FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP 2009/2010

<<

jebako

Član

Post 26 svi 2010, 16:05

i meni je pun kur.. tebe pa sta boli me neka stvar za tebe a ti ne tribas citat moje postove.
da se vratin fabiu,prika fala na podrsci i sta me razumis moji komentari mogu bit grezi i neugodni al se ne utirajen nikom u supak i napisen ca mislin a mislin.valjda ce iduca sezona bit bolja za moj kman al ne mirise na dobro nekako mi jadno izgleda kad se javno priko foruma zove igraca da dojde igrat za nas na sta smo to spali.po dosad videnom milenium i ribari bi tribali bit sigurna prva dva mista dogodine a mi cemo se tribat zadovoljit sto visin plasmanom meni je dovoljno da razvalimo bajdu.
i samo da se okrenem onom sta je napisa nova generacija da je u cetvrtfinalu osan najbojih ekipa,to nek obisi macku orep jerbo jedine dvi ekipe koje nisu iz prve lige nisu dobile nikog prvoligasa.milenium je jos ima kakotako teske protivnike u daleru i parnoj al rotondo se na putu do cetvrtfinala sprda sa petoligasima i artemom.sad se te dvi ekipe sastaju znaci da ce neko od njih bit u polufinalu a da nije tuka nikog iz elite
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 26 svi 2010, 19:51

HOTEL ROTONDO - MILLENIUM GAME SHOP = 7 : 3
Velika pobjeda! Ne znam koga izdvojiti jer smo kao kolektiv odigrali odlično, od prvog do zadnjeg igrača. Ako zanemarimo black-out koji nam se dogodio u prvih 5 minuti nastavka, sve ostalo bilo je odlično.
Poveli smo 2:0, a na odmor odlazimo s 2:1 iako mislim da smo bili znatno bolji te da je razlika mogla biti i veća. U nastavku neobjašnjivo padamo i u 3-4 minute nam protivnik stvara nekoliko stopostotnih prilika i preokreće na 2:3 (ruku na srce, mogli su zabit i koji gol više). No nakon toga se budimo i do kraja odigravamo jako dobro i na koncu je rezultat jaako ugodan... :)
Čestitam i ovim putem još jednom svojim igračima na sjajnoj utakmici, a i protivniku koji je ostao velik u porazu. Mi smo pobjedu nekako više željeli, imali smo više snage, više srce, više raspoloženih igrača. Odigrali smo na visokom nivou, a Millenium malo ispod očekivanog...
<<

daler2

Novi član

Post 26 svi 2010, 20:13

torres19 napisao:Slažem se da svatko ima pravo na svoje mišljenje a moje je da mi je pun kur.. Jebaka i njemu sličnih.kome se nesviđa moje mišljenje neka nečita.

onda ti ne citaj jebakovo
<<

torres19

VIP član

Post 26 svi 2010, 20:51

Auto simpet je sve reka tuga u taboru milleniuma danas su naišlí na raspoloženijeg protivnika.uć među 4 je veliki rezultat iako će zlobnici reć imali su lagan ždrijeb.čestitke samo tako nastavite
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

DON FABIO

VIP član

Post 26 svi 2010, 21:11

Jebako,igrac je dobar,mlad,a pari se i okay momak.Nazalost ne znam kako ga kontaktirat.Jesmo se pojacali ali ocu jos,triba nam jos bar dvojica klasnih igraca,a nazalost nije ih lako nac.
F-OFF!!!
<<

imho

Novi član

Post 26 svi 2010, 21:25

jebako napisao:mi cemo se tribat zadovoljit sto visin plasmanom meni je dovoljno da razvalimo bajdu.

nisam ima namjere se registrirat,ali evo da se ukljucim... vidim da s Bajdom si na noz...
jedva čekam susret dogodine, za Bili 9 sezona je bila kakva takva.... neke stvari su radile u hodu,klub se tek preuzeo i ovom sezonom svi u Bili 9 su sretni, kako je zavrsila,ostalo se u ligi.... mnogo toga je falilo, sve se već minja....
iskreno reci cu ti odma ne nadaj se da ce Bili 9 bit za napucavanje, nisi uopce upoznat situacijom u klubu tokom sezone i slicno pa na temelju (4 visoka poraza-forum 3.lige) rezultata izvodis krive zakljucke...

pozz do nove sezone....
<<

svilaja1508

VIP član

Post 26 svi 2010, 21:43

pb
strožanac
celent
rotondo
u polufinalu kupa !!
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

