MNK Neoric 1 ko smi protiv sponzora
13:55 Baterija - Pekara Babic 1 neugodna baterija al nije nemoguc x
14:55 Forza Morocco - Gradska 1 sve moguce al mrocco jedna od boljih momcadi
15:50 Bili 9 - Veseli mornari 2 ajmo delp
16:50 Šetac Bronx - Skalice 2 1 nadan se da cu falit ovaj par
17:45 Max & Moris - Zlatarija Dvornik 2 zlatarija bolja
18:45 Hotel Rotondo - HSP 1 ka i uvik nadan se pobjedi
dragi HUSREFE MUSEMIĆ HUSO mislim da ti niko nema pravo zamjerat sto simapatiziras i hvalis pojedine osobe ii ekipe na forumu...........ali postoji jedan problem.........ta osobe i ekipe svacaju to kao sarkazam i to jako veliki sto se mene nebi ticalo niti 1% da ne misle da taj sarkazam ne dolazi od mene ili nekoga od moje ekipe........
znam da nije vazno ko sta misli ...ali mislim da bi bilo lakse kad bi se svima prestavija ko si ?!!!!......jer ovako nenamjerno stetis meduljudskim odnosima izmedu pojedinih ekipa.......posto ode vecina zna ko je ko ucini nam tu cast i pokazi ko je veliki poznavatelj 3 lige i malog baluna sto nesumnjamo da jesi.....
znam da nije vazno ko sta misli ...ali mislim da bi bilo lakse kad bi se svima prestavija ko si ?!!!!......jer ovako nenamjerno stetis meduljudskim odnosima izmedu pojedinih ekipa.......posto ode vecina zna ko je ko ucini nam tu cast i pokazi ko je veliki poznavatelj 3 lige i malog baluna sto nesumnjamo da jesi.....
evo posto i ja ponekad bacim oko na ovu ligu i dodem koji put pogledat......moram rec par rijeci od jednom covjeku....................
IVAN TOMIC br 8 golgeter hotel rotonda.....mislim da zasluzuje veci respekt od onog sto ga dobija..........
svaka cast svima ali mislim da je on kljucni covik u ovosezonskom rotondu.......
svi koji ga gledaju znaju da iz 1 PRILIKE moze postic 3 GOLA......prava lisica sesterca......covjek koji je roden na drugoj stativi ..uvjek na pravom mjestu..........nemojte ovo svacat kao neku sprdnju jer sve sta sam reka stojim iza toga... i 100% sam u pravu
zapamtite.........kad izostanu njegovi golovi izostat ce i rezultat u rotonda jer on je jedni klasicni strijelac te ekipe......
.....nekad podcjenjen ali uvjek cjenjen,,,,,,,,cjena mu porasla ponudom MILLENIUMA......sad prozivljava najbolje dane karijere .......sritno i daj bar 40 golova jer znam da ti to mozes.......
..... nebih te nazvao umjetnikom malog baluna ali u svakom slucaju umjetnik si davanja golova......
PITAS SE ZASTO TI ADMIN NADODA ZVIJEZDICU???
prijatelju zasluzija si je davno si ti prirasta **** sad se tvoja igra zvijezdaa nemoze mjerit

IVAN TOMIC br 8 golgeter hotel rotonda.....mislim da zasluzuje veci respekt od onog sto ga dobija..........
svaka cast svima ali mislim da je on kljucni covik u ovosezonskom rotondu.......
svi koji ga gledaju znaju da iz 1 PRILIKE moze postic 3 GOLA......prava lisica sesterca......covjek koji je roden na drugoj stativi ..uvjek na pravom mjestu..........nemojte ovo svacat kao neku sprdnju jer sve sta sam reka stojim iza toga... i 100% sam u pravu
zapamtite.........kad izostanu njegovi golovi izostat ce i rezultat u rotonda jer on je jedni klasicni strijelac te ekipe......
.....nekad podcjenjen ali uvjek cjenjen,,,,,,,,cjena mu porasla ponudom MILLENIUMA......sad prozivljava najbolje dane karijere .......sritno i daj bar 40 golova jer znam da ti to mozes.......
..... nebih te nazvao umjetnikom malog baluna ali u svakom slucaju umjetnik si davanja golova......
prijatelju zasluzija si je davno si ti prirasta **** sad se tvoja igra zvijezdaa nemoze mjerit
admin napisao:goldenko napisao:Što se tiče našeg balije,ne znan šta se administrator sad počeja mišat. Ako su razlozi šta nema delpa, šta su marokanci reducirali svoja javljanje ili šta je lorko skoro pa nesta na forumu ,onda je njegova pojava u redu.Međutim ,meni se čini da se on oglasia iz drugih po meni pogrešnih razloga s obzirom da je očigledno da je huso neko tko je vrlo blizak sa rotondom.
Moga si i bez ovog balije...
Sta se tice mojih razloga za oglasavanje:
Nastojim bit maksimalno tolerantan i dopustit sta vecu slobodu pisanja na forumu i svest svoje intervencije na minimum.
Mislim da je malo zafrkancije i medjusobong provociranja dobro doslo da odrzi atmosferu na forumu i zato ne reagiram na svaku provokaciju dok ne procijenim jeli rijec o nekoj internoj zajebanciji ili su stvari maligne. Vecina provokatora odustane ako ih se ignorira.
Korisnik "husref" je po mojoj procijeni zagusija ovi topic svojim komentarima u kojima je vecina sadrzaja cista redundacija, a u svakom se dotakne Rotonda cime je iziritira ne samo forumase iz te ekipe nego i jos neke (po mojoj procijeni) ozbiljnije forumase.
Posljedica je da je razvodnija ovu temu koja je dosad bila jedna od najboljih i najkonstruktivnijih na forumu.
