FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP 2009/2010

<<

mali balun

Novi član

Post 27 svi 2010, 21:29

Kako su danas igrali veterani?
<<

špurijus

Novi član

Post 27 svi 2010, 22:12

svilaja1508 napisao:CELENT teško do pobjede protiv motiviranih IZVIŽDANIH
sudac morao pustiti prednost u jednoj akciji IZVIŽIDANIM !!
NIJEMCI na penale dobili RIBARE
uvijek tvrdo č

Imali su im izviždani dati 5 komada, 5 mrtvaca i jedan poništeni gol di sudac svira faul i žuti karton na špicu Izviždanih. Trebao je izabrat gol ili crveni karton jer, je isao sam na golmana, ali prevagnulo je neiskustvo suca i renome celenta! ovi su ipak 5 liga , odnosno 4, ali jebena momčad!
<<

svilaja1508

VIP član

Post 27 svi 2010, 22:36

špurijus napisao:
svilaja1508 napisao:CELENT teško do pobjede protiv motiviranih IZVIŽDANIH
sudac morao pustiti prednost u jednoj akciji IZVIŽIDANIM !!
NIJEMCI na penale dobili RIBARE
uvijek tvrdo č

Imali su im izviždani dati 5 komada, 5 mrtvaca i jedan poništeni gol di sudac svira faul i žuti karton na špicu Izviždanih. Trebao je izabrat gol ili crveni karton jer, je isao sam na golmana, ali prevagnulo je neiskustvo suca i renome celenta! ovi su ipak 5 liga , odnosno 4, ali jebena momčad!

nema crvenog kartona,,jedino da ga je teško faulirao,
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

DON FABIO

VIP član

Post 28 svi 2010, 04:04

Bajda,prijatelju,nazalost Jebaka iako je nas navijac,ne znamo osobno,samo priko foruma,a bogami i nas je izblatia da se jos nismo ostrugali.Ma,ne ljuti se.Ja jedva cekam te pivuse,je brate volim i dobit utakmicu,tu sam 20 godina,ali druzenje je najvaznije i stvarat prijatelje,a ne neprijatelje.Kad budemo igrali,osim bodova cemo stavit i gajbu na stol,da bude zanimljivije :)
F-OFF!!!
<<

miho

VIP član

Post 28 svi 2010, 12:52

finale veterana cosmos-zorzi!!!!!
ispa mickey mouse i jako
Alistair McCoist
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 28 svi 2010, 12:53

tko jos jebaka ozbiljno shvaca taj je zaluta na forum :) :)........svako ima svoje misljenje i svakoga se treba cjenit....ali samo kad znas ko stoji iza tog imena.....ovako je to samo cista zajebancija......

i amo rotondo aleeee....... luchooo danas je tvoj dan.....donesi slavu HOTEL BITUMINIIII :) :)
<<

okocha

Član

Post 28 svi 2010, 13:08

BEGO- STAKLO MAAS napisao:tko jos jebaka ozbiljno shvaca taj je zaluta na forum :) :)........svako ima svoje misljenje i svakoga se treba cjenit....ali samo kad znas ko stoji iza tog imena.....ovako je to samo cista zajebancija......

i amo rotondo aleeee....... luchooo danas je tvoj dan.....donesi slavu HOTEL BITUMINIIII :) :)

Tako je Bego, uzea si mi taman misao. A vi braco, ka sta sam vam i reka, Luchu malo vise sanse i respekta. Cijenite one sta su vam stalno tu, a ne one sta dolaze i prolaze!
<<

PAGO

Član

Post 28 svi 2010, 15:40

Korak po korak i evo nas u polufinalu :)
Lucho ove sezone igra jako dobro,usuđujem se kazati najbolje ikada u dresu Rotonda i to se sve više osijeća i na njegovoj minutaži.Od prvoga dana smo vjerovali u njega i drago nam je da se uspio dokazat.Na žalost,danas nam nema Tomića ali nadam se da ćemo i bez njega uspiti odigrati dobru utakmicu a onda i rezultat neće izostati.
PS. Nadam se navijačkoj podršci Bege,Torresa,Okoche,Garrya i ostalih ultrasa :)
<<

mxte

Novi član

Post 28 svi 2010, 16:11

Samo ti Dinko dovedi ta 'pojačanja' na trening...I prestani 'hvalit' ekipu po forumu, nije forum misto za neke stvari. Moglo bi otić predaleko. Pozdrav, Mate

