2. liga mladi
Colo Colo - Pismon zvati 0:0
Iako smo odigrali nešto bolju utakmicu od prošle, nikako ne možemo bit zadovoljni. Dok u obrani i nije bilo loše, u napadu nismo znali realizirat stvorene šanse. Mislim da smo ipak previše vukli balun...
Protivnik je dobro sta na terenu. Ima bit da ste i vježbali primanje faula u zadnje vrime. U par navrata ste uvjerljivim zapomaganjem i stilskim padanjem uspješno uvjerili suce a oni su, najblaže rečeno, bili apsolutno izgubljeni. Totalno neujednačeni kriterij...
Naravno, naš problem u ovoj utakmici je bila realizacija, sve ostalo je manje važno.
Iako smo odigrali nešto bolju utakmicu od prošle, nikako ne možemo bit zadovoljni. Dok u obrani i nije bilo loše, u napadu nismo znali realizirat stvorene šanse. Mislim da smo ipak previše vukli balun...
Protivnik je dobro sta na terenu. Ima bit da ste i vježbali primanje faula u zadnje vrime. U par navrata ste uvjerljivim zapomaganjem i stilskim padanjem uspješno uvjerili suce a oni su, najblaže rečeno, bili apsolutno izgubljeni. Totalno neujednačeni kriterij...
Naravno, naš problem u ovoj utakmici je bila realizacija, sve ostalo je manje važno.
Toma napisao:Alo Vice! Pa ti si jedini čovik u povijesti bilo kakvog baluna koji je dobija žuti karton za pljeskanje! Koja si ti legenda... Triba i to znat!
E, to mi je drugi zuti u 13 godina lige + 2 crvena.
Inace sudac mora dat zuti igracu ako mu pljesce jer je to omalovazavanje, tako da ne virujem da sam ja usamljeni slucaj...
10 napisao:vice ove godine smo na vratara igraca izgubili 10-12 bodova, pa jel to smisno
dobivene smo izgubili ili neriješeno zbog gluposti, ne da su nas izigrali nego se ljudi izgube sa svog mista, a ne znan sta je komplicirano u tome da svaki covik prednji mora bit na svome
Sinoc ste izdrzali vratara igraca, izgledalo je skroz dobro s tribina...
Vice ColoColo napisao:Toma napisao:Alo Vice! Pa ti si jedini čovik u povijesti bilo kakvog baluna koji je dobija žuti karton za pljeskanje! Koja si ti legenda... Triba i to znat!
E, to mi je drugi zuti u 13 godina lige + 2 crvena.
Inace sudac mora dat zuti igracu ako mu pljesce jer je to omalovazavanje, tako da ne virujem da sam ja usamljeni slucaj...
A ja san mislija da je pljesak bija upućen suigraču koji je uspija "osvojit" prvi faul 6 minuti prije kraja utakmice...
Platija si buletu za sve nas na klupi i na tribinama koji su spontano zapljeskalji...
sinoc jesmo,ali mi nikako ne mozemo neku utakmicu mirno privest kraju, vodimo 2-0 i onda imamo par sansi 2 na vratra i slicno za lagano rijesit,ali ne, mi moramo komplicirat, primimo glupi gol za 2-1 i onda jos minut prije kraja imaju akumulirani za 2-2, ali sva srica da ga je falia pa su bodovi tu
malo smo se odmakli od zone ispadanja tako da je odma lakse
malo smo se odmakli od zone ispadanja tako da je odma lakse
Toma napisao:Colo Colo - Pismon zvati 0:0
Totalno neobjektivno razmisljanje, jer da su suci imali isti kriterij bilo bi jos 2-3 akumulirana faula za pismon zvati. A sta se tice glume tu bi vi mogli dobit oskara! Realizacija je puno veci problem pismon zvati jer su imal vise sansi i bile su izglednije nego vase, zato mozete bit sritni sa bodom!
Zadnja izmjena: yanakiss; 22 sij 2010, 15:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
yanakiss napisao:Toma napisao:Colo Colo - Pismon zvati 0:0
Totalno neobjektivno razmisljanje, jer da su suci imali isti kriterij bilo bi jos 2-3 akumulirana faula za pismon zvati. A sta se tice glume tu bi vi mogli dobit oskara! Realizacija je puno veci problem pismon zvati jer su imal vise sansi i bile su izglednije nego vase, zato mozete bit sritni sa bodom!
Ako misliš na one 2-3 jedine situacije u kojima cijukanje nije upalilo, valjda si u pravu. I sucima je već bilo neugodno... Šta se oskara tiče, teško smo ga mogli dobit sa dosuđena čitava 2 faula u ciloj utakmici. A šta ćeš, očito se nismo naučili itat po podu i jaukat! I bolje da nismo, tu smo ipak zbog igre koja nam doduše i nije bila na nekom nivou. Ne znan za ostale ali ja s bodom nisan zadovoljan iako je po pruženoj igri to na koncu realan rezultat. To nema veze s vama nego s nama...
Toma napisao:yanakiss napisao:Toma napisao:Colo Colo - Pismon zvati 0:0
Ako misliš na one 2-3 jedine situacije u kojima cijukanje nije upalilo, valjda si u pravu. I sucima je već bilo neugodno... Šta se oskara tiče, teško smo ga mogli dobit sa dosuđena čitava 2 faula u ciloj utakmici. A šta ćeš, očito se nismo naučili itat po podu i jaukat! I bolje da nismo, tu smo ipak zbog igre koja nam doduše i nije bila na nekom nivou. Ne znan za ostale ali ja s bodom nisan zadovoljan iako je po pruženoj igri to na koncu realan rezultat. To nema veze s vama nego s nama...
Cilu utakmicu ste imali dvi poštene šanse zato neznam u čemu je problem u vašoj realizaciji, za razliku od pisme koja je imala, precku, stativu, deseterac i jos par uteva iz sesterca.
A faule ste napravili i zato su ih suci svirali a samo iz razloga sta ste vrsili pritisak na njih nisu svirali ostala 2-3, ma koliko se vi bunili na njih.