Pozdrav
Evo da se ispričam zbog te riječi jer san eto smetnuo sa uma u koji će se konteks dovest ta riječ. Inače ona ima totalno drukčije značenje i kad bi pogledali njeno značenje vidili bi da nisan bio daleko od istine kad san husrefa etiketira. Svejedno se ispričavan
lorko11 napisao:forza morocco napisao:Husrefe smanji doživljaj.... imaš najmanje 20 vrlo sličnih komentara samo sa ispremišanim rečenicama. Moran admina nadopunit, nije ovo skoro spamanje, nego je upravo to, a to se na forumima ne tolerira. Da ne govorin o vriđanju inteligencije ostalih forumaša sa tobožnjim divljenjem određenoj osobi i ekipi. Nije mi jasno zašto ti hotelijeri smetaju? Zato šta su prvi?....
@goldenko
Nisan reducira javljanje, jednostavno su me obveze stigle... pozdrav i tebi i delpu i lorku... tj. nekolicini koja je tila privatizirat forum:):)
Hehehehe, znate šta je dobro u ciloj priči... Šta ćemo vjerovatno ispast iz lige pa necu više morat gledat komentare ovog pacijenta po forumu jer ću bit dio foruma 4 lige ali nebitno....
Pozdrav svima koji se uredno predstavljaju na forumu a pogotovo Zlataru i Ranku..... Pozdrav
A sta ako Rotondo uđe u drugu ligu pa sa sobom tamo povedu "najvjernijeg" navijača?
FRAFOO napisao:LJudi moji šta mislite moželi se sljedeču subotu totalno zakomplicirati tablica, može li Max moris poraziti ili remizirati sa Zlatarima,Gradska pobjediti Marokance a HSP otkinitu bod Rotondu pa da opet bude smjene na vrhu a da ostalih 5 ekipa dođu na bod od drugog mista????
Volio bih dobiti komentare od ekipe koja malo duže prati ovu ligu samo bi zamolia Husrefa da on ne komentira rezultate jer po meni nije kompetentna osoba za ove odgovore!!!
Ispunjavam zadnji uvijet pa ću komentirat: normalno da može, kad je zadnji put netko pogodia sve rezultate koje je prognozira??!! Rotondo će kiksat kad se najmanje nadaš, ne samo oni, nego bilo koja ekipa, jednostavno loš dan ti se dogodi i to je to.
A ka šta je, mislim, goldenko reka bit će još svega do kraja, sve zavisi o motivu ekipa. Ne znam koliko zlatare privlači 2 liga, ova in je baš onako za gušt. Za razliku od Rotonda koji žele i u prvu.
neprimjetni napisao:FRAFOO napisao:LJudi moji šta mislite moželi se sljedeču subotu totalno zakomplicirati tablica, može li Max moris poraziti ili remizirati sa Zlatarima,Gradska pobjediti Marokance a HSP otkinitu bod Rotondu pa da opet bude smjene na vrhu a da ostalih 5 ekipa dođu na bod od drugog mista????
Volio bih dobiti komentare od ekipe koja malo duže prati ovu ligu samo bi zamolia Husrefa da on ne komentira rezultate jer po meni nije kompetentna osoba za ove odgovore!!!
Ispunjavam zadnji uvijet pa ću komentirat: normalno da može, kad je zadnji put netko pogodia sve rezultate koje je prognozira??!! Rotondo će kiksat kad se najmanje nadaš, ne samo oni, nego bilo koja ekipa, jednostavno loš dan ti se dogodi i to je to.
A ka šta je, mislim, goldenko reka bit će još svega do kraja, sve zavisi o motivu ekipa. Ne znam koliko zlatare privlači 2 liga, ova in je baš onako za gušt. Za razliku od Rotonda koji žele i u prvu.
Naša ambicija uvik je biti u vrhu,ali budimo realni i recimo da nemamo kvalitetu za 1.ligu. S ovim igračkim kadrom mislim da nemamo kvalitetu ni za vrh 2.lige, pa bi u slučaju plasmana u 2.ligu bila neophodna pojačanja...
BEGO- STAKLO MAAS napisao:evo posto i ja ponekad bacim oko na ovu ligu i dodem koji put pogledat......moram rec par rijeci od jednom covjeku....................
prijatelju zasluzija si je davno si ti prirasta **** sad se tvoja igra zvijezdaa nemoze mjerit![]()
hvala bego za podizanje cijene u subotu cu ti donit lovu za ovu reklamu
***** napisao:BEGO- STAKLO MAAS napisao:evo posto i ja ponekad bacim oko na ovu ligu i dodem koji put pogledat......moram rec par rijeci od jednom covjeku....................
prijatelju zasluzija si je davno si ti prirasta **** sad se tvoja igra zvijezdaa nemoze mjerit![]()
hvala bego za podizanje cijene u subotu cu ti donit lovu za ovu reklamua za husrefa ja garantiran da nisi ti jer su stizali komentari dok si gleda topela
Bego upa u iphone
okocha napisao:***** napisao:BEGO- STAKLO MAAS napisao:evo posto i ja ponekad bacim oko na ovu ligu i dodem koji put pogledat......moram rec par rijeci od jednom covjeku....................
hvala bego za podizanje cijene u subotu cu ti donit lovu za ovu reklamua za husrefa ja garantiran da nisi ti jer su stizali komentari dok si gleda topela
Bego upa u iphone
Ha,ha... Evo otkrija te Đuro!!!
PRVI DIO SEZONE PROTIV MAX MORISA
http://www.youtube.com/watch?v=_Fh1SsbQ8ds
http://www.youtube.com/watch?v=_Fh1SsbQ8ds