FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

okocha

Član

Post 06 sij 2010, 00:13

gavra stari plac napisao:ostavi mi broj ili mail pa ti se javin, iman jednog prijatelja koji je voljan sponzorirat ekipu ali uz par svojih igraca

Ja nisam vlasnik ekipe, nego samo voditelj. Mislim da će taj zahtjev teško proći, pogotovo sada kada smo pomladili ekipu. No svejedno se ti javi, da ne ostavljam na forumu svoj broj - imaš ga u husrefovog miljenika, tvog štovanog voditelja :-)
<<

DragoCosic

Novi član

Post 06 sij 2010, 00:14

Mislim ako sam dobro čuo i ako su mi dobro rekli HSP je ostao bez prva 2 strijelca..... nzm situacija u ekipi im nije baš bajna...
<<

okocha

Član

Post 06 sij 2010, 00:19

DragoCosic napisao:Mislim ako sam dobro čuo i ako su mi dobro rekli HSP je ostao bez prva 2 strijelca..... nzm situacija u ekipi im nije baš bajna...

Imaš krive informacije, ova ekipa može ići samo naprijed, a ne nazad. Prevelik je tu potencijal da se ostane na ovome gdje smo sada. Jedino taj novac predstavlja mali uteg, budući da većina momaka nema primanja
<<

DragoCosic

Novi član

Post 06 sij 2010, 13:29

okocha napisao:
DragoCosic napisao:Mislim ako sam dobro čuo i ako su mi dobro rekli HSP je ostao bez prva 2 strijelca..... nzm situacija u ekipi im nije baš bajna...

Imaš krive informacije, ova ekipa može ići samo naprijed, a ne nazad. Prevelik je tu potencijal da se ostane na ovome gdje smo sada. Jedino taj novac predstavlja mali uteg, budući da većina momaka nema primanja

Ja znam samo da su 2-3 već u procesu prebacivanja registracije.....eto to je sve , neću se mišat ali jbg svašta se priča.....
<<

kun1gic

Česti član

Post 07 sij 2010, 00:35

kad poćinju lige? zašto ništa ne piše na internetu?
<<

FRAFOO

Novi član

Post 07 sij 2010, 07:50

husref musemić napisao:Ispričavam se svim ljubiteljima malonogometa a pogotovo uvaženom gospodinu Novačiću što sam ga preimenovao u Kristijana. Jako mi je žao šta mi se potkrao ovakav lapsus al očito čitajući komentare od likova koji su hvala Bogu napustili ovaj forum, truhljo frafooo itd, stekao sam dojam da se uvaženi gospodin a nadasve strašan hakler i čarobnjak sa loptom zove Kristijan. Još jednom se pokorno ispričavam uvaženom gospodinu Darku Novačiću.

Husrefe molio bi te da citiraš koji to moji komentari nisu po tvom guštu pa da ti repliciram??????????

Jebako ti je dobro napisa ti si stvoren za pratiti sinjsku alku a ja bi još dodao i polo(ako znaš koji je to sport).
Radi takvih likova ka šta si ti prestao sam pratiti ovaj forum a uostalom šta bi sada trebao pisati po forumu(pitaj Šimca možeš li im se pridružiti u ekipi, ako nisi dovoljno dobar za igrati da bar budeš maskota na klupi????)
fraffo
<<

FRAFOO

Novi član

Post 07 sij 2010, 07:52

husref musemić napisao:IDEN SA OVOGA FORUMA JAKO ŽALOSTAN I RAZOĆARAN JER OVAJ FORUM JE PRIVATIZIRAN OD NEKOLIKO LIKOVA.......OD DANAS VAS GLEDAM NA TRIBINAMA I NE KOMENTIRAM VIŠE........

