FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

FRAFOO

Novi član

Post 28 pro 2009, 13:42

husref musemić napisao:Pozdrav, dobar i ugodan dan svim mojim prijateljima forumašima i ljubiteljima viteške igre futsala. Nakon Božićnih blagdana nastavljaju se intezivne aktivnosti van parketa. Samo nekoliko dana prije početka prijelaznog roka želio bih podijeliti sa Vama jednu eskluzivnu vijest koja se jučer počela širiti među ljubiteljima futsala i vrsnim poznavateljima situacije na parketu i oko parketa športskog centra Gripe. Gotovo je 100 posto sigurno da nogometaš bronxa Kristijan Novačić prelazi u redove gradske sigurnosti. Vijest se još može uzeti sa zadrškom al vođeni su intezivni razgovori menađera gradske sigurnosti gospodina Mirka i nogometaša Novačića.

Sinko mili prestani pisati pizdarije po forumu................prvo se raspitaj kod tih likova što ti daju ekskluzivne vijesti kako se zove taj nogometaš Novačić pa onda piši ekskluzivne vijesti!!!!

Također bih te molio bih te da prestaneš s tim glupim izrazima tipa viteška igra(ali ste u Bosni svi neku vitezi,da vam se slučajno liga ne zove Malonogometno viteško natjecanje),jer definitivno ispada da se sprdaš s nama!!!

Ne vrijeđam Bosance ali mi ovo izgleda presmiješno.
fraffo
<<

husref musemić

Član

Post 28 pro 2009, 15:24

FRAFOO napisao:
husref musemić napisao:Pozdrav, dobar i ugodan dan svim mojim prijateljima forumašima i ljubiteljima viteške igre futsala. Nakon Božićnih blagdana nastavljaju se intezivne aktivnosti van parketa. Samo nekoliko dana prije početka prijelaznog roka želio bih podijeliti sa Vama jednu eskluzivnu vijest koja se jučer počela širiti među ljubiteljima futsala i vrsnim poznavateljima situacije na parketu i oko parketa športskog centra Gripe. Gotovo je 100 posto sigurno da nogometaš bronxa Kristijan Novačić prelazi u redove gradske sigurnosti. Vijest se još može uzeti sa zadrškom al vođeni su intezivni razgovori menađera gradske sigurnosti gospodina Mirka i nogometaša Novačića.

Sinko mili prestani pisati pizdarije po forumu................prvo se raspitaj kod tih likova što ti daju ekskluzivne vijesti kako se zove taj nogometaš Novačić pa onda piši ekskluzivne vijesti!!!!

Također bih te molio bih te da prestaneš s tim glupim izrazima tipa viteška igra(ali ste u Bosni svi neku vitezi,da vam se slučajno liga ne zove Malonogometno viteško natjecanje),jer definitivno ispada da se sprdaš s nama!!!

Ne vrijeđam Bosance ali mi ovo izgleda presmiješno.

Ispričavam se gospodine frafoo sa nekoliko oooo..... vjerovatno ste se našli pozvani dijelit lekcije ovdije nama prisutnima al ne znam odakle Vam reference da nas prozivate i omalovažavate. Ako za Vas osobno ovaj šport nije viteški to je Vaš problem al ovim putem Vas molim i ljudski zamoljavam da nas malonogometne sladokusce ostavite da i dalje uživamo u čari i čaroliji koju nam nudi ova viteška igra zvana futsal. Pozdrav svim futsal zaljubljenicima i nadam se da kao i ja jedva čekate nastavak natijecanja pa da uživamo u mastorijama malonogometnih čarobnjaka . Doviđenja na tribinama........
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

husref musemić

Član

Post 28 pro 2009, 15:26

jebako napisao:Jel mogu ja platit pa da se zovete MNK JEBAČI

hahaha, baš sam se do suza nasmija......
<<

okocha

Član

Post 28 pro 2009, 15:46

jebako napisao:Jel mogu ja platit pa da se zovete MNK JEBAČI

Može :-)
<<

husref musemić

Član

Post 29 pro 2009, 13:11

Svim forumašima dobar dan i lijep pozdrav.... evo kako sam postao čest gost na forumu a u zadnje vrijeme se odvažim sa Vama podijeliti i svoje mišljenje vidim da nema više vrsnih poznavatelja futsal igre kao što su Truljo, Pago, Auto simplet, Frafo, a primjetio sam najezdu lažnih profila od Truhljo Frafooo itd. Velika je šteta što više ne mošemo pročitat tako vrsne, stručne i jako kvalitetne osvrte ovdje ranije navedene gospode vrsnih poznavatelja futsala već suvisle novoprijavljenih likova koji oćito ne vole ovu igru i svim silama se trude da nama malonogometnim sladokuscima učine ovaj forum nezanimljivim.
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 30 pro 2009, 05:14

jesenski dio 2009-10 golovi na blogu
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 30 pro 2009, 07:09

"Marokanci", zašto video naše utakmice nije objavljen na blogu???
<<

dado

Novi član

Post 30 pro 2009, 16:15

AUTO SIMPET napisao:"Marokanci", zašto video naše utakmice nije objavljen na blogu???

