3. liga mladi
HOTEL ROTONDO - PEKARA BABIC = 6:1
Sigurna pobjeda. U ranoj fazi smo poveli i kontrolirali rezultat cijelu utakmicu. "Pekari" se ni s golmanom-igracem nisu uspili vratit u utakmicu. Zabili su za 4:1,ali vise nisu mogli.
Steta sta su rezultatski izvjesnu utakmicu "zacinili" suci s nekoliko pocetnickih gresaka.I onda kada mu prigovoris na pogresci smije ti se u facu. Sramota! Mislim da bi i u udruzi tribali radit na tome da od 2 suca barem jedan bude kvalitetniji. I dok je jucer Drpic sudio tako-tako, sudac Matesan je zalutao u ovaj sport...
Sigurna pobjeda. U ranoj fazi smo poveli i kontrolirali rezultat cijelu utakmicu. "Pekari" se ni s golmanom-igracem nisu uspili vratit u utakmicu. Zabili su za 4:1,ali vise nisu mogli.
Steta sta su rezultatski izvjesnu utakmicu "zacinili" suci s nekoliko pocetnickih gresaka.I onda kada mu prigovoris na pogresci smije ti se u facu. Sramota! Mislim da bi i u udruzi tribali radit na tome da od 2 suca barem jedan bude kvalitetniji. I dok je jucer Drpic sudio tako-tako, sudac Matesan je zalutao u ovaj sport...
EVO I OSTALIH REZULTATA:
Max&Moris - Gradska sigurnost = 3:3 (ili 2:2?)
Veseli mornari - HSP = 1:5
Zagora promet - Skalice = 6:1
Forza Morocco - Baterija =7:1
Setac Bronx - Bili 9 = bilo je 6:3...
Uglavnom ocekivani rezultati,iako se Bronx posteno namucio. Bili 9 su imali 2:0 i boljim voðenjem su mogli izvuc bolji rezultat. Naivno su duboko izlazili otvarajuci previse prostora protivniku koji bi s 2-3 laka dodavanja dosao u izglednu priliku... Zagorakisi su prema mojim ocekivanjima upisali prve bodove, a jedino su razocarali mornari koji vec 3.utakmicu zaredom biljeze uvjerljiv poraz...
Max&Moris - Gradska sigurnost = 3:3 (ili 2:2?)
Veseli mornari - HSP = 1:5
Zagora promet - Skalice = 6:1
Forza Morocco - Baterija =7:1
Setac Bronx - Bili 9 = bilo je 6:3...
Uglavnom ocekivani rezultati,iako se Bronx posteno namucio. Bili 9 su imali 2:0 i boljim voðenjem su mogli izvuc bolji rezultat. Naivno su duboko izlazili otvarajuci previse prostora protivniku koji bi s 2-3 laka dodavanja dosao u izglednu priliku... Zagorakisi su prema mojim ocekivanjima upisali prve bodove, a jedino su razocarali mornari koji vec 3.utakmicu zaredom biljeze uvjerljiv poraz...
forza morocco napisao:guily napisao:i moj prle mi isprid skalica
poštovani kolega giuly, bit će ispravljeno popodne kad buden radia za blog...
i čestitam na 200. komentaru!
i naravno na prvoj pobjedi...nadan se da ste dobro proslavili, od sad samo prema gore....
di ti je kratki osvrt na utakmicu?
dobili smo 6:1
ne može kraće
I pape i dida bili su Torcida!!!
guily napisao:forza morocco napisao:guily napisao:i moj prle mi isprid skalica
poštovani kolega giuly, bit će ispravljeno popodne kad buden radia za blog...
i čestitam na 200. komentaru!
i naravno na prvoj pobjedi...nadan se da ste dobro proslavili, od sad samo prema gore....
di ti je kratki osvrt na utakmicu?
dobili smo 6:1))))))))))))))))))))))))))))))
ne može kraće
Može...recimo..."dobili":)
AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - PEKARA BABIC = 6:1
prijo idi u udrugu i prijavi se na tecaj za suca!ima jos sudaca sta su zalutali u ovoj lizi al necu o imenima!!!!
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
pipinjo napisao:AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - PEKARA BABIC = 6:1
prijo idi u udrugu i prijavi se na tecaj za suca!ima jos sudaca sta su zalutali u ovoj lizi al necu o imenima!!!!
Ima i igrača koji su zalutali pa igraju,ali necu o imenima...Ali ne mogu 2 loša suca sudit utakmicu!
Virujem da sucima nije lako. Puno je lakše nama gledat i komentirat,a kad bi sudili vidili bi kako je...
Ja uz obaveze koje imam nemam vrimena, a i da ga imam ne znam bi li se prijavija za suca.
