FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

Stari bek

Novi član

Post 20 pro 2009, 22:16

forza morocco napisao:Zna li netko rezultat Baterija - Max Moris ?

1:4 :)
VAR :D
<<

forza morocco

VIP član

Post 20 pro 2009, 22:31

ako je utakmica gradske i neorića 3:0 b.b. onda bi tablica na kraju jesenskog dila tribala izgledat ovako:

Slika
<<

dado

Novi član

Post 21 pro 2009, 08:43

A što reći nakon poraza od Rotonda 1:8....Njihova egzekucija je bila nemilosrdna....mislim da se sve slomilo na nama za sve njihove promašene prilike u prvih 12 kola...Bolja su ekipa,ali ovaj rezultat je bolan...Možda je ispalo i dobro da se vratimo u rovove i počnemo ispočetka...
U svakom slučaju čestitke na prikazanoj predstavi....S ovakvim nastupom(5 ili 6 igrača na klupi) sigurno će osvojiti ligu...
Nama ostaje borba za drugo mjesto ne toliko zbog lige više nego zbog najboljeg rezultata u povijesti Forze....
<<

guily

Česti član

Post 21 pro 2009, 09:09

svilaja1508 napisao:
guily napisao:
gavra stari plac napisao:16:45 Šetac Bronx - Zagora promet x2, nadan se da ce nas sponzor uspit motivirat ekipu

a sad kako se protumaci :)

ne gledam ali ako ste ostali isti znao sam da vas mora krenuti ,,ipak ste vi dugo godina čvrsta i nezgodna ekipa bila i u ligi više !!
uvijek tvrdo č

sjor svilaja u potpuno istom sastavu a ka poznavatelj malog baluna tvoja prognoza nakon nase prve pobjede je bila

ide serija .... :)
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

forza morocco

VIP član

Post 21 pro 2009, 09:11

@giuly

i ne samo njegova...pozdrav od vjernog navijača...

@dado

ajde nije sve tako crno, evo ide Božić... :):)
<<

jebako

Član

Post 21 pro 2009, 09:13

forza morocco napisao:ako je utakmica gradske i neorića 3:0 b.b. onda bi tablica na kraju jesenskog dila tribala izgledat ovako:

http://i281.photobucket.com/albums/kk228/Prle75/tab_13.jpg

Neznan zasto je gradska - neoric bez borbe al ako neoric nije dosa na tekmu tribali bi dobit negativne bode
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

jebako

Član

Post 21 pro 2009, 09:20

Svaka cast rotondu na prvom mistu al ak je to placenicka ekipa ka sta ovdi neko pise onda to nije dobro i gustat cu da neko drugi osvoji,klapa uvik na prvon mistu
Ovo ca san gleda je po kvalteti rotondo sigurno prvi pa onda bronks,zlatarija,maroko i gradska
bitka za spas ce isto bit napeta,najslabie mi pare mornari,bili i skalice
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 21 pro 2009, 10:24

jebako napisao:Svaka cast rotondu na prvom mistu al ak je to placenicka ekipa ka sta ovdi neko pise onda to nije dobro i gustat cu da neko drugi osvoji,klapa uvik na prvon mistu
Ovo ca san gleda je po kvalteti rotondo sigurno prvi pa onda bronks,zlatarija,maroko i gradska

A prijatelju, vec sam odgovorio na takve natpise pa sad ponavljam. To sta je "Lorko" napisao nema veze s istinom. Ekipa je na okupu 3-4 godine i dobri smo i izvan terena. Takve bedastoce da smo placenici mogu nas samo motivirati. Klapa je uvik na prvom mistu, tu se slazem! :)
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 21 pro 2009, 11:19

jebako napisao:Svaka cast rotondu na prvom mistu al ak je to placenicka ekipa ka sta ovdi neko pise onda to nije dobro i gustat cu da neko drugi osvoji,klapa uvik na prvon mistu

je istina je to da smo placenici samo nan malo kasni placa radi recesije
<<

FRAFOO

Novi član

Post 21 pro 2009, 12:25

Dragi FRAFO dobro si rekao da si jedan jedini i ja bi još nadodao neponovljivi!!!!

Inače za tvoju informaciju moj pravi nadimak je Frafo(FRA slova od imena FO od prezimena),u malom balunu sam dobrih 20 tak godina,stoga mislim da imam bar mrvicu znanja da i ja ponekad napravim osvrt na ligu koju pratim.

Nakon moga pojavljivanja na forumu sad se iznenada pojavljuje i TRUHLJO (prijatelju dragi čisto sumljam da ti je TRUHLJO nadimak)koji je očito mislio da sam ja prijavio iz nekakvog sprda pod imenom FRAFOO).
Ti si sad ka neki Fan od Rotonda,vidim da si odma sa njima naša zajednički jezik(pretpostavljam zašto,prijelazni rok starta 04.01.2010 tako da ne treba biti puno pametan da zaključiš).