Ožujci

Česti član

Post 26 svi 2010, 21:50

DON FABIO napisao:Ljudi,ne dirajte Jebaka!Popljuva je sve zivo ali nikog vise od mene i moje ekipe pa se ne ljutim,covik ima svoje misljenje i iznosi ga.Na to svatko ima pravo,kome se ne svidja neka ne cita.I mene je zna pecnit,u pocetku mi je smetalo,ali covik u nekim stvarima ima pravo.Koliko sam uspia skuzit,on je inficiran malim balunom i na tome mu svaka cast,a svojim komentarima bar uzburka vodu da nije dosadno.Leo i ja i cili MNK KMAN smo redovito i najvise na njegovom tapetu,ali smo shvatili da nas covik u biti voli i zeli nam dobro,samo to izrazava na sebi svojstven i specifican nacin,tako da se ne ljutimo na njega,dapace,posta nam je simpatican.Znamo da imamo odanog i vjernog navijaca i kriticara u najboljoj namjeri.Jebako,mi smo uz tebe.Sta se tice sudjenja na Kupu,mogli smo i mi uz ozbiljan pristup doc do zadnjih 8,po meni nije mjerilo da su ovih 8 najbolje ekipe u udruzi jer mnogi to odrade tek da odrade,pa tako i mi,mada se ja s tim ne slazem.Sudjenje je u vise navrata tragikomicno,ne znam sta im bi da u natjecanje koje zele napravit ozbiljnim i bitnim,Radic pogotovo,da stavljaju suce pocetnike koji i ne znaju pravila i boje se.U nasoj utakmici protiv OPS-a,covik rukom igra,pola metra od tijela,sprijeci gol,isprid novajlije suca,a ovaj nista..na kraju mi sam prizna da ne zna je li to penal.Sta vise rec?Pozdrav Jebaku!

Ovo je pila naopako, ima vrimena je....t češ ti jebaku mamicu ima vrimena , moj DONE !!!! :D
MNK VOLE GRADELE
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 26 svi 2010, 22:17

AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - MILLENIUM GAME SHOP = 7 : 3
Velika pobjeda! Ne znam koga izdvojiti jer smo kao kolektiv odigrali odlično, od prvog do zadnjeg igrača. Ako zanemarimo black-out koji nam se dogodio u prvih 5 minuti nastavka, sve ostalo bilo je odlično.
Poveli smo 2:0, a na odmor odlazimo s 2:1 iako mislim da smo bili znatno bolji te da je razlika mogla biti i veća. U nastavku neobjašnjivo padamo i u 3-4 minute nam protivnik stvara nekoliko stopostotnih prilika i preokreće na 2:3 (ruku na srce, mogli su zabit i koji gol više). No nakon toga se budimo i do kraja odigravamo jako dobro i na koncu je rezultat jaako ugodan... :)
Čestitam i ovim putem još jednom svojim igračima na sjajnoj utakmici, a i protivniku koji je ostao velik u porazu. Mi smo pobjedu nekako više željeli, imali smo više snage, više srce, više raspoloženih igrača. Odigrali smo na visokom nivou, a Millenium malo ispod očekivanog...

inace uvik pisem osvrt na utakmicu ali ovaj put nema potrebe sve si lipo napisa tako da bi se bilo glupo ponavljat.....samo vam mogu cestitat i iskreno navijam za vas do kraja pa sta bude.....

uzroci poraza se mogu trazit na svakavim mistima i razlozima ali ovaj put jednostavno ih nemamo podbacili smo znali ste to iskoristit i zasluzeno prosli u polufinale

....evo sad gledam zapisnik.....ubili ste nas zadnjih 5 minuta dali ste nam 4 gola....... to govori koliko ste bili i spremniji i zeljniji i na kraju pametniji.....

nama ostaje ipak zal sta smo ipak mogli bolje ali svi smo nekako pukli.....

ova se sezona je sluzbeno gotova i na kraju ipak ostaje zadovoljstvo jer se moze okarakterizirat kao uspjesna.......

naravno da necu zaboravit sve nase vjerne ultrase koji su nas bodrili ali na zalost nisu bili nas 7 igrac danas :) :)
Zadnja izmjena: BEGO- STAKLO MAAS; 26 svi 2010, 22:18; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

