2. liga mladi
WITSCHGE napisao:oxa_jure napisao:oxa_mate napisao:sutra pada i garaza
koliko san iz sumarka prospijunirao danasnji trening garaza pada
moj prijatelj najavljuje DERBI.....
IMA BIT DA VAS JE ŠEF VODIJA NEGDI NA PRIPREME,ajde vale ce ti onda progledat kroz prste za treninge ja cu mu prinit dvoranske igre..
hehe a miki jedino ako preuvelicas malo mozda i progleda kroz prste
pipinjo napisao:FRAFO napisao:OXA TISAK - GARAŽA PUJANKE = 2 : 2
-e moj Svilaja,da je bilo uplatit tiket...
garaza bila dosta bolja oxa se provukla
podjednako, realno,igra rastrgana,fer i korektna,,
malo DUKA zakazao,,ali to je normalno za mladoga vratara, pretežito brani izvanredno
uviijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
veceras mnk kman - oliva 3-3
to je cudo jedno kako mi prosipamo bodove
opet imamo pobjedu u nogama, vodimo 3-2 i idu njih 3 samo na igraca koji je sta umisto vratara na branku, i onda nas srednji sa 7 metara nije niti puca nego doda ton igracu koji je samo sta na sredini branke i ceka da mu ga daju, da bi naravno zadnjih 15 sekundi dobili gol za 3-3
opet imamo pobjedu u nogama, vodimo 3-2 i idu njih 3 samo na igraca koji je sta umisto vratara na branku, i onda nas srednji sa 7 metara nije niti puca nego doda ton igracu koji je samo sta na sredini branke i ceka da mu ga daju, da bi naravno zadnjih 15 sekundi dobili gol za 3-3
10 napisao:veceras mnk kman - oliva 3-3
Hahaha
Nama se to isto dogodilo prosle sezone protiv Pismon zvati. A i ove godine, ista stvar samo sta smo vodili 2:0, dvojica idu na praznu branku, a za njima jedan protivnik koji ih stize na 2m od branke i onda se moji idu dodat i ode balun u gol aut. Naravno iduci napad primamo gol i onda zadnjih minut i po raspad sustava, gol visi u zraku - srica ga ovi nisu ugurali...
Reka san ja da su nase dvi ekipe s najlosijom realizacijom u ligi...