FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

Stari bek

Novi član

Post 18 pro 2009, 11:31

12:00 Skalice 2 - Zlatarija Dvornik 1x idemo navijacki pa di pukne
12:55 Gradska - MNK Neoric 1 gradska bolja
13:55 HSP - Bili 9 1 hsp dobro mete
14:50 Pekara Babic - Veseli mornari 1 ovo je sef
15:50 Forza Morocco - Hotel Rotondo x bit ce tu svega ali tvrdo
16:45 Šetac Bronx - Zagora promet x derbi
17:45 Baterija - Max & Moris 2 Maxovci su hokejaska momcad
VAR :D
<<

dado

Novi član

Post 18 pro 2009, 12:58

PAGO napisao:Hotel Rotondo - Zlatarija Dvornik = 3 : 3 ( 3 : 1 )
Prije svega ne bi se složia sa Goldenkom da smo bili podjednaki.Mislim da smo bili bolji i da smo tribali dobit,ali previše toga smo falili,vaš golman je jako dobro branija,a ja nisam ima niti jednu veliku obranu...
Poveli ste iz ničega,jedan udarac izvana ja tek odbijam do vašeg igrača koji zabija u prazan gol.Već iduću minutu izjednačujemo,dominiramo,ubrzo dolazimo i u vodstvo.Na odmor se otišlo s 3:1 iako smo mogli imat i veću prednost...vaš golman je obranija Alebiću koji je iša sam na njega i Tomiću zicer na drugoj stativi.
U 2.poluvremenu smo igrali dosta slabije,Zlatarija je pritiskala ali nije to bilo ništa extra...golove smo primili iz naših gluposti:gol za 3:2 primamo jer su svi naši igrači stali i tražili aut,a kod gola za 3:3 balun je na putu prema golu zakačija jednog mog suigrača...Do kraja smo svejedno tribali zabit za pobjedu,Tomić je jednom pogodija stativu,jednom je slabo reagira iako je isprid sebe ima prazan gol,a jednom mu je protivnički igrač na crti rukom obranija udarac,a suci se nisu oglasili...
Nikako ne možemo bit zadovoljni,naš cilj nije bio bod i zadržavanje prednosti nad vama nego pobjeda kojom bi vam dosta pobigli i ostali u mrtvoj utrci sa Bronxom za 1.misto.Ovako smo ispustili 2 vridna boda,a Bronx je jedva iščupao pobjedu protiv HSPa koja bi im tribala garantirati jesenski naslov.Sad nam se pobjeda protiv Morocca u zadnjem kolu nameće kao imperativ,a neće biti lako bez Alebića koji ima utakmicu za Bituminu,Zebić ide na selo,a ja imam inventuru na poslu...

Ne bi vam bilo lako ni kada bi bili kompletni........
<<

okocha

Član

Post 18 pro 2009, 14:06

Svejedno mislim da ste najbolja ekipa u ligi i da cete bit prvi na kraju, naravno ako ostanete u tome sastavu, a Bronx se ne pojača. Forza je odlična ekipa, bit će to zanimljiva utakmica, mislim da će vas oni čekati, jer ipak ste mlađi od njih i kompletniji - da prevedem, što manje budete griješili naprid, prije ćete dobit
<<

guily

Česti član

Post 18 pro 2009, 14:41

12:00 Skalice 2 - Zlatarija Dvornik X2
12:55 Gradska - MNK Neoric 1
13:55 HSP - Bili 9 1
14:50 Pekara Babic - Veseli mornari 1
15:50 Forza Morocco - Hotel Rotondo 1x
16:45 Šetac Bronx - Zagora promet x2
17:45 Baterija - Max & Moris 2
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

