3. liga mladi
12:00 Skalice 2 - Zlatarija Dvornik x2, zlatarija bolja al nadan se da ce lorko i ekipa uspit otkinit koji bod
12:55 Gradska - MNK Neoric 1, mislin da ce neoric tesko protiv gradske
13:55 HSP - Bili 9 1, bolja ekipa
14:50 Pekara Bxabic - Veseli mornari 1, bolja ekipa
15:50 Fo2rza Morocco - Hotel Rotondo 2, zavrsimo polusezonu sa pobjedom
16:45 Šetac Bronx - Zagora promet x2, nadan se da ce nas sponzor uspit motivirat ekipu
17:45 Baterija - Max & Moris 1, iskoristit ce pogreske max morisa
12:55 Gradska - MNK Neoric 1, mislin da ce neoric tesko protiv gradske
13:55 HSP - Bili 9 1, bolja ekipa
14:50 Pekara Bxabic - Veseli mornari 1, bolja ekipa
15:50 Fo2rza Morocco - Hotel Rotondo 2, zavrsimo polusezonu sa pobjedom
16:45 Šetac Bronx - Zagora promet x2, nadan se da ce nas sponzor uspit motivirat ekipu
17:45 Baterija - Max & Moris 1, iskoristit ce pogreske max morisa
AUTO SIMPET napisao:lorko11 napisao:Ja samo prinosim sta sam čuja i šta znaju svi u lizi... Nisam ni mislija da ih plaćate taman još i to ali sigurno niste klapa ka zlatari, max moris, marokanci, mornari i takve ekipe.. To su činjenice a ne izmišljanje......
Ako ne misliš tako naravno da ces napisat ali iman i ja pravo na razmišljanje.. pozdrav
E pa krivo si čuja. I ko su ti svi u lizi? Sa "mornarima" se znamo iako Puljić voli zajebavat pa sad glumi da ne zna Paga, sa Neorićem smo dobri jer zadnje 2-3 godine igramo istu ligu, sa Gradskom vridi isto, sa "zagorakisima" imamo istog sponzora... Ma briga me šta ti pričaš pizdarije i biloko drugi. Ne moram ovdi nikome dokazivat kakva smo ekipa i nije me ni briga. Šta ćeš ti govorit da su to činjenice ako ne znaš nikog iz naše ekipe, ni ti ni drugi koji tako govore. Činjenica je ovo: super smo ekipa, znamo se i prije nego šta smo počeli igrat ligu; vezani smo i kao braća, prijatelji i kumovi...To su činjenice, a ovo tvoje su izmišljotine koje nije lipo iznosit ako ne znaš. Ja se nisam dira u tvoju ekipu i bilo bi lipo da se i ti ne diraš u moju. Pozdrav!
u današnje vrijeme svašta se čuje ali jedno se zna HOTEL ROTONDO je prava klapa na terenu i izvan njega
Možda neorganiziraju zajedničke večere ali garantiram da se pojedini igrači druže jako često.
Nitko ne može garantirat da je ROTONDO veća klapa od navedenih ekipa ali uostalom nije cilj se dokazivat nekim ANONIMUSIMA kakvi su i tko su zato ljepo molim malo obzira i poštovanja jer ove priče o plaćenicima i klapama pogotovo na forumu nemaju smisla
ovdje pričajmo o FUTSALU
***** napisao:ja san dojma da smo imali izglednije prilike ja san moga dat jos tri gola al eto jednom stativa,jednom igrac s crte(stvarno nisan siguran je li rukom al ucinilo mi se)i jednom san kasno puca..na kraju eto bod idemo dalje nadam se pobjedi vec u subotu
Nije karakteristično za tebe da onakve prilike ne zabijaš. Bili ste bolji ali falilo je i malo sreće . Očekujem u subotu da se odužiš i zabiješ barem 2 komada.
nočna FUTSAL smjena napisao:***** napisao:ja san dojma da smo imali izglednije prilike ja san moga dat jos tri gola al eto jednom stativa,jednom igrac s crte(stvarno nisan siguran je li rukom al ucinilo mi se)i jednom san kasno puca..na kraju eto bod idemo dalje nadam se pobjedi vec u subotu
Nije karakteristično za tebe da onakve prilike ne zabijaš. Bili ste bolji ali falilo je i malo sreće . Očekujem u subotu da se odužiš i zabiješ barem 2 komada.
al su malo ova 3 gola sta san zabija?hehe vidi se da nisi gleda utakmicu neg pises na temelju komentara al eto reka san da necu vise o nocnoj smjeni pa nema veze
MNK Neorić - Forza Morocco 2:8
Vrlo dobra utakmica sa puno golova, lipih akcija i stativa, koju smo kontrolirali od početka do kraja. Pretpostavlja san prije utakmice da će dužina klupe obzirom na satnicu odredit smjer u kojem će utakmica ić, a tako je i bilo, mi sa dvi, a oni bez zamjene nisu ni mogli više. Uspili su se probit kroz snig za doć na utakmicu, al' do pobjede nisu mogli. U prvon dilu su još držali priključak, al' posli dižemo tempo i drugo dobijamo 5:0. Bravo svima, čestitke na fer i korektnoj utakmici. Neorićani igraju muški, na kost, ima tu dobrih igrača, ali kad nisu kompletni onda nema bodova, očekujem ih u boljem izdanju dogodine.
