FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

Član

Post 19 pro 2009, 09:21

TRUHLJO napisao:skalice-zlatarna 2 zlatari su stvarno močni,skalicama ostaje fenjer
gradska-neorić 1 osiguravatelji u naletu
HSP-BILI 9 1 presudit će duža klupa
pekara-veselimornari 1 navijački
forza morocco-rotondo 2 marokanci igraju stvarno lepršavo ali nadan novim bodovima
šetać-zagora 1 šetaći će polućiti nove bodove
baterija-max moris ne želim komentirat

da mu nije sta u rodu onaj bokan iz torcide??ne znan..a i delp mi je malo sumnjiv..:)
<<

forza morocco

VIP član

Post 19 pro 2009, 12:18

12:00 Skalice 2 - Zlatarija Dvornik 1
12:55 Gradska - MNK Neoric 1
13:55 HSP - Bili 9 1
14:50 Pekara Babic - Veseli mornari x
15:50 Forza Morocco - Hotel Rotondo 1 ka i uvik na pobjedu, al' rotondo je dobra ekipa, derbi kola za 2. misto
16:45 Šetac Bronx - Zagora promet 2
17:45 Baterija - Max & Moris 1
<<

pietro

Novi član

Post 19 pro 2009, 14:08

Skalice ako izgube bit ce prikovane za dno, Gradska bolja od Neorica, HSP siguran protiv Bilog 9, Mornari ce iznenadit pekare, u derbiju prednost Moroccu, dodje li Zagora kompletna jaci su od Bronxa, Baterija i Max neizvjesno
<<

lorko11

Novi član

Post 19 pro 2009, 15:47

SKALICE - ZLATARIJA DVORNIK 3 - 3 , uz maximalno fair play utakmicu sa obje strane ka i uvik kad igramo... Jos jedan primjer na onu moju konstataciju da je malo ovakvih ekipa, jer sam siguran da je vecina vodećih izgubila ili bod ili sva 3 od nas ne bi ovako fer podnili...

Vidim da smo po nekima limitirani i nismo za ovu ligu, po nekima smo fenjerasi ,a po nekima neozbiljni.... Samo ću rec da ce na proliće sve doc na svoje pa ćemo vidit tko je bija u pravu ( i to bez zvucnih pojačanja da ne imenujem ) .....
Inace utakmica od početka pod kontrolom Zlatara ali mi pametno u kućicu ( bez zamjene ) i sto posto u svaki duel pa nek bolji pobjedi... Poveli smo iz klasične sačekuše i kontre na drugu stativu šta je unilo malu nervozu protivniku koji se iz par ne loših šansi vraća na 1 - 1... Izlaze u presing i primaju gol iz jednostavne akcije. Naš vratar rukom priko cilog terena i lob preko njihovog vratara za 2-1 za nas....
Drugo poluvrime oni opet u nekom laganom presingu iz kojeg smo mi par puta odlično izašli i u jednoj od tih situacija poveli 3-1... Zlatari vade vratara i igraju sa 5 igraca u polju na sve ili nista... Mi primamo jedan nesritni autogol iz kojeg dolaze na samo gol zaostatka i uskoro lipim udarcem sa desetak metri do izjednačenja... Jos 3 minute do kraja mi se malo stabiliziramo i falivamo dva puta s branke na branku za pobjedu ( drugi put nismo falili nego je vrime isteklo 2 sekunde prije i nije priznat gol, opravdano ali šteta )....

Sve u svemo odlična utakmica koja je mogla otić na obje strane tako da je x možda najrealniji...... SRITNI BLAGDANI
GO BLUES
<<

delp

Česti član

Post 19 pro 2009, 17:18

vm 2 pekara 4
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 19 pro 2009, 18:02

hotel rotondo-maroko 8-1, odigrali smo odlicnu utakmicu i nadigrali marokance u svakom pogledu, kiksom setaca osvajamo prvo mjesto na polusezoni iako je neko od nas stalno govorija da imamo losiju ekipu nego lani, evo ovo mu je odgovor na te tvrdnje, sta jos reç na utakmicu, alebic je odigra najbolju utakmicu u zivotu po meni, svi drugi odlicni, utakmica puna tempa i fer i korektna do jedne situacije gdje igrac maroka nasrce na zebu koji je dvi glave manji od njega, al necu dalje o tome da ne stavljan mrlju na nas uspjeh, vjerujen da ce taj igrac dobit par utakmica hladjenja.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 19 pro 2009, 18:06

setac-zagora 4-7, hvala zagorakisima na ovoj pobjedi pokazali su pravi sportski duh, di su uspili preokrenit 4-0, eto ispalo je da nan je ekipa naseg sponzora donila prvo misto
<<

goldenko

Novi član

Post 19 pro 2009, 18:31

lorko11 napisao:SKALICE - ZLATARIJA DVORNIK 3 - 3 , uz maximalno fair play utakmicu sa obje strane ka i uvik kad igramo... Jos jedan primjer na onu moju konstataciju da je malo ovakvih ekipa, jer sam siguran da je vecina vodećih izgubila ili bod ili sva 3 od nas ne bi ovako fer podnili...

