FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

dena

Česti član

Post 27 lis 2009, 18:27

jery napisao:Ajde malo komentirajte derbi sinocnji reci ce ovi iz dalera da bi ga svi komentirali da je garaza pobijedila.

normalno da bi ga više komentirali jer nije dobro izgubit a jbg ko je kome kriv šta je garaža jedna od dugotrajnijih i poznatijih ekipa saveza. domus klinika garaža dalmatinac (stalno minja imena) banak radunica... su poznatije i priznatije ekipe od tamo nekih tamo drugih umjetnih ekipa i tako će uvik bit.
i ja mrzim kako domus igra al domus je domus i poznat po nečemu.
<<

Balunjera

Novi član

Post 27 lis 2009, 18:41

Svaka čast ekipi garaže na fer i korektnoj borbi derbi ko derbi pun naboja sa jedne i druge strane,po meni mi malo bolji od vas,neželim komentirat penal za 1 0 garaže,mi se vračamo,golman dobiva gol iz kornera za 2 1,uspijamo ponovo probit njihovu obranu a svi znamo kako je oni igraju pogotovo kad vode,kanije povečavamo vodstvo 3 2,4 2,imali su oni šansi za izjednačit pa za i povest situacije 1 na 1 sa golmanom mi isto par za povečanje uz akumilirana 3 udarca,kasnije završava 4 3.

dena neznam koju si utakmicu gleda vidim da za penal ništa nisi komentira,i to da njihov golman kriv za taj 3. gol spasia ih je koliko nas naš i odlično je brania vidi se da si navijački pisa!!toliko od mene
infišani 1950....
<<

kun1gic

Česti član

Post 28 lis 2009, 01:15

pošteno bi bilo nerješeno a utakmica koja je odigrana pokazala pravu borbu. garažisti nek žale za propuštenim prilikama na kraju je sritniji a ne puno bolji pobjedio. malo su dalerovci pretjerali sa provokacijama ali i to je dozvoljeno u sportu. suci imali dobar i hrabar kriterij. triba ćestitat i jednima i drugima na pravoj utakmici daleru na velikoj pobjedi sa kojom postaje prvak, a još više možda garaži na jednoj fer poštenoj igri i kulturnom ponašanju i kad su vodili i kad su gubili i na kraju kad su izgubili.
<<

delp

Česti član

Post 28 lis 2009, 03:32

VIK trazi suparnika PEtkom navecer u 20h
Podloga Parket
U Gradu Splitu
Cijena prava sitnica 200kn po timu
Broj za diskretne pozive 098 321388

Poruka ce nakon citanja biti unistena
<<

PARNI POGON

Novi član

Post 28 lis 2009, 10:06

josip_radic napisao:U utakmici protiv parne smo bili bolji i mišljenja sam da nas je samo nesreća udaljila od 3 boda, ali zato sve što nam je sreća uzela protiv parne vratila nam je protiv grm & tunja i samo njihovom nepažnjom i promašenim šansama smo se uspjeli vratiti u utakmicu i na kraju s(p)retno pobijediti. ali valjda je to draž nogometa i sporta, da ne pobjeđuje uvijek bolji.
Čestitke i parnoj i grm & tunju na fer i korektnoj igri, a primjetio sam da nažalost, rijetke ekipe čestitaju kada izgube utakmicu i zato svim dečkima iz grm & tunja moj naklon na sportskoj čestitci svih igrača na kraju utakmice. I jedni i drugi igrali smo najbolje što smo mogli, dali sve od sebe, borili se da bi pobijedili i na kraju normalno popričali, jedni se dostojanstveno ponašali kao pobjednici, a drugi veliki u porazu.
Eto želio sam to napisati jer to nije baš uobičajena praksa.
super utakmica je bila credo banka i parna mastiona i jedni i drugi sa izvrsnim individualcima i jako kvalitetnim igračima i na kraju nerješeni ishod nekako najrealniji rezultat samo čini se da je credo banka mogla doći do pobjede da je bilo više prisebnosti i manje poklona za protivnike.
daler se kao muči i sve teško pobjeđuje, ali dobro je netko napisao, tako se osvajaju prvenstva, a ne treba se zavaravati, možeš doiti koji put sretno, ali više puta ne jer sreća se ne javlja periodično, tako da to po mom sudu nje sreća već kvalitet i znanje kojem ćemo se pokušati suprostaviti u ponedjeljak. teško, ali nema predaje!

