2. liga mladi
MNK KMANchester napisao:15:50 Colo Colo - MNK Oliva 1
16:45 MNK Kman - Grm & Tunj 1
17:45 Artem - Smrdečija x
20:45 Klinika Sućidar - Credo banka 2
21:40 Daler - Pismon zvati 1
22:40 Parna mastiona - Oxa tisak 2
Nedjelja 06.12.
20:35 Garaža Pujanke - Ambasador nekretnine x
Dobro me krenilo,prva dva sam pogodija
reka san ja da napokon i toj negativnoj seriji mora doc kraj i da moramo dobit nekoga iz prvih 5 jer zadnja kola osin cola-cola stvarno igramo odlicno,ali nemamo srice
Zadnja izmjena: 10; 04 pro 2009, 08:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
Colo Colo : Oliva 3:1
Ipak smo se skupili. Dapace, bili smo skoro kompletni. Ocito je da se moze utec s posla kad se hoce.
Posebna zahvala Mikiju koji se vratija iz mirovine samo za ovu utakmicu.
Teska pobjeda, po ne znam koji put smo razbranili protivnickog golmana. Mi smo napadali cilu utakmicu, ali kao i obicno realizacija steka...
Oliva je povela na po drugog poluvremena i onda sami sebi zabijaju za izjednacenje. Pobjednicki gol zabija Aljo iz kontre. Na kraju, u doslovno zadnjoj sekundi, Banic potvrdjuje pobjedu.
Cestitam Kmanu na pobjedi protiv Grma. Kakvi su rezultati vecernjih termina?
Ipak smo se skupili. Dapace, bili smo skoro kompletni. Ocito je da se moze utec s posla kad se hoce.
Posebna zahvala Mikiju koji se vratija iz mirovine samo za ovu utakmicu.
Teska pobjeda, po ne znam koji put smo razbranili protivnickog golmana. Mi smo napadali cilu utakmicu, ali kao i obicno realizacija steka...
Oliva je povela na po drugog poluvremena i onda sami sebi zabijaju za izjednacenje. Pobjednicki gol zabija Aljo iz kontre. Na kraju, u doslovno zadnjoj sekundi, Banic potvrdjuje pobjedu.
Cestitam Kmanu na pobjedi protiv Grma. Kakvi su rezultati vecernjih termina?
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 04 pro 2009, 08:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
MNK KMANchester napisao:COLO - OLIVA 3:1
Sad će ispast da pilamo naopako! Na kraju nas je došlo ka nikad dosad! Vicina mobilizacija je učinila svoje...
Zahvaljujući tome, konačno smo upisali tri boda. Po meni potpuno zasluženo. Stalno smo pritiskali i stvarali šanse ali nikako dat gol. Golman je činija čuda. Kako to obično biva, oni iz drugog udarca prema branci daju gol. Je, imali smo i mi sriće za 1:1. Otvorilo se tek u završnici. Ispada da smo unatoč terenskoj dominaciji tek na kraju osigurali bodove... Ko će sad živit od Alje...
Utakmica je bila korektna. Na kraju, još jedan put, svaka čast golmanu Olive!