Čestitan Mariu koji me zaminia zadnjih par minuti i sa par intervencija prvi put mrižu ostavia netaknutom.
Pozdrav i Vici, ja san tek posli skužia da san te zajeba jer si otiša praznih ruku, skužaj, iskupit ću se...
Vrlo dobra utakmica sa puno golova, lipih akcija i stativa, koju smo kontrolirali od početka do kraja. Pretpostavlja san prije utakmice da će dužina klupe obzirom na satnicu odredit smjer u kojem će utakmica ić, a tako je i bilo, mi sa dvi, a oni bez zamjene nisu ni mogli više. Uspili su se probit kroz snig za doć na utakmicu, al' do pobjede nisu mogli. U prvon dilu su još držali priključak, al' posli dižemo tempo i drugo dobijamo 5:0. Bravo svima, čestitke na fer i korektnoj utakmici. Neorićani igraju muški, na kost, ima tu dobrih igrača, ali kad nisu kompletni onda nema bodova, očekujem ih u boljem izdanju dogodine.
Čestitan Mariu koji me zaminia zadnjih par minuti i sa par intervencija prvi put mrižu ostavia netaknutom.
Pozdrav i Vici, ja san tek posli skužia da san te zajeba jer si otiša praznih ruku, skužaj, iskupit ću se...
15:50 MNK Neoric - Forza Morocco 2:8
16:45 Šetac Bronx - HSP 5:3
17:45 Zlatarija Dvornik - Hotel Rotondo 3:3
20:45 Gradska - Baterija 9:0
21:40 Bili 9 - Max & Moris 2:4
22:40 Pekara Babic - Skalice -:-
-- : -- Zagora Promet - Veseli mornari 2:0
Zadnja izmjena: forza morocco; 18 pro 2009, 08:41; ukupno mijenjano 1 put/a.
Napraviti ću kratki osvrt svojim profinjenim futsalskim okom na jučerašnje kolo.
Nakon jučerašnjeg kola stvari lagano dolaze na svoje mjesto,primječuje se pad forme kod zlatara bez obzira na jučerašnju utakmicu,zadnjih par kola igraju prosječno,Hotel Rotondo ima neku konstantu sa ne baš pretjerano dobrom igrom,Šetač se potvrđuje definitivno kao najbolja momčad u ligi i sa ne baš ekstra igrom pobijedili su Hsp koji se iz kola u kolo dižu u igri, Marokanci igraju jako lijepo jučer su uništili Neorić koji je istina bio hendikepiran ali i kompletni teško bi u ovom trenutku potpisali bilo koji rezultat osim poraza,Bili 9 jučer po meni nezasluženo izgubili 4:2;max moris u prvih 5 minuta poveo 4 : 0 i do kraja se grčeviti branili,utakmica je lako mogla završiti i u potpuno drugom smjeru da je bilo malo više znanja i prisebnosti kod Bilih,Gradska - deklasirala Bateriju 9:0 definitivno največe iznenađenje kola,ekipa Gratske prema kojoj sam bio skeptičan se polako uključuje u sami vrh te bi mogli postati največe iznenađenje lige ukoliko nastave ovakvu kvalitetnu igru,Pekara Babić - Skalice nisam pogledao utakmicu do kraja ali sam primjetio da su Pekari doveli 2 nova igrača s kojima bi trebali izgledati ozbiljnije i kada im nije u igri Buzov,dok Skalice simpatična ekipa ali očito limitrana za ovaj rang natjecanja.
Nakon jučerašnjeg kola stvari lagano dolaze na svoje mjesto,primječuje se pad forme kod zlatara bez obzira na jučerašnju utakmicu,zadnjih par kola igraju prosječno,Hotel Rotondo ima neku konstantu sa ne baš pretjerano dobrom igrom,Šetač se potvrđuje definitivno kao najbolja momčad u ligi i sa ne baš ekstra igrom pobijedili su Hsp koji se iz kola u kolo dižu u igri, Marokanci igraju jako lijepo jučer su uništili Neorić koji je istina bio hendikepiran ali i kompletni teško bi u ovom trenutku potpisali bilo koji rezultat osim poraza,Bili 9 jučer po meni nezasluženo izgubili 4:2;max moris u prvih 5 minuta poveo 4 : 0 i do kraja se grčeviti branili,utakmica je lako mogla završiti i u potpuno drugom smjeru da je bilo malo više znanja i prisebnosti kod Bilih,Gradska - deklasirala Bateriju 9:0 definitivno največe iznenađenje kola,ekipa Gratske prema kojoj sam bio skeptičan se polako uključuje u sami vrh te bi mogli postati največe iznenađenje lige ukoliko nastave ovakvu kvalitetnu igru,Pekara Babić - Skalice nisam pogledao utakmicu do kraja ali sam primjetio da su Pekari doveli 2 nova igrača s kojima bi trebali izgledati ozbiljnije i kada im nije u igri Buzov,dok Skalice simpatična ekipa ali očito limitrana za ovaj rang natjecanja.