eto malo kasnim, ali mora sam napisat da se ne slazem bas s ovim komentarom...
nekako se brzo zaboravilo igranje rukom u zadnjim sekundama...
mislim da je bod bas realan, jer smo imali i mi i oni sansi za pobjedu, ali stoji, Garaži svaka cast, igraju po mom mišljenju najbolju obranu, i onda opasne kontre...
mi kao i obicno otvoreni pa sta bude...
eto samo toliko...
<<

nemoj da te ko cuje

Član

Post 28 lis 2009, 11:55

nema šta dobro se zakuvala liga. porazom garaže borbi za 2.misto se priključuje i ambasador. iz kola zu kolo su derbiji i ovo je možda najzanimljivija liga. svi dolaze sa nekoliko zamjena. gleda sam garažu u sva 3 derbija gleda sam parnu i credo, dalera i ambasadora sve napeto do kraja. daler je najbolji i to je dokaza pobjedom nad garažom. garaža igra daleko najbolju obranu u svim ligama mladih a to su komentirali i ovi iz strožanca šta su ostali gledat daler garaža, parna je otvorena napada igra lipo ima dobre igraće, grm i tunj igra borbeno bore se navijaju jedni za druge ali se uvik svađaju. ambasador sa radmilom može uć naprid a credo banka je ekipa koja može bilo koga pobjedit sa luketinom na golu dlakom ,cipcijem ,onim brzim.
Žbljonzita
<<

nemoj da te ko cuje

Član

Post 28 lis 2009, 12:03

i triba pohvalit nek se zna grm i tunj kad su izgubili kako su čestitali i kako su se ponašali tokom utakmice prema garaži. triba pohvalit i garažu na ponašanju koje je najbolje od svih za vrime i posli utakmica a uvik su svi skupa i parnu na fer ponašanju protiv garaže i credo banke. te tri ekipe su mi zasad najdraže jedino pajo voditelj parne je pretjera sad na tribinama kad je gleda daler garaža. ne znan šta ima protiv garaže ili radića jesu li mu štagoda loše učinili možda na nekom turniru možda zato šta više ne sudi možda više voli ove iz dalera ili je bolji prijatelj sa njihovim voditeljem ne znam a možda ne zna ni on ali nije ok govorit onako iza leđa i onda onako vikat iz gledališta.
Žbljonzita
<<

miho

VIP član

Post 28 lis 2009, 14:43

zavist prika
Alistair McCoist
<<

Toma

Član

Post 28 lis 2009, 14:59

nemoj da te ko cuje napisao:nema šta dobro se zakuvala liga. porazom garaže borbi za 2.misto se priključuje i ambasador. iz kola zu kolo su derbiji i ovo je možda najzanimljivija liga. svi dolaze sa nekoliko zamjena. gleda sam garažu u sva 3 derbija gleda sam parnu i credo, dalera i ambasadora sve napeto do kraja. daler je najbolji i to je dokaza pobjedom nad garažom. garaža igra daleko najbolju obranu u svim ligama mladih a to su komentirali i ovi iz strožanca šta su ostali gledat daler garaža, parna je otvorena napada igra lipo ima dobre igraće, grm i tunj igra borbeno bore se navijaju jedni za druge ali se uvik svađaju. ambasador sa radmilom može uć naprid a credo banka je ekipa koja može bilo koga pobjedit sa luketinom na golu dlakom ,cipcijem ,onim brzim.