Kolega pokušava uplodati cijelu utakmicu na stranicu jer kada bi bili samo golovi to bi bilo prestrašno za gledati..Pogotovo za one slabijeg srca marokanskog...
<<

forza morocco

VIP član

Post 30 pro 2009, 16:42

ajde dado ne zajebaji...

@auto simpet

razlog je vrlo jednostavan... snimatelj zbog bolesti i kasnijih obaveza nije odradia posal do kraja tako da je snimka još uvik na mini DV izdanju...

ne brinite... i ja bi volia da je to već prošlo-svršeno vrime... :)... ovako će izać taman pred nastavak lige da van digne moral...

pozdrav
<<

husref musemić

Član

Post 31 pro 2009, 12:42

Poštovani moji forumaši ljubitelji ove viteške igre futsal zaljubljenici hakla evo da sa par rečenica rekapituliram prošlu 2009 koja je u mnogome bila iznimna nama zaljubljenicima ove igre. Što reć a da nismo već vidjeli čuli al ipak moram da se osvrnem na jesenski dio sezone gdje sam vidio uveliki napredak u angažmanu htijenju i tehničko taktičkoj postavci pojedinih ekipa. Liga sada ima i glavu i rep i ovim putem se želim zahvaliti svim sudionicima koji nam subotu popodne tako uveličavaju. Na kraju moram da odam priznanje malonogometašima Rotonda koji su suvereno uzeli primat u svoje ruke i ne vidim način kako da ga ispuste. Naravno još i da odam priznanje najzaslužnijem čovjeku u redovima imenovane ekipe a to je gospodin trener Šimac koji je na tehničkom i taktičkom planu izvrsno posložio momčad i svojim autoritetom i znanjem natjerao svoje vrsne malonogometaše i glavne vedete kojim obiluje njegova momčad da sa punim angažmanom odgovore svim zahtijevima na terenu. Eto toliko od mene a svim ljudima dobra volje želim sretnu i uspiješnu nadolazeću 2010.
Zadnja izmjena: husref musemić; 31 pro 2009, 14:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

jebako

Član

Post 31 pro 2009, 16:21

husref musemić napisao:Svim ljudima dobre volje Sretan Božić prvenstveno mojim istomišljenicima mojim forumašima i zaljubljenicima u vitešku igru futsal.

Momak ima bit da si ti opsjednut vitestvom aj ti lipo onda gledaj sinjsku alku i uzivaj u viteskom alkarskom drustvu a nemoj nam ovdi pisat gluposti
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

jebako

Član

Post 31 pro 2009, 16:24

dado napisao:
AUTO SIMPET napisao:"Marokanci", zašto video naše utakmice nije objavljen na blogu???

Kolega pokušava uplodati cijelu utakmicu na stranicu jer kada bi bili samo golovi to bi bilo prestrašno za gledati..Pogotovo za one slabijeg srca marokanskog...

Bahahaha!
a valjda ima nesto utome meni nebi bilo ugodno gledat blamazu svoje ekipe al virujen da su ovi iz force dovoljno pametni da ipak to objave jer nije sramota izgubit od jesenskog prvaka makar tolikom razlikom
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

husref musemić

Član

Post 31 pro 2009, 17:34

Al gospon jebako uf kako Vam je ime nezgodno za izgovorit...haha.... al uvaženi kolega zašto me vrijeđate jer ipak ovo je nešto više od igre pa ja kad vidim kako neki igrači stoje na terenu imam osječaj da su to vitezovi a tek neki treneri kao npr gospon Šimac pa to se iz zadnjeg reda tribina vidi koja je to karizma koji je to autoritet i odlučnost i rezolutnost.......Iskreno bez lažnog dodvoravanja Vam kažem pred Vama je blistava karijera.
Zadnja izmjena: husref musemić; 31 pro 2009, 17:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

DragoCosic

Novi član

Post 02 sij 2010, 16:00

HSP tresu teški dani,najbolji igrači su na odlasku.......
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 02 sij 2010, 20:48

DragoCosic napisao:HSP tresu teški dani,najbolji igrači su na odlasku.......

samo da ne odustanu od lige
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010