fraffo
forza morocco napisao:15:50 MNK Neoric - Forza Morocco 2:8
pekara-skalice 4:1 (1:1)
a što reći pametnog nakon 12 kola bez pobjede
forza morocco napisao:MNK Neorić - Forza Morocco 2:8
Ma sve ok, bitno da sam upozna Damu i dobija jako pozitivne informacije.
Neoric je bija i bez golmana, tako da su od pocetka bili u podredjenom polozaju. Drugo poluvrime kad su izgubili snagu bilo je samo pitanje koliko ce primit goli.
Hotel Rotondo - Zlatarija Dvornik = 3 : 3 ( 3 : 1 )
Prije svega ne bi se složia sa Goldenkom da smo bili podjednaki.Mislim da smo bili bolji i da smo tribali dobit,ali previše toga smo falili,vaš golman je jako dobro branija,a ja nisam ima niti jednu veliku obranu...
Poveli ste iz ničega,jedan udarac izvana ja tek odbijam do vašeg igrača koji zabija u prazan gol.Već iduću minutu izjednačujemo,dominiramo,ubrzo dolazimo i u vodstvo.Na odmor se otišlo s 3:1 iako smo mogli imat i veću prednost...vaš golman je obranija Alebiću koji je iša sam na njega i Tomiću zicer na drugoj stativi.
U 2.poluvremenu smo igrali dosta slabije,Zlatarija je pritiskala ali nije to bilo ništa extra...golove smo primili iz naših gluposti:gol za 3:2 primamo jer su svi naši igrači stali i tražili aut,a kod gola za 3:3 balun je na putu prema golu zakačija jednog mog suigrača...Do kraja smo svejedno tribali zabit za pobjedu,Tomić je jednom pogodija stativu,jednom je slabo reagira iako je isprid sebe ima prazan gol,a jednom mu je protivnički igrač na crti rukom obranija udarac,a suci se nisu oglasili...
Nikako ne možemo bit zadovoljni,naš cilj nije bio bod i zadržavanje prednosti nad vama nego pobjeda kojom bi vam dosta pobigli i ostali u mrtvoj utrci sa Bronxom za 1.misto.Ovako smo ispustili 2 vridna boda,a Bronx je jedva iščupao pobjedu protiv HSPa koja bi im tribala garantirati jesenski naslov.Sad nam se pobjeda protiv Morocca u zadnjem kolu nameće kao imperativ,a neće biti lako bez Alebića koji ima utakmicu za Bituminu,Zebić ide na selo,a ja imam inventuru na poslu...
Prije svega ne bi se složia sa Goldenkom da smo bili podjednaki.Mislim da smo bili bolji i da smo tribali dobit,ali previše toga smo falili,vaš golman je jako dobro branija,a ja nisam ima niti jednu veliku obranu...
Poveli ste iz ničega,jedan udarac izvana ja tek odbijam do vašeg igrača koji zabija u prazan gol.Već iduću minutu izjednačujemo,dominiramo,ubrzo dolazimo i u vodstvo.Na odmor se otišlo s 3:1 iako smo mogli imat i veću prednost...vaš golman je obranija Alebiću koji je iša sam na njega i Tomiću zicer na drugoj stativi.
U 2.poluvremenu smo igrali dosta slabije,Zlatarija je pritiskala ali nije to bilo ništa extra...golove smo primili iz naših gluposti:gol za 3:2 primamo jer su svi naši igrači stali i tražili aut,a kod gola za 3:3 balun je na putu prema golu zakačija jednog mog suigrača...Do kraja smo svejedno tribali zabit za pobjedu,Tomić je jednom pogodija stativu,jednom je slabo reagira iako je isprid sebe ima prazan gol,a jednom mu je protivnički igrač na crti rukom obranija udarac,a suci se nisu oglasili...
Nikako ne možemo bit zadovoljni,naš cilj nije bio bod i zadržavanje prednosti nad vama nego pobjeda kojom bi vam dosta pobigli i ostali u mrtvoj utrci sa Bronxom za 1.misto.Ovako smo ispustili 2 vridna boda,a Bronx je jedva iščupao pobjedu protiv HSPa koja bi im tribala garantirati jesenski naslov.Sad nam se pobjeda protiv Morocca u zadnjem kolu nameće kao imperativ,a neće biti lako bez Alebića koji ima utakmicu za Bituminu,Zebić ide na selo,a ja imam inventuru na poslu...