Član

Post 18 pro 2009, 14:49

12:00 Skalice 2 - Zlatarija Dvornik 2 sigurna duja
12:55 Gradska - MNK Neoric 1 gradska u boljoj formi,neoric kao da je bez ambicija
13:55 HSP - Bili 9 1 hsp dobija ako budu mirni bez nervoze i ako ne bude sve islo na jednog igraca
14:50 Pekara Babic - Veseli mornari 1 nazalost mornarica lagano tone
15:50 Forza Morocco - Hotel Rotondo 2 marokanci odlicna momcad,bit ce nam tesko al nadam se pobjedi
16:45 Šetac Bronx - Zagora promet 1 jedan od sigurnijih parova
17:45 Baterija - Max & Moris 2 max & moris bolji
<<

TRUHLJO

Novi član

Post 18 pro 2009, 15:10

FRAFOO napisao:Napraviti ću kratki osvrt svojim profinjenim futsalskim okom na jučerašnje kolo.
Nakon jučerašnjeg kola stvari lagano dolaze na svoje mjesto,primječuje se pad forme kod zlatara bez obzira na jučerašnju utakmicu,zadnjih par kola igraju prosječno,Hotel Rotondo ima neku konstantu sa ne baš pretjerano dobrom igrom,Šetač se potvrđuje definitivno kao najbolja momčad u ligi i sa ne baš ekstra igrom pobijedili su Hsp koji se iz kola u kolo dižu u igri, Marokanci igraju jako lijepo jučer su uništili Neorić koji je istina bio hendikepiran ali i kompletni teško bi u ovom trenutku potpisali bilo koji rezultat osim poraza,Bili 9 jučer po meni nezasluženo izgubili 4:2;max moris u prvih 5 minuta poveo 4 : 0 i do kraja se grčeviti branili,utakmica je lako mogla završiti i u potpuno drugom smjeru da je bilo malo više znanja i prisebnosti kod Bilih,Gradska - deklasirala Bateriju 9:0 definitivno največe iznenađenje kola,ekipa Gratske prema kojoj sam bio skeptičan se polako uključuje u sami vrh te bi mogli postati največe iznenađenje lige ukoliko nastave ovakvu kvalitetnu igru,Pekara Babić - Skalice nisam pogledao utakmicu do kraja ali sam primjetio da su Pekari doveli 2 nova igrača s kojima bi trebali izgledati ozbiljnije i kada im nije u igri Buzov,dok Skalice simpatična ekipa ali očito limitrana za ovaj rang natjecanja.

dragi kolega
uz svo dužno poštovanje i respekt prema vama kao solidnom poznavatelju FUTSALA što se i vidi iz priloženog,NIKADA nemojte smetnuti s uma da je samo jedan FRAFO,čiji je FUTSALSKI opus u tolikoj mjeri izražen da je gotovo nemoguče da svojim osvrtima zamutite oći NAMA,OBIČNIM ljubiteljima ove viteške igre-FUTSALA.
Naime,moram istaknuti primjedbe na neke vaše prosudbe vezane za pojedine timove i njihove kvalitativne mogučnosti,pa se tako ne slažem sa vašom tezom da se primjerice PRAVAŠI lagano dižu u igri što je potpuno nelogično kada se u obzir uzmu sve činjenice.Također,potpuno je netočno da hoteljeri ne igraju pretjerano dobro,kada svaki iole dobar poznavatelj FUTSALA može primjetiti da se u njihovoj igri jasno naziru konture jednog sasvim rezonskog pogleda na moderni FUTSAL,te su,po meni osobno, vec s ovim igračkim kadrom u stanju biti konkurentni i u višim rangovima natjecanja.Osiguravatelji če vrlo teško do nekog boljeg plasmana ako se dodatno ne pojačaju,jer ovako su jedna radna ekipa bez osobite individualne zrelosti,ali vođena ponekad spartanskim režimom njihovog voditelja,prekaljenog FUTSAL zanesenjaka.Ne slažem se niti sa konstatacijom da bi i kompletan neoric bio potpuno nemoćan protiv marokanaca mada,istina,njihove prezentacije variraju od briljantnih(neorić-HSP 8-4,ko je gledao imao se priliku uvjeriti) do potpuno neprepoznatljivog(VESELI MORNARI 2-6,MAX MORIS 5-9).Što se tiće skalica,tu se možemo složiti,oni bi vrlo teško konkurirali i na travnatim površinama.pojačanja NEOPHODNA.
Nadam se da si više nečeš uzimati za pravo davati onako površn komentare,a nadam se da se sa mnom slažu i ostali istinski poklonici FUTSALA sa ovog foruma.živili
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 18 pro 2009, 15:18

