FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

miho

VIP član

Post 22 sij 2010, 07:17

a moj tigre ostavi se prognoza ,od svih parova pogodija si samo sebe
Alistair McCoist
<<

Toma

Član

Post 22 sij 2010, 08:31

Colo Colo - Pismon zvati 0:0
Iako smo odigrali nešto bolju utakmicu od prošle, nikako ne možemo bit zadovoljni. Dok u obrani i nije bilo loše, u napadu nismo znali realizirat stvorene šanse. Mislim da smo ipak previše vukli balun...
Protivnik je dobro sta na terenu. Ima bit da ste i vježbali primanje faula u zadnje vrime. U par navrata ste uvjerljivim zapomaganjem i stilskim padanjem uspješno uvjerili suce a oni su, najblaže rečeno, bili apsolutno izgubljeni. Totalno neujednačeni kriterij...
Naravno, naš problem u ovoj utakmici je bila realizacija, sve ostalo je manje važno.
<<

Toma

Član

Post 22 sij 2010, 08:33

Alo Vice! Pa ti si jedini čovik u povijesti bilo kakvog baluna koji je dobija žuti karton za pljeskanje! Koja si ti legenda... Triba i to znat!
<<

kun1gic

Česti član

Post 22 sij 2010, 08:37

daler dobija lagano bolji sa odlićnin novin igračen protiv smrdečije.
ambasador najavljuje borbu za ulazak u 1.ligu. odlićno igraju.
parna izgubila od klinike zasluženo.
ostalno nisan gleda.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 22 sij 2010, 09:34

Toma napisao:Alo Vice! Pa ti si jedini čovik u povijesti bilo kakvog baluna koji je dobija žuti karton za pljeskanje! Koja si ti legenda... Triba i to znat!

E, to mi je drugi zuti u 13 godina lige + 2 crvena.
Inace sudac mora dat zuti igracu ako mu pljesce jer je to omalovazavanje, tako da ne virujem da sam ja usamljeni slucaj...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 22 sij 2010, 09:36

10 napisao:vice ove godine smo na vratara igraca izgubili 10-12 bodova, pa jel to smisno

dobivene smo izgubili ili neriješeno zbog gluposti, ne da su nas izigrali nego se ljudi izgube sa svog mista, a ne znan sta je komplicirano u tome da svaki covik prednji mora bit na svome

Sinoc ste izdrzali vratara igraca, izgledalo je skroz dobro s tribina...
<<

Toma

Član

Post 22 sij 2010, 10:45

Vice ColoColo napisao:
Toma napisao:Alo Vice! Pa ti si jedini čovik u povijesti bilo kakvog baluna koji je dobija žuti karton za pljeskanje! Koja si ti legenda... Triba i to znat!

E, to mi je drugi zuti u 13 godina lige + 2 crvena.
Inace sudac mora dat zuti igracu ako mu pljesce jer je to omalovazavanje, tako da ne virujem da sam ja usamljeni slucaj...

A ja san mislija da je pljesak bija upućen suigraču koji je uspija "osvojit" prvi faul 6 minuti prije kraja utakmice... ;)
Platija si buletu za sve nas na klupi i na tribinama koji su spontano zapljeskalji...
<<

10

VIP član

Post 22 sij 2010, 11:02

sinoc jesmo,ali mi nikako ne mozemo neku utakmicu mirno privest kraju, vodimo 2-0 i onda imamo par sansi 2 na vratra i slicno za lagano rijesit,ali ne, mi moramo komplicirat, primimo glupi gol za 2-1 i onda jos minut prije kraja imaju akumulirani za 2-2, ali sva srica da ga je falia pa su bodovi tu

malo smo se odmakli od zone ispadanja tako da je odma lakse
<<

coky

Član

Post 22 sij 2010, 11:54

daler ponovno bez golmana..

udju li u prvu ligu bez vratara to ce bit stvarno podvig...
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 22 sij 2010, 12:45

coky napisao:daler ponovno bez golmana..

udju li u prvu ligu bez vratara to ce bit stvarno podvig...

sta je sa kecon, sta je sa tobon al ne igras za njih
<<

coky

Član

Post 22 sij 2010, 13:12

a keco radi pa mu je nezgodno dolazit..