Hm, samo se donekle slažem. Ja baš i nebi tako lako izostavlja i ostale ekipe... Dugo je prvenstvo. Evo, ajmo uzet npr. Smrdečiju ili Artem. Siguran sam da će se vrlo brzo dogodit da će dobit nekog od gore navedenih. Naravno, ne triba ni ostale zanemarit (Kman, Klinika,..?)...
<<

dena

Česti član

Post 28 lis 2009, 15:28

normalno da u ovoj ligi svak svakog može dobit i niko nije neki veliki favorit protiv nekog drugog. al ove ekipe se i meni ćini da su nekako bolje od ostalih šta ne znači da ih ove ostale nemogu dobit. jedino je daler protiv svih ipak favorit al ja bi se nakon do sad viđenog kladija daće garaža bit 1. šta ne znaći da oće i da možda neće završit 5.6.7. ili 8. na kraju. ko zna kako će se sve do kraja odigrat ko će bit kompletan kome će se igrat ko će imat kartona ozljeda sve to zavisi.
a šta se tiče ovoga šta je miho napisa to je možda baš tako da je to zavist. ja ne znam paju osobno ljudi prićaju svašta a znan da nije u redu onako komentirat s tribina to mi nemože niko reć košta mi ne može niko reć da je u redu tokom utakmice stalno provocirat radića kad se nešto sudi da je to zato šta je predsjednik. nedaju čoviku da balun igra u miru. triba bi ih sve poslat u p.... m....... a ne se nervirat zbog budala
<<

p.i.g.

Novi član

Post 28 lis 2009, 15:33

To su vam ti veliki ljudi. Najlakše je bit prijatelj sa nekim a onda mu se iza leđa rugat i vikat onakve stvari. Dobra je stvar da su svi na tribinama čuli i vidjeli njegovo ponašanje. Šta se tiče utakmice garaža nije iskoristila svoje prilike, a uz to je i dala sama sebi eurogol te tako vratila dalera u igru i na kraju daler zasluženo pobjeđuje. Samo suđenje je bilo u redu. Ali povici dalera i velikog trenera paje da se sudi za garažu zbog predsjednika su čiste gluposti i može ih bit sram. Kad je garaža ispala iz 1. lige nitko nije ništa govorija, onda su suci bili u redu , a sad kad pobjeđuje onda je to zbog sudaca. Ali to ide njima na dušu. Čestitke daleru na pobijedi i grm & tunju na odličnoj utakmici. Momci iz grm & tunja su odlični i volio bih da oni uz garažu uđu u 1. ligu. Sezona je duga i sve je moguće.
<<

ivan.sk

Član

Post 29 lis 2009, 01:33

paju ne shvaćajte puno ozbiljno. on je pajo a pajo je pajo.
dobro je da pišete i iznosite svoja mišljenja ode. e kad bi i veterani isto činili. slabo pratin lige u zadnje vrime a zna bi pogledat ove iz garaže jer su bili osvježenje mladi i pristojni. kako ode pišete vidim da su i dalje takvi. samo naprid.
a ovi što bodu sa tim da se nešto za nekog sudi to su bezobrazni ljudi i napisao sam jedanput da takve triba izbjegavat i ne slušat gluposti koje govore.
<<

PARNI POGON

Novi član

Post 29 lis 2009, 19:00

Cestitke nasima "starim" sportskim rivalima na pobjedi
I cestitke Vici, danas je bija bez greske, najzasluzniji za tri boda Colo Colo-a
Mi previse falili i onda pred kraj brza kontra i odu oba tri boda
Tri kola bez pobjede, standardno, upali u crnu rupu, ove sezone malo kasnija nego inace :-)
Samo se nadam da nece potrajat ka obicno...
<<

dena

Česti član

Post 29 lis 2009, 19:08

oxa grm 0:0
parna colo 0:1
credo ambasador 4:0

nisam gleda 1.utakmicu a svi su rekli da je bila super ko i ove dvi. kad bi ovakve bile sve utakmice isplatilo bi se uvik doć gledat.
<<

Toma

Član

Post 29 lis 2009, 19:28

PARNI POGON napisao:Cestitke nasima "starim" sportskim rivalima na pobjedi
I cestitke Vici, danas je bija bez greske, najzasluzniji za tri boda Colo Colo-a
Mi previse falili i onda pred kraj brza kontra i odu oba tri boda
Tri kola bez pobjede, standardno, upali u crnu rupu, ove sezone malo kasnija nego inace :-)
Samo se nadam da nece potrajat ka obicno...

Bili ste puno konkretniji, pogotovo u prvom poluvremenu. Mi smo se dugo tražili. Očito su nas poremetile učestale rotacije u ekipi...
Slažem se da je Vice briljira! S obzirom da smo u napadu bili prilično anemični, mora nas je dignit sa svojim obranama. Bravo, Vice!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010