3. liga mladi
Štovani zaljubljenici futsala evo da Vas po prvi put pozdravim u novoj 2010. Pošto su blagdani iza nas vrijeme je da započmemo sa pripremama za nadolazeći proljetni dio natjecanja u 3 malonogometnoj ligi grada Splita naravno lige mladih. Nadam se da ćče i nastavak bit jednako uzbudljiv kao i jesenski dio gdje če se odvijati žestoka borba za drugo mijesto u skupini jer prvo misto je nedostižno, na njmu zasijela družina uvaženog i eminentnog malonogometnog stručnjaka gospodina Šimca. Po mom sudu priznajem skromnom ali ipak bi na drugo mijesto stavija ekipu bronxa a pogotovo ako uspiju zadržati ponajboljeg malonogometaša na parketima sportskog centa gripe Kristijana Novačića. Eto toliko za početak. VIDIMO SE NA TRIBINAMA..
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
husref musemić napisao:Štovani zaljubljenici futsala evo da Vas po prvi put pozdravim u novoj 2010. Pošto su blagdani iza nas vrijeme je da započmemo sa pripremama za nadolazeći proljetni dio natjecanja u 3 malonogometnoj ligi grada Splita naravno lige mladih. Nadam se da ćče i nastavak bit jednako uzbudljiv kao i jesenski dio gdje če se odvijati žestoka borba za drugo mijesto u skupini jer prvo misto je nedostižno, na njmu zasijela družina uvaženog i eminentnog malonogometnog stručnjaka gospodina Šimca. Po mom sudu priznajem skromnom ali ipak bi na drugo mijesto stavija ekipu bronxa a pogotovo ako uspiju zadržati ponajboljeg malonogometaša na parketima sportskog centa gripe Kristijana Novačića. Eto toliko za početak. VIDIMO SE NA TRIBINAMA..
To cemo tek vidit ko ce bit prvi a ko drugi stovani gospodine, na kraju se mrtvi broje
VAR 
husref musemić napisao:Štovani zaljubljenici futsala evo da Vas po prvi put pozdravim u novoj 2010. Pošto su blagdani iza nas vrijeme je da započmemo sa pripremama za nadolazeći proljetni dio natjecanja u 3 malonogometnoj ligi grada Splita naravno lige mladih. Nadam se da ćče i nastavak bit jednako uzbudljiv kao i jesenski dio gdje če se odvijati žestoka borba za drugo mijesto u skupini jer prvo misto je nedostižno, na njmu zasijela družina uvaženog i eminentnog malonogometnog stručnjaka gospodina Šimca. Po mom sudu priznajem skromnom ali ipak bi na drugo mijesto stavija ekipu bronxa a pogotovo ako uspiju zadržati ponajboljeg malonogometaša na parketima sportskog centa gripe Kristijana Novačića. Eto toliko za početak. VIDIMO SE NA TRIBINAMA..
Husrefe Darko Novačić, Darko
Ispričavam se svim ljubiteljima malonogometa a pogotovo uvaženom gospodinu Novačiću što sam ga preimenovao u Kristijana. Jako mi je žao šta mi se potkrao ovakav lapsus al očito čitajući komentare od likova koji su hvala Bogu napustili ovaj forum, truhljo frafooo itd, stekao sam dojam da se uvaženi gospodin a nadasve strašan hakler i čarobnjak sa loptom zove Kristijan. Još jednom se pokorno ispričavam uvaženom gospodinu Darku Novačiću.
AUTO SIMPET napisao:Ne znam na osnovu cega ovakvi komentari Husrefa. Pretjerano simpatizira moju ekipu a ni mi ne znamo ko je on... Glede borbe za prva 2 mista nista nije odluceno, pa tek je pola sezone iza nas. Po mom misljenju 6 ekipa konkurira za prva 2 mista...