Vidim da smo po nekima limitirani i nismo za ovu ligu, po nekima smo fenjerasi ,a po nekima neozbiljni.... Samo ću rec da ce na proliće sve doc na svoje pa ćemo vidit tko je bija u pravu ( i to bez zvucnih pojačanja da ne imenujem ) .....
Inace utakmica od početka pod kontrolom Zlatara ali mi pametno u kućicu ( bez zamjene ) i sto posto u svaki duel pa nek bolji pobjedi... Poveli smo iz klasične sačekuše i kontre na drugu stativu šta je unilo malu nervozu protivniku koji se iz par ne loših šansi vraća na 1 - 1... Izlaze u presing i primaju gol iz jednostavne akcije. Naš vratar rukom priko cilog terena i lob preko njihovog vratara za 2-1 za nas....
Drugo poluvrime oni opet u nekom laganom presingu iz kojeg smo mi par puta odlično izašli i u jednoj od tih situacija poveli 3-1... Zlatari vade vratara i igraju sa 5 igraca u polju na sve ili nista... Mi primamo jedan nesritni autogol iz kojeg dolaze na samo gol zaostatka i uskoro lipim udarcem sa desetak metri do izjednačenja... Jos 3 minute do kraja mi se malo stabiliziramo i falivamo dva puta s branke na branku za pobjedu ( drugi put nismo falili nego je vrime isteklo 2 sekunde prije i nije priznat gol, opravdano ali šteta )....

Sve u svemo odlična utakmica koja je mogla otić na obje strane tako da je x možda najrealniji...... SRITNI BLAGDANI

Sve potpisujem i nije mi nikako jasno kako ste tako nisko na tablici. Nadam se da će te drugi dio prvenstva dokazat nevjernim tomama di vam je misto

SRITNO SVIMA U NADOLAZEĆIM BLAGDANIMA
<<

Član

Post 19 pro 2009, 18:39

stvarno odlicna nasa utakmica u pravon momentu smo se odlipili sta nam je pomoglo da kasnije igramo opusteno..a rezultati i skalica i zagore pokazuju da slaba ekipa ne postoji i da ce bit uzbudljivo do samoga kraja..
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 19 pro 2009, 19:03

HOTEL ROTONDO - FORZA MOROCCO = 8:1 (4:0)
Ipak smo bili kompletni i upisali smo neočekivano uvjerljivu pobjedu protiv ekipe koje smo se pribojavali. "Marokanci" su odigrali iznenađujuće loše, a mi smo s druge strane bili odlični i predvođeni sjajnim Alebićem dolazimo do velike pobjede. Odlično smo se snašli na visoko postavljenu obranu "marokanaca" i mislim da smo odigrali najbolju utakmicu polusezone. Šteta jedino onog crvenog kartona, ali izuzev toga mislim da je bila korektna utakmica.
Na kraju i da čestitam "zagorakisima" na pobjedi protiv BRONXA kojom su nas doveli do jesenskog naslova.
Pozdrav svima i ugodni Vam blagdani!!!
<<

NISAM NOĆNA FUTSAL SMJENA

Novi član

Post 19 pro 2009, 19:43

Večeras je odigrano zanimljivo kolo izdvojit ću samo Hotel Rotondo i čestitati na borbenosti i odličnoj igri to je ekipa koja šta hoće..... ostale utakmice su bile gledljive čak me je iznenadilo TE-TA (tehničko taktički) elementi jer uglavnom golovi su postizani iz dobrih akcija... pratit ću samo najbolje dakle prve 3 momčadi jer oni me i zanimaju ... sad je vrijeme za novu sezonu skijanja pa se čujemo na početku drugog dijela sezone i moram iznijeti da treneri dobijaju sve veću ulogu jer moramo znati da pravi trener zna kad i šta treba učiniti i čestitke svim momčadima i poruka za trenere.... trener je ekspert koji zna sve više i više o sve manjem i manjem, i mislim da će oni imati baš onu ogromnu ulogu o tome tko će biti prvak na kraju sezone... sretni blagdani svim momčadima i puno sreće u sljedećoj sezoni...
<<