Sa svojim učestalim komentarima(koji baš nemaju nekog smisla) ti si sam privatizirao forum.
fraffo
<<

dado

Novi član

Post 07 sij 2010, 09:23

husref musemić napisao:
dado napisao:
husref musemić napisao:Štovani zaljubljenici futsala evo da Vas po prvi put pozdravim u novoj 2010. Pošto su blagdani iza nas vrijeme je da započmemo sa pripremama za nadolazeći proljetni dio natjecanja u 3 malonogometnoj ligi grada Splita naravno lige mladih. Nadam se da ćče i nastavak bit jednako uzbudljiv kao i jesenski dio gdje če se odvijati žestoka borba za drugo mijesto u skupini jer prvo misto je nedostižno, na njmu zasijela družina uvaženog i eminentnog malonogometnog stručnjaka gospodina Šimca. Po mom sudu priznajem skromnom ali ipak bi na drugo mijesto stavija ekipu bronxa a pogotovo ako uspiju zadržati ponajboljeg malonogometaša na parketima sportskog centa gripe Kristijana Novačića. Eto toliko za početak. VIDIMO SE NA TRIBINAMA..

Momče,prestani se lažno predstavljati jer nakon par tvojih postova vidim koliko se trudiš,ali ti ne ide...citiram"gdje će se odvijati borba za drugo mijesto u skupini jer prvo misto"..Trudiš se pisati književno pa umjesto da napišeš mjesto pišeš mijesto,a onda nakon par riječi pišeš misto....

Žao mi je,ali je ovo tipičan primjer demokracije gdje manjina terorizira većinu.Forum je izgubio draž....

Jeste li vi gospodine Dado možda kakav lektor, pa momče gledaj šta se piše a ne kako jer priznajem niti sam književnik niti pametan poput Vas...a Vama uvaženi lektore ako je ovaj forum izgubio draž jednostavno ne trebate navraćat tu. Smisao demokracije je da svak kaže svoje mišljenje s kojim se večina ne mora složiti al u najmanju ruku treba ga saslušat, ipak vidi se da u vašoj glavi još živi duh starih totalitarnih vremena gdje mislite da je ovaj forum samo za vas tu i za vaše istomišljenike, e pa i manjina ima pravo reć svoje mišljenje.

Više sam kao reflektor...p(r)okazujem id.......
<<

dado

Novi član

Post 07 sij 2010, 09:28

dado napisao:
husref musemić napisao:
dado napisao:Momče,prestani se lažno predstavljati jer nakon par tvojih postova vidim koliko se trudiš,ali ti ne ide...citiram"gdje će se odvijati borba za drugo mijesto u skupini jer prvo misto"..Trudiš se pisati književno pa umjesto da napišeš mjesto pišeš mijesto,a onda nakon par riječi pišeš misto....

Žao mi je,ali je ovo tipičan primjer demokracije gdje manjina terorizira većinu.Forum je izgubio draž....

Jeste li vi gospodine Dado možda kakav lektor, pa momče gledaj šta se piše a ne kako jer priznajem niti sam književnik niti pametan poput Vas...a Vama uvaženi lektore ako je ovaj forum izgubio draž jednostavno ne trebate navraćat tu. Smisao demokracije je da svak kaže svoje mišljenje s kojim se večina ne mora složiti al u najmanju ruku treba ga saslušat, ipak vidi se da u vašoj glavi još živi duh starih totalitarnih vremena gdje mislite da je ovaj forum samo za vas tu i za vaše istomišljenike, e pa i manjina ima pravo reć svoje mišljenje.

Više sam kao reflektor...p(r)okazujem id.....iote...
<<

dado

Novi član

Post 07 sij 2010, 09:40

dado napisao:
dado napisao:
husref musemić napisao:Jeste li vi gospodine Dado možda kakav lektor, pa momče gledaj šta se piše a ne kako jer priznajem niti sam književnik niti pametan poput Vas...a Vama uvaženi lektore ako je ovaj forum izgubio draž jednostavno ne trebate navraćat tu. Smisao demokracije je da svak kaže svoje mišljenje s kojim se večina ne mora složiti al u najmanju ruku treba ga saslušat, ipak vidi se da u vašoj glavi još živi duh starih totalitarnih vremena gdje mislite da je ovaj forum samo za vas tu i za vaše istomišljenike, e pa i manjina ima pravo reć svoje mišljenje.

Više sam kao reflektor...p(r)okazujem id.....iote...

