2. liga veterana
Pa možda si u pravu ali još je rano za isticati favorite,ovo je liga di ima nekoliko jačih ekipa (Banka,Firule,Dolce Iva,Blizna,...) ali samo kada su kompletni a ako nisu onda svako svakoga može dobiti......duga je sezona i vidit ćemo tko je najkonstantniji i tko će u večini slučajeva biti kompletan te bi po meni taj netko mogao biti favorit.
Ma nije ništa sigurno kod veterana jer nikad ne znaš s kakvom ćeš ekipom igrati sljedeče kolo.Ipak dobili smo Elektrodalmaciju 2:0 i to pametnom i strpljivom igrom iako smo tek poveli 5 minuta prije kraja,oni cilu utakmicu nisu imali šanse osim dva udarca iz daljine.Ipak nismo srljali i strpljivošću smo razbili njihov bunker.
garry napisao:prika napisao:Pa moram priznati da i mene zanima kako je ekipa SOPTE skupila onoliko bodova,mi smo ih dobili doduše 2:0 ali nemaju neku određenu kvalitetu.Ipak mora im se priznati da su homogeni i čvrsti te da se svi zabiju u tzv. kučicu i ako brzo ne povedeš protiv njih onda su zaista neugodni,eto očito su tako igrali i protiv vas pa su iz jedne kontre dali gol i to je to.U svakom slučaju su za mene najugodnije iznenađenje do sada.
Imaju ludilo vratara i to je ključ njihovog uspjeha.Bez njega su sigurno najgora ekipa lige,bez uvrede,to je moje mišljenje.
Cijenim tvoje mišljenje a dali se slažem ....(tablica sve kaže)!? Evo dobili smo i bez glavnog vratara PUSD 5-2.....
Mislim da maksimalno dvi ekipe odskaču dok su ostale ekipe tu negdi!!!!
KLUPA napisao:garry napisao:prika napisao:Pa moram priznati da i mene zanima kako je ekipa SOPTE skupila onoliko bodova,mi smo ih dobili doduše 2:0 ali nemaju neku određenu kvalitetu.Ipak mora im se priznati da su homogeni i čvrsti te da se svi zabiju u tzv. kučicu i ako brzo ne povedeš protiv njih onda su zaista neugodni,eto očito su tako igrali i protiv vas pa su iz jedne kontre dali gol i to je to.U svakom slučaju su za mene najugodnije iznenađenje do sada.
Imaju ludilo vratara i to je ključ njihovog uspjeha.Bez njega su sigurno najgora ekipa lige,bez uvrede,to je moje mišljenje.
Cijenim tvoje mišljenje a dali se slažem ....(tablica sve kaže)!? Evo dobili smo i bez glavnog vratara PUSD 5-2.....
Mislim da maksimalno dvi ekipe odskaču dok su ostale ekipe tu negdi!!!!
Nisam htio nikoga uvridit,po meni je vratar najbolji u toj ligi,a ekipa,možda je tog dana imala loš dan.
Upravo tako,zato veterani i igraju,radi gušta.Kada to prestane onda je bolje ne igrat tj.prestat ka ja.Cila mi se ekipa počela opterećivat rezultatom i stanjem na tablici pa sam prekinuo branit nakon 33 sezone.Već četiri godine voditelj sam ekipe mladih.Uspili smo se u drugoj sezoni probit u četvrtu ligu a to je DVORANA i to me toliko okupiralo da ni sam ne mogu virovat.
POZDRAV!
POZDRAV!
Poliklinika Matulic - Splitska banka --------------------- Poliklinika je dobila zadnje dvi utakmice ali bankari su ipak kvalitetniji dakle 2
Sloga - Orno ----------------------------------------------- neizvjesna utakmica iako mislim da će Orno pobijediti,ipak stavljam dvoznak x2
Triglav osiguranje - F klub ------------------------------ F klub je favorit ali Triglav nije loš ako dođe kompletan,ipak 2
Dolce Iva - PUSD ---------------------------------------- Dolce Iva je favorit ali s policijom nikad nije lako,dakle 1
Patria - Elektrodalmacija ------------------------------- dvi potpuno izjednačene ekipe,malu prednost dajem Elektrodalmaciji,znači x2
Sopta bili 79 - Firule ------------------------------------- također neizvjesno ali tipujem na Firule iako je Sopta pokazala da je odlična,dakle 2
Issa - Croatia Blizna ----------------------------------- Trogirani ako dođu kompletni onda su jaki,igram x2
Sloga - Orno ----------------------------------------------- neizvjesna utakmica iako mislim da će Orno pobijediti,ipak stavljam dvoznak x2
Triglav osiguranje - F klub ------------------------------ F klub je favorit ali Triglav nije loš ako dođe kompletan,ipak 2
Dolce Iva - PUSD ---------------------------------------- Dolce Iva je favorit ali s policijom nikad nije lako,dakle 1
Patria - Elektrodalmacija ------------------------------- dvi potpuno izjednačene ekipe,malu prednost dajem Elektrodalmaciji,znači x2
Sopta bili 79 - Firule ------------------------------------- također neizvjesno ali tipujem na Firule iako je Sopta pokazala da je odlična,dakle 2
Issa - Croatia Blizna ----------------------------------- Trogirani ako dođu kompletni onda su jaki,igram x2