Za sami kraj da me nebi krivo shvatili ČESTITAM HOTELU ROTONDO na tituli jesenskog prvaka..........braćo Šimac samo tako nastavite i nemojte me krivo svatiti morao sam odgovoriti što mi je bilo na duši!!!!!!!!!!
fraffo
<<

costacurta

Novi član

Post 21 pro 2009, 13:34

Kako prvoplasiranome dat 7 golova u 15 minuta ? Nije lako, al moguce je. Odgovore potrazite na www.zagorapromet.net ili na broj 060 666 555
<<

forza morocco

VIP član

Post 21 pro 2009, 14:27

Blog je ponovo u funkciji...
<<

2 KUTIJE DNEVNO

Novi član

Post 21 pro 2009, 19:15

U ZAJEBAN OVAJ COSTACURTA!!!
Al ima i pravo!!! Da Zagora nije ekipa,pa da će ispast,neki ode ne poštuju ni godine,koje su budimo realni,na plečima(trbujima)ove na daleko poznate ekipe!!!!
Sad kad se odrade zimske mini pripreme(sarme,odojak,njoke i druge delicije kojima pribjegavaju ovi gurmani uz naravno neizostavne balote) čuvajte se!
ZAGORA PROMET,JEDNA JE ZAGORA PROMET,ZAGORA PROOOMEEET,JEDNA JE ZAGORA PROOOMEEET!!
Drugarski pozdrav uvik vaš nikad svoj jedan od zagorakisa!
Nek pobijedi bolji!
DA IGRAN MALO BOLJE BIJA BI KA ČOVIK SA SLIKE ;)
<<

TRUHLJO

Novi član

Post 21 pro 2009, 20:16

FRAFOO napisao:Dragi FRAFO dobro si rekao da si jedan jedini i ja bi još nadodao neponovljivi!!!!

Inače za tvoju informaciju moj pravi nadimak je Frafo(FRA slova od imena FO od prezimena),u malom balunu sam dobrih 20 tak godina,stoga mislim da imam bar mrvicu znanja da i ja ponekad napravim osvrt na ligu koju pratim.

Nakon moga pojavljivanja na forumu sad se iznenada pojavljuje i TRUHLJO (prijatelju dragi čisto sumljam da ti je TRUHLJO nadimak)koji je očito mislio da sam ja prijavio iz nekakvog sprda pod imenom FRAFOO).
Ti si sad ka neki Fan od Rotonda,vidim da si odma sa njima naša zajednički jezik(pretpostavljam zašto,prijelazni rok starta 04.01.2010 tako da ne treba biti puno pametan da zaključiš).

Za sami kraj da me nebi krivo shvatili ČESTITAM HOTELU ROTONDO na tituli jesenskog prvaka..........braćo Šimac samo tako nastavite i nemojte me krivo svatiti morao sam odgovoriti što mi je bilo na duši!!!!!!!!!!

Lagano stičem dojam da se iza likova FRAFO i FRAFOO krije isti pojedinac.Pitate se:"jeli moguće?".JE!
Tu pretpostavku obrazložit ću na sljedeći način.Naime,mudri FRAFO,ponukan željom za malo oštrijom analizom,a kako ne bi izgubio simpatije od nekih forumaša(lorko,guily,AUTO SIMPET...),fino je upotrijebio jako slično ime(FRAFOO),jer bi na taj način,što je vrlo izvjesno,svi ostali forumaši živjeli u uvjerenju da se netko drugi na neki način podrugiva s istim(FRAFO),te bi ga samoga bilo gotovo nemoguče raskrinkati.Međutim,naš veliki lukavac vjerovatno nije mogao niti sanjati da ću JA,kako on sam kaže,SVOJIM PROFINJENIM FUTSALSKIM OKOM oučiti njegovu namjeru,te na taj način riješiti ovaj na oko veliki misterij.
<<

husref musemić

Član

Post 21 pro 2009, 20:27

Dobra večer svim zaljubljenicima nogometne lopte. Želio bih dat mali osvrt na jesenski dio sezone koja je odigrana na parketima sportskog centra Gripe, 2 sezonu sam tu i pratim natjecanje onoliko koliko mi privatne i poslovne obaveze dozvoljavaju. Prošle sam sezone bio oduševljen profesionalnosti momćadi daler i mislim da ih je ove jeseni na dostojenstveni naćin zamjenila momćad rotonda. Gledajući taktičku postavu igre rotonda vidi se glava i rep a moje skromno znanje futsala mi govori da to nije slućajno pa bi ovim putem još jednom čestitao upravi, igraćima i uvaženom gospodinu treneru. Gospodine treneru nemojte da vas zavara ovaj uspijeh nego zasućite rukave i nastavite taj kvalitetan rad koji ste do sad provodili kroz vaše taktićke zamisli kojim je momčad bez pogovorila odgovorila svojom igrom na terenu. Vaš sam fan i vidimo se u proljetnom dijelu natijecanja.
Zadnja izmjena: husref musemić; 21 pro 2009, 20:29; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010