DON FABIO

VIP član

Post 27 svi 2010, 01:10

Necu ja na Jebaka,jesam u pocetku bia malo izživciran,ali prodje to,ka i sve.Neka covik pise sta misli.Kamo srice da tako svi rade,bar bi znali na cemu smo u zivotu.Jebako,ti drzi fige,trudit cemo se bit sta bolji,sad ne pilim naopako i ne trazim alibi,ali bogami,pari mi se da smo ispali iz jedne lige i upali u jacu.Mozda se i varam,ali ne puno.U svakom slucaju,bit ce zanimljivo.Ribari i Millenium jesu dobri,ali njih me najmanje strah,u takvim utakmicama mi i igramo najbolje..problem su one koje navodno moras dobit.Ovu sezonu smo nadigrali i Parnu i Garazu i Grma,a protiv objektivno losijih ekipa smo mi bili..jos losiji.
F-OFF!!!
<<

Član

Post 27 svi 2010, 13:48

torres19 napisao:Auto simpet je sve reka tuga u taboru milleniuma danas su naišlí na raspoloženijeg protivnika.uć među 4 je veliki rezultat iako će zlobnici reć imali su lagan ždrijeb.čestitke samo tako nastavite

zbog toga je i draz kupa..nema privilegija..imali smo dobar zdrijeb izuzev milleniuma koji je pomea sami vrh druge lige..odnosno nove prvoligase..inace jucer dobra utakmica osjetilo se da je zelja bila prevelika..al prije svega utakmica korektna i to je najvaznije..
<<

BaJdA

Član

Post 27 svi 2010, 14:34

A ste je jebako malo me spominješ, ali san ti falia... vidin da ti je draga ekipa Kmana i da se kao furaš da igraš za njih... dok se s druge strane oni od tebe ograđuju... možda zbog te dvi live noge koje imaš, a možda šta si smrad koji blati sve po forumu... šta se tiče razvaljivanja dogodine, javno priznajem da protiv ekipe za koju ti igraš (nacional) nemamo šanse...
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
<<

DON FABIO

VIP član

Post 27 svi 2010, 14:46

Bajda,nemoj se ljutit,ne igra Jebako za nas i ne bi zelia da nas uzmete na zub bez razloga,pusti razvaljivanje,ja sam vec reka da cemo s vama igrat lipo,fer i sportski,prijateljski,nismo par godina bacili jedni protiv drugih i ja vas respektiram.Ne shvacaj sve ozbiljno i doslovno sta Jebako pise,u biti,mislim da je on u stvari dobar covik,malo se zeza.Ne zelim nikakvu zlu krv,nema potrebe.I mi ka i vi imamo dugu tradiciju,je da su se igraci minjali,ali nebitno,meni osobno B9 je draga ekipa,uvik fer i korektni,radije bi da popijemo pice na sanku ili tribinama nego da se bezrazlozno palimo,bez obzira ko ce dobit utakmicu.
F-OFF!!!
<<

BaJdA

Član

Post 27 svi 2010, 18:17

DON FABIO napisao:Bajda,nemoj se ljutit,ne igra Jebako za nas i ne bi zelia da nas uzmete na zub bez razloga,pusti razvaljivanje,ja sam vec reka da cemo s vama igrat lipo,fer i sportski,prijateljski,nismo par godina bacili jedni protiv drugih i ja vas respektiram.Ne shvacaj sve ozbiljno i doslovno sta Jebako pise,u biti,mislim da je on u stvari dobar covik,malo se zeza.Ne zelim nikakvu zlu krv,nema potrebe.I mi ka i vi imamo dugu tradiciju,je da su se igraci minjali,ali nebitno,meni osobno B9 je draga ekipa,uvik fer i korektni,radije bi da popijemo pice na sanku ili tribinama nego da se bezrazlozno palimo,bez obzira ko ce dobit utakmicu.

Nema nabrijavanja prijatelju.... nikad nismo bili ekipa koja se nešto posebno pali, sve je to više manje zajebancija sta se vidi i po rezultatu :)
sta se tiče jebaka očito je da se međusobno poznajete i to šta je on dobar u to ja ne ulazin ja momka ne znan..... ali neka se izjasni šta smo mu mi kao ekipa krivi da me bezveze spominje po forumu... uvik su utakmice bile fer i korektne... popit čemo pivo prije i posli utakmice...
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
<<

torres19

VIP član

Post 27 svi 2010, 21:13

Jebako dobar?Dobar je i kupus ko ga voli. Gocija bole leđa a za sve je kriv Tomić dobro da nije udrija glavom u stativu.
Drugi put goci ne u slipu ulicu.
Zadnja izmjena: torres19; 27 svi 2010, 21:18; ukupno mijenjano 1 put/a.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010