Borba za ostanak bi trebala biti jednako tako zanimljiva.Na dnu su SKALICE sa tek 4 boda i niti jednom pobjedom.Sigurno je da oni mogu mnogo više i bili bi u znatno boljoj situaciji da su samo jednu od te 4 utakmice uspili dobiti.VESELI MORNARI su sasvim dobro krenuli u sezonu,ali ovo što su pokazali u drugom dijelu polusezone je jako loše i trebat će se potruditi da bi ostali u ligi,s naglaskom na igru u napadu gdje su statistički najlošiji u ligi.BILI 9 je treća i posljednja ekipa koja bi se trebala boriti za trećeligaški život.U nekim utakmicama djeluju potpuno nemoćno i trpe sramotno visoke poraze,dok su u nekim utakmicama znali pružiti jako dobar otpor favoriziranim protivnicima.
I za kraj sam ostavio ekipu MNK NEORIĆ koju sam uoči sezone svrstao u krug kandidata za naslov,ali oni se na polusezoni nalaze na razočarajućem 10.mjestu s tek 4 boda više od ugroženih.Ne znam što je razlog tako lošim rezultatima,ali vjerujem da će se u drugom dijelu sezone dignuti iako je ova sezona za njih već propala...