di su pravi frafo i truljo
<<

FRAFO

VIP član

Post 18 pro 2009, 15:38

I više nego očito je da su FRAFOO i TRUHLJO ista osoba...Ne znam tko može bit tako jadan da sam sebe replicira,ali mogao si se barem potruditi smisliti neke nove originalne likove.Ja sam FRAFO,jedan jedini!!!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

Član

Post 18 pro 2009, 15:43

TRUHLJO napisao:
FRAFOO napisao:Napraviti ću kratki osvrt svojim profinjenim futsalskim okom na jučerašnje kolo.
Nakon jučerašnjeg kola stvari lagano dolaze na svoje mjesto,primječuje se pad forme kod zlatara bez obzira na jučerašnju utakmicu,zadnjih par kola igraju prosječno,Hotel Rotondo ima neku konstantu sa ne baš pretjerano dobrom igrom,Šetač se potvrđuje definitivno kao najbolja momčad u ligi i sa ne baš ekstra igrom pobijedili su Hsp koji se iz kola u kolo dižu u igri, Marokanci igraju jako lijepo jučer su uništili Neorić koji je istina bio hendikepiran ali i kompletni teško bi u ovom trenutku potpisali bilo koji rezultat osim poraza,Bili 9 jučer po meni nezasluženo izgubili 4:2;max moris u prvih 5 minuta poveo 4 : 0 i do kraja se grčeviti branili,utakmica je lako mogla završiti i u potpuno drugom smjeru da je bilo malo više znanja i prisebnosti kod Bilih,Gradska - deklasirala Bateriju 9:0 definitivno največe iznenađenje kola,ekipa Gratske prema kojoj sam bio skeptičan se polako uključuje u sami vrh te bi mogli postati največe iznenađenje lige ukoliko nastave ovakvu kvalitetnu igru,Pekara Babić - Skalice nisam pogledao utakmicu do kraja ali sam primjetio da su Pekari doveli 2 nova igrača s kojima bi trebali izgledati ozbiljnije i kada im nije u igri Buzov,dok Skalice simpatična ekipa ali očito limitrana za ovaj rang natjecanja.

dragi kolega
uz svo dužno poštovanje i respekt prema vama kao solidnom poznavatelju FUTSALA što se i vidi iz priloženog,NIKADA nemojte smetnuti s uma da je samo jedan FRAFO,čiji je FUTSALSKI opus u tolikoj mjeri izražen da je gotovo nemoguče da svojim osvrtima zamutite oći NAMA,OBIČNIM ljubiteljima ove viteške igre-FUTSALA.
Naime,moram istaknuti primjedbe na neke vaše prosudbe vezane za pojedine timove i njihove kvalitativne mogučnosti,pa se tako ne slažem sa vašom tezom da se primjerice PRAVAŠI lagano dižu u igri što je potpuno nelogično kada se u obzir uzmu sve činjenice.Također,potpuno je netočno da hoteljeri ne igraju pretjerano dobro,kada svaki iole dobar poznavatelj FUTSALA može primjetiti da se u njihovoj igri jasno naziru konture jednog sasvim rezonskog pogleda na moderni FUTSAL,te su,po meni osobno, vec s ovim igračkim kadrom u stanju biti konkurentni i u višim rangovima natjecanja.Osiguravatelji če vrlo teško do nekog boljeg plasmana ako se dodatno ne pojačaju,jer ovako su jedna radna ekipa bez osobite individualne zrelosti,ali vođena ponekad spartanskim režimom njihovog voditelja,prekaljenog FUTSAL zanesenjaka.Ne slažem se niti sa konstatacijom da bi i kompletan neoric bio potpuno nemoćan protiv marokanaca mada,istina,njihove prezentacije variraju od briljantnih(neorić-HSP 8-4,ko je gledao imao se priliku uvjeriti) do potpuno neprepoznatljivog(VESELI MORNARI 2-6,MAX MORIS 5-9).Što se tiće skalica,tu se možemo složiti,oni bi vrlo teško konkurirali i na travnatim površinama.pojačanja NEOPHODNA.
Nadam se da si više nečeš uzimati za pravo davati onako površn komentare,a nadam se da se sa mnom slažu i ostali istinski poklonici FUTSALA sa ovog foruma.živili

