FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

forza morocco

VIP član

Post 22 pro 2009, 00:13

Video izvještaj sa utakmice 11. kola Forza Morocco - Veseli mornari 3:2 je na blogu...
<<

lorko11

Novi član

Post 22 pro 2009, 01:14

Najdraži na blogu su mi ovi šta se sakrivaju iza raznoraznih šifri, imena i nickova koji nitko ne zna tko su... To je jako hrabro pogotovo kad se crne ili hvale pojedine ekipe u lizi ili ljudi na forumu.... Nemojte se ponašat ka mala dica jer je ovaj forum treće lige posta tragikomičan sa vašim prepirkama preko šifri i nickova...... Ako netko ima nekakvo mišljenje neka to slobodno iznese i ja ću mu prvi dat ruku i čestitat a vas ostalih mi je pun k.... više........ Administrator prima plaću za ništa a pojedincima je očito jako dosadno u životu pa se bave pizdarijama........ SRAMOTA KO JE DA JE..
Usput nisam čestita ekipi rotonda na polugodišnjem naslovu prvaka 3 lige....... Samo naprid.. Pozdrav
GO BLUES
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 22 pro 2009, 07:34

lorko11 napisao:Najdraži na blogu su mi ovi šta se sakrivaju iza raznoraznih šifri, imena i nickova koji nitko ne zna tko su... To je jako hrabro pogotovo kad se crne ili hvale pojedine ekipe u lizi ili ljudi na forumu.... Nemojte se ponašat ka mala dica jer je ovaj forum treće lige posta tragikomičan sa vašim prepirkama preko šifri i nickova...... Ako netko ima nekakvo mišljenje neka to slobodno iznese i ja ću mu prvi dat ruku i čestitat a vas ostalih mi je pun k.... više........ Administrator prima plaću za ništa a pojedincima je očito jako dosadno u životu pa se bave pizdarijama........ SRAMOTA KO JE DA JE..
Usput nisam čestita ekipi rotonda na polugodišnjem naslovu prvaka 3 lige....... Samo naprid.. Pozdrav

Hvala na cestitkama! Slazem se da je ovaj forum postao smijesan s pojavom novih likova (Frafoo, Thruljo, husref musemic) koji meni djeluju kao jedna te ista osoba koja se tako zabavlja. Evo gledam kako su sinoc sva 3 lika aktivna u isto vrime...
<<

forza morocco

VIP član

Post 22 pro 2009, 08:15

Tako je lorko, vjerojatno misle da su (je) zanimljiv(i)... problem je šta ovo nije blog nego forum (pretpostavljam tvoj lapsus), ali tehnički gledano nisu/nije prekršia pravila foruma. Piše o "temi", ne vriđa, ne psuje, ne spama i tu je admin nemoćan, kažem sa tehničke strane (i čisto sumnjam da prima plaću)...jedino di bi moga bit u prekršaju je višestruki nick... nisan admin, samo razmišljan "na glas" :)
<<

dado

Novi član

Post 22 pro 2009, 08:31

Evo dobrog rješenja za forum...Forum na portalu podvodni.com zahtijeva podatke i sliku samog nicka...nitko nije imao ništa protiv...produktivnije je i nema skrivanja...moja preporuka i za ovaj forum...
<<

goldenko

Novi član

Post 22 pro 2009, 09:07

lorko11 napisao:Najdraži na blogu su mi ovi šta se sakrivaju iza raznoraznih šifri, imena i nickova koji nitko ne zna tko su... To je jako hrabro pogotovo kad se crne ili hvale pojedine ekipe u lizi ili ljudi na forumu.... Nemojte se ponašat ka mala dica jer je ovaj forum treće lige posta tragikomičan sa vašim prepirkama preko šifri i nickova...... Ako netko ima nekakvo mišljenje neka to slobodno iznese i ja ću mu prvi dat ruku i čestitat a vas ostalih mi je pun k.... više........ Administrator prima plaću za ništa a pojedincima je očito jako dosadno u životu pa se bave pizdarijama........ SRAMOTA KO JE DA JE..