Poštovani gospodine treneru znam da neželite da se uvuče leteargija u vašu ekipu pa spuštata loptu na zemlju šta još jednom neupitno potvrđuje vašu stručnost i znanje malonogometne igre i razumijevanje futsala.Po mom skromnom sudu ja osim vaše ekipe ne vidim ni jednu drugu koja vam može parirati u bilo kojem segmentu što na tehničkoj što na taktičkoj postavci igre. Stvarno ne vidim tko bih mogao uzeti primat od vas, dok če se za drugu poziciju vodit borba iako mislim da ekipa bronxa posli vas jedina posjeduje kvalitetu za ovaj rang natijecanja dok ostale ekipe ipak igraju epizodnu ulogu u ovoj borbi za viši rang natijecanja. Zaista ne vidim ni jednu ekipu koja je sposobna napravit nešto više dok je i borba za opstanak nezenimljiva jer se već vide dva sigurna putnika u niži rang natijecanja.
Zadnja izmjena: husref musemić; 05 sij 2010, 13:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
AUTO SIMPET napisao:Ne znam na osnovu cega ovakvi komentari Husrefa. Pretjerano simpatizira moju ekipu a ni mi ne znamo ko je on... Glede borbe za prva 2 mista nista nije odluceno, pa tek je pola sezone iza nas. Po mom misljenju 6 ekipa konkurira za prva 2 mista...
eto to je to,uvazeni gospodin kaze kratko jasno i pameto
VAR 
Momče,prestani se lažno predstavljati jer nakon par tvojih postova vidim koliko se trudiš,ali ti ne ide...citiram"gdje će se odvijati borba za drugo mijesto u skupini jer prvo misto"..Trudiš se pisati književno pa umjesto da napišeš mjesto pišeš mijesto,a onda nakon par riječi pišeš misto....
Žao mi je,ali je ovo tipičan primjer demokracije gdje manjina terorizira većinu.Forum je izgubio draž....
dado napisao:husref musemić napisao:Štovani zaljubljenici futsala evo da Vas po prvi put pozdravim u novoj 2010. Pošto su blagdani iza nas vrijeme je da započmemo sa pripremama za nadolazeći proljetni dio natjecanja u 3 malonogometnoj ligi grada Splita naravno lige mladih. Nadam se da ćče i nastavak bit jednako uzbudljiv kao i jesenski dio gdje če se odvijati žestoka borba za drugo mijesto u skupini jer prvo misto je nedostižno, na njmu zasijela družina uvaženog i eminentnog malonogometnog stručnjaka gospodina Šimca. Po mom sudu priznajem skromnom ali ipak bi na drugo mijesto stavija ekipu bronxa a pogotovo ako uspiju zadržati ponajboljeg malonogometaša na parketima sportskog centa gripe Kristijana Novačića. Eto toliko za početak. VIDIMO SE NA TRIBINAMA..
Momče,prestani se lažno predstavljati jer nakon par tvojih postova vidim koliko se trudiš,ali ti ne ide...citiram"gdje će se odvijati borba za drugo mijesto u skupini jer prvo misto"..Trudiš se pisati književno pa umjesto da napišeš mjesto pišeš mijesto,a onda nakon par riječi pišeš misto....
Žao mi je,ali je ovo tipičan primjer demokracije gdje manjina terorizira većinu.Forum je izgubio draž....
Jeste li vi gospodine Dado možda kakav lektor, pa momče gledaj šta se piše a ne kako jer priznajem niti sam književnik niti pametan poput Vas...a Vama uvaženi lektore ako je ovaj forum izgubio draž jednostavno ne trebate navraćat tu. Smisao demokracije je da svak kaže svoje mišljenje s kojim se večina ne mora složiti al u najmanju ruku treba ga saslušat, ipak vidi se da u vašoj glavi još živi duh starih totalitarnih vremena gdje mislite da je ovaj forum samo za vas tu i za vaše istomišljenike, e pa i manjina ima pravo reć svoje mišljenje.
Zadnja izmjena: husref musemić; 05 sij 2010, 20:04; ukupno mijenjano 1 put/a.