ni ovoga ne ide č i ć
<<

JA_SAM

Član

Post 18 pro 2009, 19:15

FRAFO napisao:I više nego očito je da su FRAFOO i TRUHLJO ista osoba...Ne znam tko može bit tako jadan da sam sebe replicira,ali mogao si se barem potruditi smisliti neke nove originalne likove.Ja sam PAGO,jedan jedini!!!
<<

TRUHLJO

Novi član

Post 18 pro 2009, 19:27

skalice-zlatarna 2 zlatari su stvarno močni,skalicama ostaje fenjer
gradska-neorić 1 osiguravatelji u naletu
HSP-BILI 9 1 presudit će duža klupa
pekara-veselimornari 1 navijački
forza morocco-rotondo 2 marokanci igraju stvarno lepršavo ali nadan novim bodovima
šetać-zagora 1 šetaći će polućiti nove bodove
baterija-max moris ne želim komentirat
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 18 pro 2009, 21:19

<<

gavra stari plac

VIP član

Post 18 pro 2009, 21:25

TRUHLJO napisao:skalice-zlatarna 2 zlatari su stvarno močni,skalicama ostaje fenjer
gradska-neorić 1 osiguravatelji u naletu
HSP-BILI 9 1 presudit će duža klupa
pekara-veselimornari 1 navijački
forza morocco-rotondo 2 marokanci igraju stvarno lepršavo ali nadan novim bodovima
šetać-zagora 1 šetaći će polućiti nove bodove
baterija-max moris ne želim komentirat

jel ti zico sta u rodu
<<

delp

Česti član

Post 18 pro 2009, 22:54

2010 po kineskom horoskopu GODINA BRAčE
Zadnja izmjena: delp; 18 pro 2009, 22:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

guily

Česti član

Post 19 pro 2009, 08:15

evo malo iz nase arhive !!

17.01.2004. • 7. kolo: Zagora promet - Bronx 6:2
Evo danas je odigrana utakmica 7. kola Zagora promet - Bronx 6-2. Još čekamo povratak naših novinara u redakciju, ali faksirani su nam neki podaci. Strijelci su Lukan 2 gola u 15. minuti, Dadić u 22., Kevrić u 23., 24. i 27. minuti . Znači raspoloženi mladići su nakantali crnačku bandu iz Bronxa, koji su nakon utakmice odmah otputovali nazad u New York. Imamo i podatak o asistencijama, Papić 3, Melvan 1. Za sada toliko, snimku utakmice možete pogledat na Eurosportu sutra ujutro u 03:45 sati, taman kad se vratite iz vanka, ali bolje da je snimite jer onako pijani nećete ništa razumit.
A Garaža Pujanke - ŠKZ Bra Ma 1:3. Izvještaj očekujemo.

http://www.mnkzagorapromet.net/novosti/ ... x-6-2.html
Zadnja izmjena: guily; 19 pro 2009, 08:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010