Lako je meni i za njihove nickove i za njihove idiotarije , nego se više i ne možeš snaći.Ovo malo misli u glavi mi utekne dok nađen ono šta me interesira. Mi ćemo sve zlatare upisat na informatički tečaj, podilit ćemo nickove i svaki će dobit zadatak da napiše bar jedno slovo dnevno. Možda se tako zaustave jer evo izgleda da je delp skroz izgubija volju. I mi smo zaboravili čestitat Rotondu pa eto sad koristimo priliku za čestitat na osvojenoj jesenskoj tituli
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 22 pro 2009, 11:51

pustite covika da se zajebaje, dok ne vrida nikoga sta van smeta
<<

husref musemić

Član

Post 22 pro 2009, 16:37

Gospodine auto simpet oćite se smatraze pozvanima da dijelite lekcije ovdije prisutnim blogerima, ne znam ni ja tko ste Vi a da vam budem iskren to me ni ne zanima. Ovim putem dajem svoje subjektivno mišljenje s kojim se Vi možeta al naravno i ne morate složiti. Zato vas još jednom ovim putem uljudno molim da date i nama šansu da kažemo svoje mišljenje. unaprijed hvala.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

PAGO

Član

Post 22 pro 2009, 16:45

Prije svega bi ze zahvalia svima na čestitkama za osvojeno 1.misto na polusezoni.A šta se tiče biranja idealne postave naše lige,obično se kaže da se na kraju mrtvi broje pa bi ja sa svojim odabirom još sačeka par miseci...a opet moran priznat da mi godi to šta me većina smatra najboljim golmanom polusezone i potrudit ću se da i u idućim utakmicama dam svoj maksimum kako bi opravdao vaše povjerenje.
Slažem se 100% s Lorkom.Odjednom se pojavilo masu novih nickova na forumu,piše se previše komentara a malo toga pametnoga ima za pročitat.I meni isto pari da je sve to djelo jednog te istog lika,a mogu samo nagađati kojeg,nekoliko njih mi je na pameti...Zbog svega toga mi se forum pomalo i zgadija i ne pratim ga više redovito ka nekada
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 22 pro 2009, 17:08

UTAKMICA ZLATARIJA DVORNIK.-HOTEL ROTONDO NA BLOGU
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 22 pro 2009, 17:13

ZLATARIJA DVORNIK napisao:UTAKMICA ZLATARIJA DVORNIK.-HOTEL ROTONDO NA BLOGU

evo pogledajte svi koji ste prigovarali da san ja kriv za treci gol da to bas nije tako
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 22 pro 2009, 17:17

tomicu baci oko na asistenciju peton
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 22 pro 2009, 17:18

UTAKMICA SKALICE 2-ZLATARIJA DVORNIK NA BLOGU
<<

VIK

Član

Post 22 pro 2009, 17:59

ima više ljudi na forumu nego u publici kad su utakmice.zato mislin da su neki dvostruki ili višestruki
bp
<<

TRUHLJO

Novi član

Post 22 pro 2009, 21:25

Gospodo,ja vam se iskreno ispričavam na smetanju,mene ovdje više nečete vidjeti.Nadam se da ću svojim odsustvom(apeliram i na sve ostale nove članove da odstupe) barem nekima vratiti vjeru u forum te im stvoriti prostor za daljnje djelovanje.Stekao sam dojam da pojedinci(ponajprije lorko,pago,******,itd)ovaj forum na neki naćin smatraju privatnim vlasništvom,te im više ne želim uskračivati tu zadovoljštinu.Smatram da su moji komentari bili u okviru realnih te da u njima nije bilo elemenata uvrijedljivosti prema bilo kome osobno.hvala na nerazumijevanju.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010