PAGO

Član

Post 19 pro 2009, 20:03

Hotel Rotondo - Forza Morocco = 8 : 1 ( 4 : 0 )
Odigrali smo možda i najbolju utakmicu polusezone i rezultatski potpuno razbili Forzu.Rezultat izgleda dosta grubo jer imao je i protivnik jako dobrih šansi,ali ja sam dosta dobro branija,a naši su napadači predvođeni fenomenalnim Alebićem kažnjavali gotovo svaku protivničku pogrešku.Prije utakmice sam najavljivao da ćemo nastupiti "desetkovani",ali spletom sretnih okolnosti bili smo kompletni pa sad ispada da sam "pila naopako"...Zbog snijega je odgođena utakmica Bitumina Muć - Potpićan tako da je Alebić ipak nastupija,ja sam jedva uspija pobić sa posla,a Zebić zbog kiše nije otiša na selo...
Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri koju nije zasjenio ni crveni karton jednog njihovog igrača.Želim im puno sriće u nastavku natjecanja.
Svima želim sve najbolje povodom blagdana :)
<<

forza morocco

VIP član

Post 19 pro 2009, 20:56

Hotel Rotondo - Forza Morocco 8 : 1

čestitke Rotondu na apsolutno zasluženoj pobjedi, iako rezultatski prevelikoj u odnosu na viđeno na terenu. Ovo govorin nakon upravo odgledane snimke utakmice da ne bude sad ovo ili ono. 10 minuti prvog dila unatoč 0:1 u 6. minuti smo bili aktivnija i bolja ekipa sa 3-4 čiste šanse i dvi stative uz par dobrih Pagovih obrana, a kako nismo pogodili, kazna je stigla od danas izuzetno raspoloženog Alebića koji nasa praktički sam dobia, radia je šta je tia uz dobru potporu suigrača, a mi smo imali previše neforsiranih grešaka da bi išta mogli napravit... nakon gola za 0:3 (dobrin dilom meni na dušu) pucamo i odigravamo možda najgorih 10 minuti ove sezone... izašli su nam u presing, nismo dobro reagirali i rezultat je samo bio sve gori i gori. Ža mi je zbog crvenog kartona, al' smatran da nije bacia mrlju na utakmicu... inače fer i korektno do kraja. Nas je čak taj moment i diga, ja san počea branit, igrači su uložili maksimalni napor ne samo da ne primimo duzinu nego čak i stisnit protivnika i dat barem utješni gol.

Visok poraz malo boli, al' izgubili smo od boljeg danas i nema se šta više dodat. I naravno hvala Zagorakisima šta su nas ostavili na 3. mistu i dalje u utrci za sam vrh.

Bez obzira na ovaj poraz apsolutno sam zadovoljan polusezonom i 3. mistom, a ono šta me veseli je napadačka igra u većini utakmica...

Još jednom čestitke Rotondu na pobjedi i naslovu jesenskog prvaka, vidimo se dogodine.
<<

pietro

Novi član

Post 19 pro 2009, 20:57

Pekara ipak prejaka za mornare, Rotondo glatko bez problema protiv Morocca, Max Moris uspješan protiv Baterije. Zagora preokrenula 0:4 protiv Bronxa u 7:4, sve u 10 minuta. Izgleda da Rotondo ima najmanje oscilacija u igri i da ce bit najblize prvom mjestu. Borba za drugo mjesto bit ce otvorena jer nitko izrazito ne odskace samo sto Bronx ima bodovnu prednost. Na dnu mornari sa ovakvom igrom tesko da ce opstat, moraju puno bolje. Ugrozeni su jos Bili 9 i Skalice, drugi su odmakli.
<<

ETKomentator

Novi član

Post 19 pro 2009, 21:00

forza morocco napisao:Hotel Rotondo - Forza Morocco 8 : 1

čestitke Rotondu na apsolutno zasluženoj pobjedi, iako rezultatski prevelikoj u odnosu na viđeno na terenu. Ovo govorin nakon upravo odgledane snimke utakmice da ne bude sad ovo ili ono. 10 minuti prvog dila unatoč 0:1 u 6. minuti smo bili aktivnija i bolja ekipa sa 3-4 čiste šanse i dvi stative uz par dobrih Pagovih obrana, a kako nismo pogodili, kazna je stigla od danas izuzetno raspoloženog Alebića koji nasa praktički sam dobia, radia je šta je tia uz dobru potporu suigrača, a mi smo imali previše neforsiranih grešaka da bi išta mogli napravit... nakon gola za 0:3 (dobrin dilom meni na dušu) pucamo i odigravamo možda najgorih 10 minuti ove sezone... izašli su nam u presing, nismo dobro reagirali i rezultat je samo bio sve gori i gori. Ža mi je zbog crvenog kartona, al' smatran da nije bacia mrlju na utakmicu... inače fer i korektno do kraja. Nas je čak taj moment i diga, ja san počea branit, igrači su uložili maksimalni napor ne samo da ne primimo duzinu nego čak i stisnit protivnika i dat barem utješni gol.

Visok poraz malo boli, al' izgubili smo od boljeg danas i nema se šta više dodat. I naravno hvala Zagorakisima šta su nas ostavili na 3. mistu i dalje u utrci za sam vrh.

Bez obzira na ovaj poraz apsolutno sam zadovoljan polusezonom i 3. mistom, a ono šta me veseli je napadačka igra u većini utakmica...

Još jednom čestitke Rotondu na pobjedi i naslovu jesenskog prvaka, vidimo se dogodine.

A di su golovi na BLOGU?
Ja mislim da je red da se nepojavljuješ na forumu bar 8 dana....
Oću GOLOVE!!!!!!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010