AUTO SIMPET napisao:pipinjo napisao:AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - PEKARA BABIC = 6:1
Ima i igrača koji su zalutali pa igraju,ali necu o imenima...Ali ne mogu 2 loša suca sudit utakmicu!
Virujem da sucima nije lako. Puno je lakše nama gledat i komentirat,a kad bi sudili vidili bi kako je...
Ja uz obaveze koje imam nemam vrimena, a i da ga imam ne znam bi li se prijavija za suca.
nemoj i ti u suce bogati! dovoljan je jedan ludi brat!
forza morocco napisao:dado napisao:Može...recimo..."dobili":)
a di je tvoj osvrt? može i duži...
ajde kad je prva pobjeda
Zagorakisi su prvi put ove godine bili u kompletnom sastavu , dakle ono najbolje šta možemo skupit.
Skalice su povele 1:0 i bile bolje prvi 10-tak minuta, naša velika srića je da smo uspili izjednačit 2sec prije kraja prvog poluvremena. U drugom smo bolje otvorili i odlazimo na 3:1 i tu se po meni lomila utakmica, skalice su imale par šansi za smanjenje rezultata i vračanje u utakmicu ali kad su izvadili vratara iz kontri smo ih na kraju dotukli. PO meni zasluzena pobjeda iako po meni nismo bili toliko bolji koliko kaže rezultat!!
I pape i dida bili su Torcida!!!
AUTO SIMPET napisao:pipinjo napisao:AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - PEKARA BABIC = 6:1
a prijo ima i u 1hmnl zalutalih igraca a kamoli da nece u nasoj udruzi!
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
pipinjo napisao:AUTO SIMPET napisao:pipinjo napisao:prijo idi u udrugu i prijavi se na tecaj za suca!ima jos sudaca sta su zalutali u ovoj lizi al necu o imenima!!!!
a prijo ima i u 1hmnl zalutalih igraca a kamoli da nece u nasoj udruzi!
Istina!!! Ali dobro, dao sam kratak osvrt na suđenje iako smo utakmicu dobili 6:1. Time sam rekao dovoljno,jer da je utakmica bila neizvijesna bilo bi svega... A kako u 1.HMNL ima zalutalih igrača koji su potpomognuti kvalitetnijim suigračima u polju, tako bi i na utakmici uz lošijeg suca trebao biti jedan bolji... Pozdrav!
forza morocco napisao:dado napisao:Može...recimo..."dobili":)
a di je tvoj osvrt? može i duži...
Prvo poluvrijeme smo prihvatili ritam Baterije bez kretnje i da smo tako ostali sigurno bi izgubili do kraja..u drugom poluvremenu smo počeli igrati igru s treninga i izašli malo prema naprijed i to je bilo dovoljno za pobjedu...postavljenu ekipu teško "probijamo",a najbolje se snalazimo kada visoko stojimo jer to otvara dosta prostora Tvrtku...pogotovo kad imamo 4 zamjene...to je moje mišljenje..naravno voditeljeva je prva i zadnja!
Sa Zlatarima imamo zaostalu utakmicu za odigrati i ta će utakmica pokazati kakvi smo ustvari...ako pobjedimo mislim da će to biti početak velike serije...(iako ne znam raspored slijedećih utakmica)..
12:00 Šetac Bronx-Pekara Babic 1, posto vidin da je jedan vazan igrac pekare dobija treci zuti a mislin da buzov nece doc, mislin da ce bit lagana pobjeda
12:55 Forza Morocco-Skalice 2 1x, ne znan u kojem sastavu ce bit skalice tj jel in se vracaju suspendirani igraci, u svakon slucaju maroko favorit
13:55 Bili 9-Baterija 1x, ako bili 9 dode u istom sastavu i malo se disciplinira
14:50 Max & Moris-MNK Neoric 2, kvalitetniji iako moze bit svega
15:50 Zagora promet-HSP 2, u naletu su iako ako dode smoljo za zagoru moglo bi bit i drukcije
16:45 Hotel Rotondo-Gradska 1, mislin da ce nan ovo bit najteza utakmica
17:45 Veseli mornari-Zlatarija Dvornik 2, sigurna pobjeda
12:55 Forza Morocco-Skalice 2 1x, ne znan u kojem sastavu ce bit skalice tj jel in se vracaju suspendirani igraci, u svakon slucaju maroko favorit
13:55 Bili 9-Baterija 1x, ako bili 9 dode u istom sastavu i malo se disciplinira
14:50 Max & Moris-MNK Neoric 2, kvalitetniji iako moze bit svega
15:50 Zagora promet-HSP 2, u naletu su iako ako dode smoljo za zagoru moglo bi bit i drukcije
16:45 Hotel Rotondo-Gradska 1, mislin da ce nan ovo bit najteza utakmica
17:45 Veseli mornari-Zlatarija Dvornik 2, sigurna pobjeda