KUP 2009/2010
Jebako,moram priznat da se slazem s tobom ovaj put.Razlike medju 2 i 3 ligom su minimalne,ima tamo par dobrih,ozbiljnih ekipa plus sta su dosli Millenium i Ribari.Bez adekvatnih pojacanja,bit ce dima i tamo.I treninga.Mi smo totalno neuigrani i sve se svodi na improvizaciju,a ne mozes tako igrat.Meni pogotovo ovo ne sida dobro jer sam tu od pocetka i dok sam igra ja,Sunje,Pipi,Delija,Robi,Mane,Slaven..,borit se za ostanak ili ispast iz lige nam je bia stran pojam.Prominila se vrimena,igraci..sad sve od pocetka.
F-OFF!!!
evo pise se po forumu da je taj milenium unistia dalera,onog istog dalera koji je rasturia drugu ligu a tu su i ribari koji su bili prvi u cetvrtoj ligi isprid mileniuma.te dvi ekipe po meni ce bit favoriti i u trecoj a samo s pravin pojacanjima in se moze kako tako parirat valjdaje neko iz ekipe osta gledat tu utakmicu da vidi sta nas ceka dogodine
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
jebako napisao:evo pise se po forumu da je taj milenium unistia dalera,onog istog dalera koji je rasturia drugu ligu a tu su i ribari koji su bili prvi u cetvrtoj ligi isprid mileniuma.te dvi ekipe po meni ce bit favoriti i u trecoj a samo s pravin pojacanjima in se moze kako tako parirat valjdaje neko iz ekipe osta gledat tu utakmicu da vidi sta nas ceka dogodine
Ribari su toliko jaki da jedna Gradska nije uopće došla na kup
Gleda sam ja prvih 10 minuta.Tehnicki ne losi,trkacki mocni,organizirani,bez pojedinaca koji odskacu ni gore ni dole.Nisu nepobjedivi ali da su dobri,jesu.I ima sam dojam da vise zele pobjedu,a Daler ih je malo potcijenia pa su ih ovi brzo spustili na zemlju.Ribare nisam nikad gleda ali ako su bili isprid njih onda...Vjerojatno ce i u trecoj ligi bit u vrhu,sigurno.Ono sta sam vidia mi govori da Bego i ekipa mogu igrat i dvi lige vise,a vjerojatno i Ribari.Hmm,bit ce se tesko vratit i s pojacanjima,a bez njih,bez treninga i drukcijeg pristupa,nazalost nemamo sansi.
F-OFF!!!
DON FABIO napisao:Gleda sam ja prvih 10 minuta.Tehnicki ne losi,trkacki mocni,organizirani,bez pojedinaca koji odskacu ni gore ni dole.Nisu nepobjedivi ali da su dobri,jesu.I ima sam dojam da vise zele pobjedu,a Daler ih je malo potcijenia pa su ih ovi brzo spustili na zemlju.Ribare nisam nikad gleda ali ako su bili isprid njih onda...Vjerojatno ce i u trecoj ligi bit u vrhu,sigurno.Ono sta sam vidia mi govori da Bego i ekipa mogu igrat i dvi lige vise,a vjerojatno i Ribari.Hmm,bit ce se tesko vratit i s pojacanjima,a bez njih,bez treninga i drukcijeg pristupa,nazalost nemamo sansi.
ono sta vecina dobro tehnicki potkovanih igraca radi s nogometnom loptom to SOCO I KARIC rade s teniskom
nismo mi toliko spremni vec druge ekipe ne mogu trcat pa izgleda tako
e to da su nas podcjenili nebi se bas slozija......
a sta rec za RIBARE....... mi smo za njih one ribe sta ih love svakog jutra kad se u zoru budu ,,,,:)
evo da vam kazem da je JEDAN BIVSI IGRAC MNK KMANA PRED POTPISOM ZA NAS
RIJEC JE O IGRACU KRATKE KOSE LIVE NOGE I VELIKIH MOGUCNOSTI
BEGO- STAKLO MAAS napisao:DON FABIO napisao:Gleda sam ja prvih 10 minuta.Tehnicki ne losi,trkacki mocni,organizirani,bez pojedinaca koji odskacu ni gore ni dole.Nisu nepobjedivi ali da su dobri,jesu.I ima sam dojam da vise zele pobjedu,a Daler ih je malo potcijenia pa su ih ovi brzo spustili na zemlju.Ribare nisam nikad gleda ali ako su bili isprid njih onda...Vjerojatno ce i u trecoj ligi bit u vrhu,sigurno.Ono sta sam vidia mi govori da Bego i ekipa mogu igrat i dvi lige vise,a vjerojatno i Ribari.Hmm,bit ce se tesko vratit i s pojacanjima,a bez njih,bez treninga i drukcijeg pristupa,nazalost nemamo sansi.
ono sta vecina dobro tehnicki potkovanih igraca radi s nogometnom loptom to SOCO I KARIC rade s teniskom![]()
nismo mi toliko spremni vec druge ekipe ne mogu trcat pa izgleda tako![]()
e to da su nas podcjenili nebi se bas slozija......![]()
a sta rec za RIBARE....... mi smo za njih one ribe sta ih love svakog jutra kad se u zoru budu ,,,,:)..a sta ce tek bit za ostale.....uz strasnog okochu koji vec usavrsava takticke finese za sljedecu sezonu....hm....
RIJEC JE O IGRACU KRATKE KOSE LIVE NOGE I VELIKIH MOGUCNOSTI![]()
......
JELI POVIJAC IZ DALERA IGRA PROTIV VAS U KUPU .......
stina7 napisao:BEGO- STAKLO MAAS napisao:DON FABIO napisao:Gleda sam ja prvih 10 minuta.Tehnicki ne losi,trkacki mocni,organizirani,bez pojedinaca koji odskacu ni gore ni dole.Nisu nepobjedivi ali da su dobri,jesu.I ima sam dojam da vise zele pobjedu,a Daler ih je malo potcijenia pa su ih ovi brzo spustili na zemlju.Ribare nisam nikad gleda ali ako su bili isprid njih onda...Vjerojatno ce i u trecoj ligi bit u vrhu,sigurno.Ono sta sam vidia mi govori da Bego i ekipa mogu igrat i dvi lige vise,a vjerojatno i Ribari.Hmm,bit ce se tesko vratit i s pojacanjima,a bez njih,bez treninga i drukcijeg pristupa,nazalost nemamo sansi.
ono sta vecina dobro tehnicki potkovanih igraca radi s nogometnom loptom to SOCO I KARIC rade s teniskom![]()
a sta rec za RIBARE....... mi smo za njih one ribe sta ih love svakog jutra kad se u zoru budu ,,,,:)..a sta ce tek bit za ostale.....uz strasnog okochu koji vec usavrsava takticke finese za sljedecu sezonu....hm....
......
nije im on igra.....ali isto si dobija veceru..
i da mislim na babaju ima veliku zelju doc
Zadnja izmjena: BEGO- STAKLO MAAS; 20 svi 2010, 21:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
BEGO- STAKLO MAAS napisao:stina7 napisao:BEGO- STAKLO MAAS napisao:ono sta vecina dobro tehnicki potkovanih igraca radi s nogometnom loptom to SOCO I KARIC rade s teniskom![]()
......
nije im on igra.....ali isto si dobija veceru..![]()
i da mislim na babaju ima veliku zelju doc![]()
HI HI HI hvala na informaciji-------veceru sam dobija a nisam se oznoija.......