DON FABIO napisao:Jebako,igrac je dobar,mlad,a pari se i okay momak.Nazalost ne znam kako ga kontaktirat.Jesmo se pojacali ali ocu jos,triba nam jos bar dvojica klasnih igraca,a nazalost nije ih lako nac.
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 28 svi 2010, 16:13

PAGO napisao:Korak po korak i evo nas u polufinalu :)
Lucho ove sezone igra jako dobro,usuđujem se kazati najbolje ikada u dresu Rotonda i to se sve više osijeća i na njegovoj minutaži.Od prvoga dana smo vjerovali u njega i drago nam je da se uspio dokazat.Na žalost,danas nam nema Tomića ali nadam se da ćemo i bez njega uspiti odigrati dobru utakmicu a onda i rezultat neće izostati.
PS. Nadam se navijačkoj podršci Bege,Torresa,Okoche,Garrya i ostalih ultrasa :)

na zalost bego toress nece moc doc .......imaju termin u spaldiuma ( ZABRANU ZBOG NEREDA KOJE SU IZAZVALI PROSLO KOLO:) :) )a nikako nema drugih igraca da uskoce ali ako prodete u finale ocekujte transparente bubnjeve i gromoglasnu podrsku kakva jos nije videna.....
<<

torres19

VIP član

Post 28 svi 2010, 16:13

Ja sam srcem uz vas ali nazalost neću moć doć.za sve su krivi alen i bego jer su me zakaparili za danas igramo u 7.ali za finale se nemojte brinit bit ću naglasniji vas navijač to sigurno dolazim i virujem da vi to možete kad ste 100 posto u utakmici i igrate rasterećeno onda svakog možete dobit.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

DON FABIO

VIP član

Post 28 svi 2010, 18:53

Mate,nije ni da kudim ni da hvalim ekipu,govorim realno,a forum i je misto di mozes iznit svoje misljenje i komentirat.Nema sta otic predaleko,otislo je prenisko.Sutra na trening ce doc trojica novih,a da nam triba jos poneko i dalje mislim jer izgleda da nam Vukovic nece moc igrat radi velikog baluna,dakle ,jedan dobar igrac manje.
F-OFF!!!
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 28 svi 2010, 19:12

DON FABIO napisao:Mate,nije ni da kudim ni da hvalim ekipu,govorim realno,a forum i je misto di mozes iznit svoje misljenje i komentirat.Nema sta otic predaleko,otislo je prenisko.Sutra na trening ce doc trojica novih,a da nam triba jos poneko i dalje mislim jer izgleda da nam Vukovic nece moc igrat radi velikog baluna,dakle ,jedan dobar igrac manje.

samo jedan prijedlog, otvori temu kman pa pisite o vasoj ekipi ka i sta su neke druge ekipe
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 28 svi 2010, 19:21

odlicna utakmica izmedu rotonda i celenta otisla je na stranu celenta koji je ipak bolja ekipa iako je i rotondo ima sansi al je golman celenta maestralno branija, steta za prva dva gola koja je rotondo primija dosta jeftino, manjak koncentracije u obrani, zeba u zadnje dvi utakmice najbolji igrac rotonda
Zadnja izmjena: gavra stari plac; 28 svi 2010, 19:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 28 svi 2010, 20:38

gavra stari plac napisao:odlicna utakmica izmedu rotonda i celenta otisla je na stranu celenta koji je ipak bolja ekipa iako je i rotondo ima sansi al je golman celenta maestralno branija, steta za prva dva gola koja je rotondo primija dosta jeftino, manjak koncentracije u obrani, zeba u zadnje dvi utakmice najbolji igrac rotonda

studenti bolji,snažniji,iznimno korektna utakmica,strožanac na poluvrimenu vodio 3 :0
protiv pb
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010