sad su i djirlu doveli u dalera...strasan igrac..

s njim ce sigurno uc u ligu vise...

mene su kupili ovi iz kidan zila..al nisu bili zadovoljni samnom pa su me poslali na kaljenje u hotel more..5a liga...
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 22 sij 2010, 14:10

coky napisao:a keco radi pa mu je nezgodno dolazit..

sad su i djirlu doveli u dalera...strasan igrac..

s njim ce sigurno uc u ligu vise...

mene su kupili ovi iz kidan zila..al nisu bili zadovoljni samnom pa su me poslali na kaljenje u hotel more..5a liga...

ti si ka i ja sta bolji to u losiju ligu haha
<<

yanakiss

Novi član

Post 22 sij 2010, 15:18

Toma napisao:Colo Colo - Pismon zvati 0:0
Iako smo odigrali nešto bolju utakmicu od prošle, nikako ne možemo bit zadovoljni. Dok u obrani i nije bilo loše, u napadu nismo znali realizirat stvorene šanse. Mislim da smo ipak previše vukli balun...
Protivnik je dobro sta na terenu. Ima bit da ste i vježbali primanje faula u zadnje vrime. U par navrata ste uvjerljivim zapomaganjem i stilskim padanjem uspješno uvjerili suce a oni su, najblaže rečeno, bili apsolutno izgubljeni. Totalno neujednačeni kriterij...
Naravno, naš problem u ovoj utakmici je bila realizacija, sve ostalo je manje važno.

Totalno neobjektivno razmisljanje, jer da su suci imali isti kriterij bilo bi jos 2-3 akumulirana faula za pismon zvati. A sta se tice glume tu bi vi mogli dobit oskara! Realizacija je puno veci problem pismon zvati jer su imal vise sansi i bile su izglednije nego vase, zato mozete bit sritni sa bodom!
Zadnja izmjena: yanakiss; 22 sij 2010, 15:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Toma

Član

Post 22 sij 2010, 16:20

yanakiss napisao:

Totalno neobjektivno razmisljanje, jer da su suci imali isti kriterij bilo bi jos 2-3 akumulirana faula za pismon zvati. A sta se tice glume tu bi vi mogli dobit oskara! Realizacija je puno veci problem pismon zvati jer su imal vise sansi i bile su izglednije nego vase, zato mozete bit sritni sa bodom!

Ako misliš na one 2-3 jedine situacije u kojima cijukanje nije upalilo, valjda si u pravu. I sucima je već bilo neugodno... Šta se oskara tiče, teško smo ga mogli dobit sa dosuđena čitava 2 faula u ciloj utakmici. A šta ćeš, očito se nismo naučili itat po podu i jaukat! I bolje da nismo, tu smo ipak zbog igre koja nam doduše i nije bila na nekom nivou. Ne znan za ostale ali ja s bodom nisan zadovoljan iako je po pruženoj igri to na koncu realan rezultat. To nema veze s vama nego s nama...
<<

yanakiss

Novi član

Post 23 sij 2010, 17:43

Toma napisao:
yanakiss napisao:

Ako misliš na one 2-3 jedine situacije u kojima cijukanje nije upalilo, valjda si u pravu. I sucima je već bilo neugodno... Šta se oskara tiče, teško smo ga mogli dobit sa dosuđena čitava 2 faula u ciloj utakmici. A šta ćeš, očito se nismo naučili itat po podu i jaukat! I bolje da nismo, tu smo ipak zbog igre koja nam doduše i nije bila na nekom nivou. Ne znan za ostale ali ja s bodom nisan zadovoljan iako je po pruženoj igri to na koncu realan rezultat. To nema veze s vama nego s nama...

Cilu utakmicu ste imali dvi poštene šanse zato neznam u čemu je problem u vašoj realizaciji, za razliku od pisme koja je imala, precku, stativu, deseterac i jos par uteva iz sesterca.
A faule ste napravili i zato su ih suci svirali a samo iz razloga sta ste vrsili pritisak na njih nisu svirali ostala 2-3, ma koliko se vi bunili na njih.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010