A po imenu tvog nicka Husrefe vidim da preferiraš igrače koji su igrali u Crvenoj Zvezdi...
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 07 sij 2010, 13:42

FRAFOO napisao:
husref musemić napisao:Ispričavam se svim ljubiteljima malonogometa a pogotovo uvaženom gospodinu Novačiću što sam ga preimenovao u Kristijana. Jako mi je žao šta mi se potkrao ovakav lapsus al očito čitajući komentare od likova koji su hvala Bogu napustili ovaj forum, truhljo frafooo itd, stekao sam dojam da se uvaženi gospodin a nadasve strašan hakler i čarobnjak sa loptom zove Kristijan. Još jednom se pokorno ispričavam uvaženom gospodinu Darku Novačiću.

Husrefe molio bi te da citiraš koji to moji komentari nisu po tvom guštu pa da ti repliciram??????????

Jebako ti je dobro napisa ti si stvoren za pratiti sinjsku alku a ja bi još dodao i polo(ako znaš koji je to sport).
Radi takvih likova ka šta si ti prestao sam pratiti ovaj forum a uostalom šta bi sada trebao pisati po forumu(pitaj Šimca možeš li im se pridružiti u ekipi, ako nisi dovoljno dobar za igrati da bar budeš maskota na klupi????)

Možda ste primjetili da me nema baš na forumu u zadnje vrime. Iskreno, forum je izgubija ono što mi se sviđalo pojavom svakojakih falših likova... Nama nikakva maskota ne triba. Pozdrav!
<<

husref musemić

Član

Post 07 sij 2010, 14:11

Uvažena gospodo malonogometni sladokusci i ljubitelji viteške igre futsal, moram se oglasit na ove laži koje su neki od gospode forumaša pokušali plasirat na ovom forumu. Pa neće moći gospodo ako vas uopće mogu oslovit sa gospodo. Prvo vi frafooo ako želite meni replicirat slobodno izvolite a izazivam vas na sućeljavanje pa ako treba i na centar velike dvorane sportskog centra gripe. Iz vaših komentara vidim da ste jako tanki na temu futsala. Drugo želio bih replicirat liku pod nickom Dado, pa gospodine da niste lektor to znam al niste ni reflektor vi ste gospodine stup, da da dobro ste čuli vi ste stup jer ste glupi ko stup, stup je udren u zemlju vi u glavu. To koga ja preferirem to je moj osobni izbor, ipak dozvolite da to bude stvar osobnog izbora. POZDRAV I DO SKORAŠNJEG VIĐENJA NA TRIBINAMA.
Zadnja izmjena: husref musemić; 07 sij 2010, 14:26; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

Član

Post 07 sij 2010, 14:16

ljudi mogli ste samo ignorirat pa nek se s tih par nickova dopisuje sam sa sobom..ni meni se ne da gledat di je normalan komentar a di je debilana al eto..ne mos nikome nista zabranit..moj prijedlog da samo ignoriramo takve komentare
<<

husref musemić

Član

Post 07 sij 2010, 14:19

AUTO SIMPET napisao:
FRAFOO napisao:

Možda ste primjetili da me nema baš na forumu u zadnje vrime. Iskreno, forum je izgubija ono što mi se sviđalo pojavom svakojakih falših likova... Nama nikakva maskota ne triba. Pozdrav!

Molim Vas gospodine Auto simplet da ne uzmete za zlo ove komntare od ovih šaljivih forumaša koji su ovaj forum htijeli pretvoriti u lakrdiju. Jedini naćin na koji možemo stati na kraj ovim harlekinima je da si Mi malonogometni zanesenjaci svojim strućnim komentarima svojim stajalištima o ovoj viteškoj igri udružimo i da naši komentari istisnu ove besmislene crtice koje pišu ovi šaljivi likovi. Molim vas ne posustajte jer iz svake vaše rečenice se vidi bogatstvo vidi nešto što obogaćuje ovuj forum i zato Vas još jednom iskreno zamoljavam da budete prisutni na forumu što češće naravno koliko Vam privatne i poslovne obaveze dopuštaju i da i dalje obogaćujete ovaj forum svojim vrsnim komentarima i strućnim stajalištima.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

lorko11

Novi član

Post 07 sij 2010, 16:17

Svima koje poznajem zelim dobar nastavak sezone uz šta manje ozljeda i šta više lipih golova,... PS. zanemarite ove provokatore šta misle da su zanimljivi i ne obadajite ih 2 posto pa ce i sami nestat kako su i došli......Usput ima li ko informacije o nastavku???? pozdrav
GO BLUES
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010